topmar Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου @geotziaΔεν ξέρω κατά πόσο θα αντέξει στη χρήση αυτό το κουμπί, πολύ παράξενο. Ναι, το είχα και το Mi9 Lite (όλα τα κινητά μου φαίνονται στην υπογραφή μου), το συγκεκριμένο One Plus το πήρα για 3 λόγους: Ανανέωση συσκευής - Κάμερα - Οθόνη (φωτεινότητα + μέγεθος), όλα τα άλλα, έπονται. @tsimisde Όπως έγραψα και πιο πάνω, πρέπει να το έχει μόνο αυτό και τα iPhone τότε. Εάν το λογισμικό με καλύψει, θα δείξει, βαρύτητα δίνω στα 3 που έγραψα και πιο πάνω. Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Έχω τα στατιστικά της μπαταρίας του Nord 4 και της εφαρμογής Gsam. Η εφαρμογή Gsam δείχνει πάντα 1-1,5 ή ίσως και 2 ώρες λιγότερες από τις 7-8 ώρες του χρόνου οθόνης, για παράδειγμα όταν η μπαταρία δείχνει 8h sot το Gsam δείχνει 6,30 ώρες. Ποιο δείχνει τη σωστή διάρκεια, τα στατιστικά της μπαταρίας Nord 4 ή η εφαρμογή Gsam;;; Όσο για τις εφαρμογές νομίζω ότι το Gsam είναι πολύ πιο ακριβές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας: Εάν δεν την φορτίζω με τον 100άρη γνήσιο φορτιστή του αλλά με 65άρη ή και 33άρη, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Επίσης, με απλό φορτιστή για φόρτιση όλη την νύχτα, πειράζει κι αυτό; Edited 30 Ιανουαρίου by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 31 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Τίποτα από όλα αυτά δεν πειράζει, αν είναι κάποιος επώνυμος φορτιστής, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα φορτίζει τόσο γρήγορα όσο με τα 100W. Δε νομίζω να είναι τόσο διαφορετικές οι προδιαγραφές των φορτιστών για να υπάρχει θέμα. Για να είσαι όμως σίγουρος, πάρε κάποιον φορτιστή από Realme/Oppo, υπάρχει και στα 80W, μεγάλη διαφορά δεν θα δεις στο χρόνο φόρτισης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου ο 33αρης των παλαιότερων 1+ δυστυχώς δεν κάνει supervooc με την έννοια οτι επειδή ειναι μόνο στα 5 βολτ και δεν μπορεί να δώσει παραπάνω τάση, δεν επιτρέπει η συσκευή να τραβήξει παραπάνω ρεύμα απο τον φορτιστή. Το εχω δοκιμάσει και με 11αρι μου και το 13αρι μου και στις ρυθμίσεις δείχνει οτι κάνει τυπική φόρτιση 10 βατ (5v2a). Για όλη τη νύχτα με τον απλό φορτιστή θα παρατηρήσεις μάλλον το εξης φαινόμενο. Η συσκευή θα φτάνει στο 100% και οταν πέσει κάτω απο ενα ποσοστό (νομιζω 95) θα ξεκινήσει να φορτίζει ξανά. Το ίδιο ακριβώς έχω παρατηρήσει με τον 33αρη φορτιστή του original nord (το πρώτο το ορθόδοξο) όταν φόρτιζα το 11αρι μου με αυτό. On 31/1/2025 at 12:12 ΠΜ, topmar said: Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση της μπαταρίας: Εάν δεν την φορτίζω με τον 100άρη γνήσιο φορτιστή του αλλά με 65άρη ή και 33άρη, υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Επίσης, με απλό φορτιστή για φόρτιση όλη την νύχτα, πειράζει κι αυτό; Προσωπικά θα σου έλεγα κάνε ενα δώρο στον εαυτό σου (και την συσκευή) και πάρε τον 80αρη ειτε τον 120αρη realme - ναι δεν θα εχεις προβλημα με τα 120, η συσκευή θα τραβήξει οσα ακριβώς χρειάζεται!!!!. οπότε ουτε τη νυχτα θα το κουμπώνεις ούτε τίποτα. Προσωπικά το βάζω καθε πρωί πριν φυγω για δουλειά (και το 11 και το 13 τώρα) και σε 20-30 λεπτά εχω φυγει με 100% μπαταρία! 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts