pgetsopoulos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 ειδα το "From Rome with love" χθες, και μου αρεσει πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα! αρκετες στιγμες γελοιου... αν και καποια πραγματα δεν ηταν τοσο ξεκαθαρα αλλα δε θα κανω spoilers :p αξιζει να τη δειτε ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Project X , 6/10 Το παρτυ που ολοι ονειρευονται (?) ... Αρκετα διασκεδαστικη θα την ελεγα με βαση αυτο το σκηνικο ... περναει αρκετα ευχαριστα η ωρα , χωρις βεβαια να ειναι κατι ιδιαιτερο , και κατι που πρεπει να δεις σιγουρα , αλλα απο αλλες και καλα ταινιες αυτη τηρει τον τιτλο ... ξερεις τι πας να δεις , και αυτο βλεπεις Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ΔΕΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ την ειδα επειδη επαιζε ενας φιλος μου. μεχρι την μεση πολυ μετρια αλλα μετα εγινε πολυ καλυτερη 7/10. KILLER ELITE 7/10 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 ταινιαρες----- KILLER ELITE, avengers,august rush, The Ides of March,mi4,seeking justic,The Sorcerer's Apprentice ευχαριστα ------- Real Steel , transformers ,the other guys,meet bill , THE ADJUSTMENT BUREAU, Project X,the big year,from paris with love,company men,this means war,captain america,trespass χαλια---------21 jumpstreet,american pie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Prometheus : 5/10 Σαν ταινια μονη της λογω της σκηνοθεσιας και γενικα ολου του περιβαλλοντος ισως να αξιζει και 8 στα 10 . Η Theron πιστευω οτι ηταν ο πιο ανουσιος ρολος που ειχε σε ταινια και μπηκε στο cast για να τραβηξει κοσμο , γιατι εκτος απο αλλους 3 οι υπολοιποι ηθοποιοι ειναι αγνωστοι . Με ξενερωσε γενικα η ταινια , την περιμενα καλυτερη ... το μονο που μου αρεσε ηταν το περιβαλλον της ταινιας . Οσο για τα πλασματα μου φανηκαν αηδιαστικα ... Επισης μου εσπασε τα νευρα ο Ντειβιντ αλλα εδωσε ενα κατι στην ιστορια ... Θελω να δω αμα βγει 2η τι θα δειξει , που παει μονη της η Σο εκει με τον Ντειβιντ Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Looper...καλη μου φανηκε αν και η πλοκη του με μπερδεψε λιγο 6/10 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Looper...καλη μου φανηκε αν και η πλοκη του με μπερδεψε λιγο 6/10 Περίμενα πολύ περισσότερα από το Looper... καλή ιδέα, αλλά η εκτέλεση ολίγον μάπα (4/10) Dredd 3D: δυστυχώς, άλλη μια απαγοήτευση (5/10). Το γύρισα στις παλιές ταινίες ψάχνωντας για κάτι καλό. Αν τυχόν σας αρέσουν ταινίες με σαμουράι, δείτε απαραιτήτως το Harakiri (1962) (απίστευτη ταινία, story, εκτέλεση, σκηνές, δεν παίζεται !!!!) και το Sword of Doom (1966). Μιλάμε για ταινιάρες, κάνουν τον Ταραντίνο σκόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 the entitled...καλο ψυχολογικο θριλερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 the cabin in the woods το χειροτερο θριλερ που εχω δει με διαφορα expendables 2 αρκετα καλο με γελοιο ειδικα οταν εμφανιστηκε ο Chuck Norris in time Καλη ταινια αν και σε καποια στιγμη γινοταν το ιδιο πραγμα και εγινε λιγο βαρετη. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix13 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 in time Καλη ταινια αν και σε καποια στιγμη γινοταν το ιδιο πραγμα και εγινε λιγο βαρετη. αυτή με τον Justin Timberlake? πολύ καλή είναι αν εννοείς αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παραδοξα καλη για τον Justin Timberlake που δεν φημιζεται για την υποκριτικη του.