Antonio21 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Πρέπει να έχουν κάνει επαγγελματική δουλειά και σωστή. Καλορίζικη!!!! 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 23 minutes ago, Antonio21 said: Πρέπει να έχουν κάνει επαγγελματική δουλειά και σωστή. Καλορίζικη!!!! Όντως, φαίνεται πολύ προσεγμένη δουλειά. Καλορίζικη στο φίλο η σύνδεση. 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 6 ώρες πριν, costastro said: Ναι, αλλά όπως μου είπαν και το ισόγειο ( κατοικειίται) θεωρείται όροφος. Με λιγα λόγια, ισογειο και δύο όροφοι εχουν απο ενα κουτί πανω απο την πορτα εισοδου καθε οροφοδιαμερίσματος. Συγνωμη τωρα το θυμηθηκα. Στο ισογειο, δεν εχουν βαλει το ενα κουτι πανω απο την εισοδο του διαμερίσματος, αλλα διπλα στα άλλα δύο. Ίσως γι αυτό ειναι τρία. Ισόγειο Μεγειά! Πράγματι, ωραία δουλειά. Το ένα είναι κεντρικό για όλους τους παρόχους ινών, το άλλο είναι το BEP της ΔΕΗ και το τρίτο είναι το οριζόντιο του ορόφου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου (edited) Ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανατύχει, αντιμετωπίζω απο χθες Παρασκευη απόγευμα. Όλες οι συσκευές που ειναι συνδεδεμένες στο wifi της ΔΕΗ, δεν παίζουν το Youtube. Σε ολες βγαζει μήνυμα "το βίντεο δεν ειναι διαθέσιμο". Μόλις όμως συνδέσω αυτές τις συσκευές (κινητα, τάμπλετ κτλ), είτε στο wifi της nova (τη διατηρω ακομη μεχρι τη λήξη του συμβολαίου), ειτε στα δεδομένα των sim τους, τότε το youtube παίζει κανονικά. Αυτο συμβαινει μονο στο youtube, ειτε στην εφαρμογή, ειτε στην ιστοσελίδα! Τι μπορει να συμβαίνει; Έχω κάνει τα κλασικα, μεχρι και ριστάρτ στο ρούτερ έχω κάνει... Edited 22 Μαρτίου by costastro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 26 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου On 22/3/2025 at 12:58 ΜΜ, costastro said: Ένα πρόβλημα που δεν μου έχει ξανατύχει, αντιμετωπίζω απο χθες Παρασκευη απόγευμα. Όλες οι συσκευές που ειναι συνδεδεμένες στο wifi της ΔΕΗ, δεν παίζουν το Youtube. Σε ολες βγαζει μήνυμα "το βίντεο δεν ειναι διαθέσιμο". Μόλις όμως συνδέσω αυτές τις συσκευές (κινητα, τάμπλετ κτλ), είτε στο wifi της nova (τη διατηρω ακομη μεχρι τη λήξη του συμβολαίου), ειτε στα δεδομένα των sim τους, τότε το youtube παίζει κανονικά. Αυτο συμβαινει μονο στο youtube, ειτε στην εφαρμογή, ειτε στην ιστοσελίδα! Τι μπορει να συμβαίνει; Έχω κάνει τα κλασικα, μεχρι και ριστάρτ στο ρούτερ έχω κάνει... Σε άλλο forum λένε ότι συμβαίνει και σε άλλους. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, MIKU said: Σε άλλο forum λένε ότι συμβαίνει και σε άλλους. Ναι εξακολουθεί και συμβαίνει μία εβδομάδα μετά! Συνέβη και σε όσους έχουν inalan (μόνο στην Αθήνα, όχι στη Θεσσαλονίκη), αλλά σε αυτούς το πρόβλημα λύθηκε. Στη ΔΕΗ παραμένει. Δεν μπορείς να δεις από την εφαρμογή του YouTube. Λένε πως για το πρόβλημα φταίνε οι σερβερς της google… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts