Jump to content

Ταινίες: Προτάσεις - Κριτική

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ. Ήθελα να το γράψω και στο αντίστοιχο θέμα για τους X-Men, αλλά μια που το έγραψε κι εδώ ο DesertSMissSRaiN...

Πολλή δράση, το σενάριο είχε ίσως κάποια μικρά κενά, αλλά ήταν συνολικά πολύ καλό. Για τις ερμηνείες δεν μπορώ να πω ότι ήταν άριστες, αλλά για ταινία υπερηρώων ήταν καλές. Συμφωνώ και για την διαφορά Fassbender/McKellen: ο Magneto είχε την πιο εμφανή απόσταση από την μελλοντική εκδοχή του. Αλλά από την άλλη δόθηκε πολύ πειστικά η εξήγηση για την διαφοροποίησή του από τους Χ-Μen.

Γενικά την ευχαριστήθηκα πολύ, παρόλο που την είδα σε θερινό και σίγουρα έχανε από τα οπτικά/ηχητικά εφέ.

Στα συν τα πολύ σύντομα guests των Hugh Jackman & Rebecca Romijn. :)

• Απαντήσεις 12,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Συμφωνώ. Ήθελα να το γράψω και στο αντίστοιχο θέμα για τους X-Men, αλλά μια που το έγραψε κι εδώ ο DesertSMissSRaiN...

Πολλή δράση, το σενάριο είχε ίσως κάποια μικρά κενά, αλλά ήταν συνολικά πολύ καλό. Για τις ερμηνείες δεν μπορώ να πω ότι ήταν άριστες, αλλά για ταινία υπερηρώων ήταν καλές. Συμφωνώ και για την διαφορά Fassbender/McKellen: ο Magneto είχε την πιο εμφανή απόσταση από την μελλοντική εκδοχή του. Αλλά από την άλλη δόθηκε πολύ πειστικά η εξήγηση για την διαφοροποίησή του από τους Χ-Μen.

Ναι και εγώ δεν εννοούσα πως οι ερμηνείες ήταν για όσκαρ, απλά πως για τους ρόλους που υποδύονταν ήταν ακριβώς όπως έπρεπε να είναι. Χαλαρές και χωρίς περιττές υπερβολές. Όσο για αυτούς που λένε ότι η ταινία αξίζει μόνο για την ιστορία του Magneto και η υπόλοιπη είναι "παιδική χαρά" να υπενθυμίσω ότι υποτίθεται πως έπρεπε να είναι παιδική χαρά, αφού μιλάμε για τη First Class, δηλαδή για την εποχή που οι ήρωες που γνωρίσαμε στα 20φεύγα (ή 100φεύγα για κάποιους :p) είναι παιδιά που το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι πως χαίρονται που βρήκαν ανθρώπους με παρόμοιες δυνάμεις με τις δικές τους. Γενικά οι X-Men (comic και ταινίες) παίζει με την έννοια της αποδοχής, οπότε ήταν στο στοιχείο τους.

Για τον Magento επίσης συμφωνώ, απλά δεν είναι μόνο η απόσταση ανάμεσα στον νέο και το γέρο Magneto ως χαρακτήρα αλλά και η δυναμική του ηθοποιού. Σε καμία περίπτωση ο Fassbender δεν ήταν κακός ως Magneto, απλά δεν μπορεί σαφώς να συγκριθεί και με έναν ηθοποιό της κλάσης του McKellen που έχει αποδείξει πως μπορεί να υποδυθεί με μοναδικό τρόπο "επικούς" χαρακτήρες.

Στα συν τα πολύ σύντομα guests των Hugh Jackman & Rebecca Romijn. :)

Ναι και σε αυτό συμφωνώ. Έδινε μια αίσθηση συνοχής όλο αυτό παρά το ότι ο Jackman και η Romijn εμφανίζονταν για μερικά δευτερόλεπτα και η Romjin δεν είχε ούτε καν μία ατάκα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Λοιπόν, δεν καταλαβαίνω όσους λένε ότι δεν τους άρεσε το X-Men: First Class.

Εγώ το βρήκα εξαιρετικό από κάθε άποψη! Για εμένα ίσως να είναι και το καλύτερο X-Men μετά το πρώτο.

Άριστες ερμηνείες, ενδιαφέρον σενάριο, ΠΟΛΛΟΙ mutants, πολύ δράση, ωραία εφέ και είχε και σε ανεκτό επίπεδο τα "ψυχολογικά" των ηρώων.

Ιδιαίτερα ο McAvoy ήταν απλά άπαιχτος ως νεαρός Professor X: η ερμηνεία του είχε μια μοναδική φυσικότητα, φαινόταν πως το διασκέδαζε και μέσα από αυτό έβγαζε όλη την επιθυμία του Xavier νσ αλλάξει και να σώσει τον κόσμο (όπως άλλωστε και κάθε νέος - mutant και μη - στην ηλικία που υποτίθεται ότι ήταν ο Xavier στο First Class). Αλλά και ο Fassbender/Magneto και η Lawrence/Mystique και ο Bacon/Shaw ήταν πολύ καλοί στους ρόλους τους. Απλά ειδικά ο Fassbender έχει να ανταγωνιστεί έναν Ian McKellen οπότε Ό,ΤΙ και να έκανε πάλι λίγο θα φαινόταν.

Για εμένα αυτό που μετράει στις ταινίες του συγκεκριμένου είδους είναι η δράση, τα εφέ και η διασκέδαση. ΔΕΝ βλέπω ποτέ ταινία με super-heroes περιμένοντας να δω το επόμενο Requiem for a Dream ή το επόμενο Eternal Sunshine of a Spotless Mind. Και γιατί να θέλω κάτι τέτοιο άλλωστε; Υπάρχουν εκατομμύρια άλλες ταινίες που μπορεί κανείς να δει για αυτά τα θέματα, ποιός ο λόγος μια ταινία που βασίζεται στη δράση να μπει τόσο "μέσα" στα ψυχολογικά των ηρώων (βλ. το κουραστικό Spiderman 2) ενώ υποτίθεται και πρέπει κατά την άποψή μου να είναι κυρίως διασκεδαστική και "ανάλαφρη";;

Ταυτόχρονα επίσης έδινε το backstory πολλών χαρακτήρων που στη συνέχεια εξελίχθηκαν διαφορετικά και εγώ προσωπικά που δεν είμαι fan των comics και δεν έχω διαβάσει την ιστορία των X-Men το βρήκα ενδιαφέρον.

Για το είδος της η ταινία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι φανταστική...

Θα το δω απόψε και θα σου πω!!! Αλλά..., ΔΙΧΩΣ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ... τι να το κάνω;

Χ-ΜΕΝ δίχως τον Λόγκαν, είναι σουβλάκι δίχως... γύρο!

'Ντάξει, μου άρεσε το νέο Χ-ΜΕΝ - αλλά φυσικά, δεν είχε σχέση με τα παλιά (ήταν καλύτερα).

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..., Η ΘΕΙΚΗ σκηνή, ήταν η εξής:

Πλάνο μέσα από μπαρ που δείχνει εξώπορτα... Ανοίγει και μπαίνουν ο ΜΑΓΚΝΙΤΟ & τον ΕΞΕΒΙΕΡ, το πλάνο κάνει λίγο ζουμ-άουτ και βλέπουμε... ένα χέρι να πιάνει ένα ΠΟΥΡΟ!!!! (ΟΥΡΛΙΑΞΑ αμέσως!)... Το πλάνο ανεβαίνει και εμφανίζεται ο ΛΟΓΚΑΝ (ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ!!!!)... Ο Εξέβιερ με τον Μαγκνίτο προχωρούν, φτάνουν από πίσω του και λένε:

- Γεια, είμαι ο Έρικ Λένσερ.

- Κι εγώ, ο Τσαρλς Εξέβιερ.

Και ο ΘΕΟΣ απαντά:

- "GO F*CK YOURSELVES"!!!!

(Πρέπει να γελούσα επί πέντε λεπτά ασταμάτητα και γύρισα τη σκηνή 3-4 φορές και την είδα!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ!)

Καλή κωμωδία στο στυλ του Hangover, είναι το Hall pass.

Από τις πρόσφατες, αυτή μου έχει μείνει πιο πολύ!

• 3 weeks later...

Την ειδα χτες. Συμπερασμα? Οι κριτικοι ταινιων ειναι στα αληθεια βλακες! Δε μπορει καποιος να φτιαχνει μια τετοιου ειδους ταινια και να χαντακωνεται απο δαυτους. Δηλαδη τι περιμεναν να δουν? Λεει ο αλλος.. δεν ειχε πλοκη. Τι πλοκη να εχει ρε μα....??:chair:

Εξωγηινους εχει και μαλιστα πολλους και γιαυτο το λογο πληρωσα να δω τη ταινια sci-fi (νομιζω αυτο ειναι το ειδος). Τι πλοκη? Μηπως θες να δεις να το κανουν και οι πρωταγωνιστες κιολας? Και ο αλλος λεει.. δευτεροκλασατοι ηθοποιοι!! Ε ναι ρε φιλε αν ηταν ο τομ κρουζ η ο πιτ τι να το κανω? Ελεος με αυτο το μονοπωλιο. Μια χαρα ηθοποιοι ηταν και ταυτιστικα απολυτα μαζι τους οσο το δυνατον γινοταν . ΟΚ δε ειναι η καλυτερη ταινια αλλα ειναι απειρως καλυτερη απο την "Παγκοσμια εισβολη" η οποια ειχε μια βαρετη χρονοβορα μελο δηθεν πατριωτικη αμερικανια που ξεχνας οτι η ταινια ειναι με εξωγηινους! Ηθελα να τα πω καπου δεν αντεχα. Και να σας πω και το καλύτερο που εχω διαβασει..

"Οι κριτικοι ταινιων ειναι ταυτοχρονα αποτυχημενοι σκηνοθετες" Ζηλειααααα βρε παιδι μου.....!

Οσον αφορα αυτους που δε βλεπουν φανατικα τετοιου ειδους ταινιες(ταινιες με εξωγηινους), δεν αξιζει το κοπο να κριτικαρετε τετοιες δουλειες. Οσο χαλια και αν ειναι ,εκ μερους ας ειναι αδικο και προς εμας που μας αποτρεπουν να τις δουμε.

Ταινια επισης που ηταν και πρωτοτυπη και πολυ ενδιαφερων και απ τις καλυτερες μου, και στην οποια δεν ειχε επισης καλες κριτικες παρα τα υψηλα εξοδα της(ακριβη παραγωγη) ειναι "Το νησι" (Αυτο με τους κλωνους..) + "περιοχη 9".

Εχω απλα και την απορια γιατι να θαβονται τετοια εργα που αν και μπορει να τα φανταστει οποιοσδηποτε, ειναι παρα πολυ δυσκολο να τα μεταφερει στο σινεμα. Κριμα ειναι..:(

Το Skyline είναι μια από τις λίγες φορές που συμφώνησα με τους κριτικούς:

Εξαιρετικά εφέ αλλά και εξαιρετικά κακή ταινία.

REDHOTSTEF, οι ταινίες sci-fi (είτε είναι με εξωγήινους, είτε είναι με ζόμπι, είτε με οτιδήποτε άλλο) δεν είναι πίτσα με το μέτρο: δεν πληρώνεις ανάλογα με τον αριθμό των εξωγήινων που θα περιέχει! Οπότε προσωπικά δε μου λέει τίποτα ότι είχε "πολλούς εξωγήινους" από τη στιγμή που μόνο αυτό είχε...

Οι ηθοποιοί (με εξαίρεση των πρωταγωνιστή που τον ξέρω από το Six Feet Under και το Texas Chainsaw Massacre αλλά και έναν άλλο ηθοποιό που παίζει και στο Dexter) είναι άγνωστοι, αλλά... ποιός νοιάζεται; Στο 90% των ταινιών επιστημονικής φαντασίας παίζουν άγνωστοι ή σχεδόν άγνωστοι ηθοποιοί και αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι η επιστημονική φαντασία τα τελευταία χρόνια δεν έχει την άσχημη φήμη που είχε παλιότερα και πάλι οι "σοβαροί" ηθοποιοί αποφεύγουν να παίζουν σε τέτοιες ταινίες εκτός και αν ο σκηνοθέτης είναι κάποιο τεράστιο όνομα. Δε νομίζω πάντως ότι μίλησε κανένας για το γεγονός ότι είναι άγνωστοι...για το γεγονός ότι είναι ατάλαντοι μίλησαν όλοι και αυτό είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να το κριτικάρει κάθε κριτικός και κάθε θεατής ανεξαρτήτως διασημότητας του ηθοποιού.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες "τι πλοκή να έχει;"

ΠΛΟΚΗ.

Να ενδιαφέρεσαι να μάθεις γιατί συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν, γιατί οι ήρωες φέρονται όπως φέρονται και κυρίως να σε νοιάζει τι θα απογίνουν.

Επίσης, οι sci-fi ταινίες ακριβώς λόγο της φύσης τους (δηλ. του γεγονότος ότι ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος δε χρειάζεται να υπακούει στους νόμους της λογικής) μπορούν να έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρουσα πλοκή.

Το Skyline απλά δεν είχε τίποτα από όλα αυτά.

Βέβαια, είναι δικαίωμά σου να έχεις τη γνώμη που έχεις και εμένα να έχω τη γνώμη που έχω για την ταινία, αλλά νομίζω πως η έκρηξή σου είναι αδικαιολόγητη.

Πώς είναι δυνατόν να κριτικάρεις όσους...κριτικάρουν μια ταινία που δεν έχει πλοκή με τη λογική ότι "είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας, γιατί να έχει πλοκή;"

PS: Μα και για την Παγκόσμια Εισβολή τα χειρότερα είπαν όλοι...εκτός φυσικά από τους Αμερικανούς που απλά χαίρονται αυτάρεσκα έτσι κι αλλιώς με όλες που τους παρουσιάζουν σαν ήρωες... :rolleyes:

Edited by DesertSMisSRaiN

• 2 weeks later...

Πήγα χτες και είδα το τελευταίο μέρος του Harry Potter , το μόνο που μου άρεσε ήταν τα θεαματικά εφέ , η μουσική & λίγο η πλοκή του.

Απογοητεύτικα αρκετά για αυτό του βάζω 5/10..

Ειδα το Mechanic ... για μενα περνει ανετα 8/10 μιας και ειμαι φιλος τετοιων ταινιων .

Επισης ειδα το The Fighter που ειναι αληθινη ιστορια και περιγραφει τη ζωη του Μικ Γουορντ . Για αυτο το ειδος καλη ηταν ενα 5/10 για μενα , μιας και ηταν σαν ντοκιμαντερ πιο πολυ .

Επισης ειδα το The Last Exorcism , ενταξει βλεπετε ανετα , και εχει καλο τελος , αλλα ειναι καπως κατι σκηνες . Ενα 6/10 ειναι αρκετο

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• 2 weeks later...

Είδε κανείς το final destination 5?Το είδα χτες και μου φάνηκε επιεικώς απαράδεκτο παρ'ότι fun της σειράς Final Destination.

Οι ηθοποιοί ήταν μέτριοι αλλά το χειρότερο ήταν η απόλυτη έλλειψη φαντασίας στους θανάτους.Εντελώς αφύσικοι εώς γελοίοι.Γενικά οι θάνατοι ήταν σαν να είχαν βγει από κάποιο κακοφτιαγμένο splatter videogame και δεν έδινε καθόλου μυστήριο η πλοκή.Καμία σύγκριση με κανένα από τα προηγούμενα.

Ειδικά η τελευταία σκηνή της ταινίας ήτανε για γέλια.Πρέπει να την έγραψαν στο πόδι γιατί βαριούνταν να βρουν κάποιον έξυπνο τρόπο θανάτου.

Το μόνο που μου άρεσε στη ταινία και ήταν και ανατρεπτικό ήταν

ότι η 5η ταινία στην ουσία ήταν η πρώτη χρονικά αφού στο τέλος μας έδειξαν τους 2 τελευταίους επιζήσαντες να επιβιβάζονται στη πτήση 180 της πρώτης ταινίας οπότε αυτό εξηγεί γιατί δεν υπήρχε καμία αναφορά στη ταινία για προηγούμενα περιστατικά με οράματα όπως στις προηγούμενες.

Αν πάει καλά η ταινία είπανε ότι ετοιμάζουν 2 ακόμα sequels που θα γυριστούν ταυτόχρονα.Ελπίζω να είναι καλύτερα και τα τελευταία:ninja:

• 1 month later...

Φιλε kooky πολυ καλη δουλεια , συγχαρητηρια .

Ειδα χθες το The Other Guys . Κωμικη αστυνομικη ταινια . Ειχε καποιες ελαχιστες στιγμες που γελασα . Βλεπεται παντως δεν βαριεσαι γιατι περιμενεις να δεις τι χαζομαρα θα κανουν .

Ενα 6/10 απο μενα .

Επισης ειδα πριν λιγες μερες το Faster . Αυτες οι ταινιες ειναι του στυλ μου . Το στορυ ηταν ωραιο αλλα δεν ειχε και πολυ δραση . Ενα 7/10 για αυτην .

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Φιλε kooky πολυ καλη δουλεια , συγχαρητηρια .

Ειδα χθες το The Other Guys . Κωμικη αστυνομικη ταινια . Ειχε καποιες ελαχιστες στιγμες που γελασα . Βλεπεται παντως δεν βαριεσαι γιατι περιμενεις να δεις τι χαζομαρα θα κανουν .

Ενα 6/10 απο μενα .

Επισης ειδα πριν λιγες μερες το Faster . Αυτες οι ταινιες ειναι του στυλ μου . Το στορυ ηταν ωραιο αλλα δεν ειχε και πολυ δραση . Ενα 7/10 για αυτην .

Eυχαριστώ πολύ.

Απ'οτι βλέπω πάντως το post μου αφαιρέθηκε. Μάλλον δεν ήταν σωστό να το ποστάρω...

Anyway η προσπάθεια συνεχίζεται...

.

Asteroshouse.gr ...................

θα ήθελα να μου πείτε εάν σας άρεσε η ταινία John english ,διότι σκέφτομαι τις προσεχείς ημέρες να την δω.

θα ήθελα να μου πείτε εάν σας άρεσε η ταινία John english ,διότι σκέφτομαι τις προσεχείς ημέρες να την δω.

και εγω θελω να την δω

η πρωτη ηταν απιστευτη..τα στρουμφακια ηταν καλα??..θελω να την δω:lol::O

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

και εγω θελω να την δω

η πρωτη ηταν απιστευτη..τα στρουμφακια ηταν καλα??..θελω να την δω:lol::O

Για τα στρουμφάκια έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια & εγώ θέλω να πάω να την δω!!!

Πάντως σήμερα βγήκε στους κινηματογράφους το colombiana που θέλω πολύ να δω. Αυτά με τα cartoon δε μου πολυαρέσουν.

.

Asteroshouse.gr ...................

ειδα το friends with benefits αν και περιμενα να ηταν αλλη μια απο τις χιλιοχαζο αμερικανικες κομεντι που φυτρωνουν σαν μανιταρια το τελευταιο καιρο,αυτο ηταν καπως καλυτερο απο ολα τα αλλα..Η μιλα κουρνις ηταν απολαυστικη στο ρολο της και φενεται να το διασκεδασε,ενω σε αυτη την ταινια ηταν πολυ γλυκα.

Οι σκηνες ακρως αποκαλυπτικες κατι που δεν το βλεπουμε συχνα η τοσο συχνα σε ρομαντικες κομεντι και μαλιστα μου θυμιζε λιγο σαν ενα μεγαλο επεισοδιο απο το sex and the city.Κατα τα ολλα αυτα ειχε γελιο πολυ romance και λιγο δραμα προς το τελος.Και μια πολυ αστεια σκηνη στο φιναλε...ανετα περναει η ωρα σου βλεποντας την...

Οσο αφορα τωρα για τον justin timberlake ναι μεν ειναι καλος τραγουδιστης και εδειξε λιγο και τις τραγουδιστικες του ικανοτητες στο εργο αλλα θα λεγα να συνεχισει να βγαζει δισκους παρα να παιζει σε εργα ,γιατι σαν ηθοπιος ειναι ΧΑΛΙΑ...και αν δεν ηταν η σεξι αυτη ηθοπιοs διπλα του το εργο ισως δε θα βγαινε πολυ καλο...Α και οσοι σκεφτεστε να παρετε το sony ericcson arc αλλα για καπιο λογο δισταζετε,βλεποντας το friends with benefits θα αλλαξετε γνωμη:p Το dont be afraid of the dark ξερει κανεις ποτε βγαινει στις αισουσες ;

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Paul (2011)

Αυτό το πλασματάκι έχει τελικά πολύ πλάκα! Η ταινία μπορεί να είναι λιγάκι ελλιπείς από αστείες σκηνές ( κάτι που ίσως να είναι θετικό, αφού δεν σε κουράζει ιδιαίτερα), αλλά σίγουρα ο Paul είναι αξιαγάπητος με τις ατάκες του και το διαμορφωμένο χαρακτήρα που έχει στο έργο. Ευχάριστη κωμωδία που μπορείτε να δείτε με την παρέα σας και να περάσει ευχάριστα η ώρα σας, δεν θα την βαρεθείτε εύκολα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Paul (2011)

Αυτό το πλασματάκι έχει τελικά πολύ πλάκα! Η ταινία μπορεί να είναι λιγάκι ελλιπείς από αστείες σκηνές ( κάτι που ίσως να είναι θετικό, αφού δεν σε κουράζει ιδιαίτερα), αλλά σίγουρα ο Paul είναι αξιαγάπητος με τις ατάκες του και το διαμορφωμένο χαρακτήρα που έχει στο έργο. Ευχάριστη κωμωδία που μπορείτε να δείτε με την παρέα σας και να περάσει ευχάριστα η ώρα σας, δεν θα την βαρεθείτε εύκολα.

Οτι περναει η ωρα περναει αλλα πλακα εχουν ελαχιστες σκηνες για μενα ...

Ειδα το Source Code , την προτεινω να την δειτε , αν και δεν φαινεται οτι ειναι τοσο καλη το τελος ειναι πολυ καλο και συγκινητικο , και το στορυ αξιζει γι αυτο το ειδος ταινιας . Απο μενα 9/10 χωρις να μου λειπει κατι .

Για αυτό είπα ότι έχει λίγες αστείες σκηνές ;) Με άριστα το 10 έβαζα ένα 6.

To Source Code πραγματικά είναι όπως θα περίμενα μια τέτοια ταινία!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Μολις ειδα το Insidious .

Ειχα καιρο να δω τρομακτικο θριλερ κ ωραιο . Σε οσους αρεσουν τα θριλερ το προτεινω σιγουρα . 9/10 ανετα

το χω δει, καπως ενδιαφερον αλλα σε καμια περιπτωση τρομαχτικο :) 7/10

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αυτή την περίοδο έτυχε να δω αρκετές κωμωδίες:

Easy A (2010) - 7/10

Έξυπνη, γρήγορη, ατακαδόρικη και με πρωταγωνίστρια την πιο ανερχόμενη star αυτή τη στιγμή, την Emma Stone που και σπιρτόζα είναι και τα "λέει" και μια χαρά. Είχε κάποιες καλές σκηνές και ιδέες... εντάξει, η ταινία της χρονιάς δεν είναι, αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Friends With Benefits (20110) - 6/10

Δεν περίμενα να μου αρέσει αυτή η ταινία και για να πω την αλήθεια νόμιζα πως θα έβλεπα ένα ακόμα χαζορομαντικό έργο. Τελικά όμως, ήταν κατά το ήμισυ μόνο χαζόρομαντικό και οι πρωταγωνιστές Mila Kunis :love: και Justin Timberlake είχαν πολύ καλή χημεία. Ο Timberlake τα λέει όσο καλά χρειάζεται για ταινία του είδους (δεν είναι δα και το Οι Ώρες, άλλωστε) και η Kunis είναι όπως πάντα γλυκιά και ικανοποιητική στο ρόλο της. Είχε μερικές καλές σκηνές και αστείες ατάκες, ήταν αρκετά γρήγορο και δε βαρέθηκα και γενικά είναι μια καλή πρόταση για Σαββατόβραδο στο σπίτι με την κοπέλα σου για να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Horrible Bosses (2011) - 6/10

Τρείς τύποι που αποφασίζουν να σκοτώσουν τα αφεντικά τους αλλά αποτυγχάνουν σχεδόν σε όλες τους τις προσπάθειες. Δεν είχε τρελές αστείες σκηνές: ο Colin Farrell είχε τον πιο αστείο χαρακτήρα στην ταινία ως το αφεντικό του Jason Sudeikis και επίσης αστείος ήταν ο ρόλος της Jennifer Aniston - αλλά εκείνη ήταν και...αφόρητα sexy οπότε παίρνει ένα βαθμό παραπάνω :p. Το τέλος ήταν άσχημο, γιατί έμοιαζε λίγο σα να κατάλαβαν ξαφνικά στα γυρίσματα πως η ταινία τους έβγαινε...3ωρη και είπαν να πετάξουν ένα φινάλε ό,τι-να-'ναι, να κλείσει η ταινία.

Bad Teacher (2011) - 5/10

Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε το Bad Teacher - και η Cameron Diaz ήταν πολύ αστεία στο ρόλο της όπως πάντα - απλά ήταν... "λίγη" και βιαστική η ταινία. Τα πάντα γίνονταν όσο πιο απότομα είναι δυνατόν και ενώ είχε κάποιες καλές και αστείες ιδέες, όπως πάντα έπρεπε στο τέλος ντε και καλά η "κακιά" καθηγήτρια Cameron Diaz να μάθει το μάθημά της... Ποτέ δε θα την καταλάβω αυτή την εμμονή του χόλυγουντ με τα "καλά παιδιά"

ειδα το johny english reborn...εμενα μαρεσε..αλλα η 1η ηταν καλυτερη θα βαλω ενα 7.5 στα 10..συνιστω να την δειτε

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect: