DENIOR Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Loipon xthes eida to LAST CALL.Entaksei den leo prototipi tainia htan,alla i KIM BASINGER mou fenetai pos exei xasei to ipokritiko tis talento...Eixe drasi i tainia.Ostoso katholi ti diarkeia tis to NOKIA 6600 diafimizotan akatapausta.Mou fanhke telika pos to 6600 htan o pragmatikos protagonistis tis tainias... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR ( 2 Νοέ. 2004 , 11:45) Mou fanhke telika pos to 6600 htan o pragmatikos protagonistis tis tainias... :o η τουλάχιστον ο χορηγός βρε αδελφέ!! :whistle: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Eίδα σε DVD την ΤΡΟΙΑ επιτέλους. Δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ως παραγωγή. Περήμενα κάτι ποιο πλούσιο ύστερα απο τόσα που'χα ακούσει. Οσο για το σενάριο,... άσε καλλύτερα να μην μιλλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 2 Νοέ. 2004 , 18:41) Οσο για το σενάριο,... άσε καλλύτερα να μην μιλλήσω. Όντως, καλύτερα να μη μιλήσεις. Άλλωστε έχεις πει πάρα πολλά πριν καν δεις την ταινία. :whistle: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 ontos...pos kai apofasises na thn deis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 E, τι άλλο θα σχολίαζες εσύ; Για την ταινία; Οχι φυσικά. Παραβλέπω φυσικά την διαστρέβλωση της πραγματικότητας στο σχόλιό σου για το αν μίλλαγα, γιατι μίλλαγα, εαν είχα δεί την ταινία, η αν απλά σχολίαζα με βάση την άρτια καταγραφή του σεναρίου του έργου απο κάποιους που εμπιστεύωμαι την κρίση τους. edit. freak δεν απάντησα σε σένα. edit2. freak, είχα γράψει πως μετά απο αυτά που ακούσθηκαν απο αυτούς που την είδαν, δεν θα πήγαινα στο vilage να την δώ. Οχι πως δεν θα την έβλεπα και σε DVD. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Ειδα το R.Evil2. Aπο τος λιγες πραγματικα φορες που 2ο μερος ειναι καλυτερο απο το πρωτο. Αρκετα καλη δραση,και γενικα αρκετα καλο(-υτσικο) εργο. Παρατηρηση,η Jovovich ακομα και σε τετοιου ειδους εργο,δειχνει το τρομερο ταλεντο της! ;) Ηθοποιαρα... ;) Εdit-Αρκετα καλο εργο,παντα σε συγκριση με το πρωτο. :!: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Με αριστα το 10 ποσο του βαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mario_fit ( 2 Νοέ. 2004 , 21:26) Ειδα το Rambo Aπο τος λιγες πραγματικα φορες που 2ο μερος ειναι καλυτερο απο το πρωτο. Αρκετα καλη δραση,και γενικα αρκετα καλο εργο. Παρατηρηση,η Jovovich ακομα και σε τετοιου ειδους εργο,δειχνει το τρομερο ταλεντο της! ;) Ηθοποιαρα... ;) :whistle: :p :whistle: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Λιγο πανω απο 6 ας πουμε.(Αν με ρωταγες για το πρωτο θα σου ελεγα λιγο πανω απο...2, αντε 3! :whistle: ) Μονο δραση ειχε και δεν ηταν ταινια θριλερ(σαν το game),αλλα δρασης. Η Jovovich εσωσε αρκετα(εως πολυ) τα πραγματα. Αν σε βοηθαει,2η φορα δεν θα το εβλεπα ευκολα παντως... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Egw eida to Ladykillers kai mou arese polu.Wraia atmosfaira,genika asunhthisto kai o Tom Hanks polu kalh ermhneia. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Και εγώ είδα το ladykillers ...τέλειο. Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Eida to starski and hutch.Καλη ταινιουλα με μετριο γελιο.Αυτος ο ben στιλερ einai ολα τα λεφτα.Μονο και που τον βλεπεις σκας στα γελια.Τον φανταζεσται ποτε σε δραματικο ρολο?ΘΑ πεσει το γελιο της αρκουδας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 5 Νοέ. 2004 , 00:02) Eida to starski and hutch.Καλη ταινιουλα με μετριο γελιο.Αυτος ο ben στιλερ einai ολα τα λεφτα.Μονο και που τον βλεπεις σκας στα γελια.Τον φανταζεσται ποτε σε δραματικο ρολο?ΘΑ πεσει το γελιο της αρκουδας.. γενικα ben stiller κ owen wilson ειναι ολα τα λεφτα(εχετε δει το zoolander?(η ταινια της δεκαετιας :D ) σε δραματικο ρολο εχει παιξει στην οικογενεια Τενεμπαουμ κ ηταν πολυ καλος Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 Θελω την γνωμη σας.Τι μου προτεινεται? Αληθινη ζωη-birth-exorcist-forgotten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2004 forgotten birth Τουλάχιστον εμένα αυτές μου φάνηκαν πιο αξιόλογες ταινίες με βάση τα τρέηλερ και την υπόθεση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Tα τρειλερ και εμενα μου αρεσαν αλλα στο cine.gr οι περισσοτεροι λενε οτι ολες οι επιλογες μου ειναι καραμουφες.Ακομα και το ladykillers δεν αρεσε.Δεν εχω τι να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 7 Νοέ. 2004 , 02:16) Tα τρειλερ και εμενα μου αρεσαν αλλα στο cine.gr οι περισσοτεροι λενε οτι ολες οι επιλογες μου ειναι καραμουφες.Ακομα και το ladykillers δεν αρεσε.Δεν εχω τι να δω. Εγώ σου προτείνω την Γέννηση.... :) Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Μόλις είδα το Runaway jury με τον John Cusac. Πολύ καλό, όποιοι δεν το έχετε δει, αξίζει τον κόπο. Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Aκομα και η γεννηση φανταζομαι πως θα ειναι ενα καχεκτυπο της εκτης αισθησης...τι να δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 6 Νοέ. 2004 , 23:07) forgotten birth Τουλάχιστον εμένα αυτές μου φάνηκαν πιο αξιόλογες ταινίες με βάση τα τρέηλερ και την υπόθεση :) σε λίγες ώρες θα παο να δω το forgotten θα σου πω εντυπώσεις μετά Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Thanx Freak θα περιμένω με αγωνία ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Χθες είδα σε DVD το "Σαν τη γάτα με το σκύλο"... :lol: Απίστευτο γέλιο!! Αυτά τα συμπαθητικά τετράποδα δεν έχουν το Θεό τους! :lol: Δείτε τη! ;) Κάποια στιγμή θα δω και το Collateral :cool: "Κατέβηκε" από τον ουρανό! :lol: :happy: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Τελικα θα δω το ladykillers..ελπιζω να μην ξενερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakiss ( 7 Νοέ. 2004 , 15:18) Τελικα θα δω το ladykillers..ελπιζω να μην ξενερωσω! Tom Hanks... Εγγύηση :) ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts