csk4023 Δημ. November 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic αν κατάλαβα καλά αυτό βγάζει τα threads στα οποία υπάρχουν απαντήσεις τις τελευταίες Χ μέρες. Νομίζω είχες πει στην αρχή ............... δηλαδή αναφερόσουν σε νέα θέματα και όχι νέες απαντήσεις. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό όμως :p :worry: Δεν ξέρω αν ο Μsk το έκανε έτσι επηρρεασμένος απ'το άλλο μου thread στον Σχολιασμό, στο οποίο ρωτούσα κάτι σχετικό... Σέ περίπτωση "ανεπιθύμητου" logout μάλλον είναι χρήσιμο(?)... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic αν κατάλαβα καλά αυτό βγάζει τα threads στα οποία υπάρχουν απαντήσεις τις τελευταίες Χ μέρες. Νομίζω είχες πει στην αρχή δηλαδή αναφερόσουν σε νέα θέματα και όχι νέες απαντήσεις. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό όμως :p :worry: Βρε ρήγα διάβασε προσεκτικότερα :) Αυτό ήταν η αρχική υπόθεση. Δεν έχει καμία σχέσημε το τελικό αποτέλεσμα. Αλλο τι έλεγα, άλλο τι συμβαίνει... (γκρρρρ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MsK Π.χ. υπάρχει μια προγραμματισμένη αναβάθμιση στο Gallery. Θα ξεκινήσει αύριο ή μεθαύριο μετά τα μεσάνυχτα και ελπίζω να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 3 ώρες. Διαφορετικά, όλο το Gallery θα πέσει για 1 ημέρα έως ότου ξανασηκωθεί ανανεωμένο. Ελπίζω στην ανανέωση να φτιάξει και το πρόβλημα που έχω με το search :worry: Keep up the good work.. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MsK Βρε ρήγα διάβασε προσεκτικότερα :) Αυτό ήταν η αρχική υπόθεση. Δεν έχει καμία σχέσημε το τελικό αποτέλεσμα. Αλλο τι έλεγα, άλλο τι συμβαίνει... (γκρρρρ) ναι αλλά αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερο να βγάζει τα νέα θέματα μόνο. Γιατί για παράδειγμα στην αναζήτηση των τελευταίων 31 ημερών ποιος θα κάτσε να διαβάζει 3105 threads; :worry: :p Όσο για το gallery τελικά είναι down :whistle: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Α) Ολοκληρώθηκε η "αναβάθμιση" του my Gallery. B) Ρίγανη, είναι εύκολο, έως πολύ εύκολο αυτό που λες. Αν πραγματικά το χρειάζεσαι παίξει με αυτό: http://www.myphone.gr/forum/search.php?s=&action=getdailythreads&days=7 Αλλάζεις απλά το Days. Το αποτέλεσμα λογικά θα πρέπει να είναι αυτό που ζητάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 ναι αυτό είναι. Αλλά εγώ δεν το χρειάζομαι, απλώς πίστεψα ότι είναι αυτό που ζητάνε όσοι κάνουν κάποιες μέρες να μπούνε. Εμένα μου αρκεί το getnewthreads :D Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Εχμ, με την περίπτωσή μου :whistle: τι θα γίνει; :o Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον aimilios Εχμ, με την περίπτωσή μου :whistle: τι θα γίνει; :o Τίποτα. Ζήτησα να κάνεις υπομονή αλλά δεν φαίνεται να μπορείς :rolleyes: :whistle: :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Εύγε MsK, γρήγορη και πετυχημένη ανταπόκριση! Τώρα βέβαια το ότι έκανα τρεις μέρες να μπω και μου έβγαλε 24 σελίδες νέα θέματα μου λέει ότι τελικά ούτε αυτό μας σώζει :D Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MsK Τίποτα. Ζήτησα να κάνεις υπομονή αλλά δεν φαίνεται να μπορείς :rolleyes: :whistle: :o Ναι, συγνώμη... :o Είμαι όντως ανυπόμονος... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Υπάρχει κάτι ακόμα που όμως είναι πολύ πολύ απλό και αποτελεί micro-βελτίωση γι'αυτό δεν το κάνω άλλο thread :whistle: : Στη σελίδα login διορθώστε το tab order ώστε να πηγαίνει από το username απευθείας στο password :). Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts