Antonio21 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Σας ευχαριστούμε που μοιράστηκατε την έμπειρα μαζί μας. Επειδή έχω το ίδιο πακέτο στο πατρικό μου στην Αθήνα το συνεργείο που κάνει τις τοποθετήσεις είναι εξωτερικός συνεργάτης που οι κριτικές στο google δεν λένε και τα καλύτερα λόγια. Τραγικά πράγματα δυστυχώς και για την κάλυψη που δεν το δίνουν ενώ υπάρχει 5G. Επειδή αναφέρατε τρύπα σας έδωσαν το outdoor. Εμείς δεν κάναμε τρύπα το βάλαμε έτσι με μαζεμένα τα καλώδια όπου και να το έβαζα μέσα έξω έδινε 100. Τρύπα θα γίνει μια φορά το 2099 όταν θα έρθει η οπτική ίνα. Το θετικό της όλης διαδικασίας σε είναι ότι τουλάχιστον έχετε 100 άρα γραμμή έστω και έτσι. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το 4G πακέτο (30Mbps με όριο 200GB και έπειτα πάτος) αυξήθηκε στα 22 ευρώ, από 20. https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/home-internet#package=1 1 3 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου (edited) Στο τρίμηνο μείωση ταχύτητας από 50 σε 30, στο εξάμηνο αύξηση παγίου από 20 σε 22 κι όλα αυτά πακέτο με ένα προβληματικό από την πρώτη μέρα router που κάνει reboot 5 φορές τη μέρα. Στην υγειά μας Edited 9 Ιανουαρίου by Don_VitoCorleone 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 18 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Στο τρίμηνο μείωση ταχύτητας από 50 σε 30, στο εξάμηνο αύξηση παγίου από 20 σε 22 κι όλα αυτά πακέτο με ένα προβληματικό από την πρώτη μέρα router που κάνει reboot 5 φορές τη μέρα. Στην υγειά μας Την μείωση ταχύτητας την δέχομαι, γιατί το σάπιο 4G τους δεν μπορεί ούτε 50Mbps να αποδώσει, οπότε οκ. Αλλά η αύξηση τιμής απαράδεκτη. 4 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Θα ακολουθήσει και το 5G λογικά.. 1 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Θα ακολουθήσει και το 5G λογικά.. Στα πόσα 60 ή 50 😂 Το δίκτυο μια χαρά μπορει να δώσει 5g και 4G ανάλογα τη κίνηση αυτοί δεν είναι πρόθυμοι όμως.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Μπορούν με δώσουν αλλά το 4G έχει εξοπλισμό για πέταμα δυστηχως. Ενω η ZTE είναι καλή εταιρία στα του 4G έχουν προβλήματα με αποσύνδεση. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Just now, Antonio21 said: Μπορούν με δώσουν αλλά το 4G έχει εξοπλισμό για πέταμα δυστηχως. Ενω η ZTE είναι καλή εταιρία στα του 4G έχουν προβλήματα με αποσύνδεση. Μπορούν αν θέλουν να δώσουν αυτό που δίνει η Cosmote στα Doble play 4G+ Παρά πολύ καλό έχω δει για πλάκα στο συγκεκριμένο τις Cosmote 200mbps και δεν έχει αποσυνδέσεις, παντού το παίρνεις. ZTE και αυτό επίσης έχει Wifi 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Εάν έχουν κάνει παραγγελία χιλιάδες κομμάτια θα τα γυρίσουν πίσω;; 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 2 minutes ago, Antonio21 said: Εάν έχουν κάνει παραγγελία χιλιάδες κομμάτια θα τα γυρίσουν πίσω;; Δεν ξέρω πώς πάει. Ίσως το δίνουν και άμα δεν δουλεύει, αρχίζει το μαρτύριο για τον πελάτη, μέχρι που θα το αντικαταστήσουν μετά από καιρό με κάποιο από σωστή παρτίδα υποθετικά Και θα επιστρέψουν στην εταιρεία το ελαττωματικό, κάπως έτσι πάνε τα πράματα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το upload συγκεκριμένα; Ενώ στο download δίνει σταθερά 80-100 Mbps, το upload στις μετρήσεις ποτέ δεν πάει πάνω από 2 Mbps. Σε κλήση βίντεο έχω δει και 4-5 Mbps, αλλά σε μέτρηση ποτέ. H Nova είπε πως δε μπλοκάρουν κάποια συγκεκριμένη πόρτα. Περιοχή: Καλλιθέα Αττικής, κοντά στο Public. Router: ZTE MC888 (χωρίς αποσυνδέσεις) Edited 16 Ιανουαρίου by pan_nl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Ε απλά θα έχεις χαμηλό σήμα θα υπάρχει λογικά Ν78 για να δίνει καλό download. Κινητό nova έχεις; Βάλε το ρούτερ προς κάνα παράθυρο να λαμβάνει πιο δυνατό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 25 minutes ago, pan_nl said: Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το upload συγκεκριμένα; Ενώ στο download δίνει σταθερά 80-100 Mbps, το upload στις μετρήσεις ποτέ δεν πάει πάνω από 2 Mbps. Σε κλήση βίντεο έχω δει και 4-5 Mbps, αλλά σε μέτρηση ποτέ. H Nova είπε πως δε μπλοκάρουν κάποια συγκεκριμένη πόρτα. Περιοχή: Καλλιθέα Αττικής, κοντά στο Public. Router: ZTE MC888 (χωρίς αποσυνδέσεις) Έχω να πάω στο Πατρικό μου ένα μήνα περίπου, μένω στην οδό Σοφοκλέους στην Καλλιθέα , το uploading ήταν πάντα 20 mbps καρφωμένο. Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 1 hour ago, elkons said: Ε απλά θα έχεις χαμηλό σήμα θα υπάρχει λογικά Ν78 για να δίνει καλό download. Κινητό nova έχεις; Βάλε το ρούτερ προς κάνα παράθυρο να λαμβάνει πιο δυνατό σήμα. Δοκίμασα μόλις από κινητό Nova με full σήμα 5G. 220 Mbps download 4-9 Mbps upload Μου φαίνεται υπερβολική η διαφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Δε ξέρω ανάλογα τις μπάντες που έχει συνδεθεί το ρουτερ και το κινητό. Για το download λογικό αφού στο 5G router δίνει εώς 100mbps. Μπες στη πύλη και πες μας από εκεί πληροφορίες. Γνωρίζεις πως; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 19 minutes ago, elkons said: Δε ξέρω ανάλογα τις μπάντες που έχει συνδεθεί το ρουτερ και το κινητό. Για το download λογικό αφού στο 5G router δίνει εώς 100mbps. Μπες στη πύλη και πες μας από εκεί πληροφορίες. Γνωρίζεις πως; Εννοείς αυτό; Γνωρίζει κανείς τον κωδικό για δικαιώματα super admin; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 3 minutes ago, pan_nl said: Εννοείς αυτό; Γνωρίζει κανείς τον κωδικό για δικαιώματα super admin; Υπάρχει και σημείο π λέει τις ταχύτητες download upload 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_nl Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 3 minutes ago, elkons said: Υπάρχει και σημείο π λέει τις ταχύτητες download upload Ίσως εννοείς αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου τελείωσε το συμβόλαιο cosmote adsl 24 (μόνο αυτό υπάρχει στην περιοχή από χαλκό με ότε) και ήθελα να ρωτήσω αξίζει το ασύρματο home internet nova? ο λόγος πού γράφω εδώ αν το έχει κανεις να είναι μακρυά από τις κεραίες να πεί εμπειρία ? εγώ είμαι στα 3 χιλ από τις κεραίες Νοβα αλλά από γνωστό με κινητό nova το σήμα μπορεί να πέσει στις 2 μπαρες ίσως & 1 ανάλογα και τις καιρικές συνθήκες...ολες οι εταιρίες εδώ έχουν διακυμάνσεις δεν είναι σταθερές στην απόσταση αυτή Το ερώτημα είναι αν είναι σταθερές αυτού του είδους οι συνδέσεις άσχετα πάροχο να μείνω με την σταθερή γραμμή 12mbps μικρή ταχύτητα Αλλά δεν δεν είχα ποτέ πρόβλημα σύνδεσης ούτε διακοπές στην σταθερή τηλεφωνία & ιντερνετ ... αξίζει το wifi ασύρματο ή θα έχω φωνητικά προβλήματα διαλείψεων ειδικά στην τηλεφωνία με ενδιαφέρει γιατί θα γίνει χρήση κυρίως από ηλικιωμένους και αν υπάρχον συχνά σπασίματα θα είναι πρόβλημα ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) 3 minutes ago, babis3g said: τελείωσε το συμβόλαιο cosmote adsl 24 (μόνο αυτό υπάρχει στην περιοχή από χαλκό με ότε) και ήθελα να ρωτήσω αξίζει το ασύρματο home internet nova? ο λόγος πού γράφω εδώ αν το έχει κανεις να είναι μακρυά από τις κεραίες να πεί εμπειρία ? εγώ είμαι στα 3 χιλ από τις κεραίες Νοβα αλλά από γνωστό με κινητό nova το σήμα μπορεί να πέσει στις 2 μπαρες ίσως & 1 ανάλογα και τις καιρικές συνθήκες...ολες οι εταιρίες εδώ έχουν διακυμάνσεις δεν είναι σταθερές στην απόσταση αυτή Το ερώτημα είναι αν είναι σταθερές αυτού του είδους οι συνδέσεις άσχετα πάροχο να μείνω με την σταθερή γραμμή 12mbps μικρή ταχύτητα Αλλά δεν δεν είχα ποτέ πρόβλημα σύνδεσης ούτε διακοπές στην σταθερή τηλεφωνία & ιντερνετ ... αξίζει το wifi ασύρματο ή θα έχω φωνητικά προβλήματα διαλείψεων ειδικά στην τηλεφωνία με ενδιαφέρει γιατί θα γίνει χρήση κυρίως από ηλικιωμένους και αν υπάρχον συχνά σπασίματα θα είναι πρόβλημα ευχαριστώ Κινητό 5g ή 4G έχεις; Κάνε speedtest και πες ταχύτητες για να επιλέξεις πρόγραμμα 4G ή 5G αντίστοιχα Και για Nova έχω διαβάσει για εξοπλισμό με outdoor indoor για να είναι αξιόπιστο ακόμα κ αν είσαι γενικά μακριά από τη κεραία αλλά πρέπει να είσαι σε αναβαθμισμένη περιοχή..θα βοηθήσει. Edited 22 Ιανουαρίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου οχι δεν έχω 4/5g αυτή τη στιγμή, ένα νοκια 3210 ... αλλά από τηλ γνωστού σε άλλο νήμα πού έβαλα φωτό, στα καλύτερα σήματα η νοβα κατέβασε 231mbps, 140 η voda, 175 cosmote, αλλά δεν είναι πάντα έτσι όλοι έχουν διακυμάνσεις ανά διαστήματα ... το θέμα είναι αν πέσει το σήμα χαμηλά να μην έχει διαλείψεις η τηλεφωνία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Κλήσεις θα γίνουν ακόμα και ΜΕ 2G οπότε δε θα χει θέματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου χμμμ σωστά ... αλλά το θέμα είναι να μείνει στο 2G αν ταυτόχρονα γίνεται & χρήση internet ? το 2G έχει μόνο φωνητικό ... καλά θα πάω αύριο να δω από κατάστημα Νόβα, ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 minute ago, babis3g said: χμμμ σωστά ... αλλά το θέμα είναι να μείνει στο 2G αν ταυτόχρονα γίνεται & χρήση internet ? το 2G έχει μόνο φωνητικό ... καλά θα πάω αύριο να δω από κατάστημα Νόβα, ευχαριστώ Όχι δε θα φορτώνει το ίντερνετ Το ανέφερα στη περίπτωση που δεν είναι καλό 4G πχ 0 γραμμές θα πέσει 2G αλλά θα τη κάνει τη κλήση. Αφού μπορεί και 200 στο 5G έχετε σίγουρα 4G/5G οπότε έχει κανονικά τηλεφωνία και ίντερνετ.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου Ελπίζω ο φίλος @babis3g να διάβασε σε αυτό το νήμα τα προβλήματα με το router που δίνει η nova στο 4G, μόνο 5G να πάρεις αν είναι διαθέσιμο εκεί. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts