johnny_htc Δημ. Χθες στς 01:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:25 μμ 28 minutes ago, Antonio21 said: Το έβαλε ο φίλος πιο πάνω εγώ έχω το outdoour. Καλώς τις αυξήσεις....... Το κράτος έκανε αύξηση; Εγώ πιστεύω για άλλη μια φορά, λένε ο, τι θέλουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Στο εξοχικό (Κερατέα) το 5G δίνει περίπου 30Mbps με κινητό (το καλοκαίρι, ειδικά ΣΚ-πίτα) και δεν μου δίνουν πλέον κανένα πακέτο διαθέσιμο... 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Εγώ σπίτι έχω 4g+ ίδιο με 5g (N1) σε μερικά σημεία 10mbps σε άλλα kbps έχω και με 30. Θα πάρω τηλ μετά να μου πουν τη διαθεσιμότητα από περιέργεια απλά να δω τι θα μ πουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 ώρα πριν, MIKU said: Στο εξοχικό (Κερατέα) το 5G δίνει περίπου 30Mbps με κινητό (το καλοκαίρι, ειδικά ΣΚ-πίτα) και δεν μου δίνουν πλέον κανένα πακέτο διαθέσιμο... Σημερινή κατάσταση τα 30Mbps;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Για τη διαθεσιμότητα 13800 ή τσατ ρωτάμε ; ή σε κάποιο άλλο τηλ ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 12 minutes ago, elkons said: Για τη διαθεσιμότητα 13800 ή τσατ ρωτάμε ; ή σε κάποιο άλλο τηλ ; Ή πάρε το 13800 από τηλέφωνο nova ή βάλε το τηλέφωνό σου στο site για να σε πάρουν αυτοί. Μην καλέσεις από άλλον πάροχο γιατί χρεώνουν 0,50/λεπτό αν θυμάμαι καλά. Μην περιμένεις πολλά. Εμένα με 150mbps δεν μου δίνουν ούτε το 4G. Edited 7 ώρες πριν by dasnowy 2 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 15 minutes ago, Chrischal1908 said: Σημερινή κατάσταση τα 30Mbps;; Από εποχές WIND. Είχαν 3 πυλώνες πάνω στο βουνό. Μετά ξηλώθηκε της WIND, κούμπωσε πάνω στην Vodafone και έμειναν 2. Η Cosmote έβαλε Ν78 εδώ και λίγους μήνες και φυσάει. Επίσης έχει και έξτρα κεραία μέσα στον οικισμό, όπως και σε γειτονικούς. Οι άλλες 2 χάλια μαύρα. 12 minutes ago, elkons said: Για τη διαθεσιμότητα 13800 ή τσατ ρωτάμε ; ή σε κάποιο άλλο τηλ ; Chat και κατάστημα έχω δοκιμάσει. 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 5 minutes ago, dasnowy said: Ή πάρε το 13800 από τηλέφωνο nova ή βάλε το τηλέφωνό σου στο site για να σε πάρουν αυτοί. Μην καλέσεις από άλλον πάροχο γιατί χρεώνουν 0,50/λεπτό αν θυμάμαι καλά. Μην περιμένεις πολλά. Εμένα με 150mbps δεν μου δίνουν ούτε το 4G. Πάλι καλά π το είπες γιατί είχα σκοπό να πάρω από κινητό Cosmote Από κινητό Q χρεώνει; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Just now, elkons said: Πάλι καλά π το είπες γιατί είχα σκοπό να πάρω από κινητό Cosmote Από κινητό Q χρεώνει; Χρεώνει 0,25/κλήση. 2 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, dasnowy said: Χρεώνει 0,25/κλήση. Αμάν κ αυτοί...θα ζητήσω τσατ Θενξ μαν Λοιπόν στο τσατ μ είπαν εντός 1 ώρας θα με καλέσουν από το 13800. Λοιπόν με πήραν τους είπα γενικά το σπίτι κλπ λένε δεν δικαιούμαι κανένα στον χάρτη τους φαίνεται καλό αλλά δεν είναι στη πραγματικότητα είναι λάθος τυπογραφικό (και καλα) 5G δεν θα φτάσει λένε 100 το 4G δεν θα έχω σταθερότητα ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσω 30 μαξ. Οπότε να μη μου λέτε ότι έφταιγε η κάρτα μου μερικοί για τις μετρήσεις σπίτι. Cosmote λογικά θα δίνει όλα γιατί 4G+ είναι χάλια ενώ 5G πετάει Ν78 γύρω στα 300 σαλόνι που είναι ήδη το ρουτερ της VDSL. Vodafone δεν νομίζω να δώσουν αφού σαν τη Nova είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Σήμερα παρέλαβα την sim της nova. Αύριο μεθαύριο θα έρθει και ο εξοπλισμός. Το παράγγειλα για το σπίτι (στο γραφείο μου έχω cosmote sim τοποθετημένη σε TPLINK Nx510v που πάει σφαίρα). Εχω κρατήσει το τηλέφωνο που με πήραν για την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Ιδωμεν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Τι προσφορά σας έδωσαν; 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 6 minutes ago, GSan said: Σήμερα παρέλαβα την sim της nova. Αύριο μεθαύριο θα έρθει και ο εξοπλισμός. Το παράγγειλα για το σπίτι (στο γραφείο μου έχω cosmote sim τοποθετημένη σε TPLINK Nx510v που πάει σφαίρα). Εχω κρατήσει το τηλέφωνο που με πήραν για την προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται. Ιδωμεν. Ναι αλλά η προφορά ποια είναι μαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 26/mo 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Δηλαδή σου έδωσαν το πρόγραμμα Nova 5G Home internet; Δεν νομίζω να είναι προφορά αν είναι αυτό. Edited 3 ώρες πριν by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 26 minutes ago, elkons said: Δηλαδή σου έδωσαν το πρόγραμμα Nova 5G Home internet; Δεν νομίζω να είναι προφορά αν είναι αυτό. αυτό είναι αλλά αν φανταστείς ότι πληρώνω 35/mo στην cosmote για 50/5 ονομαστική 30/5 πραγματική μια χαρά είναι. + το 5g router. Edited 2 ώρες πριν by GSan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Δεν είναι προφορά της nova απλά το δίνει τόσο. Η κάθε εταιρεία πουλάει όσο θέλει το προϊόν της φυσικά,η Cosmote πιο πολύ πουλάει το όνομα βέβαια.. Το δίκτυο της nova γνωρίζεις πως είναι στη περιοχή σου ή θα δείξει όταν έρθει το ρουτερ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Δεν είναι προφορά της nova απλά το δίνει τόσο. Η κάθε εταιρεία πουλάει όσο θέλει το προϊόν της φυσικά,η Cosmote πιο πολύ πουλάει το όνομα βέβαια.. Το δίκτυο της nova γνωρίζεις πως είναι στη περιοχή σου ή θα δείξει όταν έρθει το ρουτερ; Το δίκτυο είναι οκ τσεκαρισμένο. αλλά είπα ίδωμεν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts