zevoulon_13 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, geotzia said: Εγώ πήρα από Stoucky μια απλή διάφανη Σιλικόνης στα 3.9€ πολύ λεπτή όπως ακριβώς ήθελα... Σε πτώση δεν ξέρω αν προστατεύει αλλά δεν ήθελα να δίνει όγκο στη συσκευή. Από γρατζουνιές πάντως θα είναι εντάξει. Ωραίο κατάστημα. Αρκετές επιλογές.. Τελικά τσίμπησα αυτήν.. Ευχαριστώ https://www.stoucky.gr/imak-uc-3-θήκη-σιλικόνης-tpu-για-oneplus-nord-4-μαύρο.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Έκανα το κόλπο με το 5g σε συσκευή φίλου. Μετά απλά έβαλα την σιμ στο δικό μου και έπιασε αμέσως 5g.. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν Στο ίδιο σημείο όπου έπιανα 160 Mbps με 4g πλέον πιάνω πάνω από 660..🚀💪 https://ibb.co/kD5stHz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος Παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς το Google Pay? Έχει ένα bug και θα ήθελα μια γνώμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 42 minutes ago, zevoulon_13 said: Παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς το Google Pay? Έχει ένα bug και θα ήθελα μια γνώμη Το έχω αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 27 minutes ago, geotzia said: Το έχω αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα... Οκ δοκίμασε κάτι όταν μπορέσεις. Ενώ έχω το τηλέφωνο unlocked και το πλησιάζω στο pos, μου ζητάει κάθε φορά πάλι να κάνω unlock, σαν να το κλειδώνει μόλις πάω να κάνω συναλλαγή.. Πολύ περίεργο. Το Xiaomi που είχα απλά το πλησιάζεις και κάνει αυτόματα συναλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος (edited) 8 minutes ago, zevoulon_13 said: Οκ δοκίμασε κάτι όταν μπορέσεις. Ενώ έχω το τηλέφωνο unlocked και το πλησιάζω στο pos, μου ζητάει κάθε φορά πάλι να κάνω unlock, σαν να το κλειδώνει μόλις πάω να κάνω συναλλαγή.. Πολύ περίεργο. Το Xiaomi που είχα απλά το πλησιάζεις και κάνει αυτόματα συναλλαγή Κάπου σαν να πέτυχε το μάτι μου ότι το κάνει αυτό όταν έχεις ξεκλείδωμα με πρόσωπο, αν βάλεις αποτύπωμα δεν το ζητά...για τσέκαρε το. Κοίτα επίσης αν έχεις κλειδώσει την εφαρμογή (απόρρητο & ασφάλεια=>κλείδωμα εφαρμογής) Εμένα δεν το κάνει πάντως... Edited 8 Δεκέμβριος by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 8 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Δεκέμβριος 1 ώρα πριν, geotzia said: Κάπου σαν να πέτυχε το μάτι μου ότι το κάνει αυτό όταν έχεις ξεκλείδωμα με πρόσωπο, αν βάλεις αποτύπωμα δεν το ζητά...για τσέκαρε το. Κοίτα επίσης αν έχεις κλειδώσει την εφαρμογή (απόρρητο & ασφάλεια=>κλείδωμα εφαρμογής) Εμένα δεν το κάνει πάντως... Όταν λες δεν το κάνει, δηλαδή ξεκλειδώνεις με δακτυλικό και ακουμπάς στο pos? Δακτυλικό αποτύπωμα έχω καιγω, όχι face unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Όταν λες δεν το κάνει, δηλαδή ξεκλειδώνεις με δακτυλικό και ακουμπάς στο pos? Δακτυλικό αποτύπωμα έχω καιγω, όχι face unlock Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Εννοείς χωρίς να μπεις στην εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 10 minutes ago, geotzia said: Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Εννοείς χωρίς να μπεις στην εφαρμογή; Ναι δεν χρειάζεται να μπεις στην εφαρμογή, απλά να ξεκλειδώσεις την οθόνη και να είναι αναμμένο το NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Ναι δεν χρειάζεται να μπεις στην εφαρμογή, απλά να ξεκλειδώσεις την οθόνη και να είναι αναμμένο το NFC Δεν το έχω κάνει ποτέ έτσι...κατά πρώτον θεωρώ ότι δεν είναι ασφαλές, ούτε στο παλιό μου Mi 9 Lite το έκανα έτσι, πάντα έμπαινα μέσα από την εφαρμογή την οποία κλείδωνα κιόλας...φύλαγε τα ρούχα σου Άσε που ήθελα να διαλέξω από ποιά κάρτα να πληρώσω γιατί έχω 2-3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος (edited) 22 minutes ago, geotzia said: Δεν το έχω κάνει ποτέ έτσι...κατά πρώτον θεωρώ ότι δεν είναι ασφαλές, ούτε στο παλιό μου Mi 9 Lite το έκανα έτσι, πάντα έμπαινα μέσα από την εφαρμογή την οποία κλείδωνα κιόλας...φύλαγε τα ρούχα σου Άσε που ήθελα να διαλέξω από ποιά κάρτα να πληρώσω γιατί έχω 2-3.. Μπορείς να βάλεις κάποια κάρτα ως προεπιλογή (αν τη χρησιμοποιείς πιο συχνά). Μετά απλά ξεκλειδώνεις το κινητό με δακτυλικό (ασφάλεια) και το Google αυτόματα ανοίγει την εφαρμογή όταν πλησιάζεις το κινητό σε pos. Πιο βολικό και γρήγορο, χωρίς περιττά βήματα Edited 9 Δεκέμβριος by zevoulon_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος (edited) 16 minutes ago, zevoulon_13 said: Μπορείς να βάλεις κάποια κάρτα ως προεπιλογή (αν τη χρησιμοποιείς πιο συχνά). Μετά απλά ξεκλειδώνεις το κινητό με δακτυλικό (ασφάλεια) και το Google αυτόματα ανοίγει την εφαρμογή όταν πλησιάζεις το κινητό σε pos. Πιο βολικό και γρήγορο, χωρίς περιττά βήματα Μπορεί να έχεις και δίκιο...Πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω...το nfc πρέπει να το έχεις ανοιχτό συνέχεια; Και κάτι να σε ρωτήσω, το βράδυ πχ στον ύπνο 8ωρο πόσο κατεβαίνει η μπαταρία; Edited 9 Δεκέμβριος by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 9 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Δεκέμβριος 25 minutes ago, geotzia said: Μπορεί να έχεις και δίκιο...Πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω...το nfc πρέπει να το έχεις ανοιχτό συνέχεια; Και κάτι να σε ρωτήσω, το βράδυ πχ στον ύπνο 8ωρο πόσο κατεβαίνει η μπαταρία; Το NFC εγώ το ανοίγω όταν θέλω να κάνω κάποια συναλλαγή Το βράδυ νομίζω πέφτει λιγότερο από 10% Πάντως έχει αρκετά bugs σε σύγκριση με pixel experience που είχα στο MI 9T pro τα τελευταία 2 χρόνια.. Λεπτομέρειες, αλλά σπαστικό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος Η μπαταρία ύστερα από 1 εβδομάδα χρήσης να πω ότι δεν με εντυπωσίασε.. Χωρίς aod, χωρίς 120hz, χωρίς μάξιμουμ ανάλυση οθόνης.. Κυρίως χωρίς καθόλου gaming.. Βγάζει δε βγάζει τη μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση.. Δεν ξέρω.. Μήπως στρώσει με τη χρήση και τις αναβαθμίσεις, αλλά δεν είναι το ουάου που διάβαζα στις κριτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 26 minutes ago, zevoulon_13 said: Η μπαταρία ύστερα από 1 εβδομάδα χρήσης να πω ότι δεν με εντυπωσίασε.. Χωρίς aod, χωρίς 120hz, χωρίς μάξιμουμ ανάλυση οθόνης.. Κυρίως χωρίς καθόλου gaming.. Βγάζει δε βγάζει τη μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση.. Δεν ξέρω.. Μήπως στρώσει με τη χρήση και τις αναβαθμίσεις, αλλά δεν είναι το ουάου που διάβαζα στις κριτικές Δηλαδή πόσες ώρες οθόνη έχεις μέσα στη μέρα; Δεδομένα 5G ανοιχτά; Εμένα με τα ίδια που περιγράφεις παραπάνω αλλά μόνο wifi γιατί αυτές τις μέρες είμαι συνέχεια σπίτι έχω 9-10 ώρες οθόνη και 2 μέρες λειτουργίας, καθόλου άσχημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 26 minutes ago, geotzia said: Δηλαδή πόσες ώρες οθόνη έχεις μέσα στη μέρα; Δεδομένα 5G ανοιχτά; Εμένα με τα ίδια που περιγράφεις παραπάνω αλλά μόνο wifi γιατί αυτές τις μέρες είμαι συνέχεια σπίτι έχω 9-10 ώρες οθόνη και 2 μέρες λειτουργίας, καθόλου άσχημα!! Το δουλεύω με 20-80% 5g αναμμένο περίπου 3-4 ώρες τη μέρα Τώρα έχω φτάσει από 80% στο 45% με 2,5 ώρες screen time Λίγο δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 2 minutes ago, zevoulon_13 said: Το δουλεύω με 20-80% 5g αναμμένο περίπου 3-4 ώρες τη μέρα Τώρα έχω φτάσει από 80% στο 45% με 2,5 ώρες screen time Λίγο δεν είναι? Μάλλον καλά είναι...το 5G καταναλώνει του σκοτωμού! Η σούπερ απόδοση είναι 10% την ώρα αλλά με 5G αλλάζει. Αν το φορτίσεις στο 100% θα δεις ότι από το 100 στο 80 πέφτει πολύ πιό αργά από ότι από το 80 στο 60. Έχει αναφερθεί και σε φόρουμ αυτό. Άρα από 100% στο 20% μάλλον θα έχεις γύρω στις 6-7 ώρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 21 minutes ago, geotzia said: Μάλλον καλά είναι...το 5G καταναλώνει του σκοτωμού! Η σούπερ απόδοση είναι 10% την ώρα αλλά με 5G αλλάζει. Αν το φορτίσεις στο 100% θα δεις ότι από το 100 στο 80 πέφτει πολύ πιό αργά από ότι από το 80 στο 60. Έχει αναφερθεί και σε φόρουμ αυτό. Άρα από 100% στο 20% μάλλον θα έχεις γύρω στις 6-7 ώρες Ναι λογικό ακούγεται. Απλά κρατάω το 20-80 για την υγεία της μπαταρίας. Δεν αγχώνομαι τόσο πολύ.. Πάντα βρίσκομαι δίπλα σε πρίζα και ποτέ δεν λείπω έξω για πολλές ώρες.. Θα δουλέψω κάνα 2 μέρες με 4g να δω αν θα κάνει διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 10 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 10 Δεκέμβριος 24 minutes ago, zevoulon_13 said: Ναι λογικό ακούγεται. Απλά κρατάω το 20-80 για την υγεία της μπαταρίας. Δεν αγχώνομαι τόσο πολύ.. Πάντα βρίσκομαι δίπλα σε πρίζα και ποτέ δεν λείπω έξω για πολλές ώρες.. Θα δουλέψω κάνα 2 μέρες με 4g να δω αν θα κάνει διαφορά Πιστεύω θα δεις αρκετή διαφορά σε κατανάλωση...και δεν ξέρω αν έχει και τόση διαφορά στην ταχύτητα από το 4G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Δευτέρα στις 03:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:13 μμ Security patch Νοεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hasomeris Δημ. Χθες στς 06:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:43 μμ καλησπερα αναμενοντας το δικο μου απο amazon.de, θελω να σας ρωτησω απο που αγορασατε φορτιστη? έχω και του nord 2 για καβατζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Χθες στς 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:07 μμ (edited) 24 minutes ago, Hasomeris said: καλησπερα αναμενοντας το δικο μου απο amazon.de, θελω να σας ρωτησω απο που αγορασατε φορτιστη? έχω και του nord 2 για καβατζα Εγώ φορτίζω με έναν 18W από το προηγούμενο Mi9 lite ή με έναν ακόμα πιό παλιό 2Α όταν δεν βιάζομαι... Πάντως και του Nord2 θα το φορτίζει πολύ γρήγορα...είναι 65W αν δεν κάνω λάθος. Edited Χθες στς 07:10 μμ by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts