sculper Δημοσιεύτηκε November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2005 θέλω να ρωτήσω το εξής...σε ένα μήνα και τελειώνει η σύνδεσή μου dsl τι συμφέρει περισσότερο.......να κάνω διακοπή και να παίρνω πακέτο πχ dsl kit, connex κτλ ή να αγοράζω μόνο τη συνδρομή και να πληρώνω μόνος μου τον οτε για την dsl γραμμή???? αν η διαφορά είναι 5 ευρώ καλύτερα πακέτο για να έχω και εξτρά εξοπλισμό.... τι λέτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Καταρχάς χρειάζεσαι τον έξτρα εξοπλισμό; Και ειδικά αν μιλάμε για τα πακέτα ondslkit και in-a-box δίνουν χάλια εξοπλισμό οπότε ούτε να το σκέφτεσαι. Μόνο το jetpack της altec δίνει αξιοπρεπές router . Κάνε τα μαθηματικά και αν βλέπεις ότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά , χτύπα το. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 exo teleio eksoplismo linksys wag354 apo germano....... milao ka8ara apo 8ema timhs apla an h timh tou paketou einai 5-10 euro diafora apo to na plhroso thn idia periodo dsl ston ote kai dsl internet se kapoion paroxo....protimo na paro kapoio paketo kai na poulhso ton eksoplismo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 εάν έχω αγοράσει μια φορά τον εξοπλισμό και έχω μετατρέψει την γραμμή μου μια φορά μπορώ να το ξανακάνω και δεύτερη και τρίτη και.....? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 iparxi re pedia fititiko paketo sto plaisio gia dsl???pige enas filos rotise kai eipe oti prepi na kanis kapio eidos aitisis.kseri kanis kati?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Γνώμη μου καλύτερα να έχεις γραμμή ΟΤΕ και ξεχωριστό ISP, γιατι έτσι ανα πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις ενώ με τα πακέτα είσαι δεσμευμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 pios einai o pio f8hnos isp sta 384??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Γνώμη μου καλύτερα να έχεις γραμμή ΟΤΕ και ξεχωριστό ISP, γιατι έτσι ανα πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις ενώ με τα πακέτα είσαι δεσμευμένος. Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό; Σκέφτομαι για ADSL αλλα έχω μπερδευτεί με το τι να επιλέξω.. :( Ποιά είναι τα θετικά και τα αρνητικά του πακέτου και ποιά της γραμμής ξεχωριστά; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Πληρωνοντας χωριστα στον ΟΤΕ τη γραμμη σου και στον οποιο provider τη συνδρομη σου, εχεις την ελευθερια να μετακηνησε ευκολα σε καθε ευκερια τυπου RAM που παρουσιαζεται. Δεν εισαι δεμενος... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Πληρωνοντας χωριστα στον ΟΤΕ τη γραμμη σου και στον οποιο provider τη συνδρομη σου, εχεις την ελευθερια να μετακηνησε ευκολα σε καθε ευκερια τυπου RAM που παρουσιαζεται. Δεν εισαι δεμενος... Το RAM σκεφτόμουν και εγώ όταν το έγραφα... :p :) Δηλαδή εάν πάρω ένα connex για 6 μήνες όταν λήξει η σύνδεση τι είδους δέσμευση έχω; Και γενικά σε ποιόν άλλο τομέα με δεσμεύει; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Καταρχάς χρειάζεσαι τον έξτρα εξοπλισμό; Και ειδικά αν μιλάμε για τα πακέτα ondslkit και in-a-box δίνουν χάλια εξοπλισμό οπότε ούτε να το σκέφτεσαι. Μόνο το jetpack της altec δίνει αξιοπρεπές router . Οταν λες χαλια εξοπλισμο? αμα παρω το ondsl kit θα χασω ταχυτητα στο download λογου modem? το jetpack πιο πακετο το δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 το jetpack πιο πακετο το δινει? To jetpack ειναι πακέτο από μονο του. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Οταν λες χαλια εξοπλισμο? αμα παρω το ondsl kit θα χασω ταχυτητα στο download λογου modem? το jetpack πιο πακετο το δινει? Το Jetpack είναι πακέτο που το δίνει η Altec telecoms και δίνει ένα πολύ καλό modem/router. Με το modem της Otenet δεν θα χάσεις σε ταχύτητα αλλά δεν θα έχεις άλλα πράγματα. Το modem συνδέεται με usb , πράγμα το οποίο επιβαρύνει τον υπολογιστή σου . Ύστερα χρειάζεται τους drivers και νομίζω για να μπείς στο Internet κάθε φορά θα πρέπει να κάνεις κλήση. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία κατά του usb καλωδίου. Ίσως αντιμετωπίσεις και πρόβλημα σε κάποια p2p προγράμματα όπως το emule.Ίσως το μόντεμ δεν αντέχει τα πολλά connections. Δεν μπορείς να κάνεις δίκτυο. Δεν είναι router. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να επιλέξει κανείς για να σερφάρει στο internet :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 To jetpack ειναι πακέτο από μονο του. :wacko: Ναι... νομιζα οτι jetpack λεγαν το μοντεμ-ρουτερ :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Το Jetpack είναι πακέτο που το δίνει η Altec telecoms και δίνει ένα πολύ καλό modem/router. Με το modem της Otenet δεν θα χάσεις σε ταχύτητα αλλά δεν θα έχεις άλλα πράγματα. Το modem συνδέεται με usb , πράγμα το οποίο επιβαρύνει τον υπολογιστή σου . Ύστερα χρειάζεται τους drivers και νομίζω για να μπείς στο Internet κάθε φορά θα πρέπει να κάνεις κλήση. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία κατά του usb καλωδίου. Ίσως αντιμετωπίσεις και πρόβλημα σε κάποια p2p προγράμματα όπως το emule.Ίσως το μόντεμ δεν αντέχει τα πολλά connections. Δεν μπορείς να κάνεις δίκτυο. Δεν είναι router. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να επιλέξει κανείς για να σερφάρει στο internet :p Με επεισες, ΟΧΙ στα σκουπιδια των πακετων, εκτος απο το jetpack. Ομως αμα παρω αυτο θα μπορω να εχω το wifi modem-router και μονο, ετσι πεταω το σκουπιδι της otenet και ειμαι ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts