marios_ch Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σοβαρά τώρα ρωτάς ένα μέλος ο οποίος έγραψε την άποψή του αν θα τη δεις ή όχι? Πραγματικά απίστευτο... :lol:Που είναι το απίστευτο; Ρώτησα αν αξίζει εσένα τι σε ενοχλήσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόνο τα βραστά κολοκύθια με ενοχλούν αδερφέ! Μη τη δεις τελικά, είναι μ@λακία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μόνο τα βραστά κολοκύθια με ενοχλούν αδερφέ! Μη τη δεις τελικά, είναι μ@λακία ;)Αφού σε πειράζουν μην τα τρως... Οκ έγινε θα την δω τοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Αφού σε πειράζουν μην τα τρως... Οκ έγινε θα την δω τοτε! Δεν τα τρώω αν και πρέπει... Καλά θα κάνεις και θα τη δεις... πες μας αν σου άρεσε για να δω τι θα κάνω τελικά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δεν τα τρώω αν και πρέπει... Καλά θα κάνεις και θα τη δεις... πες μας αν σου άρεσε για να δω τι θα κάνω τελικά :cool:Αν δεν είναι ο ορισμός της ταινίας δεν πρόκειται να μου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ο ορισμός της ταινίας... κλαίω :rotfl::tease::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 The Foreigner 2017 ενας γερασμενος πλεον Τζακι Τσαν και με αρθριτικα προσπαθει να το παιξει Ραμπο. Απλα προσπεραστε 3/10 Θα διαφωνησω σε αυτο προσωπικα. Η καλυτερη προσφατη ταινια του (αν και δε λεει πολλα αυτο) και γενικα θεωρω πως ειναι αρκετα καλη και περναει ευχαριστα η ωρα... Αξιζει μια προβολη απο τους φανς τετοιων ταινιων Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ο ορισμός της ταινίας... κλαίω :rotfl::tease::respect:Που να δεις κανένα δραμα δηλαδή... Ποταμός φαντάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Θα διαφωνησω σε αυτο προσωπικα. Η καλυτερη προσφατη ταινια του (αν και δε λεει πολλα αυτο) και γενικα θεωρω πως ειναι αρκετα καλη και περναει ευχαριστα η ωρα... Αξιζει μια προβολη απο τους φανς τετοιων ταινιων Συμφωνώ... αρκετά καλή, περνάει ευχάριστα η ώρα και κάποια στιγμή με ανάλογη παρέα θα την ξανα-έβλεπα ευχαρίστως. Η προηγούμενη που είχα δει με τον Τσάκι ήταν το Karate kid το 2010 αν θυμάμαι καλά, και πιό παλιά ακόμα το The Tuxedo... και αυτές μου άρεσαν επίσης. Ποτέ δεν ήμουν φαν του τσάκι αν και μου αρέσουν οι ταινίες με πολεμικές τέχνες, Ong-Bak, Yip man κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αν θελησεις ποτε να τον ψαξεις παραπανω, κατσε δες τις καλες κινεζικες ταινιες του. Απιστευτα ανωτερες απο τις αμερικανικες που εκανε κατα πλειοψηφια Ενα εξαιρετικο βιντεο για τον Τσαν: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ναι... αν τύχει και βρω σε κάνα "μαγαζί" κάνα αφιέρωμα θα τον τιμήσω σίγουρα. Από action έχει μπόλικο, αυτά τα καραγκιοζιλίκια να μην έκανε (θα μου πεις η κινέzικη σχολή του action-comedy αυτή ήταν) θα τον είχα "ψάξει" ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Δεν τα τρώω αν και πρέπει... Καλά θα κάνεις και θα τη δεις... πες μας αν σου άρεσε για να δω τι θα κάνω τελικά :cool: χα χα χα...καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ναι το εχουν πολυ αυτο γενικα στη Κινα αν και εχει και πιο "σοβαρες" γενικα. Αν δεν τις εχεις δει, απο τις παλιες του προτεινω Rumble in the Bronx (ουσιαστικα αυτη που τον εκανε γνωστο στο Hollywood και γενικα Δυση), Who Am I?, Police Story, Drunken Master (2). Ισως και το Project A. To Rumble in the Bronx παντως αν ειναι να κατσεις να δεις μονο μια θα ελεγα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αυτές που αναφέρεις σίγουρα θα τις ψάξω... αποθηκεύτηκε το log πάραυτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Να τος! Πρέπει να είσαι ο πρώτος από όσους την είδαν, που του άρεσε. Όλοι οι υπόλοιποι την θαψαμε με 4-5/10 Εσυ για να βάζεις 8/10 πρέπει να γουστάρεις έτσι περίεργες φάσεις. Ή σου αρέσει γενικά ο Λανθιμος; Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Δεν είχε κάτι περίεργο η ταινία. Μια πολύ καλή revenge/thriller ταινία ήτανε με ιδιαίτερο τρόπο κινηματογράφισης. Και ο Λάνθιμος μου αρέσει. 