costsa41 Δημ. Σάββατο στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δεν υπάρχει επιλογή για κλήσεις στις ρυθμίσεις του ρολογιού . Στα προηγούμενα ρολόγια υπήρχε η επιλογή σε αυτό βγάζει αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. Σάββατο στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:20 μμ 44 minutes ago, costsa41 said: Δεν υπάρχει επιλογή για κλήσεις στις ρυθμίσεις του ρολογιού . Στα προηγούμενα ρολόγια υπήρχε η επιλογή σε αυτό βγάζει αυτό Όντως.. Κρίμα γιατί βόλευε πολύ. Ελπιζω σε κάποιο update να το ξανά δώσουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Σάββατο στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:33 μμ 9 minutes ago, dan81 said: Όντως.. Κρίμα γιατί βόλευε πολύ. Ελπιζω σε κάποιο update να το ξανά δώσουν Μακάρι να το δώσουν γιατί με τους κλέφτες εδώ της κινητής που θέλουν είτε νέα σύνδεση είτε μουλτι σιμ στα 25 ευρώ είναι δύσκολο το lte. Βλέπεις οι άνθρωποι που το έφτιαξαν δεν πήραν υπ όψιν τους πόσο κλέβουν οι εταιρείες εδώ τους Έλληνες που δεν έχουν ίχνος καταναλωτικής συνείδησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Χθες στς 11:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:35 πμ Για να μπορεσετε να παρετε κλησεις απομακρυσμενα στο Ρολοι .... Στην εφαρμογη του ρολογιου.. Συνθετες λειτουργιες --》Απομακρυσμενη συνδεση--》Κληση σε αλλες συσκευες Στη συνεχεια ευκολα απο την κουρτινα --》Κλήσεις και μνμτα σε αλλες Συσκευες Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Χθες στς 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:23 μμ (edited) Δεν έχει την επιλογή το ultra κλήση σε άλλες συσκευές στις ρυθμίσεις που περιγράφεις. . Έτσι το περίμενα κι εγώ αλλά δεν υπάρχει η επιλογή! Μήπως μας δείχνεις για τα υπόλοιπα εκτός του ultra ; Edited Χθες στς 01:25 μμ by costsa41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Χθες στς 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:52 μμ Πώς μπορούμε να κάνουμε εκ νέου calibration στο blood pressure; Γιατί έκανα χθες μια πρόχειρη και τώρα υπάρχει διαφορά περίπου 0.6 ανάμεσα στο ρόλοι και το πιεσόμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. Χθες στς 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:21 μμ 1 ώρα πριν, costsa41 said: Δεν έχει την επιλογή το ultra κλήση σε άλλες συσκευές στις ρυθμίσεις που περιγράφεις. . Έτσι το περίμενα κι εγώ αλλά δεν υπάρχει η επιλογή! Μήπως μας δείχνεις για τα υπόλοιπα εκτός του ultra ; Η σύνδεση bluetooth είναι σεταρισμενη για κλησεις; 1 ώρα πριν, ffc said: Πώς μπορούμε να κάνουμε εκ νέου calibration στο blood pressure; Γιατί έκανα χθες μια πρόχειρη και τώρα υπάρχει διαφορά περίπου 0.6 ανάμεσα στο ρόλοι και το πιεσόμετρο. Εκ νέου βαθμονόμηση γίνεται από την εφαρμογή samsung health monitor... Πας στο tab αρτηριακή πίεση, στις 3 τελείες πάνω δεξιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Χθες στς 03:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:46 μμ (edited) Κλήσεις κάνει μέσω bt. Απομακρισμένες κλήσεις δεν κάνει το ultra όπως έκαναν τα προηγούμενα ρολόγια που ήταν μόνο bt και όχι lte. Edited Χθες στς 03:50 μμ by costsa41 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Χθες στς 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:18 μμ 55 minutes ago, IKAL said: Η σύνδεση bluetooth είναι σεταρισμενη για κλησεις; Εκ νέου βαθμονόμηση γίνεται από την εφαρμογή samsung health monitor... Πας στο tab αρτηριακή πίεση, στις 3 τελείες πάνω δεξιά... Ευχαριστώ. Το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Παιδιά καλημέρα αυτός θα είναι ο λόγος ο οποίος θα το πουλήσω όσο και να μου αρέσει το ρολόι το καινούργιο που αγόρασα και θα ξαναπιστρέψω στο προηγούμενο μοντέλο αφού έτσι το θέλει samsung έτσι θα γίνει δεν δικαιολογείται σε 600€ plus ρολόι να μη δουλεύει η απομακρυσμένη λήψη κλήσεων μέσω cloud που την χρησιμοποιώ από το watch 4. Και δεν νομίζω να βγει update... Κρίμα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 27 minutes ago, dan81 said: Παιδιά καλημέρα αυτός θα είναι ο λόγος ο οποίος θα το πουλήσω όσο και να μου αρέσει το ρολόι το καινούργιο που αγόρασα και θα ξαναπιστρέψω στο προηγούμενο μοντέλο αφού έτσι το θέλει samsung έτσι θα γίνει δεν δικαιολογείται σε 600€ plus ρολόι να μη δουλεύει η απομακρυσμένη λήψη κλήσεων μέσω cloud που την χρησιμοποιώ από το watch 4. Και δεν νομίζω να βγει update... Κρίμα.. Δεν θα πω ότι έχεις άδικο!! Ειδικά αν χρησιμοποιείς πολύ αυτή τη δυνατότητα. Εγώ την είχα από το πρώτο ρολόι και στα επόμενα και πίστευα ότι θα την έχει κι αυτό. Πριν το δώσεις να δεις τι χάνεις από τις δυνατότητες του και ειδικά από τους αισθητήρες του που, για πρώτη φορά, από ότι έχω δει είναι πολύ καλοί στο να αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Η απόφαση φυσικά είναι δική σου στο τι χάνεις και τι κερδίζεις. Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν όταν το ρολόι υποστηρίζει lte τότε δεν υποστηρίζει τις remote κλήσεις μέσω wifi. για κάποιο λόγω η samsung το έχει κόψει στα lte μοντέλα, δε θυμάμαι πότε το έκοψε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Παιδιά θα το κρατήσω το ρολόι γιατί είναι τρομερό εργαλείο.. Βουτιές είπαμε άφοβα ε? Απλά μετά από κάθε βουτιά πλύσιμο με πόσιμο νερό.. Όσον αφορά το πρόβλημα μου με τις απομακρυσμενες κλήσεις οκ θα το δεχτώ αλλά έλεος κάπου ή Samsung δεν γίνεται αυτό που κάνει, η συγκεκριμένη δυνατήτα ήταν πολύ καλή και υποστηρίζεται σε όλα τα Bluetooth μοντέλα ακόμη και στο 4 που είναι 3 γενιές πίσω.. . Έτσι για κάνουμε συνδέσεις data και να τα δίνουμε στους παροχους... Κλασσικά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, dan81 said: Παιδιά θα το κρατήσω το ρολόι γιατί είναι τρομερό εργαλείο.. Βουτιές είπαμε άφοβα ε? Απλά μετά από κάθε βουτιά πλύσιμο με πόσιμο νερό.. Όσον αφορά το πρόβλημα μου με τις απομακρυσμενες κλήσεις οκ θα το δεχτώ αλλά έλεος κάπου ή Samsung δεν γίνεται αυτό που κάνει, η συγκεκριμένη δυνατήτα ήταν πολύ καλή και υποστηρίζεται σε όλα τα Bluetooth μοντέλα ακόμη και στο 4 που είναι 3 γενιές πίσω.. . Έτσι για κάνουμε συνδέσεις data και να τα δίνουμε στους παροχους... Κλασσικά... Και πολύ καλά θα κάνεις είναι η γνώμη μου. Έτσι θάλασσα και μετά καλό πλύσιμο με νερό. Που να ήξεραν ότι εδώ θα ήθελαν 25 ευρώ για αυτούς που έχουν απεριόριστα και θέλουν multisim ή αντίστοιχο ποσό για μια νέα σύνδεση με το ρολόι. Θα μου επιτρέψετε να γράψω κάτι και για τα buds3pro που είναι εντελώς άσχετο με το ρολόι βέβαια αλλά για όποιον τα έχει νομίζω θα βοηθήσει. Αν αλλάξετε τη γλώσσα του τηλεφώνου σε Αγγλικά τότε με τα ακουστικά μπορείτε να έχετε φωνητικές εντολές για κλήσεις και μουσική. Απάντηση κλήσης, απόρριψη κλήσης, άνοιγμα μουσικής αναπαραγωγή, επόμενο κομμάτι ,προηγούμενο, κλείσιμο. Και με το gemini στα ελληνικά πλέον δεν ανοίγω τίποτα στο τηλέφωνο, γίνονται όλα φωνητικά!! Κλήσεις από τις επαφές, άνοιγμα εφαρμογών μουσικής και πολλά άλλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 14 minutes ago, costsa41 said: Και με το gemini στα ελληνικά Ψιλοοφφτοπικ, αλλα εχεις βρει τροπο να εχεις το Gemini και ελληνικα και αγγλικα ταυτοχρονα? Να καταλαβαινει δηλαδη και τις δυο γλωσσες. Θα μου πεις γιατι. Γιατι θελω να το χρησιμοποιω α λα ελληνικα για να καλω επαφες κλπ, αλλα και στα αγγλικα οταν θελω να μου δωσει πληροφοριες για κατι (αφου συνηθως οι πληροφοριες στα αγγλικα ειναι πληρεστερες). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν On 22/2/2025 at 8:34 ΜΜ, costsa41 said: Δεν υπάρχει επιλογή για κλήσεις στις ρυθμίσεις του ρολογιού . Στα προηγούμενα ρολόγια υπήρχε η επιλογή σε αυτό βγάζει αυτό Εχω το Galaxy watch7 bt, οχι το ultra... Το κείμενο και σε εμένα ειναι το ίδιο, γράφει απομακρυσμένη συνδεση για γραπτά μηνύματα... παρόλα αυτά λειτουργεί η απομακρυσμένη κλήση μέσω wifi... Το ρολόι μου υπάρχει και στο samsung smart things... Δεν μπορώ να φανταστώ οτι το watch ultra δεν έχει τη δυνατότητα αυτή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 8 minutes ago, Prattein_Aloga said: Ψιλοοφφτοπικ, αλλα εχεις βρει τροπο να εχεις το Gemini και ελληνικα και αγγλικα ταυτοχρονα? Να καταλαβαινει δηλαδη και τις δυο γλωσσες. Θα μου πεις γιατι. Γιατι θελω να το χρησιμοποιω α λα ελληνικα για να καλω επαφες κλπ, αλλα και στα αγγλικα οταν θελω να μου δωσει πληροφοριες για κατι (αφου συνηθως οι πληροφοριες στα αγγλικα ειναι πληρεστερες). Θα αλλάξεις τη γλώσσα στα ελληνικά οπότε θα αναγνωρίζει κανονικά τα ελληνικά. Όταν του μιλάς αγγλικά σου απαντά στα αγγλικά. Αυτό που μάλλον δε γίνεται είναι όταν το γυρίσεις στα ελληνικά δεν υποστηρίζει τον βοηθό Google. Προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο στα αγγλικά. Στα ελληνικά θα σου απαντά γυναίκα στα αγγλικά άντρας χαχα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts