Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδες χθες ειδα το our idiot brother.δειτε το!θα σας αρεσει! :)

τι θεμα εχει??ενδιαφερουσα φαινεται απ τον τιτλο..με τραβαει γιατι εχω αδερφο:P:P

οσοι θελουν να δουν και κατι πιο προς το 'πονειρο' προτινω το friends with benefits;););)

τι θεμα εχει??ενδιαφερουσα φαινεται απ τον τιτλο..με τραβαει γιατι εχω αδερφο:P:P

οσοι θελουν να δουν και κατι πιο προς το 'πονειρο' προτινω το friends with benefits;););)

φιλε Αλκη ειναι ουσιαστικα κωμωδια/δραμα.εχει την πλακα του αλλα και εχει και μερικες στεναχωρες στιγμες.

trailer http://www.youtube.com/watch?v=CfyHY58lqCk

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε Αλκη ειναι ουσιαστικα κωμωδια/δραμα.εχει την πλακα του αλλα και εχει και μερικες στεναχωρες στιγμες.

trailer http://www.youtube.com/watch?v=CfyHY58lqCk

Μ αρέσει!!θα το δω και εγώ!!!

Sent from my X8 using Tapatalk

Warrior:Kαι όμως ταινίες με χιλιοπαιγμένη κλισέ υπόθεση μπορούν να δώσουν συναισθήματα.... υπέροχες ερμηνείες και από τους 3ις τους!

Must see: http://goo.gl/5cQyS

Το δέρμα που κατοικώ: Εξωφρενικό σενάριο με τον Αλμοδοβαρ να παίζει με την τετριμμένη ηθικη και σκληρές ιδέες που νομίζεις ότι ξεπήδησαν από κάποιο αρρωστημένο μυαλό... ένα ακόμα αριστούργημα και για μένα στα 3-5 κορυφαία του.

Drive: Αγαπημένος ηθοποιός πλέον ο Gosling (ο νέος Edward Norton και λογικά θα έχει διάρκεια)... μερικοί ξενέρωσαν επειδή περίμεναν καταδιώξεις, δράση και εφέ. Αν και στο τελευταίο μισάωρο υπάρχει συναισθηματική έκρηξη πρόκειται για ταινία ωδή στην στυλαρισμενη κινηματογραφιση & στις ταινίες που σε καθηλώνουν με την ατμοσφαιρά τους. Χαίρομαι που μια αντιεμπορική ταινία έχει τόσο υψηλή βαθμολογία στο imdb. Must download το Soundtrack!

Edited by sakiss

Μολις ειδα το Tron Legacy .

Αμα εχετε παρα πολυ φαντασια να την δειτε . Πολυ φαντασια ομως .

Δεν με ενθουσιασε προσωπικα , ουτε καποιο νοημα και υποθεση ειχε . 2/10 μονο για τα future περιβαλον , οχηματα κλπ

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πολυ καλο το "αθανατοι" σε 3D,σε καθηλωνει με τα εφε και τις καλες ερμηνειες.Βεβαια μου ελαχε το τραγικοτερο εφε διπλα μου να κατσει ο μπουχεσας με τα πατατακια και τις σαλτσες να βρωμανε,στην συνεχεια την γαβαθα με το ποπ-κορ "κρατς-κρατς",το ρουφηγμα απο το καλαμακι της τεραστιας κοκα-κολας,τον συνεχη σχολιασμο με τον διπλανο του,προφανως "εμεινε απο φαγωσιμα" για καλη μου τυχη......village cinema ρεντη αιθουσα 7 πιο πολυ με ταβερνειο τριτης διαλογης,μυριζε σλτσα και λαδιλα!

Για να απολαυσεις μια ταινια πρεπει να εχεις και την τυχη με το μερος σου.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δεν με ενθουσιασε προσωπικα , ουτε καποιο νοημα και υποθεση ειχε . 2/10 μονο για τα future περιβαλον , οχηματα κλπ

το παλιο το ειχες δει καποια στιγμη ?

http://www.imdb.com/title/tt0084827/

η απλα ειδες το legacy?

καινουρια ειναι???η το παλι τρον??

το νησος 2 την εχει δει κανεις?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

καινουρια ειναι???η το παλι τρον??

το νησος 2 την εχει δει κανεις?

δεν εχει βγει ακομα..22 δεκεμβριου αν θυμαμαι καλα βγαινει..οταν ειχα παει να δω το λουφα και παραλλαγη 2,επαιξε το trailer..αρκετα καλο μου φανηκε..θα παω να το δω..αφου δω σημερα η την πεμπτη(δεν θυμαμαι ποια μερα) το νησος 1 που παιζει στο σταρ!

δεν εχει βγει ακομα..22 δεκεμβριου αν θυμαμαι καλα βγαινει..οταν ειχα παει να δω το λουφα και παραλλαγη 2,επαιξε το trailer..αρκετα καλο μου φανηκε..θα παω να το δω..αφου δω σημερα η την πεμπτη(δεν θυμαμαι ποια μερα) το νησος 1 που παιζει στο σταρ!

Την πεμπτη;)

Φιλικά Γιώργος

ειδα την mission impossible 4

μου αρεσει πολυ...καλα εφε ωραιες σκηνες..και οι ηθοποιοι μια χαρα...θα της βαλω ενα 7.5/10

παντως οσοι λατρευετε τα μηλοφωνα και δεν μπορειτε να τα παρετε...θα "κλαψετε" γιατι εχει παρα πολλα μεσα στην ταινια:lol:

Φιλικά Γιώργος

Είδα 2 αρκετά καλές ταινίες αυτήν την εβδομάδα:

1. "The Debt"

http://www.imdb.com/title/tt1226753/

Αρκετά καλή ταινία, λίγο αργή η πλοκή στην αρχή αλλά προς το τέλος πραγματικά κορυφώνεται... Πολύ καλές ερμηνείες και αρκετά καλή σκηνοθεσία... 7/10 για εμένα

2. "Incendies"

http://www.imdb.com/title/tt1255953/

Γαλλικό-Καναδική ταινία, ήταν υποψήφια για όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας πέρσι (μαζί με τον Κυνόδοντα). Αν και αρκετά κουραστική στην αρχή, θα σας σοκάρει προς το τέλος με πολύ δυνατές σκηνές και τα ολέθρια αποτελέσματα ενός εμφύλιου πολέμου στην Μέση Ανατολή (μάλλον στο Λίβανο αναφέρεται...) 7/10 και αυτή...

Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική

ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί

και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά

μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή

Μαγκες ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να δείτε το warrior!!!

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαγκες ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ να δείτε το warrior!!!

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

Συμφωνώ με τον konstantinoslp, την είδα χτες και αξίζει να την δείτε!! Πολύ καλή ταινία

Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική

ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί

και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά

μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή

Είδα 2 αρκετά καλές ταινίες αυτήν την εβδομάδα:

1. "The Debt"

http://www.imdb.com/title/tt1226753/

Αρκετά καλή ταινία, λίγο αργή η πλοκή στην αρχή αλλά προς το τέλος πραγματικά κορυφώνεται... Πολύ καλές ερμηνείες και αρκετά καλή σκηνοθεσία... 7/10 για εμένα

2. "Incendies"

http://www.imdb.com/title/tt1255953/

Γαλλικό-Καναδική ταινία, ήταν υποψήφια για όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας πέρσι (μαζί με τον Κυνόδοντα). Αν και αρκετά κουραστική στην αρχή, θα σας σοκάρει προς το τέλος με πολύ δυνατές σκηνές και τα ολέθρια αποτελέσματα ενός εμφύλιου πολέμου στην Μέση Ανατολή (μάλλον στο Λίβανο αναφέρεται...) 7/10 και αυτή...

Νομίζω ότι το πήρε το οσκαρ το incendies.

Το "THE CHANGE-UP" το χει δει κανείς σας;

Eμένα μου άρεσε και ας έχει το χαμηλό 6.4 στο imdb... βέβαια παίζει και η olivia wilde που είναι ένας παραπάνω λόγος για την δεις :p

Eμένα μου άρεσε και ας έχει το χαμηλό 6.4 στο imdb... βέβαια παίζει και η olivia wilde που είναι ένας παραπάνω λόγος για την δεις :p

Εμένα δε μου άρεσε καθόλου, πάντως. Περίμενε πολύ περισσότερη πλάκα αλλά βαρέθηκα από την αρχή.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ειδα το sherlock holmes game of shadows και σιγουρα ηταν καλυτερο απο το 1.Αυτη τη φορα ηταν πιο σκοτεινο και αρκετα γοτθικο.Φυσικα ο robert donwney jr απολαυστικος στο ρολο του και ισως τελικα να ειναι ο καλυτερος σερλοκ χολμς που χω δει ως τωρα .το εργο ειχε λιγο απο ολα αγωνια,romance . και δραματικες στιγμεσ και χιουμορ .τελος δεν ελειπε και μια ανατροπη στο φιναλε που σε κανει να θελεις να δεις το 3 οταν βγει .

Γενικα ηταν μια απο τις καλες ταινιες μυστηριου και θριλερ και οι φανς το αυτου κλασσικου ηρωα θα την απολαυσουν..

Επησεις το NEW YEARS EVE παροτι εχει ενα καλο καστ και κυμαινεται στο κλιμα των εορτων ενα συν για να θες να το δεις,δεν κατορθωνει να ξεφυγει απο γνωστα κλισε.ειναι αρκετα προβλεψιμο λιγοτερο αστειο και ακομα και το δραμα που ειπαρχει και καπιες καλες ερμηνειες βλεπε ρομπερτ ντε νειρο δεν μπορουν να σωσουν τη ταινια απο τη μετριοτητα.Στα συν η ερμεινεια τραγουδιστικη του μπον τζοβι η πολυ σεξι kathryn heigl και το κλιμα της νεας υορκης ,και το φοβερο soundrack. .σαν χριστουγενιατικη ομως ταινια που καταπιανεται με τετιο θεμα ιστοριας διαφορως ανθρωπων τις εορταστικες ημερες, εχουν βγει και καλυτερες οπως love actually η νοελ και ετσι αυτο σιγουρα δεν προβλεπεται να γινει christmas classic .ενα 3 απο μενα

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

βγηκε το νεο σερλοκ? στο σαιτ της οντεον λεει 5/1...

σημερα ειδα το Smurfs.... εμ... εμ...

δεν εχω να πω πολλα... ειχε λιγες σκηνες καποιου γελιου αλλα γενικα ηταν κακη ταινια...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ειδα το a haunting in salem.αν το δειτε μην δειτε το τρειλερ.δειχνει ολες τις σκηνες του εργου.θα του βαλω ενα 5/10.

Ειδα και το contagion.με πηρε ο υπνος.3/10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επησεις το NEW YEARS EVE παροτι εχει ενα καλο καστ και κυμαινεται στο κλιμα των εορτων ενα συν για να θες να το δεις,δεν κατορθωνει να ξεφυγει απο γνωστα κλισε.ειναι αρκετα προβλεψιμο λιγοτερο αστειο και ακομα και το δραμα που ειπαρχει και καπιες καλες ερμηνειες βλεπε ρομπερτ ντε νειρο δεν μπορουν να σωσουν τη ταινια απο τη μετριοτητα.Στα συν η ερμεινεια τραγουδιστικη του μπον τζοβι η πολυ σεξι kathryn heigl και το κλιμα της νεας υορκης ,και το φοβερο soundrack. .σαν χριστουγενιατικη ομως ταινια που καταπιανεται με τετιο θεμα ιστοριας διαφορως ανθρωπων τις εορταστικες ημερες, εχουν βγει και καλυτερες οπως love actually η νοελ και ετσι αυτο σιγουρα δεν προβλεπεται να γινει christmas classic .ενα 3 απο μενα

Πάνω κάτω συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι για όσκαρ, είναι εύπεπτο αρκετά, εγώ θα του έβαζα ένα 6/10.

βγηκε το νεο σερλοκ? στο σαιτ της οντεον λεει 5/1...

torrent πιθανοτατα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