αν και το εργο σε καποια σημεια ειχε περιεργους-ακυρους διαλογους.αλλα μαρεσε και εμενα. το friends with benefits ηταν πολυ καλο με τον ιδιο ηθοποιο. magic mike,lincoln lawyer ηταν αρκετα ευχαριστα με τον μαθιου σε καλες ερμηνειες. εχει δει κανεις το killer joe,jason bourne legasy,step up 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 the cabin in the woods το χειροτερο θριλερ που εχω δει με διαφορα expendables 2 αρκετα καλο με γελοιο ειδικα οταν εμφανιστηκε ο Chuck Norris in time Καλη ταινια αν και σε καποια στιγμη γινοταν το ιδιο πραγμα και εγινε λιγο βαρετη. το cabin in the woods προσωπικά με ξετρέλανε.. πιο πρωτότυπο σενάριο για θρίλερ είχα πολύ καιρό να δώ.. μπορεί να μην ήταν τρομακτικό αλλά σαν σενάριο και πλοκή μου άρεσε πάρα πολύ!!! (ίσως να είμαι και ο μοναδικός βέβαια :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 the american ... μετα απο καποιες κριτικες φιλων εδω μεσα την ειδα και εγω....πολυ μου αρεσε! ειναι ωραια ταινια με αργο τεμπο και αγωνια για την εξελιξη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix13 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 πάντως περιμένω πως και πως το The Hobbit: An Unexpected Journey & The Hobbit: The Desolation of Smaug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 το cabin in the woods προσωπικά με ξετρέλανε.. πιο πρωτότυπο σενάριο για θρίλερ είχα πολύ καιρό να δώ.. μπορεί να μην ήταν τρομακτικό αλλά σαν σενάριο και πλοκή μου άρεσε πάρα πολύ!!! (ίσως να είμαι και ο μοναδικός βέβαια :lol: ) σοβαρα μιλας? :) καλα γουστα ειναι αυτα. ενω στην αρχη καλα ξεκινησε μετα ελεγα αμαν ποτε θα τελειωσει:) Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 σοβαρα μιλας? :) καλα γουστα ειναι αυτα. ενω στην αρχη καλα ξεκινησε μετα ελεγα αμαν ποτε θα τελειωσει:) Ναι το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά και έλεγα ωραία η ιδέα τους, μετά από κάποια φάση αναρωτιόμουν τι είχαν στο μυαλό τους όταν το σκέφτονταν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 the american ... μετα απο καποιες κριτικες φιλων εδω μεσα την ειδα και εγω....πολυ μου αρεσε! ειναι ωραια ταινια με αργο τεμπο και αγωνια για την εξελιξη.. +1, όχι ότι είναι η σούπερ ταινία, αλλά βλέπεται άνετα. Καλογυρισμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 με τον Clooney δεν ειναι αυτη? αν ναι πολυ ωραια ειναι. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domink78 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Dogville του Lars von Trier , με την Nicole Kidman, Harriet Andersson, Lauren Bacall Η τελευταία ταινία του Δανού σκηνοθέτη, σίγουρα δεν είναι μια ταινία για όλους. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε από τον σκηνοθέτη των τόσων αμφιλεγόμενων ταινιών. Το Dogville πήρε εξαιρετικές κριτικές κατά την προβολή της στο τελευταίο φεστιβάλ Κανών. Σίγουρα στην μεγάλη δημοσιότητα που πήρε συνέβαλε κατά πολύ και η παρουσία της Nicole Kidman, αφού ο Trier σπάνια διαλέγει γνωστούς ηθοποιούς για τις παραγωγές του. Η ταινία μας παρουσιάζει μια μικρή απομονωμένη Αμερικάνικη πόλη, στην οποία βρίσκει καταφύγιο μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από αυτούς που την κυνηγούν. Στην αρχή γίνεται δεκτή απο την μικρή κοινωνία όμως τα πράγματα δεν εξελίσονται όπως θα ή8ελε. Όλοκληρη η ταινία διαδραματίζεται σε ένα και μόνο σκηνικό. Οι τοίχοι των σπιτιών δεν υπάρχουν ώστε να μπορούμε κάθε στιγμή να βλέπουμε τις αντιδράσεις των κατοίκων όσο βρίσκονται στα σπίτια τους. Τα δέντρα είναι ζωγραφιστά, πόρτες δεν υπάρχουν, και γενικά ο σκηνοθέτης θέλει να επικεντρωθεί το βλέμμα του θεατή στα πρόσωπα και όχι στα αντικείμενα. Η ερμηνεία της Kidman είναι πάρα πολύ καλή σε έναν ρόλο που δεν την είχαμε συνηθίσει. Γενικά είναι μια αυστηρά cinefil ταινία που όμως στο τέλος καταφέρνει να μας μεταφέρει αυτό που θέλει να δείξει ο Trier, και αυτό είναι η κατάντια της Αμερικάνικης κοινωνίας. Βέβαια περιέρχει και διαλογους που κουράζουν τον θεατή και σίγουρα οι 2 ώρες και 50 λεπτά δεν περνάνε και τόσο εύκολα. Σιγουρα όμως είναι μια πρόταση για όσους θέλουν να δούν κάτι διαφορετικό. To post ειναι παλιο βεβαια αλλα οπως και να χει κ αυτην ηταν μια αξιολογη δουλεια του Trier , για οποιον του αρεζει βεβαια, μιας και πιστευω πως ειναι ενας σκηνοθετης που η θα τον αντιπαθησεις ή θα λατρεψεις τα εργα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protoporos Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ειδα stolen -nicolas cage,the forges(short film),knight and day....all good films:) το δευτερο ειναι μικροτερης διαρκειας και βλεπεται ευχαριστα κατι σαν το august rush.το ,knight and day δεν το ειχα δει και μαρεσε παρα πολυ...δραση,καλες ερμηνειες,πετυχημενα σλογκαν,κωμικες ατακες,κυνηγητα,αλλαγες σκηνικων,πολυ ευχαριστη περιπετεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Compliance(2012) Tαινία βασισμένη σε αληθινό περιστατικό. Συγκεκριμένα σε αυτό. Μια μέρα σε ένα κατάστημα fast food, στο οποίο υπάρχει έλλειψη βασικών προϊόντων και προσωπικού, τηλεφωνεί κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι αστυνομικός και λέει στην προϊσταμένη ότι μία από τις υπαλλήλους της έκλεψε από μια πελάτρια του καταστήματος. Πάρα πολύ καλή ταίνια, με ωραία σκηνοθεσία και ερμηνείες. Επίσης πολύ καλή μουσική υπόκρουση. Πραγματικά από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτά που βλέπω έχουν γίνει στην πραγματικότητα. http://www.imdb.com/title/tt1971352/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Bait καλη ταινια σε κραταει παντα σε δραση και αγωνια 7/10 Hijacked σε οποιον αρεσουν οι αεροπειρατιες θα την ευχαριστηθει. εντυπωσιακο τελος 8/10 ARBITRAGE παρα πολυ καλη ταινια επαιζε και ο Gere που μαρεσει την ευχαριστηθηκα μονο το τελος δεν μαρεσε 8,5/10 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Taken 2 πολύ δράση. Arbitrage πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Bait καλη ταινια σε κραταει παντα σε δραση και αγωνια 7/10 Αυτη με το τσουναμι λες ? Δεν εχει παρει καλες κριτικες παντως Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 ε ενταξει αλλα τον τελευταιο καιρο εχω δει τοσο σαβουροταινια που αυτη τουλαχιστον μαρεσε. δεν λεω οτι τρελαθηκα απλα δεν βαρεθηκα και σειχε ολη την ωρα σε αγωνια. δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts