Jump to content

Πώς θα σας φαινόταν εάν το redesigned iOS 18 έμοιαζε περισσότερο με το... visionOS;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα μάτια του Steve Jobs το iPhone αποτέλεσε κάτι μοναδικό και ο ίδιος άνθρωπος ήταν εκείνος που κάποτε δεν δίστασε να αποκαλέψει το iPhone ως μια “επαναστατική και μαγική” συσκευή! Πάνω από μια 15-ετία, το iPhone της Apple παραμένει ένα εμπορικό φαινόμενο και συνεχώς γίνονται προσπάθειες εξέλιξής του!

Η επόμενη ανατρεπτική αλλαγή θα υλοποιηθεί και θα αποκαλυφθεί μέσω του iOS 18 που περιμένουμε να δούμε στις 10 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Συνεδρίου προγραμματιστών της εταιρείας. Πιθανόν να δούμε τις πιο σημαντικές αλλαγές σχεδιασμού εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγες οι διαρροές που αναφέρουν ότι η Apple έχει επηρεαστεί πολύ από το visionOS, το λογισμικό που τρέχει στο headset Vision Pro.

Πλέον έχουμε μια πρώτη εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει το ανανεωμένο iOS 18, με τη διαρροή μια screen που αφορά στα settings του mobile λειτουργικό σύστημα. Το πρότυπο που μπορείτε να δείτε παρακάτω στάλθηκε στο MacRumors από μια ανώνυμη πηγή που ισχυρίζεται ότι το έλαβε από έναν μηχανικό του iOS.

Το όλο φωτογραφικό υλικό θα μπορούσε σίγουρα να αποτελεί δημιούργημα στο Sketch ή στο Photoshop. Δεν είναι φυσικά εντελώς ασαφές σε αυτό το σημείο εάν αυτό είναι πραγματικό ή όχι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός εδώ ευθυγραμμίζεται με τις προαναφερθείσες φήμες που υποστηρίζουν ότι το iOS 18 θα δεχτεί μια οπτική αναθεώρηση εμπνευσμένη από το visionOS.

Και πάλι, ο συνήθης ύποπτος, Mark Gurman του Bloomberg θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει πλήρης αναμόρφωση του σχεδιασμού του iOS τουλάχιστον για φέτος, επομένως τα στοιχεία που θα είναι εμπνευσμένα από το visionOS ενδέχεται να μην διαπερνούν ολόκληρο το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Αξίζει σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι το visionOS έχει πολλές ενσωματωμένες ημιδιαφάνειες και κουμπιά που μοιάζουν με γυαλί με ανακλαστικά άκρα.

Εσείς τι θέλετε να δείτε; Σας αρέσει το iOS να παραπέμπει περισσότερο στο Vision Pro ή μήπως προτιμάτε κάτι διαφορετικό;

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το ios είναι το πιο φιλικό και καλαίσθητο λειτουργικό. Πόσο πιο όμορφο να γίνει; 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...