Nikos Spyr Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 2 ώρες πριν, vtzouvar said: Καλημέρα, λείπει σε κανέναν που το είχε σε παλιότερο ρολόι η περιστρεφομενη στεφανη? Εχω το 3 και σκέφτομαι μήπως δεν το βολευτώ...τι λέτε? Σε όλους μας λείπει, δεν συγκρίνεται η αίσθηση της πραγματικής στεφάνης με την εικονική που έχει το ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtzouvar Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Δεν εχω να πάω να τα δω και απο κοντά ούτε το καινούργιο classic, μένω μόνιμα Αμοργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Just now, vtzouvar said: Δεν εχω να πάω να τα δω και απο κοντά ούτε το καινούργιο classic, μένω μόνιμα Αμοργό Αν έχεις το 3 πας σε galaxy watch 8 classic, αξίζει η αλλαγή. Εγώ που έχω περσινό galaxy watch ultra, δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtzouvar Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 48 minutes ago, Nikos Spyr said: Αν έχεις το 3 πας σε galaxy watch 8 classic, αξίζει η αλλαγή. Εγώ που έχω περσινό galaxy watch ultra, δεν αξίζει. Είναι ψηλά η τιμη του ακομα, σκεφτόμουν και το 6 classic αλλα ειναι ηδη 2 χρόνων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 50 minutes ago, Nikos Spyr said: Αν έχεις το 3 πας σε galaxy watch 8 classic, αξίζει η αλλαγή. Εγώ που έχω περσινό galaxy watch ultra, δεν αξίζει. Μα το φετινο galaxy watch ultra ειναι ακριβως ιδιο με το προηγουμενο νομιζω με την προσθηκη μονο του μπλε χρωματος και τιποτα παραπανω. Η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) Ακόμα και το 6 έχει μεγάλη διαφορά από το 3. Αν δεν κάνω λάθος το 3 έχει tizen αντί wear os, παλαιολιθικό, τι συζητάμε τώρα. 1 minute ago, George K said: Μα το φετινο galaxy watch ultra ειναι ακριβως ιδιο με το προηγουμενο νομιζω με την προσθηκη μονο του μπλε χρωματος και τιποτα παραπανω. Η κανω λαθος? Όχι σωστά, μα για αυτό λέω ότι για εμένα που έχω το περσινό, δεν αξίζει η αλλαγή ούτε σε ultra του 25, ούτε σε watch 8 classic (χειρότερη μπαταρία το classic, χειρότερα υλικά, μικρότερη οθόνη κλπ). Edited July 24, 2025 by Nikos Spyr 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 7 minutes ago, Nikos Spyr said: Ακόμα και το 6 έχει μεγάλη διαφορά από το 3. Αν δεν κάνω λάθος το 3 έχει tizen αντί wear os, παλαιολιθικό, τι συζητάμε τώρα. Όχι σωστά, μα για αυτό λέω ότι για εμένα που έχω το περσινό, δεν αξίζει η αλλαγή ούτε σε ultra του 25, ούτε σε watch 8 classic (χειρότερη μπαταρία το classic, χειρότερα υλικά, μικρότερη οθόνη κλπ). Ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαστε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtzouvar Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Αν δεν κανω λάθος το ultra του 25 εχει διπλάσια χωρητικότητα, 64 απο 32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 1 minute ago, vtzouvar said: Αν δεν κανω λάθος το ultra του 25 εχει διπλάσια χωρητικότητα, 64 απο 32 Σωστά, αλλά αυτή είναι ουσιαστικά η μόνη διαφορά, οπότε δεν αξίζει. Πάμε για του χρόνου, μπας και φιλοτιμηθεί η Samsung και βάλει rotating bezel και στο ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtzouvar Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 Μπα δεν νομίζω, αφου δεν το έκανε φέτος....θελει να μας κανει να μην μπορούμε να αποφασίσουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. July 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2025 (edited) Καλησπερα! Το facer δεν παίζει στο ultra; Edited July 24, 2025 by Pns_znts Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 18 ώρες πριν, Pns_znts said: Καλησπερα! Το facer δεν παίζει στο ultra; Πλέον, με το one ui 8, ναι. Επίσης παρατηρώ ότι με το 8 έχω καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε galaxy watch ultra. Κανείς άλλος εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. July 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, Nikos Spyr said: Πλέον, με το one ui 8, ναι. Επίσης παρατηρώ ότι με το 8 έχω καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε galaxy watch ultra. Κανείς άλλος εντυπώσεις; Το UI8 έχω αλλά πέρασα ένα mod apk.. θα δοκιμάσω με την official εφαρμογη. Τελικά ούτε με official ούτε με modded εφαρμογή τρέχει το facer σε εμένα. Έχει δουλέψει σε κανένα; υπάρχει κάποιος οδηγός; Edited July 25, 2025 by Pns_znts Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 (edited) Έχοντας από το πρώτο ρολόι το 3,4,5 και τώρα το 7 η στεφανη δε μου έλλειψε καθόλου και δεν τη χρησιμοποιούσα ποτέ. Το χέρι μου πάντα πήγαινε στην οθόνη του ρολογιού, ακριβώς όπως γινόταν με το τηλέφωνο. Με βολεύει καλύτερα που δεν έχει. Να είναι ακριβώς όπως στο τηλέφωνο που τα κάνεις όλα από την οθόνη. Φυσικά άλλους τους βολεύει και καλό είναι που υπάρχει η επιλογή! Πολύ ωραίο το νέο ui καν το now bar είναι όπως στο 25. Έχει και νέα καντράν πολύ ωραία. Τέλειο που προστέθηκε το gemini. Τώρα με το κουμπί μόνο κάνεις κλήσεις, βλέπεις καιρό και φυσικά όλα τα άλλα, όπως ακριβώς στο τηλέφωνο. Μέχρι φυσικά η ai της Samsung να μιλάει ελληνικά, στην επόμενη ζωή μας φυσικά.... Edited July 26, 2025 by costsa41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 3 ώρες πριν, costsa41 said: Έ Τέλειο που προστέθηκε το gemini. Τώρα με το κουμπί μόνο κάνεις κλήσεις, βλέπεις καιρό και φυσικά όλα τα άλλα, όπως ακριβώς στο τηλέφωνο. Μέχρι φυσικά η ai της Samsung να μιλάει ελληνικά, στην επόμενη ζωή μας φυσικά.... Σχετικα με το Gemini, εχει βρει κανεις τροπο να το ξυπναει με το φωνητικο " Ηey Google"? Υποτιθεται το σεταρα, αλλα δεν ξυπναει με τιποτα και για κανεναν λογο... 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 23 minutes ago, Prattein_Aloga said: Σχετικα με το Gemini, εχει βρει κανεις τροπο να το ξυπναει με το φωνητικο " Ηey Google"? Υποτιθεται το σεταρα, αλλα δεν ξυπναει με τιποτα και για κανεναν λογο... Βάλε το στο να βγαίνει πατώντας παρατεταμένα το πλαϊνό κουμπί ,όπως ακριβώς με το τηλέφωνο. Έχει ρύθμιση στις ρυθμίσεις του ρολογιού. Έτσι κι αλλιώς μια κίνηση την κάνεις. Εγώ αυτό έκανα και όλα είναι μια χαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Μορει καποιος να μου θυμισει πως μπαινουμε σε recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) Καλημέρα ήρθε update τις εφαρμογής στο ρολόι και στο κινητό για το health monitor και έφερε την μέτρηση για Sleep apnea Edited August 1, 2025 by andreas443 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha13 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 5 minutes ago, andreas443 said: Καλημέρα ήρθε update τις εφαρμογής στο ρολόι και στο κινητό για το health monitor και έφερε την μέτρηση για Sleep apnea Εχει ερθει πριν 2 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 On 26/7/2025 at 7:59 ΠΜ, costsa41 said: Έχοντας από το πρώτο ρολόι το 3,4,5 και τώρα το 7 η στεφανη δε μου έλλειψε καθόλου και δεν τη χρησιμοποιούσα ποτέ. Το χέρι μου πάντα πήγαινε στην οθόνη του ρολογιού, ακριβώς όπως γινόταν με το τηλέφωνο. Με βολεύει καλύτερα που δεν έχει. Να είναι ακριβώς όπως στο τηλέφωνο που τα κάνεις όλα από την οθόνη. Φυσικά άλλους τους βολεύει και καλό είναι που υπάρχει η επιλογή! Πολύ ωραίο το νέο ui καν το now bar είναι όπως στο 25. Έχει και νέα καντράν πολύ ωραία. Τέλειο που προστέθηκε το gemini. Τώρα με το κουμπί μόνο κάνεις κλήσεις, βλέπεις καιρό και φυσικά όλα τα άλλα, όπως ακριβώς στο τηλέφωνο. Μέχρι φυσικά η ai της Samsung να μιλάει ελληνικά, στην επόμενη ζωή μας φυσικά.... Καλησπερα πως σου είναι στο χέρι? είναι βολικό? το είδα από κοντά και μου φαίνεται τεράστιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 5 ώρες πριν, andreas443 said: Καλημέρα ήρθε update τις εφαρμογής στο ρολόι και στο κινητό για το health monitor και έφερε την μέτρηση για Sleep apnea Και που το βρισκουμε αυτο? Ειναι καποια ρυθμιση γιατι δεν βλεπω καπου κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 On 23/7/2025 at 7:24 ΜΜ, kiots said: Καλησπέρα, πως το έκανες με macrodroid,σε εμένα δεν μπορεί να στείλει μήνυμα, βγάζει error. Τι εντολή του έδωσες; Sorry για την καθυστέρηση της απάντησης.. Ελπίζω να σε βοηθήσει η εικόνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 5 ώρες πριν, theopanatha13 said: Εχει ερθει πριν 2 μερες Σας δουλεύει σε ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 18 minutes ago, pchrono said: Σας δουλεύει σε ελληνικό? Πρέπει να κάνεις και ενημέρωση στην εφαρμογή του ρολογιού. Ρυθμίσεις εφαρμογές εφαρμογές samsung 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου φαίνεται ότι κρατά καλύτερα η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts