Jump to content

TelePassport update

Κοινοποίηση

Recommended Posts

-Ξέρω πάρα πολύ καλά τι είναι η εν λόγω τεχνολογία!!!!Υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια στο εξωτερικό και η υλοποίηση της είχε πρωτοιξεκινήσει πριν πολλά χρόνια!

-Αναγκαστικά θα στα χρεώνει τώρα στην αρχή γιατί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!Τουλάχιστον στην αρχή!Ξεχνάς ότι συνεχώς αναβαθμίζει το δίκτυο της και προσθέτει συνεχώς δικούς της κόμβους για να ανεξαρτητοποιηθεί από τον ΟΤΕ!Αυτά δεν τα αναφέρεις καθόλου!Ας προσφέρουν τις υπηρεσίες που λένε ότι προσφέρουν όσο ποιοτικότερα γίνεται(και από ότι ξέρω μέχρι τώρα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα) και ελπίζουμε σε περισσότερες μειώσεις!Αν θέλεις εσύ να "πληρώνεις νταβατζιλίκια" στον ΜΕΓΑ ΝΤΑΒΑ ΟΤΕ...μπράβο σου!!Αν έτσι περιμένετε όλοι να "ανέβουν" οι εναλλακτικοί....!Άλλος πρέπει να ξυπνήσει μου φαίνεται!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 113
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε nrg θα διαφωνήσω. :devil:

Το οτι η tp χρησιμοποιεί VoIP νομίζω πως είναι μαγκιά της. Είχε το κεφάλαιο, είχε την τεχνογνωσία και έβαλε VoIP. Ας έβαζε και η Tellas και η Forthnet και η Q... πρόβλημα τους που δεν έχουν.

Οσο για την χρέωση την υπεραστικών έχεις άδικο διότι:

-Εσύ μιλάς για VoIP μέσω PC. Η tp παρέχει VoIP μέσω σταθερού! Δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό pc για να μιλάς + εχεις και νουμερο + εχεις ποιότητα. Με το Buster σήμερα δεν κατάφερα να μιλήσω με Ελλάδα.... :down:

Το οτι παρέχει VoIP δεν σημαίνει οτι δεν έχει επενδύσει κάποια εκατομμύρια €€. Αν δεν βάλει κάποιο πάγιο πώς θα τα αποσβέσει;;

Και πάλι κάνεις λάθος οτι τα VoIP δεν χρεώνουν πάγιο... ξέρεις καλά τι σημαίνει skype-in! Απατεώνες και το skype?

Οι κλήσεις μεταξύ συνδρομητών tp Voice and Web ειναι ΔΩΡΕΑΝ! Μέχρι 30/11/2006!!

Σε λίγο θα μας ζητήσεις Vivodi και tp να σε πληρώνουν για να καλέσεις lol ;)

Φιλε nrg θα διαφωνήσω. :devil:

Χαρα μας :D

Το οτι η tp χρησιμοποιεί VoIP νομίζω πως είναι μαγκιά της. Είχε το κεφάλαιο, είχε την τεχνογνωσία και έβαλε VoIP. Ας έβαζε και η Tellas και η Forthnet και η Q... πρόβλημα τους που δεν έχουν.

Σωστα, και δικαιωμα μου να λεω οτι κατακλεβουν το κοσμο.

Οσο για την χρέωση την υπεραστικών έχεις άδικο διότι:

-Εσύ μιλάς για VoIP μέσω PC. Η tp παρέχει VoIP μέσω σταθερού! Δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό pc για να μιλάς + εχεις και νουμερο + εχεις ποιότητα. Με το Buster σήμερα δεν κατάφερα να μιλήσω με Ελλάδα.... :down:

Οχι με 50 ευρω εχω το handytone 486 και μιλαω κανονικα με το ασυρματο dect μου ακομα και αν το pc ειναι κλειστο. Νουμερο εχεις και με πολλες αλλες εταιριες, αλλα δυστυχως δεν εχεις Ελληνικο νουμερο. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογει τις (ορισμενες) εξωφρενικες χρεωσεις των tp& vivodi.

Το οτι παρέχει VoIP δεν σημαίνει οτι δεν έχει επενδύσει κάποια εκατομμύρια €€. Αν δεν βάλει κάποιο πάγιο πώς θα τα αποσβέσει;;

Και πάλι κάνεις λάθος οτι τα VoIP δεν χρεώνουν πάγιο... ξέρεις καλά τι σημαίνει skype-in! Απατεώνες και το skype?

Καποιες χιλιαδες Ευρω εχει επενδυσει (και αν). Δε πιστευω να νομιζει κανεις οτι η tp παρεχει το voip με δικα της μεσα, φυσικα μεσω αλλων εταιριων στελνει τις κλησεις. Το skype χρεωνει παγιο για να εχεις εισερχομενο νουμερο, το οποιο παγιο ειναι σαφως μικροτερο της tp και για Ελλαδα δεν χρεωνει ξεχωριστα τα υπεραστικα απο τα αστικα :lol:

Οι κλήσεις μεταξύ συνδρομητών tp Voice and Web ειναι ΔΩΡΕΑΝ! Μέχρι 30/11/2006!!

Σε λίγο θα μας ζητήσεις Vivodi και tp να σε πληρώνουν για να καλέσεις lol ;)

Αμα θελουν να με εχουν συνδρομητη τους, το λιγοτερο που θα πρεπειι να μου παρεχουν ειναι δωρεαν κλησεις μεταξυ των συνδρομητων, καθως επισης και να μη ξεχωριζουν αστικα/υπεραστικα. Μεχρι τοτε θα βολευονται με μερικες δεκαδες συνδρομητες.

Αφού δε θες να με πιστέψεις, σου προτείνω:

http://www.telepassport.gr/newsletter.asp

στη συνέχεια κάνε "κλικ" στο Newslwtter 3, και διάβασε για την ABG TELEPASSPORT VISA πάνω αριστερά στη σελίδα 2.

Είμαι 2 χρόνια κάτοχός της κι έχω κερδίσει με τις προσφορές της εταιρείας για τους πελάτες της - κατόχους της πιστωτικής της κάρτας και τις εκπτώσεις 7% επί των λογαριασμών μου πάνω από 80 Ε. Κι επειδή είμαι και συνεπής πελάτισσα της ABG, η ΑΤΕ μου χάρισε τη συνδρομή και για τον δεύτερο χρόνο και τώρα θα πληρώσω 26 Ε συνδρομή για να απολαμβάνω τα προνόμιά της και 3ο χρόνο!

Από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της tph η συγκεκριμένη βίζα της αγροτικής παρέχει πάγια έκπτωση 3% το μήνα και μόνο αν κάνεις λογαριασμούς με αυτήν πάνω από 200 ευρώ το μήνα σταθερά τότε σου κάνει 7 % έκπτωση, πράγμα που εσείς αποκρύβετε αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρέξει-χιονίσει έχετε 7 % έκπτωση. Αν είναι να ξοδεύω 2400 ευρώ το χρόνο με τη βίζα για να έχω την έκπτωση :mad:

Τα προηγούμενα ειναι από το http://www.telepassport.gr/abg.asp

Άλλες εταιρίες όπως cosmoline προσφεραν 5 % έκπτωση με οποιαδήποτε πιστωτική (visa-mastercard) ανεξαρτήτως του αν έκανες με τις κάρτες λογαριασμό ή όχι και η teledome προσφέρει 6 % με τη dynamic visa επίσης ανεξάρτητα από τη χρήση που κάνεις..

Από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της tph η συγκεκριμένη βίζα της αγροτικής παρέχει πάγια έκπτωση 3% το μήνα και μόνο αν κάνεις λογαριασμούς με αυτήν πάνω από 200 ευρώ το μήνα σταθερά τότε σου κάνει 7 % έκπτωση

Όχι 200 ευρώ λογαριασμό στην tp αλλά στην κάρτα.

Το 3% είναι στάνταρ. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το ύψων των μηνιαίων πιστώσεων από την κάρτα, το 3% φτάνει ως το 7%.

Όχι 200 ευρώ λογαριασμό στην tp αλλά στην κάρτα.

Το 3% είναι στάνταρ. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το ύψων των μηνιαίων πιστώσεων από την κάρτα, το 3% φτάνει ως το 7%.

Ναι το κατάλαβα. Αυτό γράφω και γώ. Απλά, cuper, από πουθενά από τα προηγούμενα μηνύματα δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Οτι αν θέλω να έχω 7 % έκπτωση θα πρέπει να κάνω αγορες 2400 ευρώ το χρόνο μινιμουμ με τη βίζα, ισόποσα μοιρασμέμες σε 12 δόσεις, αλλιώς έχω λιγότερη έκπτωση.

Αυτό θα πρέπει να είναι καθαρό. Και πριν δεν ήταν. Αντίθετα τα μηνύματα ήταν παραπλανητικά στο βαθμό που απέκρυβαν την πληροφορία αυτή.

Ναι το κατάλαβα. Αυτό γράφω και γώ. Απλά, cuper, από πουθενά από τα προηγούμενα μηνύματα δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Οτι αν θέλω να έχω 7 % έκπτωση θα πρέπει να κάνω αγορες 2400 ευρώ το χρόνο μινιμουμ με τη βίζα, ισόποσα μοιρασμέμες σε 12 δόσεις, αλλιώς έχω λιγότερη έκπτωση.

Αυτό θα πρέπει να είναι καθαρό. Και πριν δεν ήταν. Αντίθετα τα μηνύματα ήταν παραπλανητικά στο βαθμό που απέκρυβαν την πληροφορία αυτή.

Σιγα την παραπλάνηση... σε λίγο θα μας κάνεις και μηνυση.

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά οτι η Χρύσα μιλάει για τον προσωπικό της λογαριασμό.

Αλλωστε το οτι προσφέρει 3% - 7% εχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο forum.

Για να μην ξεχνιόμαστε η ΑΤΕ tp δινει και συνολικά 3 ωρες αστικά + 1,5 ΔΩΡΕΑΝ χρόνο προς ΚΙΝΗΤΑ. Ποιός άλλος δίνει δωρεάν χρόνο προς κινητά;

Σιγα την παραπλάνηση... σε λίγο θα μας κάνεις και μηνυση.

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά οτι η Χρύσα μιλάει για τον προσωπικό της λογαριασμό.

Για να μην ξεχνιόμαστε η ΑΤΕ tp δινει και συνολικά 3 ωρες αστικά + 1,5 ΔΩΡΕΑΝ χρόνο προς ΚΙΝΗΤΑ. Ποιός άλλος δίνει δωρεάν χρόνο προς κινητά;

Ναι ε;;

Σιγα σιγά ο μύθος της αντικειμενικής τοποθέτησης που δήθεν κάνετε όσοι υποστηρίζετε την εταιρία γκρεμίζεται. Οποιος έχει μάτια βλέπει......

Όπως είπα και σε άλλο topic.....αφού κύριοι δεν προτιμάτε να πληρώνετε τα "νταβατζιλίκια" της Telepassport όπως τα αποκαλείτε τότε.....πληρώστε τον ΜΕΓΑ ΝΤΑΒΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ που μας προσφέρει ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ PSTN/ISDN σε κλήσεις ΕΠΑΚ!!!

Άντε μην τρελαθούμε κιόλας με αυτά που μας λέτε κάποιοι εδώ μέσα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Αυτό τώρα ήταν αστείο;;;

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όπως είπα και σε άλλο topic.....αφού κύριοι δεν προτιμάτε να πληρώνετε τα "νταβατζιλίκια" της Telepassport όπως τα αποκαλείτε τότε.....πληρώστε τον ΜΕΓΑ ΝΤΑΒΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ που μας προσφέρει ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ PSTN/ISDN σε κλήσεις ΕΠΑΚ!!!

Άντε μην τρελαθούμε κιόλας με αυτά που μας λέτε κάποιοι εδώ μέσα!

Για δυο λεπτά.....

Aντί να εξοργιστούμε εμείς για το ότι υπερπροβάλλουν ορισμένοι εδώ την Tph και μάλιστα αποκρύβοντας πράγματα (για τα οποία δε λες φυσικά κουβέντα-σε αυτό με την πιστωτική αναφέρομαι) εξοργίζεσαι εσυ; Και μαλιστα θέτοντας ένα ζήτημα που δεν θέτουμε στη συζήτηση.. Για ξανασκέψου το.....

Για δυο λεπτά.....

Aντί να εξοργιστούμε εμείς για το ότι υπερπροβάλλουν ορισμένοι εδώ την Tph και μάλιστα αποκρύβοντας πράγματα (για τα οποία δε λες φυσικά κουβέντα-σε αυτό με την πιστωτική αναφέρομαι) εξοργίζεσαι εσυ; Και μαλιστα θέτοντας ένα ζήτημα που δεν θέτουμε στη συζήτηση.. Για ξανασκέψου το.....

Ενω εσύ τα καλά τα παραδέχεσαι αμέσως :lol:

Ακόμα και με τις νέες τιμές του ΕΠΑΚ αγνοείς οτι το sDSL-128 είναι πλέον μια ΥΠΕΡ-Προσφορά για τα Ελληνικά δεδομένα και οτι μονο η tp το προσφέρει.

Εκτός αυτού σου ξαναλέω η Χρύσα μίλησε για τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ της λογαριασμό και το 3% - 7% εχει ξαναανεφερεί και απο εμένα προσωπικά.

NRG το γνήσιο MLM δεν βασίζεται στην παραπλάνηση. Ασχετως αν κάποιοι "αχαρακτήριστοι" προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. (Μεγάλη κουβέντα και off-topic)

Ακόμα και με τις νέες τιμές του ΕΠΑΚ αγνοείς οτι το sDSL-128 είναι πλέον μια ΥΠΕΡ-Προσφορά για τα Ελληνικά δεδομένα και οτι μονο η tp το προσφέρει.

Εκτός αυτού σου ξαναλέω η Χρύσα μίλησε για τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ της λογαριασμό και το 3% - 7% εχει ξαναανεφερεί και απο εμένα προσωπικά.

NRG το γνήσιο MLM δεν βασίζεται στην παραπλάνηση. Ασχετως αν κάποιοι "αχαρακτήριστοι" προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. (Μεγάλη κουβέντα και off-topic)

Αστο καλύτερα γιατί δε σε παίρνει :mad: . Το αν αναφέρθηκε ή όχι στον προσωπικό της λογαριασμό είναι προφανώς αδιάφορο, αν δεν συνοδεύει το μήνυμα της (πράγμα που βέβαια δεν κάνει) με την πληροφορία ότι επιπλεόν κάνει χρήση της βιζας 2400 ευρώ (μίνιμουμ) το έτος μοιρασμένα σε τουλάχιστον 200 ευρώ το μήνα (Σαν πολλές δεν είναι οι προυποθέσεις;)

Αν κόψει το ρυθμό χρέωσης των 30 δευτ. στο 1787 να είσαι σίγουρος ότι θα το επικροτήσω. Ιδού η Ρόδος ιδού και το (ξέρεις τη συνέχεια φαντάζομαι) :)

:whistle: :whistle: :whistle:

:whistle: :whistle: :whistle:

Aλλά αντι άλλων. Τι κάνεις Γιάννη ... Κουκιά σπέρνω. Προφανως συζήτηση δε μπορεί να γίνει έτσι.......

Τι να αγνοήσω; Πες μας πρώτα σε ποιές περιοχές παρέχεται το sdsl. Συγκεκριμένα παρακαλώ. Τι ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού καλύπτει για να συζητήσουμε σοβαρά και μετά τα ξαναλέμε...

Υ.Γ. Επίσης πες μας που είχε αναφερθεί αυτό με την κλιμακωτή χρέωση στη βίζα παλιότερα στο φόρουμ γιατί προφανώς δεν έχουμε μνήμη ελέφαντα (δεν αμφισβητώ ότι πιθανόν είχε αναφερθεί αλλά πρέπει να έχει περάσει κάμποσος καιρός)

Από ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της tph η συγκεκριμένη βίζα της αγροτικής παρέχει πάγια έκπτωση 3% το μήνα και μόνο αν κάνεις λογαριασμούς με αυτήν πάνω από 200 ευρώ το μήνα σταθερά τότε σου κάνει 7 % έκπτωση, πράγμα που εσείς αποκρύβετε αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρέξει-χιονίσει έχετε 7 % έκπτωση. Αν είναι να ξοδεύω 2400 ευρώ το χρόνο με τη βίζα για να έχω την έκπτωση :mad:

Με την κάρτα μου αυτή πληρώνω παντού, ακόμα και στο Super Market, το κινητό μου, το σταθερό μου και είναι επόμενο κάθε μήνα να ξεπερνώ τα 200 Ε. Εμένα μ' εξυπηρετεί αφάνταστα, κυρίως γιατί κυκλοφορώ χωρις μετρητά και γιατί μαζεύω και πληρώνω τα έξοδα του μήνα μου μόνο μία φορά το μήνα. Όταν δεν πληρώνει άλλος για σένα, σίγουρα έχεις ετήσια έξοδα πάνω από 2400Ε.

Δεν απέκρυψα τίποτα. Είπα τι συμβαίνει με μένα. Και πράγματι έχω προνομιακές χρεώσεις μέσω TELEPASSPORT. Οπότε ούτε ο ρυθμός χρέωσης στα κινητά με αγγίζει (δεν κάνω άλλωστε και πολλά), ούτε το να επιβαρρυνθώ τα έξοδα αποστολής λογαριασμού με 0,5 Ε. Αφού κάθε μήνα έχω πάνω από 2,5Ε έκπτωση!

ΧΡΥΣΑ

Aλλά αντι άλλων. Τι κάνεις Γιάννη ... Κουκιά σπέρνω. Προφανως συζήτηση δε μπορεί να γίνει έτσι.......

Τι να αγνοήσω; Πες μας πρώτα σε ποιές περιοχές παρέχεται το sdsl. Συγκεκριμένα παρακαλώ. Τι ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού καλύπτει για να συζητήσουμε σοβαρά και μετά τα ξαναλέμε...

Αμπελοκηποι, Περιστέρι, Δάφνη, Ρέντης, Χαλάνδρι,

Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες, Βέροια, Κατερίνη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Βόλος, Αγρίνιο, Μυτιλήνη, Πάτρα, Κόρινθος, Τρίπολη, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος.

Οι περισσότεροι κόμβοι βρίσκονται στο κέντρο των ανωτέρω περιοχών και (χοντρικά) καλύτουν τις γραμμές σε ακτίνα 2 χλμ.

Σε πολλές περιοχές όπως Κέρκυρα, Ρόδος, Τρίκαλα, Μυτιλήνη καλύπτεται σχεδόν ολη η πόλη (λογω της μικρής έκτασης)

Αν θές τωρα να το βάλουμε κάτω πληθυσμιακά. Σκέψου πως η tp καλύπτει το κέντρο των 34 μεγαλύτερων δήμων της Ελλάδας.

Αν αυτά δεν τα ήξερες, δικαιολογείται η άγνοια σου σχετικά με την κάλυψη. Μάλλον αγνοείς οτι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...

Αστο καλύτερα γιατί δε σε παίρνει :mad: . Το αν αναφέρθηκε ή όχι στον προσωπικό της λογαριασμό είναι προφανώς αδιάφορο, αν δεν συνοδεύει το μήνυμα της (πράγμα που βέβαια δεν κάνει) με την πληροφορία ότι επιπλεόν κάνει χρήση της βιζας 2400 ευρώ (μίνιμουμ) το έτος μοιρασμένα σε τουλάχιστον 200 ευρώ το μήνα (Σαν πολλές δεν είναι οι προυποθέσεις;)

Να μή σου είναι καθόλου αδιάφορο γιατί εγώ στο δικό μου λογαριασμό αναφέρθηκα. Και αφού κόπτεσαι τόσο (αν κι απ' ότι φαίνεται θα βγεις και θ' απαντήσεις ότι και καλά σου είναι αδιάφορο κι αυτό) ξοδεύω πάνω από 10000 Ε με την κάρτα μου ετησίως και πληρώνω πάντα την κάρτα μου στην ώρα της. Ε, πάει πολύ να γίνω "ψιλικατζής" για μισό Ε!!!!!

ΧΡΥΣΑ

Μ

ούτε το να επιβαρρυνθώ τα έξοδα αποστολής λογαριασμού με 0,5 Ε. Αφού κάθε μήνα έχω πάνω από 2,5Ε έκπτωση!

Μα καλα δεν καταλαβαινεις οτι το επιχειρημα σου δεν στεκει? Δηλαδη θα σε χαλαγε να ειχες εκπτωση 3 Ευρω? Και αμα ειχες εκπτωση 1000 Ευρω και σου λεγανε παγιο 999 ευρω θα ελεγες ε οκ εχω 1 ευρω εκπτωση? :blink:

Ρε παιδία δεν μπορώ να βρώ που είναι το περίεργο. Η κοπέλα αντι για μετρητά χρησιμοποιεί την κάρτα. Supermarket καρτα, μαγαζιά κάρτα, λογαριασμοί κάρτα. Είναι τόσο δύσκολο να φτάσει €200;;

Νομίζω πως σχεδόν όλοι έχουν τέτοια έξοδα €200 τον μήνα.

Μα καλα δεν καταλαβαινεις οτι το επιχειρημα σου δεν στεκει? Δηλαδη θα σε χαλαγε να ειχες εκπτωση 3 Ευρω? Και αμα ειχες εκπτωση 1000 Ευρω και σου λεγανε παγιο 999 ευρω θα ελεγες ε οκ εχω 1 ευρω εκπτωση? :blink:

Το ότι το επιχείρημά μου "δε στέκει" μάλλον μόνο εσύ το καταλαβαίνεις. Πέρσυ είχα λόγω της κάρτας για 3 μήνες , κάθε μήνα 1 ώρα δωρεάν αστικές κλήσεις και μισή ώρα δωρεάν σε κινητά και -7% στο υπόλοιπο του λογαριασμού!!! Για κοστολόγησε αυτή την έκπτωση!

Για να μη μακρυγορώ έχω κάνει την επιλογή μου, είμαι ευχαριστημένη και το λέω δημόσια με την ίδια παρρησία που και συ δε θα πάψεις να ψάχνεις να βρεις μεμπτά στην Telepassport.

Όσο για το "πάγιο" που το έχεις κάνει σημαία άκουσε:πρώτ' απ' όλα είναι πραγματική δαπάνη, ενώ τα πάγια δεν είναι΄και δεύτερον το πάγιο χρεώνεται κάθε μήνα ακόμα κι όταν ο λογαριασμός είναι μηδενικός, ενώ αυτό με κάθε αποστολή λογαριασμού, που δεν γίνεται απαραίτητα κάθε μήνα. Η γιαγιά μου για παράδειγμα παίρνει λογαριασμό κάθε 2 ή 3 μήνες γιατί όπως μας έχει πει η Telepassport, όταν ο λογαριασμός είναι κάτω από 8 Ε δεν τον στέλνει. Κι επειδή έχω βάλει και το δικό της λογαριασμό στην κάρτα μου, και του πατέρα μου, και της αδερφής μου έχουμε όλοι από ένα -7% σε κάθε μας λογαριασμό!

ΧΡΥΣΑ

Nai omws oi times ths Tp einai megaluteres apo 7% se sxesh me kapoious allous paroxous!Auto prospathei na sou dwsei na katalabeis o NRG ma de blepw fws.

Apo thn allh an esu eisai euxarhsthmenh apo thn Tp sou,tote oute logws na ginetai!

:)::)

O kathenas opws thn petuxainei.........

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

spartak:

Για την πιστωτική κάρτα δεν μίλησα γιατί ΠΟΤΕ δεν ασχολήθηκα με πιστωτικές κάρτες και ούτε θέλω/πρόκειται!Αναφέρομαι σε αυτά που έγραψα πιο πάνω τα οποία τα αγνοείς συνεχώς!

Απλώς μου την έδωσε που κάποιοι εδώ μιλάτε για νταβάδες και ότι προτιμάτε τον ΜΕΓΑ ΝΤΑΒΑ ΟΤΕ!Όταν ακούω τέτοιες......(μην τις σχολιάσω με άλλες λέξεις),περιμένεις να μην μιλήσω;

Προσωπικά θα προτιμούσα να έβαζα Telepassport ή Vivodi παρά να μείνω στον κωλΟΤΕ!Αν εσείς θέλετε να τον πληρώνετε αυτόν τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ....μπράβο σας!Αν και από ότι βλέπω κάποιοι μένουν εκτός Ελλάδας για αυτό δεν τους "αγγίζουν" αυτά τόσο και λένε αυτά που λένε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...