Nickchris36 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 Γνωριζει καποιος αν αυτο το προγραμμα εχει κοφτη? 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 1 hour ago, Nickchris36 said: Γνωριζει καποιος αν αυτο το προγραμμα εχει κοφτη? Μετά από χρήση 1TB έχει 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 Εμένα μου διαβεβαίωσαν στο 13700 (όταν είχα πρόβλημα στην ταχύτητα πριν μου δώσουν εξωτερικό εξοπλισμό) ότι δεν υπάρχει κόφτης και ούτε έχω παρατηρήσει μείωση (μετά την αντικατάσταση του εξοπλισμού), αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν έχω ποτέ ξεπεράσει το 1TB. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 (edited) 14 minutes ago, sat_rrstm said: Εμένα μου διαβεβαίωσαν στο 13700 (όταν είχα πρόβλημα στην ταχύτητα πριν μου δώσουν εξωτερικό εξοπλισμό) ότι δεν υπάρχει κόφτης και ούτε έχω παρατηρήσει μείωση (μετά την αντικατάσταση του εξοπλισμού), αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν έχω ποτέ ξεπεράσει το 1TB. Για οικιακή χρήση βασικά πράγματα το θέλω μου φαίνεται καλή πρόταση..κυρίως σερφαρισμα και παρακολούθηση καμερών και λίγο ,ytube Δε νομίζω ούτε εγώ να το ξεπεράσω το ένα τεραμπαιτ. Μέχρι να φέρουν φαιμπερ στη περιοχή μου σκέφτομαι η αυτό η το ανάλογο της βφ... Είσαι ευχαριστημένος αξίζει; Παρεχουν και εξωτερικό εξοπλισμό? Edited December 7, 2025 by Nickchris36 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Απόλυτα ευχαριστημένος. Πριν είχα adsl 24άρα και ήμουν με 13 dnl και μόλις 0.8 upl !!! Τώρα έχω 95/16 !!! και μόνο με 26€, δηλ. ούτε 3€ παραπάνω! Είμαι σε χωριό της Ξάνθης και η οπτική ίνα μάλλον φαντάζει όνειρο απατηλό, οπότε είμαι πανευτυχής. Στην αρχή μου είχαν δώσει μόνο εσωτ. ρουτερ, αλλά επειδή είχα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα λόγω κακού σήματος εσωτερικά (έχω προσθέσει μόνωση εξωτερικά σε όλους τους τοίχους) μου άλλαξαν τον εξοπλισμό σε εξωτ.μόντεμ-κεραία + το εσωτ. ρούτερ και έστειλαν 2 τεχνίτες για την εγκατάσταση, όλα χωρίς καμμία οικον.επιβάρυνση! 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 (edited) On 8/12/2025 at 1:57 ΜΜ, sat_rrstm said: Απόλυτα ευχαριστημένος. Πριν είχα adsl 24άρα και ήμουν με 13 dnl και μόλις 0.8 upl !!! Τώρα έχω 95/16 !!! και μόνο με 26€, δηλ. ούτε 3€ παραπάνω! Είμαι σε χωριό της Ξάνθης και η οπτική ίνα μάλλον φαντάζει όνειρο απατηλό, οπότε είμαι πανευτυχής. Στην αρχή μου είχαν δώσει μόνο εσωτ. ρουτερ, αλλά επειδή είχα μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην ταχύτητα λόγω κακού σήματος εσωτερικά (έχω προσθέσει μόνωση εξωτερικά σε όλους τους τοίχους) μου άλλαξαν τον εξοπλισμό σε εξωτ.μόντεμ-κεραία + το εσωτ. ρούτερ και έστειλαν 2 τεχνίτες για την εγκατάσταση, όλα χωρίς καμμία οικον.επιβάρυνση! 16 upload ; εγω πιανω 19!! απο την πρωτη ημερα συνδεσης!! . Εγω με 24 ευρω ! το ειχε σε προσφορα και 2 μηνες παγια δωρο!! δεν υπαρχει!! . Ο πρωτος λογαριασμος που ελαβα ητανε 0,01 ευρω και ο επομενος 5 ευρω λογω των 5ψηφιων που ειχα παρει.Τωρα μπαινω στο 3 μηνο. Φοβαμαι μην μπουκωσει η κεραια το καλοκαιρι διοτι οι περισσοτεροι εχουνε εξοχικα εδω! και πεσουνε οι ταχυτητες αλλα το αισχος του adsl δεν προκειται να το φτασω . Μονο για το upload δεν υπαρχει!! 10mbs up υπογραψα και απο την πρωτη ημερα 19!. Παντως μου ειπε ο τεχνικος οτι θελει να βλεπει την κεραια το εξωτερικο μοντεμ . Αλλα μπορεις να το βαλεις και μεσα στο σπιτι αμα εχει σημα 5g δεν ειναι απαραιτητο το εξω. On 7/12/2025 at 10:55 ΜΜ, Nickchris36 said: Για οικιακή χρήση βασικά πράγματα το θέλω μου φαίνεται καλή πρόταση..κυρίως σερφαρισμα και παρακολούθηση καμερών και λίγο ,ytube Δε νομίζω ούτε εγώ να το ξεπεράσω το ένα τεραμπαιτ. Μέχρι να φέρουν φαιμπερ στη περιοχή μου σκέφτομαι η αυτό η το ανάλογο της βφ... Είσαι ευχαριστημένος αξίζει; Παρεχουν και εξωτερικό εξοπλισμό? πολυ καλο , εδω στην περιοχη μου εχουνε βαλει 2 γνωστοι με eon tv και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενοι. ειναι δωρεαν η εγκατασταση εσωτερικο και εξωτερικο εξοπλισμο. δεν πληρωνεις κατι . Παντως μην ξεχνας οτι εισαι σε δικτυο κινητης αυτο σημαινει πρακτικα οτι η ταχυτητα μεταβαλλεται συνεχως , δεν εχεις την σταθεροτητα του καλωδιου αλλα και παλι αυτο το τελειο που δεν θα ασχοληθεις με φιλτρα και καλωδιωσεις οταν πεφτει το ιντερνετ δεν υπαρχει!! Διοτι θα πρεπει να εχει προβλημα η κεραια , αλλιως θα παρει σημα απο αλλη κεραια δεν θα κοπει εντελως On 7/12/2025 at 8:53 ΜΜ, Nickchris36 said: Γνωριζει καποιος αν αυτο το προγραμμα εχει κοφτη? ναι εχει 1tb θα κανεις εγραφη στο my nova και θα βλεπεις εκει το υπολοιπο σου. εχω αυτην την στιγμη live radio και κανοντας speedtest δεν εχει πεσει η ταχυτητα ! απλα δεν υπαρχει!! Edited December 16, 2025 by JOHNMEGARYTHMOS 4 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 εχουν φτιάξει οι αποσυνδέσεις πού είχε το παλιό ράουτερ ? (εχω χάσει επεισόδια) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Δεν υπήρχαν αποσυνδέσεις, το ΖΤΕ που δίνουν μόνο στο 4G κάνει επανεκκίνηση όποτε του καπνίσει και σε αφήνει εκτός ίντερνετ για 1,5 λεπτό μέχρι να φορτώσει το λογισμικό του. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2025 (edited) ακόμα υπάρχει το θεμα, αυτό εννοώ λάθος διατύπωση, ευχαριστω Edited December 17, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου καλησπερα σε οσους εχουνε 5g home internet nova θελω να μπειτε εδω https://whatismyipaddress.com/ και να μου πειτε τι σας βγαζει; εμενα μου βγαζει ISP: Google LLC Services: Data Center/Transit City: Milan Region: Lombardia Country: Italy δηλαδη εχουμε δωρεαν vpn απο την ιταλια; οποτε θελει η nova ; . το παρατηρω και στο speedtest που αλλες φορες βγαζει nova και αλλες φορες google . 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα σε οσους εχουνε 5g home internet nova θελω να μπειτε εδω https://whatismyipaddress.com/ και να μου πειτε τι σας βγαζει; εμενα μου βγαζει ISP: Google LLC Services: Data Center/Transit City: Milan Region: Lombardia Country: Italy δηλαδη εχουμε δωρεαν vpn απο την ιταλια; οποτε θελει η nova ; . το παρατηρω και στο speedtest που αλλες φορες βγαζει nova και αλλες φορες google . Δε ξέρω κατά πόσο σωστά τα λέει, εμένα με Cosmote λέει Employee Union of Ethniki Hellenic General Insurance Company S.A 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου (edited) 14 minutes ago, elkons said: Δε ξέρω κατά πόσο σωστά τα λέει, εμένα με Cosmote λέει Employee Union of Ethniki Hellenic General Insurance Company S.A τωρα που ξανα μπηκα μου γραφει χωρα ελλαδα και isp nova , city lavrio , ενω δεν μενω Λαυριο αλλα ειμαι πανω 20 χλμ αποσταση. Οταν μπαινεις στο speedtest σου εχει τυχει να βγαζει σαν isp google ; και οχι το ονομα του παροχου;. Edited 22 Φεβρουαρίου by JOHNMEGARYTHMOS 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Εγώ με το 4G πακέτο που είμαι στην Πάτρα μου έβγαλε Ιωάννινα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα σε οσους εχουνε 5g home internet nova θελω να μπειτε εδω https://whatismyipaddress.com/ και να μου πειτε τι σας βγαζει; εμενα μου βγαζει ISP: Google LLC Services: Data Center/Transit City: Milan Region: Lombardia Country: Italy δηλαδη εχουμε δωρεαν vpn απο την ιταλια; οποτε θελει η nova ; . το παρατηρω και στο speedtest που αλλες φορες βγαζει nova και αλλες φορες google . Θα το τσεκάρω μόλις επιστρέψω σπίτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Νέα προγράμματα NOVA 5G Home internet 300 & 500Mbps https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet#package=3 Δωρεάν βλέπω η εγκατάσταση, λογικά το ίδιο ισχύει και για την εξωτερική κεραία. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 6 minutes ago, elkons said: Νέα προγράμματα NOVA 5G Home internet 300 & 500Mbps https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet#package=3 Δωρεάν βλέπω η εγκατάσταση, λογικά το ίδιο ισχύει και για την εξωτερική κεραία. Εννοείται είναι δωρεάν η εγκατάσταση της εξωτερικής κεραίας, αυτό έλειπε κιολας Υπάρχει εταιρια που δεν το εχει δωρεάν αυτό; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Just now, evang.t said: Εννοείται είναι δωρεάν η εγκατάσταση της εξωτερικής κεραίας, αυτό έλειπε κιολας Υπάρχει εταιρια που δεν το εχει δωρεάν αυτό; 3 στοιχεία θα σου δώσω. Πράσινη,μπλε και ματζεντα. Ναι αυτή η εταιρεία χρεώνει την εγκατάσταση της εξωτερικής κεραίας. Αν θυμάμαι καλά 60€ ή 80€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 3 minutes ago, evang.t said: Εννοείται είναι δωρεάν η εγκατάσταση της εξωτερικής κεραίας, αυτό έλειπε κιολας Υπάρχει εταιρια που δεν το εχει δωρεάν αυτό; 70άρι έσκασα στην cosmote τον Σεπτέμβρη. Ακατέβατο. Δινουν το 300άρι στα 26 ευρώ, ίδια τιμή δηλαδή με το 100άρι; Ειναι πάρα πολύ καλή τιμή αν δεν ειναι τυπογραφικό λάθος. Βέβαια θέλει κωλοφαρδία για να είσαι σε περιοχή που έχει τέτοιες ταχύτητες η nova.😂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 4 minutes ago, elkons said: 3 στοιχεία θα σου δώσω. Πράσινη,μπλε και ματζεντα. Άιντεεε Ακόμα κι από αυτό λεφτά κοιτάνε να βγάλουν οι αθεόφοβοι; Μια με την eSIM, μια μ αυτό… Το fwa της nova έχει πάει πολύ καλύτερα απ το αναμενόμενο η αλήθεια είναι, και εμπορικά και από άποψη βλαβών και ζητημάτων. 1 minute ago, Bayern7 said: Βέβαια θέλει κωλοφαρδία για να είσαι σε περιοχή που έχει τέτοιες ταχύτητες η nova.😂 Σιγά την κωλοφαρδία που θέλει, για τουριστικές περιοχές είναι ότι πρέπει όπως και για αρκετά χωριά κοντά σε σταθμούς Πολλά είναι τα 100αρια που μαξαρουν στην επαρχία Επίσης δε μιλάμε για κινητά εδώ, μιλάμε για συγκεκριμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και αποδίδει πολύ καλύτερα από ένα κινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 11 minutes ago, Bayern7 said: Δινουν το 300άρι στα 26 ευρώ, ίδια τιμή δηλαδή με το 100άρι; Ειναι πάρα πολύ καλή τιμή αν δεν ειναι τυπογραφικό λάθος. Ωχ όντως τώρα το είδα! Φαντάζομαι δεν θα μείνει έτσι. 11 minutes ago, Bayern7 said: Βέβαια θέλει κωλοφαρδία για να είσαι σε περιοχή που έχει τέτοιες ταχύτητες η nova.😂 Οι πάροχοι έχουν χάρτες και βλέπουν σε ποια περιοχή υπάρχει η δυνατότητα να δωθεί. Δεν υπάρχει καμία σχέση με τους χάρτες ταχυτήτων στο site φυσικά. Γιαυτό δίνουν την εξωτερική κεραία, σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις έχουν και οι 3 εταιρείες Ν78. Αν βρίσκεσαι κοντά στη κεραία και γενικά υπάρχει αρκετά πυκνό δίκτυο γύρω γύρω, άνετα φτάνεις. 5 minutes ago, evang.t said: Επίσης δε μιλάμε για κινητά εδώ, μιλάμε για συγκεκριμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και αποδίδει πολύ καλύτερα από ένα κινητό. Στα 300 και 500 θα ξεκινήσει με 5G NSA και μετά σε 5G SA? Edited 31 Μαρτίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 9 minutes ago, elkons said: Οι πάροχοι έχουν χάρτες και βλέπουν σε ποια περιοχή υπάρχει η δυνατότητα να δωθεί. Δεν υπάρχει καμία σχέση με τους χάρτες ταχυτήτων στο site φυσικά. Γιαυτό δίνουν την εξωτερική κεραία, σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις έχουν και οι 3 εταιρείες Ν78. Αν βρίσκεσαι κοντά στη κεραία και γενικά είναι αρκετά πυκνό το δίκτυο γύρω γύρω, άνετα φτάνεις. Στις πόλεις λίγοι το χρειάζονται. Οι περισσότεροι έχουν πρόσβαση σε οπτική ίνα. Η πολύπαθη επαρχία είναι το θέμα, και δη η μη τουριστική, εκεί ειναι που ειναι παρατημένη απο τον Θεο. Με 10Mbps adsl παλεύαμε μέχρι το καλοκαίρι που βάλαμε το 5g wifi της cote, και ψιλογίναμε άνθρωποι, όταν δεν βρέχει... και όταν δεν εχει πρόβλημα η κεραία. Η nova προς το παρόν στην περιοχή μου ούτε τα 100 μπορεί να υποστηρίξει. Edited 31 Μαρτίου by Bayern7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 22 minutes ago, elkons said: Ωχ όντως τώρα το είδα! Φαντάζομαι δεν θα μείνει έτσι. Γιατί καλέ μου, σε χαλάει; Δεν είναι λάθος η τιμή, αυτή δόθηκε και στους συνεργάτες 22 minutes ago, elkons said: Στα 300 και 500 θα ξεκινήσει με 5G NSA και μετά σε 5G SA? Το NSA είναι πιο ασφαλές για υψηλές ταχύτητες για να πω την αλήθεια. Τουλάχιστον προς το παρόν Αργότερα βεβαίως θα χρησιμοποιηθεί και SA Edited 31 Μαρτίου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) νεα πεκα 59 minutes ago, Bayern7 said: Στις πόλεις λίγοι το χρειάζονται. Οι περισσότεροι έχουν πρόσβαση σε οπτική ίνα. Η πολύπαθη επαρχία είναι το θέμα, και δη η μη τουριστική, εκεί ειναι που ειναι παρατημένη απο τον Θεο. Με 10Mbps adsl παλεύαμε μέχρι το καλοκαίρι που βάλαμε το 5g wifi της cote, και ψιλογίναμε άνθρωποι, όταν δεν βρέχει... και όταν δεν εχει πρόβλημα η κεραία. Η nova προς το παρόν στην περιοχή μου ούτε τα 100 μπορεί να υποστηρίξει. δηλαδη εχεις προβληματα με την βροχη και προβληματα με την κεραια με την κοσμοτε; που θεωρειτε καλυτερη απο την nova ; . εγω με την 5g home internet της nova ζωντας σε περιοχη τουριστικη που δεν εχει κοσμο δεν εχω προβλημα. Δεν ξερω το καλοκαιρι με αυξημενη κινηση τι θα γινει. 1 hour ago, elkons said: Νέα προγράμματα NOVA 5G Home internet 300 & 500Mbps https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet#package=3 Δωρεάν βλέπω η εγκατάσταση, λογικά το ίδιο ισχύει και για την εξωτερική κεραία. Καλησπερα μολις ειδα την διαφημιση εμεις που εχουμε nova 5g home internet 100 ρα που εχει την ιδια τιμη με την 300ρα θα χρειαστει αλλαγη εξοπλισμου ;.Ποιο πολυ με ενδιαφερει οτι μπορω να δινω τα ιδια χρηματα και καλυτερες παροχες. Απο την αλλη εχω τιμη 23,99 στην 100ρα , και τωρα με την αυξηση πληρθωρισμου πληρωνω 24,59 ευρω. Παντως μια χαρα ειναι και 100ρα και το up 19! απο 10 που λεει το πακετο. Δεν νομιζω οτι θα μου προσφερει κατι περισσοτερο η αλλαγη στην 300ρα. Ηδη ειναι πολυ γρηγορο το ιντερνετ . Απο τα εως 50 του booster που ειχα πριν. Απο οτι φαινεται παει προς καταργηση το πακετο των 100mbs αφου εχει την ιδια τιμη στα 26 ευρω. Edited 31 Μαρτίου by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 16 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: νεα πεκα δηλαδη εχεις προβληματα με την βροχη και προβληματα με την κεραια με την κοσμοτε; που θεωρειτε καλυτερη απο την nova ; . εγω με την 5g home internet της nova ζωντας σε περιοχη τουριστικη που δεν εχει κοσμο δεν εχω προβλημα. Δεν ξερω το καλοκαιρι με αυξημενη κινηση τι θα γινει. Ναι, δεν εχει οπτικη ινα η κεραια, παιρνει ιντερνετ με μυκροκυματικη ζευξη απο αλλη κεραια. Ειναι ψηλα στο βουνο και οταν εχει πολυ κακο καιρό χαμηλές νεφώσεις με βροχές πέφτουν οι ταχύτητες, ping στον θεό κλπ. Την Κυριακη ειχε βγει τελειως off, μετα επανήρθε, ξαναβγηκε το βραδυ off. Κάνει κάτι τετοια που και που. Ευτυχως οχι συχνά. Γενικά και παλιά που ειχα το booster, ειχε τα θεματάκια της. Ευτυχώς δεν ειμαι και σε τουριστικό μέρος να τρωω φόλα το καλοκαίρι απο την αυξημένη κίνηση.🥲 H Nova είναι χειρότερη στην περιοχή μου. Αν και όταν αναβαθμίσουν την κεραία που με καλύπτει, θα ήταν καλή επιλογή το home internet. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) 21 minutes ago, Bayern7 said: Ναι, δεν εχει οπτικη ινα η κεραια, παιρνει ιντερνετ με μυκροκυματικη ζευξη απο αλλη κεραια. Ειναι ψηλα στο βουνο και οταν εχει πολυ κακο καιρό χαμηλές νεφώσεις με βροχές πέφτουν οι ταχύτητες, ping στον θεό κλπ. Την Κυριακη ειχε βγει τελειως off, μετα επανήρθε, ξαναβγηκε το βραδυ off. Κάνει κάτι τετοια που και που. Ευτυχως οχι συχνά. Γενικά και παλιά που ειχα το booster, ειχε τα θεματάκια της. Ευτυχώς δεν ειμαι και σε τουριστικό μέρος να τρωω φόλα το καλοκαίρι απο την αυξημένη κίνηση.🥲 H Nova είναι χειρότερη στην περιοχή μου. Αν και όταν αναβαθμίσουν την κεραία που με καλύπτει, θα ήταν καλή επιλογή το home internet. δεν ειχα ιδεα οτι η κεραια συνδεεται με οπτικη ινα και οτι με μικροκυματικη ζευξη εχει τοση μεγαλη διαφορα , αρα μοιαζει με το πιατο με τα δορυφορικα καναλια που ξερω οτι με τις καιρικες συνθηκες επηρεαζεται. Αγορασε ενα μοντεμ 4g απλο και εχε καρτα σημ ολων των παροχων και οταν εχεις θεματα να αλλαζεις σημ.Μακαρι να ερθει οπτικη ινα απο δεη ή αλλων παροχων στην περιοχη σου. Παντως το μοντεμ του οτε που δινει στο 5g wifi διαβασα οτι δεν ειναι κλειδωμενο και οτι μπορεις να βαλεις και αλλη σημ. Θα μπορουσες να το δοκιμασεις , για να μην αγορασεις ενα απλο 4g modem. Εγω εχω παρει ομως ενα φθηνο , διοτι αμα πεσει το 5g home internet της nova ( διοτι δεν παιρνει αλλη σημ το μοντεμ τους ), να εχω back up περισσοτερο για συσκευες που δεν υποστηριζουνε wifi και ειναι ethernet , και το καλο που εχει μεσα το κλειδωμα σε band για να εχεις καλυτερες ταχυτητες. Οποτε και μονο για το κλειδωμα αξιζει η αγορα ενος 4g modem απλου να υπαρχει 37 ευρω, αλλιως σε 4g+ υπαρχει και το tip link mr 600 v2 πανω απο 100 ευρω . Εκανα αιτημα να με καλεσουνε για τα 300mbs της nova. Edited 31 Μαρτίου by JOHNMEGARYTHMOS 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts