Jump to content

[Επίσημο] Motorola V360

ibiza6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να σκεφτείς πως πήρα bt (για τον υπολογιστή εννοώ) και όχι καλώδιο (για το τηλ εννοώ :p ) για να αποφύγω την επικοινωνία τηλ -υπολ με καλώδια, μήπως κ ήταν αυτος ο λόγος που μου κολλάγανε τα άλλα μου τηλ.:(

Αλλά, την ώρα που είχα ενεργοποιημένο το bt και έτοιμη να περάσω καινουριο ringtone εκεί την πάτησε.

Και το τηλέφωνο κι εγώ!:(

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

aporia

thn proth fora pou fortisa to kinhtaki,sto telos mou egrapse sthn o8onh telos fortishs

xtes pou to afhsa na fortisei den ebgale kanena tetoio mhnyma..isxuei gia thn proth fora mono h kati de paei kala?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμένα καθε φορά μου το δειχνει το "τέλος φόρτισης"

Ρε παιδια, εμενα δεν γραφει "τελος φορτισης", αλλα "φορτιση ολοκληρωθηκε".

Τι συμβαινει; μηπως και σε σας λεει το ιδιο και δεν προσεξατε καλα;

Επισης: σε ποση ωρα φορτιζει; (από αδεια μπαταρια);

Εμενα σε 2,5 περιπου ωρες :)

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Κάτι απο τα δύο γραφει, δεν θυμαμαι τώρα ποιο ακριβώς. Οτι κάτι γράφει πάντως είναι σίγουρο.

Τώρα για τον χρόνο, περίπου όσο λες. Ισως λίγο πιο γρήγορα.

Εγώ το συνδέω τόσο συχνα στο PC με το USB που δεν έχει καταφέι να αποφορτιστεί ....δεν την βλέπω και πολυ καλά την μπαταρία ! :)

Εγώ το συνδέω τόσο συχνα στο PC με το USB που δεν έχει καταφέι να αποφορτιστεί ....δεν την βλέπω και πολυ καλά την μπαταρία ! :)

Έχεις το mobile phone tools ή όχι;

Εγω πάντως δεν το εχω και χρησιμοποιω ενα usb καλώδιο της φωτογραφικης μου μηχανης.

Μια φορα μεχρι στιγμης το συνεδεσα κι ολα πηγανε καλα. Αυριο κλεινω βδομαδα με το κινητο και θα ξεκινησω το φορτωμα της καρτας μνημης :happy:

Παύλος Παυλίδης 

Και εγώ παίζω με το usb καλώδιο της φωτογραφικης !! για contacts kai caledar έβαλα το mobile phone tools που βρήκα με τον γνωστο τρόπο ...

Για skins P2Ktools kai skinner4moto

Κάτι απο τα δύο γραφει, δεν θυμαμαι τώρα ποιο ακριβώς. Οτι κάτι γράφει πάντως είναι σίγουρο.

Τώρα για τον χρόνο, περίπου όσο λες. Ισως λίγο πιο γρήγορα.

emena pou de to grafei??

xtes to eixa arketes ores kai de to ebgale....ti ftaiei?

emena pou de to grafei??

xtes to eixa arketes ores kai de to ebgale....ti ftaiei?

Μα... πώς γινεται να μην το γραφει; :what:

Είναι δυνατόν; Είσαι 100% σίγουρη;

Για ξαναδοκίμασε...

Παύλος Παυλίδης 

Πως είναι δυνατόν να μη το γράφει? Μπορεί να 'ναι αβλεψία. Περίμενε να το ξαναδείς, όταν σου αδειάσει η μπαταρία.

Βρήκα πάρα πολλά skins και ετοιμάζομαι να περάσω μερικά απο δαύτα. Θα σας πω εντυπωσεις.:)

Πως είναι δυνατόν να μη το γράφει? Μπορεί να 'ναι αβλεψία. Περίμενε να το ξαναδείς, όταν σου αδειάσει η μπαταρία.

Βρήκα πάρα πολλά skins και ετοιμάζομαι να περάσω μερικά απο δαύτα. Θα σας πω εντυπωσεις.:)

Πού τα βρηκες τα skins;

Παύλος Παυλίδης 

ax ti ftaiei re paidia?

olo to bradu to afhsa extes kai tpt dn ebgale..to proi h eksoterikh o8onh htan opo otan einai to kinhto se anamonh.,..anoiksa thn o8onbh kai sthn esoterikh eida pos eixe prasinhsei h mpataria...alla to "telos fortishs" pou8ena

Οταν ανοιγεις το κινητο στην εξωτερικη οθονη εμφανιζεται το ενοχλητικο vodafon live, ξερει κανεις αν μπορει να απενεργοποιηθει αυτη η λειτουργια;:mad:

H εξωτερική οθόνη ασπρόμαυρη δεν είναι τελικά?

