Jump to content

dsl paketo h sundesh aplh???

Κοινοποίηση

Recommended Posts

θέλω να ρωτήσω το εξής...σε ένα μήνα και τελειώνει η σύνδεσή μου dsl

τι συμφέρει περισσότερο.......να κάνω διακοπή και να παίρνω πακέτο πχ dsl kit, connex κτλ ή να αγοράζω μόνο τη συνδρομή και να πληρώνω μόνος μου τον οτε για την dsl γραμμή????

αν η διαφορά είναι 5 ευρώ καλύτερα πακέτο για να έχω και εξτρά εξοπλισμό....

τι λέτε???

Καταρχάς χρειάζεσαι τον έξτρα εξοπλισμό;

Και ειδικά αν μιλάμε για τα πακέτα ondslkit και in-a-box δίνουν χάλια εξοπλισμό οπότε ούτε να το σκέφτεσαι.

Μόνο το jetpack της altec δίνει αξιοπρεπές router .

Κάνε τα μαθηματικά και αν βλέπεις ότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά , χτύπα το.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

exo teleio eksoplismo

linksys wag354 apo germano.......

milao ka8ara apo 8ema timhs

apla an h timh tou paketou einai 5-10 euro diafora apo to na plhroso thn idia periodo dsl ston ote kai dsl internet se kapoion paroxo....protimo na paro kapoio paketo kai na poulhso ton eksoplismo!

εάν έχω αγοράσει μια φορά τον εξοπλισμό και έχω μετατρέψει την γραμμή μου μια φορά μπορώ να το ξανακάνω και δεύτερη και τρίτη και.....?

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Γνώμη μου καλύτερα να έχεις γραμμή ΟΤΕ και ξεχωριστό ISP, γιατι έτσι ανα πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις ενώ με τα πακέτα είσαι δεσμευμένος.

Γνώμη μου καλύτερα να έχεις γραμμή ΟΤΕ και ξεχωριστό ISP, γιατι έτσι ανα πάσα στιγμή μπορείς να αλλάξεις ενώ με τα πακέτα είσαι δεσμευμένος.

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό;

Σκέφτομαι για ADSL αλλα έχω μπερδευτεί με το τι να επιλέξω.. :(

Ποιά είναι τα θετικά και τα αρνητικά του πακέτου και ποιά της γραμμής ξεχωριστά;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Πληρωνοντας χωριστα στον ΟΤΕ τη γραμμη σου και στον οποιο provider τη συνδρομη σου, εχεις την ελευθερια να μετακηνησε ευκολα σε καθε ευκερια τυπου RAM που παρουσιαζεται. Δεν εισαι δεμενος...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Πληρωνοντας χωριστα στον ΟΤΕ τη γραμμη σου και στον οποιο provider τη συνδρομη σου, εχεις την ελευθερια να μετακηνησε ευκολα σε καθε ευκερια τυπου RAM που παρουσιαζεται. Δεν εισαι δεμενος...

Το RAM σκεφτόμουν και εγώ όταν το έγραφα... :p :)

Δηλαδή εάν πάρω ένα connex για 6 μήνες όταν λήξει η σύνδεση τι είδους δέσμευση έχω; Και γενικά σε ποιόν άλλο τομέα με δεσμεύει;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Καταρχάς χρειάζεσαι τον έξτρα εξοπλισμό;

Και ειδικά αν μιλάμε για τα πακέτα ondslkit και in-a-box δίνουν χάλια εξοπλισμό οπότε ούτε να το σκέφτεσαι.

Μόνο το jetpack της altec δίνει αξιοπρεπές router .

Οταν λες χαλια εξοπλισμο? αμα παρω το ondsl kit θα χασω ταχυτητα στο download λογου modem? το jetpack πιο πακετο το δινει?

Οταν λες χαλια εξοπλισμο? αμα παρω το ondsl kit θα χασω ταχυτητα στο download λογου modem? το jetpack πιο πακετο το δινει?

Το Jetpack είναι πακέτο που το δίνει η Altec telecoms και δίνει ένα πολύ καλό modem/router.

Με το modem της Otenet δεν θα χάσεις σε ταχύτητα αλλά δεν θα έχεις άλλα πράγματα.

Το modem συνδέεται με usb , πράγμα το οποίο επιβαρύνει τον υπολογιστή σου . Ύστερα χρειάζεται τους drivers και νομίζω για να μπείς στο Internet κάθε φορά θα πρέπει να κάνεις κλήση.

Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία κατά του usb καλωδίου.

Ίσως αντιμετωπίσεις και πρόβλημα σε κάποια p2p προγράμματα όπως το emule.Ίσως το μόντεμ δεν αντέχει τα πολλά connections.

Δεν μπορείς να κάνεις δίκτυο.

Δεν είναι router.

Είναι ότι χειρότερο μπορεί να επιλέξει κανείς για να σερφάρει στο internet :p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Το Jetpack είναι πακέτο που το δίνει η Altec telecoms και δίνει ένα πολύ καλό modem/router.

Με το modem της Otenet δεν θα χάσεις σε ταχύτητα αλλά δεν θα έχεις άλλα πράγματα.

Το modem συνδέεται με usb , πράγμα το οποίο επιβαρύνει τον υπολογιστή σου . Ύστερα χρειάζεται τους drivers και νομίζω για να μπείς στο Internet κάθε φορά θα πρέπει να κάνεις κλήση.

Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία κατά του usb καλωδίου.

Ίσως αντιμετωπίσεις και πρόβλημα σε κάποια p2p προγράμματα όπως το emule.Ίσως το μόντεμ δεν αντέχει τα πολλά connections.

Δεν μπορείς να κάνεις δίκτυο.

Δεν είναι router.

Είναι ότι χειρότερο μπορεί να επιλέξει κανείς για να σερφάρει στο internet :p

Με επεισες, ΟΧΙ στα σκουπιδια των πακετων, εκτος απο το jetpack.

Ομως αμα παρω αυτο θα μπορω να εχω το wifi modem-router και μονο, ετσι πεταω το σκουπιδι της otenet και ειμαι ΟΚ?