xabos Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, nikosz75013 said: Κάτοχος και εγώ από προχθές. Το κιν τα σπάει.ωραια οθόνη. Και ωραιο grip. Ανταλλαγή με s24 ultra. .παιδιά είδα ένα σημάδακι στο bezel ,,,σαν μύτη καρφίτσας. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να την αφερεσω.. ; μαζί με σφουγγάρι με μικρό ίνες .. Edited 23 ώρες πριν by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 ώρες πριν, nikosz75013 said: Κάτοχος και εγώ από προχθές. Το κιν τα σπάει.ωραια οθόνη. Και ωραιο grip. Ανταλλαγή με s24 ultra. .παιδιά είδα ένα σημάδακι στο bezel ,,,σαν μύτη καρφίτσας. Έχετε καμία ιδέα πως μπορώ να την αφερεσω.. ; Από μπαταρία σε σχέση με το samsung πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 ώρα πριν, xabos said: μαζί με σφουγγάρι με μικρό ίνες .. Λες η θα φύγει το χρώμα αν έχει; Δεν φαίνεται αλλά εγω το βλέπω χαχαχαχα 1 hour ago, gepa04 said: Από μπαταρία σε σχέση με το samsung πως πάει? Στα ίδια επίπεδα.σουπερ.. έχει ωραια οθόνη πάντως. Και αρκετά smooth. . Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Το φυσικό inox δεν έχει προβλήματα.. τα υπόλοιπα, έχει γίνει χρήση χρώματος … ξεβάφουν.. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος που επιλέγω για αγορά το λευκό χρώμα … έχω τις συσκευές εδώ κ δύο χρόνια χωρίς θήκη, μόνο με μεμβράνη της Dbrad … μια φορά που χρειάστηκε να βάλω χέρι , για μικρά σημάδια…τα διόρθωσα με την αλοιφή.. ήρθε στην αρχική μορφή … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 8 minutes ago, xabos said: Το φυσικό inox δεν έχει προβλήματα.. τα υπόλοιπα, έχει γίνει χρήση χρώματος … ξεβάφουν.. Αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος που επιλέγω για αγορά το λευκό χρώμα … έχω τις συσκευές εδώ κ δύο χρόνια χωρίς θήκη, μόνο με μεμβράνη της Dbrad … μια φορά που χρειάστηκε να βάλω χέρι , για μικρά σημάδια…τα διόρθωσα με την αλοιφή.. ήρθε στην αρχική μορφή … Άστα το έκανα ανταλλαγή και δεν το είδα είναι σαν την καρφίτσα η μύτη της. Αλλά και μόνο που το ξέρω με πηραζει. Έχω πάρει την μαύρη συσκευή δεν ξέρω αν θα το χαλάσω 2 minutes ago, nikosz75013 said: Άστα το έκανα ανταλλαγή και δεν το είδα είναι σαν την καρφίτσα η μύτη της. Αλλά και μόνο που το ξέρω με πηραζει. Έχω πάρει την μαύρη συσκευή δεν ξέρω αν θα το χαλάσω Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) Η μαύρη έχει βαφή .. επάνω της μόνο με μια σταγόνα χρώμα θα διορθωθεί Edited 19 ώρες πριν by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Παιδιά κάθε πότε παίρνουν update τα , pixel, μήνα ώρα; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μπορεί και σήμερα... Συνήθως μέχρι τις 5 κάθε μήνα. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 14 ώρες πριν, nikosz75013 said: Παιδιά κάθε πότε παίρνουν update τα , pixel, μήνα ώρα; Γύρω στις 17:18 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts