gk1971 Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 13 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Στο δικό μου σπίτι που είχε μέχρι πριν ένα μήνα τηλέφωνο μέσω καλωδίου (όχι μέσω ρούτερ) δεν είδα την παραμικρή διαφορά στην ποιότητα ήχου κλήσεων. Εννοώ μέσω του ασύρματου ρούτερ. Έχει κανένας άλλος να μας πει; Είναι μια υπηρεσία που πληρώνουμε υποτίθεται η σταθερή τηλεφωνία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου (edited) Σε αυτό απάντησα. Στην ποιότητα κλήσεων σε 4G home internet που έχω εδώ και 3 βδομάδες σε σχέση με 16 χρόνια που είχα ADSL και τηλέφωνο μέσω του κλασικού καλωδίου. Δεν υπάρχει πουθενά διαφορά. Edited 8 Ιουλίου by Don_VitoCorleone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostdayr Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Παιδιά να ρωτήσω κατί αν ξέρει κάποιος. Δικαιούμαι απαλλαγή από το τέλος κινητής τηλεφωνίας και θέλω να δηλώσω το νούμερο στην πλατφόρμα του gov. Εκεί βάζω τον αριθμό της sim (69...) και για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ζητάει OTP αλλά η sim αυτή δεν δέχεται sms. Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται; γιατί και στο site της nova αναγράφει πως ισχύει η απαλλαγή από το τέλος αφού ουσιαστικά κινητό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Εδώ είναι το μενού του ρούτερ. Έχει επιλογή για εισερχόμενα sms 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 9 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουλίου Το ρουτερ υποστηρίζει αλλά η κάρτα όχι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill9 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Εγω παντως συνεχιζω να ταλαιπωρουμαι απο την Νοβα. Πιανω 2-3 mbps και αντε κανενα βραδυ μπορει να παει 8-9 μαζι με πολλαπλες αποσυνδεσεις. Στο κινητο που μετραω με vodafone καρφι στα 150. Θα προχωρησω σε καταγγελια και θα την κανω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Με αυτό το πακέτο είσαι; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill9 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Ναι με το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 1 hour ago, Bill9 said: Ναι με το 4G. Και σου είχαν πει ότι είναι διαθέσιμο Ε; Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill9 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Ναι και ότι θα πιανω 50 σίγουρα. Κοροϊδία σκέτη, πρώτη και τελευταία με αυτή την εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) Ε πώς το έβαλε αν δεν ήταν διαθέσιμο; Εγώ όπως έχω ξαναπεί πιάνω 2 επίπεδα σήματος. Το υψηλό που είναι-75dB και πιάνει συνήθως τους κόφτες 50 download και 5 Mbps upload και το χαμηλό που ενίοτε βλέπω στα -118dB που προφανώς είναι σε πιο μακρινή κεραία η οποία μου δίνει γύρω στα 10 download και 0.3 upload. Προσοχή στην τοποθέτηση του router ενάμιση μέτρο στη απέναντι πλευρά του ίδιου δωματίου και στην ίδια μικρή απόσταση από την μπαλκονόπορτα (ούτε μισό μέτρο) τα -75dB σήμα πέφτουν στα -85dB. Να σημειώσω ότι η κοντινότερη κεραία της Nova είναι στο ύψος που μένω σε απόσταση 60 μέτρων. Τέλος, το ΖΤΕ του 4G πακέτου υποστηρίζει εγκατάσταση 2 κεραιών με το οποίο δεν έχω ασχοληθεί. Bill9 , πες μας ποσα dB σήμα έχεις καταρχάς Edited 10 Ιουλίου by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Εχει ξαναειπωθει και οποιος δε θελει (η του καθεται αχωνευτο για τα γουστα/νοοτροπια του >>>% απο μας:αναμενομενο) ας αγνοησει παντελως το παρακατω μου και ας παει στα επομενα posts: Ο αλγοριθμος "επιλεξιμων για home 20 η 26€" δεν εχει καμια σχεση με το σημα στη δηλωμενη διευθυνση του. Το που αποσκοπει αυτος ο αλγοριθμος επιλεξιμων μενει να φανει τι "πειραμα" κανει η Nova. Αλλωστε δε θαναι και η 1η φορα στη χωρα μας: Πιανει, ως αποδεικνυεται απο τα ιδια τα πραματα. Και αδιαμαρτυρητα. Εχουμε αλλα οι >>>% μας σοβαροτερα να μας απασχολουν. Επισης, δεν υπαρχει ουδεμια πιθανοτητα να παρακολουθουν απο τη Nova τι γραφεται εδω μεσα ωστε να τροποποιουν "κατιτις", ακομα και για το συμφερον τους. Απο "αλλου" μπορει να τα διαβαζουν. Απο τη Nova αποκλειεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill9 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου Στα -105 είμαι, το έχω δει και -90. Έχω δοκιμάσει 2-3 θέσεις αλλά δεν έχει και καμία διαφορά. Άντε να πάει η ταχύτητα στα 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Το θετικό σε αυτή την υπηρεσία είναι ότι σου κάνουν μετατροπή εάν έχεις adsl στην περιοχή σου να στο μετατρέψουν σε wifi 4 g η 5g ενώ η vodafone δεν το κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) Καλησπέρα. Γνωρίζουμε που βρίσκουμε τον κωδικό για τον super admin του router; Επίσης, έχει κάπου στο μενού του δυνατότητα εμφάνισης των στοιχείων ποιότητας της γραμμής; Τα db που τα βλέπετε; Edited 18 Ιουλίου by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Σε ποιο router αναφέρεσαι; Εγώ έχω το ZTE που δίνει για την 4G γραμμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) Στο 4g αναφέρομαι. Μπήκα στο interface αλλά δεν βρήκα κάποιο τέτοιο υπομενού. Επίσης, κάπου έχει ένα πεδίο για κωδικό super admin και θέλω να βρω τον κωδικό για να δω εάν ενεργοποιεί περαιτέρω λειτουργίες. Επίσης, να πω και εγώ την εμπειρία μου... Παρέλαβα το router την Τρίτη, ενώ είχα κάνει αίτηση μέσω της ιστοσελίδας εδώ και 20 μέρες. Οι ταχύτητες αστείες. Δοκίμασα σε διάφορα σημεία αλλά η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Χθες το έδωσα βλάβη και αυθαίρετα η εταιρεία έδωσε αποκατάσταση χωρίς να αλλάξει κάτι. Σήμερα δήλωσα βλάβη εκ νέου, ενώ την ώρα που επικοινωνούσα μέσω chat έπαψε να έχει εντελώς ίντερνετ. Για κλάματα... Edited 19 Ιουλίου by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Το σήμα φαίνεται στη αρχική σελίδα και ένα υπομενού που δείχνει τη συχνότητα κεραίας μόνο στην προβολή για PC. Στη προβολή για κινητό δείχνει μόνο μπάρες σήματος. τον κωδικό super admin δε θα τον βρεις απλά ψάχνοντας. Ποιος μπορεί και εφόσον δε το γνωρίζω. Τέλος το συγκεκριμένο ΖΤΕ έχει συζητηθεί και στο adsl.gr forum ότι κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, εγώ έχω τσακώσει 3 στις οποίες σε αφήνει για 2 λεπτά χωρίς ίντερνετ αλλά κάνει μέσο όρο μια δυο τη βδομάδα από όσο βλέπω από το μετρητή σύνδεσης. Ανεκτό θα πει κάποιος αλλά έχουν αναφερθεί περιπτώσεις και συχνών επανεκκινήσεων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) Αυτό για το υπομενού που λες τώρα το είδα και ο λόγος είναι απλος... Στο laptop δεν το εμφανιζει. Αντίθετα, όταν επέλεξα στο κινητό προβολή pc το έδειξε κανονικά. Στα -110 db είμαι. Εγώ, πάντως, έχω δυο θεματα... Κατά πρώτον, η ταχύτητα μετρημένη δίπλα στο ρούτερ είναι στην καλύτερη στα 25 και συνήθως κάπου στο 15. Και δεύτερον, μετρώντας σε διπλανό δωμάτιο αυτή πέφτει δραματικά. Τύπου το 15 να γίνεται 8. Ειδικά το θέμα με την μείωση της ταχύτητας οταν απομακρύνομαι από το ρουτερ είναι μεγάλο πρόβλημα. Και οι αποσυνδέσεις μέσα στο παιχνίδι... Πραγματικά έχω απογοητευτεί σε τέτοιο βαθμό που σκέφτομαι να ζητήσω επαναφορά στην άθλια adsl των 9 mbps. Τουλάχιστον με αυτή και το ρούτερ της tp-link δεν είχα αυτή την απίστευτη μειωση της ταχύτητας στα λοιπά δωμάτια. Με adsl και προσευχές μπας.και δούμε σύντομα το fibergrid της ΔΕΗ... Edited 20 Ιουλίου by nikkal 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill9 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Δυστυχώς έτσι είναι και σε μένα, εγώ 15 είναι το ανώτερο που έχω δει και αυτό αργά το βράδυ.. Έκανα αναφορά στην ΕΕΤΤ γιατί με δουλεύουν κανονικά από το τεχνικό τμήμα της Νοβα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) Το καλυτερο, πάντως, το άκουσα από την τεχνική υποστήριξη... Όταν τους είπα πως δίπλα στο ρούτερ τρέχει μόνο με 14 μου είπαν πως αυτό γινόταν διότι εκείνη την στιγμή δεν εκανα εργασίες που να απαιτουν παραπάνω και πως σε τέτοια περίπτωση θα ανέβαινε η ταχύτητα!!! Τεχνικά υποψιάζομαι πως δεν με έχουν κλειδώσει σε συγκεκριμένη κυψελη κι έτσι έχω τα θέματα της ταχύτητας. Μάλλον κάνει εναλλαγή μεταξύ της "καλής" κεραίας που είναι σχεδόν δίπλα μου με την "κακή" που είναι στα 500 μέτρα. Αν μέχρι την Δευτέρα δεν λυθούν τα προβλήματα είτε θα ζητήσω επιστροφή στο adsl είτε θα φυγω εντελώς κι ας πληρώσω 35€ ρήτρα αποχώρησης. ΥΓ: Μην βιάζεσαι με την ΕΕΤΤ. Πρεπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένα βήματα. Το έχω κάνει κατά το παρελθόν και ξέρω πως πάει το έργο. Δες εδώ: https://www.eett.gr/katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/diacheirisi-kataggelion/ Edited 20 Ιουλίου by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill9 Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Έτσι είναι, δεν μας κλειδώνουν γι'αυτό έχει τέτοια αστάθεια στην ταχύτητα. Ευχαριστώ φίλε μου, το διάβασα και εγώ και έστειλα πρώτα στην εταιρεία 3 φορές τις τελευταίες 15 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Παιδιά το πρόγραμμα δουλεύει μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί το πρωί να πιάνει 50, το μεσημέρι 10. Έτσι είναι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ανάλογα με την κίνηση και τον φόρτο εργασίας τους, η ταχύτητα έχει αυξομειώσεις. Αν δεν σας καλύπτει, προφανώς και θα το κόψετε. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου (edited) 21 minutes ago, MIKU said: Παιδιά το πρόγραμμα δουλεύει μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί το πρωί να πιάνει 50, το μεσημέρι 10. Έτσι είναι τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Ανάλογα με την κίνηση και τον φόρτο εργασίας τους, η ταχύτητα έχει αυξομειώσεις. Αν δεν σας καλύπτει, προφανώς και θα το κόψετε. Άλλο αυτό κι άλλο το να πιάνει μια φορά την ημέρα καλή ταχυτητα και όλη την υπόλοιπη να σέρνεται. Διότι το εν λόγω προϊόν το προώθησαν ως αναβάθμιση σε σχέση με τις τραγικές adsl. Ενδεικτικά, ιδού η αναβάθμιση: Edited 20 Ιουλίου by nikkal 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου 8 minutes ago, nikkal said: Άλλο αυτό κι άλλο το να πιάνει μια φορά την ημέρα καλή ταχυτητα και όλη την υπόλοιπη να σέρνεται. Διότι το εν λόγω προϊόν το προώθησαν ως αναβάθμιση σε σχέση με τις τραγικές adsl. Ενδεικτικά, ιδού η αναβάθμιση: Αυτό σου λέω, προφανώς η κεραία σου είναι πνιγμένη. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts