Jump to content

Samsung Galaxy Watch7/Ultra

doganos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, vtzouvar said:

Καλημέρα, λείπει σε κανέναν που το είχε σε παλιότερο ρολόι η περιστρεφομενη στεφανη? Εχω το 3 και σκέφτομαι μήπως δεν το βολευτώ...τι λέτε?

Σε όλους μας λείπει, δεν συγκρίνεται η αίσθηση της πραγματικής στεφάνης με την εικονική που έχει το ultra. 

Just now, vtzouvar said:

Δεν εχω να πάω να τα δω και απο κοντά ούτε το καινούργιο classic, μένω μόνιμα Αμοργό

Αν έχεις το 3 πας σε galaxy watch 8 classic, αξίζει η αλλαγή. Εγώ που έχω περσινό galaxy watch ultra, δεν αξίζει.

48 minutes ago, Nikos Spyr said:

Αν έχεις το 3 πας σε galaxy watch 8 classic, αξίζει η αλλαγή. Εγώ που έχω περσινό galaxy watch ultra, δεν αξίζει.

Είναι ψηλά η τιμη του ακομα, σκεφτόμουν και το 6 classic αλλα ειναι ηδη 2 χρόνων...

50 minutes ago, Nikos Spyr said:

Μα το φετινο galaxy watch ultra ειναι ακριβως ιδιο με το προηγουμενο νομιζω με την προσθηκη μονο του μπλε χρωματος και τιποτα παραπανω. Η κανω λαθος?

Ακόμα και το 6 έχει μεγάλη διαφορά από το 3. Αν δεν κάνω λάθος το 3 έχει tizen αντί wear os, παλαιολιθικό, τι συζητάμε τώρα.

1 minute ago, George K said:

Μα το φετινο galaxy watch ultra ειναι ακριβως ιδιο με το προηγουμενο νομιζω με την προσθηκη μονο του μπλε χρωματος και τιποτα παραπανω. Η κανω λαθος?

Όχι σωστά, μα για αυτό λέω ότι για εμένα που έχω το περσινό, δεν αξίζει η αλλαγή ούτε σε ultra του 25, ούτε σε watch 8 classic (χειρότερη μπαταρία το classic, χειρότερα υλικά, μικρότερη οθόνη κλπ).

Edited by Nikos Spyr

7 minutes ago, Nikos Spyr said:

Ακόμα και το 6 έχει μεγάλη διαφορά από το 3. Αν δεν κάνω λάθος το 3 έχει tizen αντί wear os, παλαιολιθικό, τι συζητάμε τώρα.

Όχι σωστά, μα για αυτό λέω ότι για εμένα που έχω το περσινό, δεν αξίζει η αλλαγή ούτε σε ultra του 25, ούτε σε watch 8 classic (χειρότερη μπαταρία το classic, χειρότερα υλικά, μικρότερη οθόνη κλπ).

Ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαστε.....

1 minute ago, vtzouvar said:

Αν δεν κανω λάθος το ultra  του 25 εχει διπλάσια χωρητικότητα, 64 απο 32

Σωστά, αλλά αυτή είναι ουσιαστικά η μόνη διαφορά, οπότε δεν αξίζει. Πάμε για του χρόνου, μπας και φιλοτιμηθεί η Samsung και βάλει rotating bezel και στο ultra.

Καλησπερα! Το facer δεν παίζει στο ultra;

Edited by Pns_znts

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

18 ώρες πριν, Pns_znts said:

Καλησπερα! Το facer δεν παίζει στο ultra;

Πλέον, με το one ui 8, ναι. Επίσης παρατηρώ ότι με το 8 έχω καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε galaxy watch ultra. Κανείς άλλος εντυπώσεις;

7 ώρες πριν, Nikos Spyr said:

Πλέον, με το one ui 8, ναι. Επίσης παρατηρώ ότι με το 8 έχω καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε galaxy watch ultra. Κανείς άλλος εντυπώσεις;

Το UI8 έχω αλλά πέρασα ένα mod apk.. θα δοκιμάσω με την official εφαρμογη. 

Τελικά ούτε με official ούτε με modded εφαρμογή τρέχει το facer σε εμένα.

Έχει δουλέψει σε κανένα; υπάρχει κάποιος οδηγός;

Edited by Pns_znts

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

Έχοντας από το πρώτο ρολόι το 3,4,5 και τώρα το 7 η στεφανη δε μου έλλειψε καθόλου και δεν τη χρησιμοποιούσα  ποτέ.  Το χέρι μου πάντα πήγαινε στην οθόνη του ρολογιού, ακριβώς όπως γινόταν με το τηλέφωνο.  Με βολεύει καλύτερα που δεν έχει.  Να είναι ακριβώς όπως στο τηλέφωνο που τα κάνεις όλα από την οθόνη.  Φυσικά άλλους τους βολεύει και καλό είναι που υπάρχει η επιλογή! 

Πολύ ωραίο το νέο ui καν το now bar είναι όπως στο 25. Έχει και νέα καντράν πολύ ωραία.  

Τέλειο που προστέθηκε το gemini.  Τώρα με το κουμπί μόνο κάνεις κλήσεις, βλέπεις καιρό και φυσικά όλα τα άλλα,  όπως ακριβώς στο τηλέφωνο.  Μέχρι φυσικά η ai της Samsung να μιλάει ελληνικά,  στην επόμενη ζωή μας φυσικά....

Edited by costsa41

3 ώρες πριν, costsa41 said:

Έ

Τέλειο που προστέθηκε το gemini.  Τώρα με το κουμπί μόνο κάνεις κλήσεις, βλέπεις καιρό και φυσικά όλα τα άλλα,  όπως ακριβώς στο τηλέφωνο.  Μέχρι φυσικά η ai της Samsung να μιλάει ελληνικά,  στην επόμενη ζωή μας φυσικά....

Σχετικα με το Gemini, εχει βρει κανεις τροπο να το ξυπναει με το φωνητικο " Ηey Google"? Υποτιθεται το σεταρα, αλλα δεν ξυπναει με τιποτα και για κανεναν λογο...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

23 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Σχετικα με το Gemini, εχει βρει κανεις τροπο να το ξυπναει με το φωνητικο " Ηey Google"? Υποτιθεται το σεταρα, αλλα δεν ξυπναει με τιποτα και για κανεναν λογο...

Βάλε το στο να βγαίνει πατώντας παρατεταμένα το πλαϊνό κουμπί ,όπως ακριβώς με το τηλέφωνο.  Έχει ρύθμιση στις ρυθμίσεις του ρολογιού.  Έτσι κι αλλιώς μια κίνηση την κάνεις.  Εγώ αυτό έκανα και όλα είναι μια χαρά.  

Καλημέρα ήρθε update τις εφαρμογής στο ρολόι και στο κινητό για το health monitor και έφερε την μέτρηση για Sleep apnea

Edited by andreas443

spacer.png

5 minutes ago, andreas443 said:

Καλημέρα ήρθε update τις εφαρμογής στο ρολόι και στο κινητό για το health monitor και έφερε την μέτρηση για Sleep apnea

Εχει ερθει πριν 2 μερες

On 26/7/2025 at 7:59 ΠΜ, costsa41 said:

Έχοντας από το πρώτο ρολόι το 3,4,5 και τώρα το 7 η στεφανη δε μου έλλειψε καθόλου και δεν τη χρησιμοποιούσα  ποτέ.  Το χέρι μου πάντα πήγαινε στην οθόνη του ρολογιού, ακριβώς όπως γινόταν με το τηλέφωνο.  Με βολεύει καλύτερα που δεν έχει.  Να είναι ακριβώς όπως στο τηλέφωνο που τα κάνεις όλα από την οθόνη.  Φυσικά άλλους τους βολεύει και καλό είναι που υπάρχει η επιλογή! 

Πολύ ωραίο το νέο ui καν το now bar είναι όπως στο 25. Έχει και νέα καντράν πολύ ωραία.  

Καλησπερα 

πως σου είναι στο χέρι? είναι βολικό? το είδα από κοντά και μου φαίνεται τεράστιο 

5 ώρες πριν, andreas443 said:

Και που το βρισκουμε αυτο? Ειναι καποια ρυθμιση γιατι δεν βλεπω καπου κατι....

On 23/7/2025 at 7:24 ΜΜ, kiots said:

Καλησπέρα, πως το έκανες με macrodroid,σε εμένα δεν μπορεί να στείλει μήνυμα, βγάζει error.

Τι εντολή του έδωσες;

Sorry για την καθυστέρηση της απάντησης..

Ελπίζω να σε βοηθήσει η εικόνα 

Screenshot_20250801_180333_MacroDroid.jpg

18 minutes ago, pchrono said:

Σας δουλεύει σε ελληνικό?  

Screenshot_20250801_181837_Samsung Health Monitor.jpg

Πρέπει να κάνεις και ενημέρωση στην εφαρμογή του ρολογιού. Ρυθμίσεις εφαρμογές εφαρμογές samsung

Μετά την τελευταία αναβάθμιση μου φαίνεται ότι κρατά καλύτερα η μπαταρία