7 για τον Αστακό κατ'εμέ. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Δεν είχε κάτι περίεργο η ταινία. Μια πολύ καλή revenge/thriller ταινία ήτανε με ιδιαίτερο τρόπο κινηματογράφισης. Και ο Λάνθιμος μου αρέσει. 7 για τον Αστακό κατ'εμέ. Sent from my Amstrad CPC 6128Όχι μωρέ τι περίεργο να έχει. Έχει δει εκατοντάδες θρίλερ και τέτοιο ψυχοπλακωμα και διαστροφή μόνο με ταινίες όπως τον Κυνόδοντα και το Ελάφι έχω νιώσει. Είναι για πολύ λίγους τέτοιες ταινίες. Ναι το εχουν πολυ αυτο γενικα στη Κινα αν και εχει και πιο "σοβαρες" γενικα. Αν δεν τις εχεις δει, απο τις παλιες του προτεινω Rumble in the Bronx (ουσιαστικα αυτη που τον εκανε γνωστο στο Hollywood και γενικα Δυση), Who Am I?, Police Story, Drunken Master (2). Ισως και το Project A. To Rumble in the Bronx παντως αν ειναι να κατσεις να δεις μονο μια θα ελεγα :pΜην ξεχνάς και το Rush Hour! Πολύ γέλιο! "Who are you? I am U. " LOL Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Όχι μωρέ τι περίεργο να έχει. Έχει δει εκατοντάδες θρίλερ και τέτοιο ψυχοπλακωμα και διαστροφή μόνο με ταινίες όπως τον Κυνόδοντα και το Ελάφι έχω νιώσει. Είναι για πολύ λίγους τέτοιες ταινίες. Μην ξεχνάς και το Rush Hour! Πολύ γέλιο! "Who are you? I am U. " LOL Unleashed by my rooted OP3T in 8.0Ετσι ακριβώς όπως το είπες ψυχοπλακωμα και διαστροφή. Βέβαια σε κάποιους αρέσουν αυτά, κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Σοβαρά τώρα ρωτάς ένα μέλος ο οποίος έγραψε την άποψή του αν θα τη δεις ή όχι? Πραγματικά απίστευτο... :lol: Οντως απιστευτο...δηλαδη καποιοι γραφουν απλα για να γραφουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αν θελησεις ποτε να τον ψαξεις παραπανω, κατσε δες τις καλες κινεζικες ταινιες του. Απιστευτα ανωτερες απο τις αμερικανικες που εκανε κατα πλειοψηφια Ενα εξαιρετικο βιντεο για τον Τσαν: Αυτο ισχύει οχι μόνο με τον συγκεκριμένο αλλα και με άλλους non Αμερικανους. Είναι λίγο εφετζης αλλα καποιες ταινίες του είναι φοβερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Την είδα και εγώ πριν λίγες ημέρες και την λάτρεψα. Άψογη σε όλα της!!! 8/10 Sent from my Amstrad CPC 6128 Καλυτερης ταινιας στο Φεστιβαλ Καννων...αυτο και μονο λεει πολλα λαθος...βραβειου καλυτερου σεναριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλυτερης ταινιας στο Φεστιβαλ Καννων...αυτο και μονο λεει πολλα λαθος...βραβειου καλυτερου σεναριουαηδία χωρίς ουσία μόνο χασομερης κ διαστροφή Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Είδα στο ote cinema on demand ΤΟ ΑΥΤΟ 2017. 5/10. Καμιά σχέση με αυτό που διαφημίζουν...το περίμενα πολύ καλύτερο ,σαν θριλερ.Βαρετή πλοκή...κρίμα...και πάρα πολλές σκηνές με μπουλινγκ... Όντως διαφημίστηκε πάρα πολύ και γι' αυτό ακριβώς περίμενα κάτι τρομερό. Ήταν καλό, αλλά υπερεκτιμημένο και προβλέψιμο. Εμένα δεν μου άρεσαν συγκεκριμένα οι πρωταγωνιστές και το ρομάντζο τους, που -εμφανισιακά και σεναριακά- που θα ταίριαζαν για διαφήμιση τσιχλόφουσκας, και όχι σε ταινία τρόμου με κλόουν που τρώει παιδάκια.. Η εισαγωγή της ταινίας πάντως ήταν πολύ καλή, και η σκηνή με το χέρι ήταν σίχαμα (έτσι θα έπρεπε να είναι και όλη η ταινία για μένα). Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Αυτή η σκηνή με τον Georgie.... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Το "Έτερος Εγώ" το έχει δει κανείς; Ανέβηκε πρόσφατα νομίζω στο youtube και ψήνομαι να το δω... Η αλήθεια είναι, ότι ειδικά για Ελληνική παραγωγή, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Το "Έτερος Εγώ" το έχει δει κανείς; Ανέβηκε πρόσφατα νομίζω στο youtube και ψήνομαι να το δω... Η αλήθεια είναι, ότι ειδικά για Ελληνική παραγωγή, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια... Εξαιρετικό. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts