dimitris064 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου έχει δοκιμάσει κανείς remote play από το 5g έχω θέματα με το ps5 παίζει κάτι με την public ip? τους πήρα τηλ και μου είπαν πως κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 5G με MC888. Μου έκαναν αντικατάσταση router πριν μια βδομάδα λόγω αποσυνδέσεων. Το ζήτησα μετά από μία μέρα που είχε βγει εκτός σύνδεσης για 45 λεπτά. Σήμερα πιάνω κάτω από 1Mbps downlοad. Το upload δεν έχει πρόβλημα και το δήλωσα σαν βλάβη. Δοκίμασα και το παλιό router που έχω ακόμη. Έκανα και στα δύο hard reset με τα ίδια αποτελέσματα. Αν λάβω υπόψιν τις συχνές αποσυνδέσεις και την μεγάλη διακοπή πριν μια βδομάδα μάλλον είναι πρόβλημα της κεραίας. Πώς θα το διαπιστώσουν και πόσες ώρες/μέρες κάνουν για την επίλυση; Έχει συμβεί σε κάποιον; Ελπίζω να αλλάξουν τον εξοπλισμό επιτέλους γιατί δεν νοείται να αποσυνδέεται μέρα παρά μέρα και να το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Nova κινητό έχεις να τεστάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Nova κινητό έχεις να τεστάρεις; Όχι δεν έχω. Τώρα επανήλθε πάντως. Είχα μια αναπάντητη από 13700 και δεν το πρόλαβα. Θα τους ενοχλήσω να μάθω τι συνέβαινε. Είδα ότι συνδέθηκε σε Ν1 με ταχύτητα 80Mbps και μετά από restart συνδέθηκε σε N78 όπου τερματίζει στα 100. Για την ιστορία εδώ η ταχύτητα που έπιανα. Σαν να είχε κλειδώσει από την κεραία στο 1Mbps και δεν πήγαινε παραπάνω. Edited 14 Μαρτίου by ioanniskar 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, ioanniskar said: Όχι δεν έχω. Τώρα επανήλθε πάντως. Είχα μια αναπάντητη από 13700 και δεν το πρόλαβα. Θα τους ενοχλήσω να μάθω τι συνέβαινε. Είδα ότι συνδέθηκε σε Ν1 με ταχύτητα 80Mbps και μετά από restart συνδέθηκε σε N78 όπου τερματίζει στα 100. Για την ιστορία εδώ η ταχύτητα που έπιανα. Σαν να είχε κλειδώσει από την κεραία στο 1Mbps και δεν πήγαινε παραπάνω. Μπορεί απλά να ήταν κλειστή η τοπική κεραία και έπιανε απο μακριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 1 hour ago, ioanniskar said: Όχι δεν έχω. Τώρα επανήλθε πάντως. Είχα μια αναπάντητη από 13700 και δεν το πρόλαβα. Θα τους ενοχλήσω να μάθω τι συνέβαινε. Είδα ότι συνδέθηκε σε Ν1 με ταχύτητα 80Mbps και μετά από restart συνδέθηκε σε N78 όπου τερματίζει στα 100. Για την ιστορία εδώ η ταχύτητα που έπιανα. Σαν να είχε κλειδώσει από την κεραία στο 1Mbps και δεν πήγαινε παραπάνω. Σε ποια περιοχή είστε; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Τελικά ήρθε τεχνικός στο νησί για να ενεργοποιήσει την σύνδεση του φίλου μου και τοποθέτησε και το MC889 σε εξωτερικό χώρο. Απότι μου είπε όταν πρόκειται για outdoor η ενεργοποίση γίνεται μόνο με τεχνικό και υπάρχει κεραία κοντά. Οταν τελείωσε ο τεχνικός πήγα και έκανα κάποια τεστ. Είχε κουμπώσει σε Ν78 και πήρε την ταχύτητα που υποσχέθηκε η nova. Ενα άλλο το οποίο κατάλαβα είναι ότι το router που δίνει η nova (Η3600Ρ) αν κάποιος έχει κάνει μεταφορά του τηλεφωνικού του αριθμού βασικός του ρόλος είναι το voip που κάνει port το νούμερο. Στο MC888 αυτό δεν χρειάζεται γιατί προφανώς είναι στην κάρτα. Κωδικούς για το voip δεν ξέρω άν δίνουν ώστε αν θέλει κάποιος να συνδέσει άλλο router. Edited 14 Μαρτίου by GSan 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Εδώ και 10 μέρες έφτασαν 2 κεραίες για το router Zte MF296R μήκους 19 εκατοστών από AliExpress. Συνοπτικά θέλει άπειρη προσοχή στην κλίση και κατεύθυνση που θα μπουν καθώς με ένα συνδυασμό έκανε 8 reboot σε ένα τέταρτο μέχρι και διπλά reboot (2 στο καπάκι). Είμαι ακόμη σε δοκιμές πάντως δεν έλυσα κανένα ζήτημα ούτε στη σταθερότητα ούτε στο σήμα ούτε στην ταχύτητα στην περίπτωση μου που έχω ισχυρή λήψη. Σύντομα θα φτάσουν κάτι αλλά μακριναρια 32 εκατοστών με καλώδιο που λογικά θα φτάνουν έξω από το παράθυρο για να κάνω δοκιμές και με κεινα και να γράψω μια και καλή τα συμπεράσματα. Κόστος κεραιών οι πρώτες 3 ευρώ που έγιναν refunded γιατί άργησαν και οι μακριές που είναι στο δρόμο 5 ευρώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris064 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου παιδιά ερώτηση ξέρει κανένας αν μπορώ να σεταρω στο 5g ρουτερ vpn πάνω του βλέπω υπάρχει ρύθμιση αλλά είναι safe η θα μπορεί να με παρακολουθεί ο παροχος ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) Για τα μάτια σας μόνο η πιο σταθερή διαμόρφωση κεραιών (δοκίμασα πρακτικά τα πάντα) Για τα μάτια σας μόνο η πιο σταθερή διαμόρφωση κεραιών (δοκίμασα πρακτικά τα πάντα). Περιέργως έλαβα ως προτεινόμενη διάταξη από το perplexity Pro 45 μοίρες γωνία από το έδαφος και 90 μοίρες μεταξύ των κεραιών για μείωση παρεμβολών στη λειτουργία 2Χ2 ΜΙΜΟ που υποτίθεται υποστηρίζει το router και έτυχε(?) να συμβαίνει στην πράξη.υπ όψιν η κλίση του σώματος του ρούτερ δεν είναι τυχαία, αν αλλάξει προς το παράθυρο (δεξιόστροφα) η προς το εσωτερικό ακόμη και 15 μοίρες το σήμα πέφτει μερικά dB Edited 3 Απριλίου by Don_VitoCorleone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Το καλοριφέρ δεν άναψε ποτέ? Δεν είναι πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Δεν ανάβει εδώ και 15 χρόνια 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Τώρα πιάνει καλύτερα; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 53 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Δεν ανάβει εδώ και 15 χρόνια Δεν ανάβει το καλοριφέρ, δεν πιάνει το ρούτερ.. φύγε από το σπίτι καλύτερα.. 😉😂😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Τι καλοριφέρ δε συνέφερε και το παρατήσαμε. Όχι καλύτερα δε κάνει στην πράξη κι αν μπουν σε λάθος γωνία οι κεραίες πιάνει χειρότερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 1 minute ago, Don_VitoCorleone said: Όχι καλύτερα δε κάνει στην πράξη κι αν μπουν σε λάθος γωνία οι κεραίες πιάνει χειρότερα. Γιατί δεν τις βάζεις σε σχήμα κέρατα;; Πάλι οι γωνίες σου θα είναι αυτές.. 3 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Τι καλοριφέρ δε συνέφερε και το παρατήσαμε Προφανώς ρε συ... πλάκα κάνω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) Όπως είπα δοκίμασα κάθε συνδιασμό και γωνία κι όχι μόνο με 90 μοίρες μεταξύ τους η 45 από το οριζόντιο. Όλες δουλεύουν χειρότερα από σήμα μέχρι που πέτυχα και τοποθέτηση που ήταν πιο πολύ σε reboot παρά σε λειτουργία. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτό κάτι δείχνει για το συγκεκριμένο router πως τα reboot είναι κάποιο ζήτημα παρεμβολών που δε μπορεί να διαχειριστεί. Σε αυτή τη θέση που κατέληξα και φαίνεται στην εικόνα το σήμα είναι 2 3 dB καλύτερο από χωρίς κεραίες και τα reboot στο συνήθη Ρυθμό. Στην πράξη οι ταχύτητες των speedtest δεν έχουν καμία βελτίωση. Πιστεύω Δευτέρα θα έχουν φτάσει οι νέες κεραίες που είναι ευθείες με καλώδιο και 60% μακρύτερες για να παίξω και με εκείνες Edited 3 Απριλίου by Don_VitoCorleone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 19 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Όπως είπα δοκίμασα κάθε συνδιασμό και γωνία κι όχι μόνο με 90 μοίρες μεταξύ τους η 45 από το οριζόντιο. Όλες δουλεύουν χειρότερα από σήμα μέχρι που πέτυχα και τοποθέτηση που ήταν πιο πολύ σε reboot παρά σε λειτουργία. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτό κάτι δείχνει για το συγκεκριμένο router πως τα reboot είναι κάποιο ζήτημα παρεμβολών που δε μπορεί να διαχειριστεί. Σε αυτή τη θέση που κατέληξα και φαίνεται στην εικόνα το σήμα είναι 2 3 dB καλύτερο από χωρίς κεραίες και τα reboot στο συνήθη Ρυθμό. Στην πράξη οι ταχύτητες των speedtest δεν έχουν καμία βελτίωση. Πιστεύω Δευτέρα θα έχουν φτάσει οι νέες κεραίες που είναι ευθείες με καλώδιο και 60% μακρύτερες για να παίξω και με εκείνες Καλησπέρα σας τώρα που το θυμήθηκα το παλιό πρόγραμμα 4g+ που είχα εποχές wind με εξοπλισμό zte σε ζόρισμα πχ ταινία στο Netflix η online παιχνίδι στο Ps5 έκανε reboot η έπεφτε το σήμα σε Ε. Edited 4 Απριλίου by Antonio21 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 19 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Όπως είπα δοκίμασα κάθε συνδιασμό και γωνία κι όχι μόνο με 90 μοίρες μεταξύ τους η 45 από το οριζόντιο. Όλες δουλεύουν χειρότερα από σήμα μέχρι που πέτυχα και τοποθέτηση που ήταν πιο πολύ σε reboot παρά σε λειτουργία. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Αυτό κάτι δείχνει για το συγκεκριμένο router πως τα reboot είναι κάποιο ζήτημα παρεμβολών που δε μπορεί να διαχειριστεί. Σε αυτή τη θέση που κατέληξα και φαίνεται στην εικόνα το σήμα είναι 2 3 dB καλύτερο από χωρίς κεραίες και τα reboot στο συνήθη Ρυθμό. Στην πράξη οι ταχύτητες των speedtest δεν έχουν καμία βελτίωση. Πιστεύω Δευτέρα θα έχουν φτάσει οι νέες κεραίες που είναι ευθείες με καλώδιο και 60% μακρύτερες για να παίξω και με εκείνες Να ρωτήσω κάτι.. προτιμάτε αυτό το πρόγραμμα για να έχετε και σταθερό; Μόνο εμένα δεν μου λείπει καθόλου το σταθερό; Γιατί δεν χτυπάτε κάποιο καρτοκινητό που με 10-13€ έχει απεριόριστα δεδομένα σε συνδυασμό με κάποιο ρουτεράκι της αγοράς; ΥΓ Ο πληθυντικός πάει στο ότι ρωτάω γενικώς τους συμφορουμήτες.. Edited 4 Απριλίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Το έχω στο πατρικό μου και οι γονείς μου μιλάνε κάθε μέρα με τις ώρες κάτι σαν τηλέφωνικο κέντρο 😂😂😂 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου (edited) 3 minutes ago, Antonio21 said: Το έχω στο πατρικό μου και οι γονείς μου μιλάνε κάθε μέρα με τις ώρες κάτι σαν τηλέφωνικο κέντρο 😂😂😂 Παρόλες τις διακοπές που περιγράφετε για το ρούτερ αυτό; @Antonio21και στα κινητά τι πρόγραμμα έχουν; Δεν έχουν απεριόριστη ομιλία; Edited 4 Απριλίου by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Εγώ έχω το 5g και σπάνια κάνει επανεκκίνηση σχεδόν ποτέ, έχω δώσει οδηγίες στην μητέρα μου εάν δεν έχει τηλεφωνία η κάτι δεν πάει καλά να το βγάλει από την μπριζα και να το βάλει ξανά. Unlimited ομιλία έχουν Cu και Nova αλλά η κυρία Κατίνα κτλ καλούν στο σταθερό μας. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 minute ago, Antonio21 said: Εγώ έχω το 5g και σπάνια κάνει επανεκκίνηση σχεδόν ποτέ, έχω δώσει οδηγίες στην μητέρα μου εάν δεν έχει τηλεφωνία η κάτι δεν πάει καλά να το βγάλει από την μπριζα και να το βάλει ξανά. Unlimited ομιλία έχουν Cu και Nova αλλά η κυρία Κατίνα κτλ καλούν στο σταθερό μας. Εγώ δεν τους άφησα πολύ περιθώριο.. τους το έκοψα και η κυρά Κατίνα τους καλεί στο κινητό αν θέλει.. όλοι τώρα απεριόριστα έχουν δεν χρειάζεται σταθερό.. 🙂 Άσε που χωρίς σταθερό δεν χρειάζεσαι κομοδίνο και σεμέν.. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 15 minutes ago, cu2goup said: Εγώ δεν τους άφησα πολύ περιθώριο.. τους το έκοψα και η κυρά Κατίνα τους καλεί στο κινητό αν θέλει.. όλοι τώρα απεριόριστα έχουν δεν χρειάζεται σταθερό.. 🙂 Άσε που χωρίς σταθερό δεν χρειάζεσαι κομοδίνο και σεμέν.. Η θεία μου η Ουρανία όμως έχει πρόγραμμα στον ΟΤΕ σταθερό με χρονοχρέωση... 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 11 minutes ago, MIKU said: Η θεία μου η Ουρανία όμως έχει πρόγραμμα στον ΟΤΕ σταθερό με χρονοχρέωση... Αυτό λέω.. να τα κόψουν να τελειώνουμε.. ας μιλάνε με τα κινητά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts