Dimitris79 Δημοσιεύτηκε November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2005 Δεν ξερω αν το θεμα ταιριαζει εδω ή στο Computing(αν κρινει καποιος μοντ ας μεταφερθει)...ψαχνω για ελληνικα σαιτς που να περιεχουν ελληνικα μπλογκς,με ικανοποιητικο αριθμο μελων...μεχρι στιγμης εχω βρει μονο το blogs.gr...οποιος ξερει κανενα,ας βοηθησει... :) Γενικα,ασχολειστε με το "αθλημα(blogging :p )?Ή μηπως στην Ελλαδα δεν ειναι τοσο διαδεδομενο οσο στο εξωτερικο?Ρωταω γιατι μολις τωρα αρχισα κι εγω ν'ασχολουμαι καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 http://www.blogger.com Διεθνες site με αρκετα ελληνικα blogs. Μπες να δεις! Ελληνικο site δεν ξερω να σου πω την αληθεια. Δεν ειναι πολυ διαδεδομενα στην Ελλαδα σε αντιθεση με το εξωτερικο που γινεται χαμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 τι ειναι αυτο βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Και τι διαφορα εχει με ενα φορουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Το blog ειναι ενα ειδος ηλεκτρονικου ημερολογιου(web-log,"ιστολογιο" στα ελληνικα),οπου ο καθενας μπορει να γραψει ο,τι θελει...αποψεις,σκεψεις,μεχρι και ποιηματα/ιστοριες...ενω τελευταια εχουν προστεθει δυνατοτητες προσθηκης φωτογραφιων κλπ.Η διαφορα του με το απλο φορουμ ειναι πως το ημερολογιο του καθενος μπορει να διαβαστει & να σχολιαστει απο ολους τους χρηστες,ενω φυσικα επιτρεπονται ολα,αφου δεν υπαρχει ενα συγκεκριμενο θεμα που να "κυριαρχει",οπως πχ. στο μαιφον ειναι τα κινητα.Παλιοτερα ειχε τυχει να διαβασω ορισμενα απο δαυτα χωρις να βρω κατι το ενδιαφερον,αλλα τελικα διαπιστωσα πως υπαρχουν συγκεκριμενα...ημερολογια οπου εκφραζονται σκεψεις & αναλυσεις καλυτερες κι απο τις πιο πολυδιαφημισμενες φιλοσοφιες(συγχρονες και μη).Γι'αυτο,ειδικα στο εξωτερικο,τα blogs εχουν παρει διαστασεις ενημερωτικου μεσου & αναπτυξης κουλτουρας. fair_lady,το blogger.com το ξερω & ειναι το πιο γνωστο εργαλειο για τη δημιουργια blog(για οποιον ενδιαφερεται). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εδώ έχει τα πάντα: http://kinja.com/user/greekblogs Καλή φάση είναι τα blogs. Έχω μαζέψει 4-5 στα favorites και τα διαβάζω μια φορά στις 10 μέρες :p Ακόμα πιο ωραία όμως είναι τα podcasts. Ότι πρέπει να τα ακούς στο κρεβάτι πριν αποκοιμηθείς. Η μόνη ελληνική προσπάθεια που έχω βρει είναι του vrypan, αλλά ασχολείται κυρίως με Mac και δε με πολυενδιαφέρει... Όποιος ξέρει άλλα ελληνικά, ας ενημερώσει plz Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Οχι δεν με ενδιαφέρουν. Μόδα ειναι και θα περάσει. Forums rule. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Δεν συγκρίνονται τα blogs με τα forums. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Αν κάποιος θέλει να σχολιάζει την επικαιρότητα όποτε του έρθει, σίγουρα είναι δύσκολο να το κάνει σε ένα forum. Πολλά μεγάλα τεχνολογικά sites εξάλλου, σε blogs στηρίζονται για το ανέβασμα νέων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Eμένα παρόμοια μου φαίνονται πάντως. νταξει τα blogs είναι πιο χύμα, αλλά ως εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Εγώ έχω ένα ετσι για την πλάκα μου στο techteam.gr σαν μέλος Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts