arasparadiser Δημοσιεύτηκε September 18, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2024 Καλημέρα σας. Το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2024 Ποιος θα έδινε τόσα χρήματα για 4G τηλέφωνο το 2024... Τους έκαψε ο Τραμπ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. October 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2024 Κι όμως υπήρξε μουρλος που το πήρε! Περιμένω από έναν συνάδελφο να μου πει εντυπώσεις. Το έχει κάποιες μέρες, οπότε σε καμιά βδομάδα θα σας μεταφέρω ο,τι μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) Χρόνια Πολλά και Καλη Χρονιά! Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή και τη δοκιμάζω. Μια απορία εχω: πώς γίνεται σε ένα παιχνίδι να είναι τόσο χάλια τα γραφικά; Το ίδιο παιχνίδι έχω και σε άλλες 3 συσκευές αλλά σε όλες είναι μια χαρά τα γραφικά. Εδώ δεν ξέρω τι πάει λάθος...υπάρχει κάποια εφαρμογή όπου μπορώ να πειράξω quality, fps κλπ? Εκτός και αν έχει κάποια λειτουργία η Hua που μου διαφεύγει (π.χ. game turbo). Edited 8 Ιανουαρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. 8 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου Dsjsksnssn Καλορίζικο φίλε. Σκέφτομαι πολύ να το πάρω κι εγώ. Μπορείς να κατεβάσεις κανονικά google εφαρμογές; Απ’ ότι βλέπω μπορείς πλέον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 33 minutes ago, arasparadiser said: Dsjsksnssn Καλορίζικο φίλε. Σκέφτομαι πολύ να το πάρω κι εγώ. Μπορείς να κατεβάσεις κανονικά google εφαρμογές; Απ’ ότι βλέπω μπορείς πλέον. Ευχαριστώ φίλε μου! Κάτσε να το ψάξω λίγο ακόμα και αν ξενερώσω ίσως να το πουλήσω. Το έχω σαν συσκευή δοκιμής, εντός σπιτιού και έξω μόνο για φωτογραφίες. Αν δεν έχεις θέμα που θα είναι μεταχειρισμένο βέβαια. Μέχρι στιγμής λειτουργούν όλα σχεδόν εκτός από πορτοφόλια Google εννοείται... Έχω κάνει εγκατάσταση 2 αρχεία (microg services και microg companion) και το GBOX. Απλά, κάποιες εφαρμογές που δεν παίζουν μέσω Google play πρέπει να τις κατεβάσεις από άλλες πηγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Κυριακή στις 11:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:04 πμ Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά του, ας μου στείλει pm. Δεν έχω ανεβάσει κάποια αγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts