pexths Δημ. Δευτέρα στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:24 μμ ναι, εννοείται έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο. Όπως έγραψα ξεκινάει η φόρτιση του smartwatch απλά διακόπτεται μετά από 2 δευτερόλεπτα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο ρολόι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. Δευτέρα στις 03:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:33 μμ Παιδιά με τι αντάπτορα φορτίζετε το ρολόι; Επίσης έχετε αγοράσει κάποιον ασύρματο φορτιστή για περισσότερες από μια συσκευές που να αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Δευτέρα στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:27 μμ 5 ώρες πριν, pexths said: ναι, εννοείται έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο. Όπως έγραψα ξεκινάει η φόρτιση του smartwatch απλά διακόπτεται μετά από 2 δευτερόλεπτα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο ρολόι??? Σε βίντεο που έχω δει είπαν ότι δεν το υποστηρίζει το ρολόι. Και πραγματικά το δοκίμασα σε s23ultra και S25 Ultra και δεν φορτίζουν το ρολόι. Το 25 βγάζει και μήνυμα μη συμβατού φορτιστή μετά από δευτερόλεπτα που το ακουμπάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. Δευτέρα στις 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:01 μμ έτσι εξηγείται, πάντως το οτι ξεκινάει η φόρτιση και μετα από 2 δευτερόλεπτα να το κόβει αφήνει μια πιθανότητα με μελλοντικό update να έχουμε αυτή την δυνατοτητα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:15 μμ (edited) Παιδιά καλησπέρα. Μόλις πήρα το ultra, σε λίγες μέρες παραλαμβάνω. Έρχομαι από watch 6 classic και άλλα μοντέλα samy... Δεν είχα ποτέ lte έκδοση σε κάνενα smartwatch. Τι γίνεται τώρα δηλαδή, μπορώ να έχω τον ίδιο αριθμό (nova) και στο κινητό και στο ρολόι με esim?? Κάλεσα την nova και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει esim και ίδιο αριθμό ταυτόχρονα σε δύο συσκευές. Μόνο η cosmote το υποστηρίζει? Edited Δευτέρα στις 09:41 μμ by dan81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Τρίτη στις 07:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:51 πμ (edited) 11 ώρες πριν, pexths said: έτσι εξηγείται, πάντως το οτι ξεκινάει η φόρτιση και μετα από 2 δευτερόλεπτα να το κόβει αφήνει μια πιθανότητα με μελλοντικό update να έχουμε αυτή την δυνατοτητα Galaxy S25 Ultra has reverse wireless charging, but does it support all wearables? "Reverse wireless charging, aka Wireless PowerShare, is a useful feature found on flagship Galaxy smartphones. It allows users to charge their wearable devices wirelessly through the phone’s wireless charging coil. It can be handy when your wearable runs out of power and you cannot immediately put it to charge. This feature has been available on Galaxy flagships for so long, and the Galaxy S25 series keeps it. However, Samsung made some changes to its watches last year. The Galaxy Watch Ultra and Galaxy Watch 7 feature a redesigned BioActive sensor for more accurate health tracking. This design change repositioned the internal wireless charging coil deeper within the watch, preventing it from wirelessly drawing enough power from Galaxy phones. Samsung made this trade-off to improve health tracking, and we aren’t complaining. The company even advises against using older charging pucks with the Galaxy Watch Ultra or Watch 7, as they can’t deliver full-speed charging for the new watches. Thankfully, it seems to have worked some magic with the Galaxy S25 Ultra. Despite a hardware limitation on the watch itself, the new flagship can reverse charge your Galaxy Watch Ultra or Watch 7 wirelessly. It is not as efficient as the Galaxy Watch 6 or older models, though. We tested reverse charging the Watch Ultra on our Galaxy S25 Ultra, and it charged only when we carefully held the watch on the phone’s back. There is a workaround if you have the charging puck nearby. You can simply insert the cable on your phone’s USB-C port and the watch will draw power from the phone to charge itself. You don’t need to find an adapter or power socket to charge your watch. This method may not be as convenient as reverse wireless charging, but it gets the job done in emergencies." αξιζει η αγορα του watch 7? σαν σχεδιο ειναι ομορφο ρολοι. εγω σαν χρηση θελω να βλεπω ωρα, βηματα θερμιδες και καποιες φορες να το εχω οταν οδηγω για να μιλησω απο το ρολοι. Το βραδυ οταν παω για υπνο το κλεινω. Μονο οταν ειμαι εκτος σπιτιου (διακοπες ταξιδια κλπ)το φοραω το ρολοι για να βλεπω την ωρα. θα βγαζει 2-3 μερες ? Edited Τρίτη στις 08:01 πμ by gsa1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. Τρίτη στις 03:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:14 μμ Καλησπέρα και πάλι στο νήμα. Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν είναι safe για κολύμπι στην θάλασσα το ultra . Το προηγούμενο (watch 6 classic 47mm) δεν το έβαζα γιατί είχα ακούσει ότι δεν κάνει. Αυτό όμως υποστηρίζει μεγαλύτερη αδιάβροχοποιηση αφού κάνει και για καταδύσεις.. Κολυμπάω άφοβα λοιπόν?? (αφού έρθει το καλοκαιράκι 😅) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. Τρίτη στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:42 μμ 6 ώρες πριν, dan81 said: Καλησπέρα και πάλι στο νήμα. Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν είναι safe για κολύμπι στην θάλασσα το ultra . Το προηγούμενο (watch 6 classic 47mm) δεν το έβαζα γιατί είχα ακούσει ότι δεν κάνει. Αυτό όμως υποστηρίζει μεγαλύτερη αδιάβροχοποιηση αφού κάνει και για καταδύσεις.. Κολυμπάω άφοβα λοιπόν?? (αφού έρθει το καλοκαιράκι 😅) Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι να μας πεις κάποιος τα αποτελέσματα... Εκτός και αν υπάρχει κάποιος φίλος που το έχει δοκιμάσει. Όπως καινά έχει μετά την θάλασσα ένα πλύσιμο με νερό χωρίς άλατα θα βοηθάει.. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. Τρίτη στις 11:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:37 μμ 1 ώρα πριν, zerv_5800 said: Εγώ θα έλεγα να περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι να μας πεις κάποιος τα αποτελέσματα... Εκτός και αν υπάρχει κάποιος φίλος που το έχει δοκιμάσει. Όπως καινά έχει μετά την θάλασσα ένα πλύσιμο με νερό χωρίς άλατα θα βοηθάει.. Ναι εννοείτε έτσι και αλλιώς δεν κάνω χειμερινή κολύμβηση 😁αλλά γενικά όλα τα προηγούμενα δεν τα έβαζα μέσα ειδικά για watch 6 classic είχα δει απαγορευτικά σχόλια για θαλασσινό νέρο.τωρα αυτό εδώ όμως έχει άλλες προδιαγραφές και άλλα επίπεδα στεγανόποίησης, εδώ λέει ότι φτάνει 100m έστω για 10 λεπτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Χθες στς 05:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:30 πμ το πηρα τελικα και εγω. ωραιο ρολοι και όχι κουμουτσα . εγω πηρα το πρασινο 44 mm που εχει και πιο σκουρο το αλουμινιο και για την συζυγο πηρα το λευκο to 40αρι. αντε να δουμε και με την μπαταρια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts