filippos Δημοσιεύτηκε November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 12, 2005 Γεια σας. Μου στείλαν ενα βιντεοκλιπάκι σε μορφή mp4 αλλά όταν πάω να το δώ με τον player (media player ή videoLan) μου εμφανίζει το βίντεο με σπασμένα pixel και με μή συνεχή κίνηση. Σκέφτηκα πως πιθανότατα να είναι θέμα decoder κι έβαλα το 3ivx αλλά πάλι εμφάνιζε το βιντεάκι χάλια. Έτρεξα κι άλλο ένα κλιπάκι mp4 και πάλι μου το εμφάνιζε χάλια. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω; ΥΓ: Αυτή τη στιγμή μετατρέπω το βιντεάκι σε μορφή dvd με το divx2dvd και κατα την κωδικοποίηση εμφανίζει το βίντεο (video window during converting process) μια χαρά. Περίεργο! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα πριν λίγη ώρα. Παρόλο που είχα ffdshow, το μόνο που το άνοιγε κανονικά ήταν το videolan αλλά με σπασμένη κίνηση. Τελικά σαν λύση απελπισίας κατέβασα την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έκδοση του videolan κι έπαιξε κανονικά. Δοκιμάσε το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 για αναπαραγωγή .mp4, είναι ο quicktime της apple. http://www.apple.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Το videolan παίζει τα πάντα, ακόμα και προβληματικά ή ημιτελή αρχεία. Είναι απαραίτητο utility, αν δεν μπορεί αυτό να ανοίξει ένα αρχείο video, τότε μάλλον δεν μπορεί να το ανοίξει τίποτα άλλο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 συμφωνώ με τον mcde. Είναι ο καλύτερος player αυτήν τη στιγμή. Έβαλα την τελευταία έκδοση και μου εμφανίζει σωστά τα mp4 αλλά τις περισσότερες φορές εμφανίζει μήνυμα illegal operation και κλείνε (μόνο στα mp4). Τρελό! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Tελικά αναγκάστηκα να επιστρέχω στην προηγούμενη έκδοση του videoLAN γιατί ήταν παρα πολυ ασταθής. Ακόμα δεν κατάφερα να κάνω αναπαραγωγή mp4. Βρήκα το πρόγραμμα DSF Manager που μου εμφανίζει όλα τα codec και μου επιτρέπει να αφαιρώ/προσθέτω ότι άλλο θέλω. Στην λίστα μου εμφάνιζε 2 codec mp4 αγνώστου κατασκευαστή και όταν προσπαθώ να τα διαγράψω δεν φεύγουν. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να προσπαθήσω να τα διαγράψω; Πιστεύω πως η δουλειά ειναι στα codec. Κάποια δεν λειτουργούν σωστά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 προτεινω να κατεβασεις το klite codec pack , παιζει τα παντα ( σε εμενα τουλαχιστον ) μπορεις να το βρεις εδω http://j2.edskes.com/klmcodec138.exe Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 πριν κατεβάσω κάποιο pack θα ήθελα να βρώ κάποιον τρόπο να αφαιρέσω αυτά τα codec που θεωρώ trash και δεν μπορώ... πιστεύω πως αν τα αφαιρέσω θα βλέπω κανονικά mp4 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 το quicktime το δοκίμασες να δεις αν παίζει καλά τα .mp4 σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 το quicktime δεν το ανοίγει καθόλου. εμφανίζει μήνυμα λάθους. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 μόλις δοκίμασα. .mp4 στον Quicktime 7.0.3 για PC με windows, no any extra codecs, παίζει μια χαρά. δεν είμαι guru αλλά νομίζω οτι ο Quicktime είναι ο ιδανικός player για τα .mp4 ο VLC είναι άψογος διαπλατφορμικός player με μερικά bugs. Mπορεί όμως να παίξει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts