topmar Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Καλημέρα σε όλους. Εχθές το βράδυ στα ξαφνικά, κόλλησε το δικό μου για 15" και έκανε restart μόνο του! Δεν το δούλευα απαιτητικά εκείνη την ώρα, διάβαζα απλά ένα άρθρο σε browser Opera και κόλλησε. Πολύ περίεργο... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 58 minutes ago, topmar said: Καλημέρα σε όλους. Εχθές το βράδυ στα ξαφνικά, κόλλησε το δικό μου για 15" και έκανε restart μόνο του! Δεν το δούλευα απαιτητικά εκείνη την ώρα, διάβαζα απλά ένα άρθρο σε browser Opera και κόλλησε. Πολύ περίεργο... Ποτέ δεν μου έχει κάνει το παραμικρό... Γιά την ιστορία, Opera δουλεύω και εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 8 ώρες πριν, topmar said: Καλημέρα σε όλους. Εχθές το βράδυ στα ξαφνικά, κόλλησε το δικό μου για 15" και έκανε restart μόνο του! Δεν το δούλευα απαιτητικά εκείνη την ώρα, διάβαζα απλά ένα άρθρο σε browser Opera και κόλλησε. Πολύ περίεργο... το έχω πάθει μια φορά στο 11αρι μου, μην σε ανησυχεί ΕΚΤΟΣ κ αν σου ξαναγίνει.. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts