jokulsarlon Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Δεν παύει όμως να είναι μια προσφορά που σου δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας. Όσοι έχουν λεφτά και δεν την έχουν ανάγκη ας μην την εκμεταλλευτούν..... Πρώτη φορά βλέπω να δίνουν κάτι δωρεάν και να πειράζει κάποιους...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 ΟΚ, αφού είναι δωρεάν ας μην σχολιάζουμε τίποτα. Αν θέλουμε να είμαστε καταναλωτές με γνώμη και δύναμη και όχι πρόβατα που βελάζουν και ευχαριστούν με κάθε μικρή μερίδα χόρτου, ας ζητάγαμε να δώσουν πάλι την παλιά προσφορά των ΣΚ, έστω με περιορισμό τις 3 ώρες. Συνεχίστε να την υπερασπίζεστε λες και είναι οικογένειά σας και θα σας "ανταμείψει" ανάλογα... με κάποια μελλοντική κατάργηση ή τροποποίηση υπηρεσίας προς το χειρότερο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 το θεμα ειναι οτι σου δινει εστω και καποια τετοια προσφορα και σε δελεαζει να παρεις και την εφημεριδα αλλα και αυτοι που εχουν ΤΙΜ επωφελουντε! το να το καταργηση ή να το τροποποιησει δεν μου λεει κατι...γιατι μονο η ΤΙΜ το κανει αυτο...επειτα εχουμε και τον διπλασιασμο...που καμια εταιρια δεν εχει δωσει.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 το θεμα ειναι οτι σου δινει εστω και καποια τετοια προσφορα και σε δελεαζει να παρεις και την εφημεριδα αλλα και αυτοι που εχουν ΤΙΜ επωφελουντε! το να το καταργηση ή να το τροποποιησει δεν μου λεει κατι...γιατι μονο η ΤΙΜ το κανει αυτο...επειτα εχουμε και τον διπλασιασμο...που καμια εταιρια δεν εχει δωσει.. Ναι αλλα παλι παραπλανει τον κοσμο λεγωντας μιληστε ολο το Σ/Κ δωρεαν κατα το Δεν θελω να το κλεισω ποτε. Οσο για το διπλασιασμο, για να φθασει τις χρεωσεις μιας αλλης εταιριας 3πλασιασμο τουλαχιστον θελει :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Ολοι εσεις που λετε οτι μπορεις να μιλας απο το Σαββατο, πως ακριβως θα γινει να παρεις την εφημεριδα Σαββατο ενω κυκλοφορει Κυριακη? :wacko: Και μη μου πειτε για την Ομονοια, γιατι ξεχνατε τη λεπτομερεια οτι Ελλαδα δεν ειναι η Αθηνα οσο και να το πιστευει η Κα Μπακογιαννη :rolleyes: Αν χρειαστείς το άλλο Σάββατο πες μου να σου πάρω μία από Σάββατο απόγευμα . Θα σου δώσω τον κωδικό ...ε, την εφημερίδα δε χρειάζετε να την διαβάσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 λοιπον παιδακια εχω απορια... μου εδοσε η μαμα μου μια καρτα απο το θεμα που δεν εχει ενεργοποιηθει αλλα ειναι απο παλκια εφημεριδα..ενος μηνα περιπου.. μπορω να την ενεργοποιησω τωρα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 μπα οχι...νομιζω σου λεει οτι ο κωδικος που πληκτρολογησατε δεν ειναι σωστος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 γρρρρρρ τοτε!!! 8α το δοκιαμσω παντος...δε χανω τιποτα μερσι μπιλακο για την αμεση απαντηση... καμια καλη προσφορα εχεις για μενα τωρα που ειμαι στα πατρια εδαφη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Κάθε κωδικός ισχύει μόνο για το ΣΚ που εκδόθηκε η εφημερίδα -και είναι λογικό. Αν μπορούσες να τους χρησιμοποιήσεις όποτε ήθελες, θα μπορούσες να μαζέψεις μερικές κάρτες για να έχεις να μιλάς στο μέλλον... Συνεχίζω να θυμίζω την πολύ καλύτερη προσφορά που έδινε να μιλάς όλο το ΣΚ με ΤΙΜ νούμερα με μια χρέωση κάπου 3,5 ευρώ. Ακόμα και με όριο (μην με λέτε πλεονέκτη!). Το αναφέρω μήπως και το ακούσει κάποια στιγμή το δίκτυο που μας ακούει... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Κάθε κωδικός ισχύει μόνο για το ΣΚ που εκδόθηκε η εφημερίδα -και είναι λογικό. Αν μπορούσες να τους χρησιμοποιήσεις όποτε ήθελες, θα μπορούσες να μαζέψεις μερικές κάρτες για να έχεις να μιλάς στο μέλλον... Συνεχίζω να θυμίζω την πολύ καλύτερη προσφορά που έδινε να μιλάς όλο το ΣΚ με ΤΙΜ νούμερα με μια χρέωση κάπου 3,5 ευρώ. Ακόμα και με όριο (μην με λέτε πλεονέκτη!). Το αναφέρω μήπως και το ακούσει κάποια στιγμή το δίκτυο που μας ακούει... Στο κάτω κάτω είναι καλύτερα για την ΤΙΜ να πέρνει το χρήμα η ίδια παρά να δίνουμε 2-3 ευρώ στην εφημερίδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspanos69 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 paizei kanas kwdikos? exw vardia apopse kai de mporw na vgw. thanx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90556 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Στο κάτω κάτω είναι καλύτερα για την ΤΙΜ να πέρνει το χρήμα η ίδια παρά να δίνουμε 2-3 ευρώ στην εφημερίδα!! Αυτό είπα από την αρχή εδώ μέσα αλλά πέσανε όλοι να με φάνε γιατί κατακρίνω κάτι που δίνεται δωρεάν, είπαν... Ας δώσει δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης κλήσεων το ΣΚ (έστω 3ώρες max) με αποστολή sms και αντίστοιχη χρέωση. Περισσότερα θα βγάλει και θα της κάνουν διαφήμιση οι ευχαριστημένοι συνδρομητές, καλύτεροι κράχτες από την εφημερίδα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 παιδακια αυριο σαββατο με το 8εμα 8α εχουμε καρτουλα για δωρεαν μπλα μπλα?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 παιδακια αυριο σαββατο με το 8εμα 8α εχουμε καρτουλα για δωρεαν μπλα μπλα?? Δυστυχώς όχι . Μόλις΄πέρασα από ΟΜΟΝΙΑ .... Η εφημερίδα δεν έχει κάρτα μέσα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 krima.............. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Τελείως συμπτωματικά, λόγω Χριστουγέννων ίσως, δεν έχει κάρτα για αυτό το ΣΚ... Φυσικά είναι δικαίωμα της εταιρείας να το κάνει, αλλά αυτό ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για ασυνέπεια... Ίσως έχει κάποιο επόμενο. Περιστασιακές προσφορές... Δεν λέω περισσότερα γιατί μπορεί να βρεθώ υπό διωγμό στο συγκεκριμένο θέμα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 θα λεγες το εξης...οτι, οτι αρπαξαν αρπαξαν και λογω εορτων επειδη θα πεσουν πολλα τηλ. δεν την βαλανε αυτο το σ/κ. αν ομως εδιναν αυτη την καρτουλα...σκεψου οτι θα υπηρξε πιθανοτητα να μη μπορεις να πραγματοποιησεις κλησεις! αφου ολοι θα ειχαν 3 ωρες δωρεαν! επισεις αυτο με τις καρτουλες ειναι προσφορα...! κοινως προωθητικη ενεργεια. και οχι κατι που θα ειναι για παντα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Σε ευχαριστώ που λες όσα δεν μπορώ να πω εγώ! Συμφωνούμε απόλυτα! Ειδικά με το "για πάντα"... Η ιστορία το έχει επιβεβαιώσει άλλωστε... Το αστείο είναι ότι πιθανότατα μετά τις γιορτές θα ξαναδώσουν την προσφορά... Δεν έχουμε να προσθέσουμε περισσότερα, μέχρι το επόμενο ή μάλλον το μεθεπόμενο ΣΚ !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 οποτε ...ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για κατι...ειτε λεγεται τιμ ειτε βονταφον ειτε κοσμοτε...ποτε δεν ξερεις τι σου επιφυλασει η επομενη μερα... εγω προσωπικα αρκουμε στην προσφορα με το διπλασιο της καρτας ανανεωσης...για να φανταστεις 1 φορα το εκανα και ακομα εχω υπολοιπο!! και αυτο που εκανε η τιμ και δεν εβαλε καρτες για 3ωρη ομιλια...ισως προνοησε και το εκανε. γιατι φαντασου το traffic ανημερα χριστουγεννων και πρωτοχρονιας! κολανε που κολανε τα δικτυα τετοιες μερες...μη θελουμε να βγαλουμε τα ματια μας με τα ιδια μας τα χερια!!! καλα Χριστουγεννα λοιπον! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 σκεψου οτι θα υπηρξε πιθανοτητα να μη μπορεις να πραγματοποιησεις κλησεις! αφου ολοι θα ειχαν 3 ωρες δωρεαν! επισεις αυτο με τις καρτουλες ειναι προσφορα...! κοινως προωθητικη ενεργεια. και οχι κατι που θα ειναι για παντα. Καλά αυτό το "για πάντα" καλό είναι να μην το πολυχρησιμοποιούμε γιατί είναι μια πονεμένη ιστορία.. Ρε παιδιά καλά τα λέει ο Μπιλάκος, η καλή Τιμ πάνω απ όλα σκέφτεται τους συνδρομητές της.. Φαντάζεστε να έδινε κάρτες για τσάμπα ομιλία και να μη μπορούμε να πιάνουμε γραμμή;; Ενώ τώρα απλά και δεν έχουμε κάρτες και δεν πιάνουμε γραμμή.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Καλά αυτό το "για πάντα" καλό είναι να μην το πολυχρησιμοποιούμε γιατί είναι μια πονεμένη ιστορία.. Ρε παιδιά καλά τα λέει ο Μπιλάκος, η καλή Τιμ πάνω απ όλα σκέφτεται τους συνδρομητές της.. Φαντάζεστε να έδινε κάρτες για τσάμπα ομιλία και να μη μπορούμε να πιάνουμε γραμμή;; Ενώ τώρα απλά και δεν έχουμε κάρτες και δεν πιάνουμε γραμμή.. :lol: :lol: ελα τωρα μη τα παραλες! εγω γραμμη πιανω.. τωρα μου θυμισες εποχη τελεστετ! τετοιες μερες δυσκολα επιανες...αλλα τωρα πρεπει να πεις οτι ειναι πολυ καλυτερα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 ΤΠεριστασιακές προσφορές... Από τους άλλους δύο και ειδικά από τη vodafone ένα είναι σίγουρο : Ποτέ δεν θα σου δώσει μια περιστασιακή έστω προσφορά :mad: . Μα ποτέ ..... Και αυτό ισχύει για ΠΑΝΤΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 :lol: :lol: ελα τωρα μη τα παραλες! εγω γραμμη πιανω.. τωρα μου θυμισες εποχη τελεστετ! τετοιες μερες δυσκολα επιανες...αλλα τωρα πρεπει να πεις οτι ειναι πολυ καλυτερα! Πλέον δεν ξέρω αν τώρα τις γιορτές πιάνει κανείς πιο εύκολα γραμμή σε σχέση με παλιά τελεστέτ γιατί από τότε με την κοροϊδία του non stop πέταξα την sim στα σκουπίδια. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Μου κάνει εντύπωση η αμεσότητα να δικαιολογηθούν μερικά πράγματα... λες και πρέπει !!! Η ΤΙΜ σαν εταιρεία μπορεί να δίνει ή να μην δίνει την προσφορά το ΣΚ. Και εμείς σαν συνδρομητές μπορούμε να τη θεωρούμε αξιόπιστη ή αναξιόπιστη! Δεν μπορώ όμως να ακούω την καραμέλα ότι θα "φορτωθεί" το ευαίσθητο δίκτυο και δεν δίνει τη χ προσφορά για την προστασία μας! ΑΝ φορτώνεται τόσο με τις προσφορές τύπου 3ώρες σε μία μέρα (που ΔΕΝ νομίζω ότι ισχύει), ας το βελτιώσει... Είναι πολύ απλό: δεν συμφέρει (κατά τη γνώμη τους) να δώσουν την προσφορά, συνεπώς δεν την δίνουν! Μην προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα πάντα με τις πιο απίθανες δικαιολογίες ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts