Jump to content

Nova Home Internet 4G/5G

hercoulis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ρούτερ του εμπορίου συνήθως είναι ξεκλείδωτα αφού δεν το παίρνεις από κάποιον πάροχο κινητής.

• Απαντήσεις 755
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

4 ώρες πριν, johnny_htc said:

5g ρουτερ χωρίς να δώσεις νεφρό, δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά θύρες ethernet έχουν μια χαρά όλα, σίγουρα μπορείς να τραβήξεις μέχρι κάτω. Τώρα όσον αφορά η κεραία, φαίνεται να είναι η 102443 σύμφωνα με το cell id που διαβάζει το iphone από αυτά που ανέβασες. Η κεραία βλέπω έχει άδεια τροποποίησης για N78 και όλες τις μπάντες, αλλά μπορεί να μην την έχουν αλλάξει ακόμα ή να μην έχουν ενεργοποιήσει τη Ν78, nobody knows. Είπαμε εσωτερικά πόσο πιάνεις με το κινητό; Άμα θες να βρίσκεις την κεραία από το cell id, γράφε στο Google cell id Cellmaper και θα σου βγάζει τον identifier. Θα εκχωρείς το cell id και θα σου βγάζει το enb. Γενικά cellmapper είναι όλες περασμένες σχεδόν άμα θες να δεις κάποια. Δυστυχώς δεν παίζει σε iphone, μόνο browser θα το δεις 😏

Επίσης εσωτερικό ρουτερ σε στεγανό κουτί δεν χρειάζεται να το βάλεις προφανώς.. Εξωτερικά αν βάλεις κεραία λήψης η ίδια θα έχει πιστοποίηση στεγανοποιησης, για σκόνη ξέρω γω κλπ ο, τι χρειάζεται δηλαδή για να είναι σε εξωτερικό χώρο. Και μετά αυτήν τη συνδέεις σε εσωτερικό ρουτερ 😏

Πώς βρήκες ότι η κεραία είναι η 102443 αφού το cell id είναι το 26225411; Πάντως  η συγκεκριμενη κεραία είναι 1,45 χμ αποσταση από οτι υπολογισα στο google maps σε ευθεία γραμμή. 

8 ώρες πριν, leas said:

Πώς βρήκες ότι η κεραία είναι η 102443 αφού το cell id είναι το 26225411; Πάντως  η συγκεκριμενη κεραία είναι 1,45 χμ αποσταση από οτι υπολογισα στο google maps σε ευθεία γραμμή. 

26225441 είναι το σωστό από αυτά που ανέβασες ,λαθος το έγραψες 😜

Νόμιζα είσαι κοντά στη κεραία, περίεργο. Αλλά άμα παίρνεις κομπλέ σήμα από αυτήν και αφού θα βάλουν Ν78 σύμφωνα με την άδεια, με εσωτερικό ρουτερ θα είσαι κομπλέ πιστεύω 😏

Screenshot_20250303_084953_Samsung Internet.jpg

Edit : Και το 26225411, πάλι την 102443 βγάζει, μάλλον Ν1 από την ίδια λοιπόν για την 5g μπάντα. Μπορείς άμα πας ταράτσα πάλι, να πάρεις screenshot να δούμε η Ν78 από που έρχεται από περιέργεια; 

Edited by johnny_htc

Θα ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω:

1)Τελικά το πρόγραμμα 5g home internet στα 100 Mbps έχει κόφτη ταχύτητας και αν ναι μετά απο πόση κατανάλωση; Υπάρχουν αναφορές στο forum για 1TB και πιο πρόσφατα για 200GB

2)Ο εξοπλισμός 5g router που δίνουν έχει πρόβλημα επανεκκίνησεων; 

καλύτερα να περιμένεις κάποιον πού έχει το  5G ... ίσως καλύτερα να μην περιμένεις πάρε τους τηλ. στο web έχουν φόρμα να σε καλέσουν ώστε να ρωτήσεις το πρώτο 100% και να κοιτάξουν στο σύστημα αν δίνουν το 5G στην περιοχή σου γιατί σε κάποιους δίνουν μόνο 4G

εγώ δεν το έχω αλλά από όσο παρακολουθώ γιά το 5G ... 1) έχει κόφτη στα 12mbps μετά από κατανάλωση 1T, η αναφορά στα 200GB νομίζω ήταν γιά παλαιότερο πακέτο στο 5G ... 2) δεν έχει πρόβλημα στο 5G

Edited by babis3g

Δεν έχει θέματα 5G το θέμα είναι να το δώσουν και να έχει αξιόλογο δίκτυο στη περιοχή.