Guest Bernadi7 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Είδα το Madre (2016), μου φάνηκε μια διαφορετική ιστορία/πρωτότυπη (horror/thriller) πραγματεύεται την ιστορία μιας μητέρας που βρίσκεται σ' ενδιαφέρουσα, που έχει ήδη ένα παιδάκι μ' αυτισμό, η οποία προσλαμβάνει μια νταντά κι εκεί ξεκινά το γλέντι! Προσωπικά βάζω 8/10 αν κι η βαθμολογία του στο imdb ήταν 5,7 τ' αδικεί πιστεύω. Η ταινία είναι στην Ισπανική γλώσσα ( το λέει κι ο τίτλος, απλά να είμαι σωστός!) Τέλος, επειδή είδαμε το mother krampus, απλά να προειδοποιήσω: μακρυά!!!!!!! Μιάμιση ώρα χαμένη απ' τη ζωή μας. Την πατήσαμε διότι το Krampus τα έσπασε και κάναμε το λάθος να πούμε "τι μπορεί να πάει στραβά"? :lol::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Το Killer Joe είναι για πολύ γερά νεύρα. Δεν θεωρώ ότι ήταν κακή ταινία, αλλά πολύ ωμή. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Αυτή είναι όντως "για λίγους"Το Killer Joe, το Rampart και το Killing them softly, τις εντασσω στις πολύ καλές ταινίες, όχι γιατί έχουν την φοβερή υπόθεση η επειδη είναι ταινίες που θα σου μείνουν χαραγμένες στο μυαλό, αλλά επειδή δείχνουν την ωμή πραγματικότητα της Αμερικής με πολύ κυνισμό. Γεγονότα που συμβαίνουν στην πραγματικότητα δηλαδή και δεν δίνουμε πολλή σημασία σε αυτά, θεωροντας πολύ ακραίες και μικρές περιπτώσεις. Και το σημαντικότερο? Μη πολιτικά ορθά ταινίες όπως το Killing them softly. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 12, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 εγω ειδα το I, Tonya, αρκετα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Black Panther. Πάρα πολύ καλό. Περισσοτερο σοβαρή απο Thor ή Avengers. Είχε κάποια κλισέ αλλά πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Εχει δύο after credits scenes. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 εγω ειδα το I, Tonya, αρκετα καλοΑυτό θα είναι το επόμενο, λογικά την Παρασκευή. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Daddys home (2015) Καλη τανιουλα, βγάζει λιγο γελιο! Βλέπεται ανετα Σε λιγο ετοιμαζω προβολή το νουμερο 2 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Daddys home (2015) Καλη τανιουλα, βγάζει λιγο γελιο! Βλέπεται ανετα Σε λιγο ετοιμαζω προβολή το νουμερο 2 Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΤο είχα δει παλιά το ένα και πρόσφατα είδα το 2. Πολύ καλύτερο το πρώτο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Οντως το 2ο δεν ειναι τοσο καλο οσο το 1ο. Λιγες σκηνες και ατακες... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καμιά γνώμη για το La Ragazza Nella Nebbia (Tο κορίτσι στην ομίχλη); Έχω διαβάσει τον "Υποβολέα" του Donato Carrisi και ήταν εξαιρετικό βιβλίο, για αυτό και ψήνομαι πολύ να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 L.A. Confidential 7/10 Καλοφτιαγμένη αλλά κάπου χάθηκα στη πορεία της υπόθεσης. Παίζουν γνωστοί ηθοποιοί. Υπερεκτιμημένη η Κιμ Μπάσιντζερ που πήρε το Όσκαρ β' ρόλου Coraline 7/10 Ο ίδιος σκηνοθέτης που έκανε τον Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη. Αρκετά δημιουργικά κινούμενα σχέδια αλλά μετά από ένα σημείο βαρέθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Είδα στο NETFLIX το stand up comedy του Chris Rock ‘Tamborine". Απίστευτο γέλιο και πιάνει πολλά σύγχρονα θέματα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Coraline 7/10 Ο ίδιος σκηνοθέτης που έκανε τον Χριστουγεννιάτικο εφιάλτη. Αρκετά δημιουργικά κινούμενα σχέδια αλλά μετά από ένα σημείο βαρέθηκα. Τρομερή ταινία η Coraline. Από τις πιο αγαπημένες μου . Σκοτεινή φαντασία, υπέροχη μουσική, αισθητική, και πλοκή. Πολύ καλή ηθοποιία επίσης, και φανταστικό amination και σκηνικά. 10/10 άνετα. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 IT 6/10 Προσωπικά δε με ξάφνιασε ιδιαίτερα. Τη παλιά τηλεταινία με τον Τιμ Κάρι που είχα δει πριν 10-15 χρόνια νομίζω ήταν ανώτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Only the brave (2017) Υπέροχη ταινία απλά σεβασμός Ξεχωρίζουν για μένα Jennifer Connelly να δίνει ρέστα για άλλη μια φορά και ο ανερχόμενος Miles Teller με το ιδιαίτερο στυλ τουΠολύ καλή ταινία!! Οι φωτιές φαίνονταν τελείως αληθινές και η ιστορία μάλιστα είναι πραγματική. Συνταρακτική! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ειδα το Good Time δεν ενθουσιαστηκα... :rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καμιά γνώμη για το La Ragazza Nella Nebbia (Tο κορίτσι στην ομίχλη); Έχω διαβάσει τον "Υποβολέα" του Donato Carrisi και ήταν εξαιρετικό βιβλίο, για αυτό και ψήνομαι πολύ να το δω... Τελικά το είδα σήμερα το βράδυ... Αρκετά καλό και με κράτησε ως το τέλος... Έξυπνο σενάριο και δυνατές ερμηνείες... Ένα 7/10 όπως και στο IMDB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Τελικά το είδα σήμερα το βράδυ... Αρκετά καλό και με κράτησε ως το τέλος... Έξυπνο σενάριο και δυνατές ερμηνείες... Ένα 7/10 όπως και στο IMDB...Χαχα και εγώ χτες βράδυ. Ήταν οκ, αρκετά έξυπνο σενάριο. Αλλά λίγο βαρετό και αργό κάποιες φορές. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Χθες ειδα το Don't Breath πολυ καλο και ευτυχως οσο χρειαζοταν σε διαρκεια (1,5 ωρα) χωρις να κουραζει οπως κατι αντιστοιχα εργα που το τραβανε απο τα μαλλια. Ειδα και το 10 Cloverfield Lane και αυτο καλο για να περασει η ωρα χαλαρα, αν λιγο στο τελος βαρεθηκα. :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 ειδα κι εγω το La Ragazza Nella Nebbia (Tο κορίτσι στην ομίχλη), ενταξει, δεν τρελαθηκα, αλλα ενα 7/10 το χει μου αρεσαν αρκετα περισσοτερο (8/10 ισως και κατι παραπανω) οι πυροσβεστες (only the brave) και το the stoning of soraya m (βασισμενα σε αληθινες ιστοριες και τα δυο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Xθες βράδυ, είδα το σχετικά παλιό "The next three days", με Russell Crowe... Oμολογώ εντυπωσιάστηκα! Οχι γιατί μιλάμε για κανένα φοβερό διαμάντι του κινημοτογράφου, αλλά γιατί με κράτησε φουλ μέχρι τέλος... Ωραίο σενάριο και μπόλικη αγωνία χωρίς να σε κουράζει σε κανένα σημείο... Πολύ καλό για να περάσει η ώρα βράδυ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Xθες βράδυ, είδα το σχετικά παλιό "The next three days", με Russell Crowe... Oμολογώ εντυπωσιάστηκα! Οχι γιατί μιλάμε για κανένα φοβερό διαμάντι του κινημοτογράφου, αλλά γιατί με κράτησε φουλ μέχρι τέλος... Ωραίο σενάριο και μπόλικη αγωνία χωρίς να σε κουράζει σε κανένα σημείο... Πολύ καλό για να περάσει η ώρα βράδυ... ;)Πολυ ωραία ταινία και ο Russell όπως πάντα άψογος. Αλλά είναι remake Γαλλικής ταινίας μερικά χρόνια πίσω από αυτήν, που την θεωρώ καλύτερη, έστω και στα σημεία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Πολυ ωραία ταινία και ο Russell όπως πάντα άψογος. Αλλά είναι remake Γαλλικής ταινίας μερικά χρόνια πίσω από αυτήν, που την θεωρώ καλύτερη, έστω και στα σημεία. Δύο χρόνια πριν η γαλλική... Pour elle 2008 Πολύ καλές και οι δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Split 7/10 Καιρό είχε να κάνει καλή ταινία ο σκηνοθέτης Σιάμαλαν της Έκτης Αίσθησης. Σε κρατάει μέχρι το τέλος αν και νιώθεις ότι κάτι λείπει στο φινάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Ήταν καλή ταινία. Στο τέλος το γυρίζει εντελώς σε υπερφυσικό θρίλερ τρόμου, ίσως γι' αυτό ένιωσες ότι κάτι λείπει -το εντονότερο στοιχείο του τρόμου. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Δύο χρόνια πριν η γαλλική... Pour elle 2008 Πολύ καλές και οι δύο. Δεν το γνώριζα ότι είναι remake... Θα το δω και αυτό... Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts