Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Βlade Ttinity-Παρα πολυ καλο! ;) Μου αρεσε πολυ!Και ο Snipes και ο Haniball King (Ryan Reynolds), γαμω τα στυλακια το ατομο και φυσικα η Abigail Whistler (Jessica Biel :love: ).;)

Ειλικρινά πως σου άρεσε αυτό το έκτρωμα; :Ρ

Είμαι τρελά πορωμένος με τις ταινίες σχετικά με βρικόλακες (όχι θρίλερ, αλλά action movies σε στυλ Underworld κλπ) και μου άρεσαν πάρα πολύ τα 2 πρώτα blade, αλλά δεν ξέρω, το 3 το σιχάθηκα...

Ούτε η Jessica Biel δεν έσωσε την κατάσταση (μιλάμε για τόσο χάλια).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Ειλικρινά πως σου άρεσε αυτό το έκτρωμα; :Ρ

Είμαι τρελά πορωμένος με τις ταινίες σχετικά με βρικόλακες (όχι θρίλερ, αλλά action movies σε στυλ Underworld κλπ) και μου άρεσαν πάρα πολύ τα 2 πρώτα blade, αλλά δεν ξέρω, το 3 το σιχάθηκα...

Ούτε η Jessica Biel δεν έσωσε την κατάσταση (μιλάμε για τόσο χάλια).

Ελα ρε συ πραγματικα;Τοσο χαλια το βρηκες;

Κι εγω γουσταρω τα εργα του τυλ που λες, ;) αλλα δεν ξερω μου αρεσε πολυ και αυτο το blade... :O

το μονο που πραγματικα με χαλασε ηταν η τελευταια μονομαχια του blade με τον αλλο, ακθως και ο θανατος του δευτερου...Με ξενερωσε σαν μαχη. :(

Ακομα προσπαθω να συνελθω μετα απο αυτο που ειδα.Το αριστουργημα που θυμιζει κινηματογραφο στις καλες στιγμες του τοτε που η παρακολουθηση ηταν ενεργητικη και οχι παθητικη ακουει στο ονομα.....OLD BOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η καλυτερη ταινια της χρονιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αληθεια οι βλαχοαμερικανοι τι ψηφησαν για καλυτερη ξενογλωσση στα οσκαρ?Καμια καταθλιπτικη ταινια για μυξοπαρθενες του pedro?

Και ηθελα να ρωτησω αν την εχει δει κανενας,προσπαθω εδω και δυο βδομαδες να την βρω αλλα ματαια...τοσο καλη?
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Xωρις πολυ μπλα-μπλα...

Catwoman=Πατατα

Sky captain=Καραπατατα

Η πολη των ρομποτ=Καρακαραπατατα.

Alfie=Πολυ καλο ;)

Με τις 2 πρωτες "πατατες" συμφωνω...με την Πολη των Ρομποτ,οχι τοσο...μετριο ηταν,αλλα οχι κακο... ;)

Οσο για τον Αλφι,ελεος...! :w00t: Και μονο που βλεπω τη φατσα του Τζουντ στο εξωφυλλο μου ρχεται εμετος...κι εκανα το λαθος & την ειδα...απ'τις χειροτερες της τελευταιας δεκαετιας... :!: :mad:

Και μονο που βλεπω τη φατσα του Τζουντ στο εξωφυλλο μου ρχεται εμετος...κι εκανα το λαθος & την ειδα...απ'τις χειροτερες της τελευταιας δεκαετιας... :!: :mad:
Η ταινια ενδεικνυται για το ασθενες φιλο....γκομενοπαγιδα δηλαδη....εμενα παντος μου αρεσε το ολο στιλακι της! :lol:

Και ηθελα να ρωτησω αν την εχει δει κανενας,προσπαθω εδω και δυο βδομαδες να την βρω αλλα ματαια...τοσο καλη?
Αδερφε περιμενα δυο εβδομαδες μεχρι να το δω γιατι ειχαν ολοι διαβασει τις αριστες κριτικες και οι κοπιες ειχαν κανει φτερα.....Μιλαμε για ΣΠΑΝΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!!!!!!OLD BOY!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Xthes to vrady eida gia proth fora to Armageddon,ston ANT1.Moy arese para poly h tainia.Htan mia entyposiakh yperparagogh me aksiologo kai oysiastiko senario.

O Bruce Willis ermhneyse eksairetika ton rolo toy,opos kai oi perissoteroi hthopoioi ths tainias alloste.

polu aku tainia einai lemony snickets

Επειδη δεν καταλαβα, ειναι καλη κατα την γνωμη σου ή οχι; :O :confused:

Xthes to vrady eida gia proth fora to Armageddon,ston ANT1.Moy arese para poly h tainia.Htan mia entyposiakh yperparagogh me aksiologo kai oysiastiko senario.

O Bruce Willis ermhneyse eksairetika ton rolo toy,opos kai oi perissoteroi hthopoioi ths tainias alloste.

Και η καλύτερη με διαφορά εμφάνιση της Τάϊλερ. :mrgreen:

KCB

Εγω πριν απο λιγο ειδα το MAN ON FIRE με τον απιστευτο (για αλλη μια φορα D.Washington... :!: ;)

Για εμενα μια απο τις καλλιτερες ταινιες που εχω δει. :up:

Τρομερη σκηνοθεσια, πλοκη, δραση, ερμηνειες...Τα παντα ειχε! :yahoo:

Εγω πριν απο λιγο ειδα το MAN ON FIRE με τον απιστευτο (για αλλη μια φορα D.Washington... :!: ;)

Για εμενα μια απο τις καλλιτερες ταινιες που εχω δει. :up:

Τρομερη σκηνοθεσια, πλοκη, δραση, ερμηνειες...Τα παντα ειχε! :yahoo:

Tha symfonhso mazi soy.H tainia eixe prototypo kai akros endiaferon senario,apsoges ermhneies(h Dakota Fanning edose resital),pollh drash,eno to finale toy ergoy htan sigoyra aprosmeno.

To shmantikotero omos einai oti tainies san kai aytes xarassontai sth mnhmh soy kai den tis ksexnas pote...

Kai mena den mou arese katholou to Ocean's 12, paraligo na koimithw sto cinema. Kamia sxesi me to Ocean's 11. :(

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μόλις είδα το OLdBoy. Άψογη. Καταπληκτική σκηνοθεσία. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Στην αρχή με ξένισε ο τρόπος που κυλούσε η ταινία, όμως, όταν μπήκα στο πνεύμα, κατάλαβα πως πρόκειται για μία ξεχωριστή ταινία.

Μόλις είδα το OLdBoy. Άψογη. Καταπληκτική σκηνοθεσία. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Στην αρχή με ξένισε ο τρόπος που κυλούσε η ταινία, όμως, όταν μπήκα στο πνεύμα, κατάλαβα πως πρόκειται για μία ξεχωριστή ταινία.

Φοβερή ταινία! :up: Έχει δει κανείς το Mr. Vengeance (του ίδιου σκηνοθέτη)? Έχει βγει σε dvd, με ή χωρίς ελλ. υπότιτλους?

Better to save the mystery than surrender to the secret

Xthes eida ston ALPHA to Lord Of The Rings 3.Htan to proto LORT poy parakoloythhsa.

Moy arese h tainia,den perieixe tosa yperfysika gegonota osa pisteya.Htan mia prosegmenh yperparagogh,poly endiaferoysa,eno eixe epishs polla anoikta metopa kai epomenos den eplhttes pote.

Γνώμη μου είναι ότι το 1ο από την τριλογία LOTR είναι το κορυφαίο.

Denior αν δεν το έχεις δεί και σου άρεσε το 3,πρέπει να το δείς !

Εγώ πρόσφατα είδα το Alfie.

Ήμουν επιφυλακτικός αλλά αποδείχτικε εργάρα.

Ο Τζούντ Λό,μεγάλο παλικάρι,ξεσκίζει στην ερμηνεία ,όχι πρωτότυπο σενάριο αλλά πρωτότυπο στην οπτική γωνία που παρουσιάζεται το θέμα.Για την σκηνοθεσία δε μπορώ να πώ κάτι γιατί δηλώνω άσχετος :p

Η ταινιά τελείωσε αφήνοντας μου τις καλύτερες εντυπώσεις .

Αντίθετα με το ημερολόγιο της Bridjet που στο τέλος βαρέθηκα πολύ.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μόλις είδα το πολύ καλό Ladder 49. Το θέμα της ταινίας είναι ένας πυροσβέστης που έχει παγιδευτεί σε ένα φλεγόμενο κτίριο και ενώ μάχεται για την ζωή του, αυτή περνάει μπροστά από τα μάτια του.

Πρωταγωνιστούν Jhoakin (<-spelling) Phoenix, John Travolta

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!