Mα φυσικά και είναι ασπρόμαυρη!

Εχεις δει κατι διαφορετικό;

Παύλος Παυλίδης 

και http://www.motox.info/forumdisplay.php?f=6 :)

έχω καταλήξει στο motovista kai RazrOS το πρώτο με αρκετές αλλαγές (12icons,operator logo).

Έχω ένα προβλημα με το P2KTools που δεν σβήνουν το dir του skin και έχω σκουπίδια στο menu :(

Πολλά απο τα skins είνάι για διάφορα μοντέλα εκτός του v360. Με το προγραμμα skinner4moto μπορεσα να τα εξαγω στην κατάλληλη μορφή για το δικό μας.

Χρησιμοποιησα το p2kcommander για τις μεταφορές των αρχείων.

Λοιπόν τα περασα. Αρκετα απο αυτά έιναι συμπαθητικά αλλά χωρίς καμμία δραματική αλλαγή. Και πολυς θόρυβος για το τίποτα.;)

Εμένα με ενδιέφερε να αλλάξω τη γραμματοσειρά μήπως και την έβλεπα καλύτερα. Αυτά τα φρου φρου κι αρωματα και τα παιχνιδάκια με τα χρωματα δεν με ενδιάφερουν καθόλου!!

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνίσω , αν και προσωπικά ήθελα να απαλαγώ απο το Vodafone look μιας και έχω το V360v και τα skins με βολέψανε :) .

Για τα fonts μάλον πρέπει να ψαχτούμε λίγο παραπάνω (...και πού χρόνος)

Eμενα πάλι, μ' αρεσει η γραμματοσειρα, προτιμω να ειναι σε αυτο το μέγεθος.

Και σε παλαιοτερα κινητα που ειχα και μπορουσες ν' αλλαξεις απο το μενου το μεγεθος των γραμματων, επελεγα τη μικροτερη γραμματοσειρα, θεωρωντας οτι το μενου δειχνει πιο συμμαζεμενο (πχ SE T310).

Όλα ομως ειναι θεμα γουστου, σε αλλον αρεσει ετσι, σε αλλον αλλιως. :)

Παύλος Παυλίδης 

Δεν έχω βρεί

α) Menu editor για v360 το P2KMenuEditor δεν παίζει.

β) Μετατροπέα 2,5μμ pin σε 3,5μμ στερεο.Κάπου εδώ διάβασα ότι μπορείς να βρείς σε ηλεκτρονικάδικο αλλα δεν έχω ψάξει, ενώ σε ξένα forums λένε ότι έχει και δικά τις η motorola για την σειρά των itunes ????

γ) 512 Transflash με 40Ε :)

Επαναλαμβάνομαι αλλά άν έχει κανείς info για τα παραπάνω ας την μοιραστεί μαζί μας !! ειδικά για καλές τιμές σε μνήμες !

Eμενα πάλι, μ' αρεσει η γραμματοσειρα, προτιμω να ειναι σε αυτο το μέγεθος.

Και σε παλαιοτερα κινητα που ειχα και μπορουσες ν' αλλαξεις απο το μενου το μεγεθος των γραμματων, επελεγα τη μικροτερη γραμματοσειρα, θεωρωντας οτι το μενου δειχνει πιο συμμαζεμενο (πχ SE T310).

Όλα ομως ειναι θεμα γουστου, σε αλλον αρεσει ετσι, σε αλλον αλλιως. :)

Ναι. Μόνο που δεν είναι θέμα γουστου, είναι θέμα αν το βλέπεις.:wacko:

Και ξερεις δεν είμαι η μονη. Αν διαβάσεις τις πισω σελίδες θα δεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν αυτό το πρόβλημα.

Σε άλλα κινητά, όπως γράφεις, έχεις την επιλογή για το μέγεθος. Επιλέγεις τα κανονικά, του μυρμηγκιού, τα μεγάλα, ό,τι θες. Εδώ, αυτή την επιλογή, ε, δεν την έχεις! Θα μου πεις, γιατί το πήρα? Γιατί κατα τα άλλα είναι πολύ καλό τηλεφωνάκι και δεν είχα δυστυχώς την ευκαιρία να δω πως γράφει στα μηνύματα.:(

pxatzis εγώ έχω χρόνο και θα το ψάξω. Αν κι εσύ βρεις κάτι, γράψτο, εντάξει?:)

Για δείτε αυτό

http://www.howardforums.com/showthread.php?t=809914

έχει αρκετό info ειδικά για voda live version (μαλον έπρεπε να περιμένω λίγο πρίν πιάσω το hex editor :) ).

Ο τύπος λέει ακόμα ότι τα fonts στο skin του έχουν άλλο χρώμα και φαίνονται καλήτερα (δεν τα έχω δοκιμάσει)