galakto Δημ. Πέμπτη στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:55 μμ 8 minutes ago, zevoulon_13 said: Android 15 για πότε είμαστε? Ξέρουμε τίποτα? Πού είναι ακριβώς αυτό το μενού με τις ειδοποιήσεις που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Πέμπτη στις 07:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:15 μμ 20 minutes ago, galakto said: Έχεις ευρωπαϊκή έκδοση? Δε νομίζω να έχω δει κάπου αυτό το μενού Όχι οκ.. Άκυρο.. Το βρήκα Έβαλα να βγάζει αριθμούς, για να δούμε Εννοείς εμφανίζει κόκκινη κουκίδα στο εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας? Εμένα δεν εμφανίζει ούτε κουκίδα ποτέ (ενώ το είχα έτσι ρυθμισμένο), ούτε τώρα μου βγάζει αριθμό.. Απλά μου έρχεται ηχητική ειδοποίηση και πρέπει να κατεβάσω το status bar και να πατήσω στην ειδοποίηση για να την δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Πέμπτη στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:45 μμ 56 minutes ago, mivechris said: https://community.oneplus.com/thread/1714358329364447233 εδω ειναι το roadmap με τις open beta. Υπολόγισε κανένα μήνα μετά απο την ημερομηνία που λέει και βάλε για σταθερή έκδοση. Πάντως στο Telegram που βλέπω ένα φόρουμ την έχει πάρει πολύς κόσμος την 15, πιστεύω κοντοζυγώνει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Πέμπτη στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:56 μμ 11 minutes ago, geotzia said: Πάντως στο Telegram που βλέπω ένα φόρουμ την έχει πάρει πολύς κόσμος την 15, πιστεύω κοντοζυγώνει... Ελλάδα εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Πέμπτη στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:14 μμ 17 minutes ago, zevoulon_13 said: Ελλάδα εννοείς? Όχι έξω, Αμερική υποθέτω.. 17 minutes ago, zevoulon_13 said: Ελλάδα εννοείς? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. Πέμπτη στις 08:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:59 μμ 1 ώρα πριν, zevoulon_13 said: Έχεις ευρωπαϊκή έκδοση? Δε νομίζω να έχω δει κάπου αυτό το μενού Όχι οκ.. Άκυρο.. Το βρήκα Έβαλα να βγάζει αριθμούς, για να δούμε Εννοείς εμφανίζει κόκκινη κουκίδα στο εικονίδιο της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας? Εμένα δεν εμφανίζει ούτε κουκίδα ποτέ (ενώ το είχα έτσι ρυθμισμένο), ούτε τώρα μου βγάζει αριθμό.. Απλά μου έρχεται ηχητική ειδοποίηση και πρέπει να κατεβάσω το status bar και να πατήσω στην ειδοποίηση για να την δω Δ ξέρω τι γίνεται.Εμενα κουκίδα μου εμφανίζει κανονικά αλλά μόλις επιλέξω να εμφανίζει αριθμό χάνεται η κουκίδα και βγαίνει μόνο το σηματακι στο status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. Πέμπτη στις 09:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:19 μμ 19 minutes ago, galakto said: Δ ξέρω τι γίνεται.Εμενα κουκίδα μου εμφανίζει κανονικά αλλά μόλις επιλέξω να εμφανίζει αριθμό χάνεται η κουκίδα και βγαίνει μόνο το σηματακι στο status bar. Αμα δεις μόλις αλλάζεις από κουκίδα σε αριθμό, από κάτω μένουν πολύ λίγες εφαρμογές, οι περισσότερες δεν το υποστηρίζουν.. Ούτε viber, ούτε whatsapp.. Γιαυτό δεν σου βγαίνουν.. Μόνο κουκίδες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. Παρασκευή στις 05:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:05 πμ Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος κατά τη διάρκεια κλήσης η φωτογραφία του συνομιλητή να εμφανίζεται full screen και όχι σε μικρό κυκλάκι; Ξέρω ότι γίνεται αν εγκαταστήσω άλλον dialer αλλά ψάχνω να δω αν γίνεται και με αυτόν που έχει το κινητό μέσω κάποιας ρύθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Σάββατο στις 11:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:39 πμ On 19/12/2024 at 10:14 ΜΜ, geotzia said: Όχι έξω, Αμερική υποθέτω.. αυτοί που την έχουν είναι οι beta testers. Εαν σε ενδιαφέρει μπορείς να γίνεις κ εσύ ενεργοποιώντας την αντίστοιχη ρύθμιση. Δεν ξέρω βέβαια πως γυρνάς σε σταθερή έκδοση μετά. On 20/12/2024 at 7:05 ΠΜ, galakto said: Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος κατά τη διάρκεια κλήσης η φωτογραφία του συνομιλητή να εμφανίζεται full screen και όχι σε μικρό κυκλάκι; Ξέρω ότι γίνεται αν εγκαταστήσω άλλον dialer αλλά ψάχνω να δω αν γίνεται και με αυτόν που έχει το κινητό μέσω κάποιας ρύθμισης. οχι, ο google dialer δεν εχει αυτη την επιλογή. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hasomeris Δημ. Σάββατο στις 01:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:21 μμ με φορτιστη με βλεπω να βολευομαι με τον 65αρι του Nord 2. καμια προταση για θηκη και τζαμακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. Σάββατο στις 01:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:42 μμ παιδιά καλησπέρα χθες παρήγγειλα και εγώ το δικό μου από eshop. Έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα η συσκευή στην οθόνη; Για να ξέρω να πάρω μόνο θήκη αρχικά. Για φορτιστή έχω τον 65αρι της realme. Λογικά υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο , θα φορτίζει γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Σάββατο στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:43 μμ (edited) αυτοί που την έχουν είναι οι beta testers. Εαν σε ενδιαφέρει μπορείς να γίνεις κ εσύ ενεργοποιώντας την αντίστοιχη ρύθμιση. Δεν ξέρω βέβαια πως γυρνάς σε σταθερή έκδοση μετά. Άστο ξέχασε το γιά beta tester… γράφουν πολλά παράπονα ιδίως γιά την κάμερα και το πισωγύρισμα σε 14 από την 15 είναι μπέρδεμα!! Όποτε έρθει η σταθερή και όχι αμέσως... 28 minutes ago, Hasomeris said: με φορτιστη με βλεπω να βολευομαι με τον 65αρι του Nord 2. καμια προταση για θηκη και τζαμακι? 7 minutes ago, karamazof53 said: παιδιά καλησπέρα χθες παρήγγειλα και εγώ το δικό μου από eshop. Έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα η συσκευή στην οθόνη; Για να ξέρω να πάρω μόνο θήκη αρχικά. Για φορτιστή έχω τον 65αρι της realme. Λογικά υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο , θα φορτίζει γρήγορα... Για θήκη κοίτα στην 5 σελίδα 1ο μήνυμα, έχω πάρει και hydrogel & tempered glass από aliexpress αλλά δεν τα έχω βάλει ακόμα, μιά χαρά είναι και η προεγκατεστημένη προς το παρόν... Μιά χαρά κάνει του realme, και αυτός είναι τεχνολογίας supervooc, και ναι έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα. Edited Σάββατο στις 01:52 μμ by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galakto Δημ. Σάββατο στις 01:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:52 μμ 25 minutes ago, Hasomeris said: με φορτιστη με βλεπω να βολευομαι με τον 65αρι του Nord 2. καμια προταση για θηκη και τζαμακι? Και εγώ αυτόν που είχα σπίτι χρησιμοποιώ,από ένα sasmung a53 σκέψου. Θήκη πήρα της oneplus από Public.Εδω που είμαι τα καταστήματα με είδη κινητής δεν είχαν ετοιμοπαραδοτη θήκη και λόγω εορτών από Σκρουτζ ήθελαν 15 μέρες να φτάσουν οπότε κατέληξα στα public.Τσιμπημενη τιμή αλλά ωραία θήκη,ευχάριστη στο χέρι και δεν πρόσθετει όγκο στη συσκευή. 10 minutes ago, karamazof53 said: παιδιά καλησπέρα χθες παρήγγειλα και εγώ το δικό μου από eshop. Έχει προεγκατεστημένη ζελατίνα η συσκευή στην οθόνη; Για να ξέρω να πάρω μόνο θήκη αρχικά. Για φορτιστή έχω τον 65αρι της realme. Λογικά υποστηρίζουν το ίδιο πρωτόκολλο , θα φορτίζει γρήγορα... Με ζελατίνα έρχεται ναι. Με έναν samsung από a53 που χρησιμοποιώ εγώ από 20% μέχρι 100% θέλει περίπου 90'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Χθες στς 12:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:19 μμ 22 ώρες πριν, galakto said: Και εγώ αυτόν που είχα σπίτι χρησιμοποιώ,από ένα sasmung a53 σκέψου. Θήκη πήρα της oneplus από Public.Εδω που είμαι τα καταστήματα με είδη κινητής δεν είχαν ετοιμοπαραδοτη θήκη και λόγω εορτών από Σκρουτζ ήθελαν 15 μέρες να φτάσουν οπότε κατέληξα στα public.Τσιμπημενη τιμή αλλά ωραία θήκη,ευχάριστη στο χέρι και δεν πρόσθετει όγκο στη συσκευή. Με ζελατίνα έρχεται ναι. Με έναν samsung από a53 που χρησιμοποιώ εγώ από 20% μέχρι 100% θέλει περίπου 90'. λογικό να θέλει 90 λεπτά. Με τον φορτιστή αυτόν κάνεις την τυπική αργή φόρτιση των 10 βατ. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts