killing_you2 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Tetoia ntroph de th mporw - kai sth kardia me kaiei - pou piges kai ta eftiakses - m'enan eglezo gay Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Yπάρχει παλαιότερο θέμα για μαντινάδες! check this http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=187807#post187807 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Ιαν. 2004 , 11:55) Yπάρχει παλαιότερο θέμα για μαντινάδες! check this http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=187807#post187807 ;) Συγχωνεύθηκαν! :) Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Ante kai mia apo mena.Telio nisi i Kriti,tin exo apiskeptei 3 fores. Auti i mantinada einai i agapimeni mou! San 8a apo8ano pestetis nekro mi me filisei giati exo eues8iti kardia kai 8a ksanaxtipisei Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zefuros Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 paidia eimai kainourgios episeis lew oti xtes erwteftika kai me erwteftike mia kopelia kai plakwsa enan allo epeidh kolage tsabouka kai epeidh an tin piraksoun ta arx... tha mou piasoun lew: eimai ipotis tis agaphs eimai ipotis tis kardias tis kaias einai mono ena afto pou kserw afti tistigmi emmanouella to onoma tis enoeite den kserw mono to onoma tis eimaste parafora erwtevmeni kai paidia proidopoiw opoios tin piraksei tin exei bameni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 αγαπα με να σε αγαπω και να το επιμενεις,φανταρο κι αν με πηρανε πρεπει να περιμενεις. τα πετραδακια του στρατου ολα θα τα μαζεψω,να φτιαξω πετρινη καρδια τον χωρισμο να αντεξω. οταν θα ερθει ο καιρος και θα μετραω μερες τρεχα κοριτσι μου γλυκο να αγορασες βερες. ηταν της μοιρτας μας γραπτο εμεις να γνωριστουμε,να μοιραστουμε τους καημους τους πονους μας να πουμε. ανοιξε την καρδουλα μου που ειναι χαρισμα σου να δεις με γραμματα χρυσα γραμμενο το ονομα σου. περασες με χαιρετησες κι εφυγες παλι φως μου μα με ενα γεια σου μου δωσες τα πλουτη ολου του κοσμου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpah Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Αφού στο σάκο δεν μπορείς μέσα εκείνη να'χεις. Αη Βασίλη να μην ρθεις, για μένα...δεν υπάρχεις...!!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Παράθεση το καλό που μου θες να πάθεις....!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 φακα του μια με την κουνια πανω στην τζεφαλι του τζε που τον πονο τον πολυ εζαωσε το δειν του φακα του δκιο με το μιστρι τζε ο νους του εποτιναχτει και που τον πονο τον πολην μαζευτειν τζε συναχτειν. απο εμενα μια κυπριακη ας πουμε μαντιναδα δικης μου εμπνευσης Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 θα αφησω γενια κ μαλλια κ θα ανεβω στα ορη να εχει αερα μπολικο 7 με 8 μποφοροι σ' αγαπησα οπως αγαπα ο γαιδαρος τα χορτα η ορνιθα το πετινο κ πετεινος την κοτα (και μια σοβαρη) τα ματωμενα χερια σου μικρο μου σκουπισε τα κ εγω τα φυλλα της καρδιας σου δινω για πετσετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 παιδιά θυμάμαι μια μισή μαντινάδα που είχα ακούσει και μου άρεσε πολύ να σας το πω μήπως το ξέρει κανένας όλο το τετράστιχο να μου το πει; οι 2 πρώτοι στίχοι λείπουν... ................. για να φωνάξω σ'αγαπώ και να το πάρω πίσω Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 εγω εχω ενα τετραδιο γεματο ερωτικα ποιηματακια..μου το ειχε χαρισει μια πρωην οταν χωρισαμε!αλλα βαριεμαι να τα γραψω ολα..ενα που μαρεσε πολυ(δεν ειναι ακριβως ποιημα,ουτε μαντιναδα αλλα δεν πειραζει:p) Σαγαπω τοσο οσο ενα δακρυ απο αηδονι ισως αυτο να σου φαινεται λιγο αλλα να ξερεις οτι αν ενα αηδονι δακρυσει..πεθαινει! (ή ενας πιο γλυκος τροπος για να πεις ''σαγαπω μεχρι θανατου'') Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muldergr Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Kρίμα που έκλεισε το http://www.mantinades.gr Είχε χιλιάδες. Έχει ανοίξει όμως το www.mantinada.gr που έχει επίσης χιλιάδες.... ;) Πάντα η Κρήτη διαφορά έχει από τσ'αλλους τόπους γιατί έχει αντάρτικη ψυχή και κουζουλούς αθρώπους! Παράθεση Linux is like sex. If you don't know it, you don't miss it. But if you know it, you'll need it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Το βράδυ που θα κοιμηθώ θα σ' έχω στην καρδιά μου, για να σε δω στον ύπνο μου και στα γλυκά όνειρά μου. Να έρχεσαι σαν άγγελος τις πίκρες να μου πέρνεις, και να μου λες ψιθυριστά αγάπη πως μου φέρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Κάποιες φορές σε σκέφτομαι και κάθομαι και κλαίω, κάποιες φορές σε αισθάνομαι "μα τι κρίμα" λέω. Μια παραίσθηση και αυτή, μια αίσθηση καυτή, το μυαλό μου το θολώνει, το κορμί μου το παγώνει. Μια τέτοια νύχτα με φεγγάρι, κοντά σου να 'ρθω θέλω πάλι, με φιλιά να σε γεμίσω, με αγκαλιές να σου θυμήσω. Πως για 'σένα εγώ πεθαίνω και τις νύχτες σε προσμένω, στο πλευρό μου να καθίσεις τα όνειρά μου με την παρουσία σου να χτίσεις. Αφιερωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Φταίει η μοίρα που δεν πρόκειται, κοντά σου να ζήσω.. Φταίει η τύχη που μ' έκανε τόσο να σ' αγαπήσω.. Φταίνε τ' αστέρια που για σένα μου λένε.. Φταίει η μορφή σου που τα μάτια μου κλαίνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Στο τέσσερα επί τέσσερα θα βάλω παραπέτι Όντε θα κάνω τσακπινιές ο σκύλος να μη πέφτει Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Eθιμο το χω απο παλια μαχαιρι να χαριζω σ' ανθρωπουs που τουs αγαπω και τουs ξεχωριζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ημουνα κάποτε αετός και με έκανες Κουρούνα και για όλα φταίς εσύ μωρή παλιογουρούνα.:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ημουνα κάποτε αετός και με έκανες Κουρούνα και για όλα φταίς εσύ μωρή παλιογουρούνα.:lol: Tι ρομαντικό! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Εχαλασα το αγροτικο να 'ρχομαι στο χωριο σου!!! Γιατι 'χει χωματοδρομο, γ*** τον προεδρο σου!:lol: ----------------------------------------------------- Και 2 σοβαρες... Μ' ένα μπιστόλι παίξε μου, μη λυπηθείς τις σφαίρες, έτσι κι αλλιώς χωρίς εσέ είναι νεκρές οι μέρες Ρίξε μου χίλιες μπαλωθιές μα πόνο δε θα νιώσω τόσο πολύ που σ' αγαπώ δε θα το μετανιώσω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 φερε ποτο ταβερνιαρη για να πιει αυτος που την καρδια του δεν κρατει να πιει στο πονο και στο καημο να συμπληρωσει το κενο νυκτες που φευγουνε νυκτες που περνουνε στροφες εφτα και αλλες δεκα ζειμπεκικο χασαπικο για μια γυναικα φερε ποτο να πιει αποψε να μεθυσει την καρδια του να καταφερει να χαρισει και στου ποτου τη ζαλη πες του θα γυρισει παλι νυκτες που περασαν νυκτες που χαθηκαν στροφες εφτα και αλλες δεκα ζειμπεκικο χασαπικο για μια γυναικα ειναι δικο μου αλλα θα ηθελα καποιος να του βαλει μουσικη Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Σου 'στειλα τα e-mail μου μα εσύ πριν τα ανοίξεις στον Κάδο Ανακύκλωσης διάλεξες να τα ρίξεις. :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 χαχαχαχαχα πολύ καλό χαχαχαχαχαχαχα κ αληθινό! Εμένα ένας φίλος μου μου έγραψε αυτό το ωραίο: Στα κάλλη μιας μελαχρινής ε, κ οι σοφοί απορούνε γιατι κ αυτοί περιγραφή να κάμουν δεν μπορούνε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Την πεθερά μου δάγκωσε στο πόδι ένα λιακώνι και το λιακώνι ψόφησε κι εκείνη ζει ακόμη! :lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 καλο αυτο. και μια για εμας τους λιγο σκοτεινους τυπακους. εχω δυναμεις ισχυρες,σαν θελω εκδικουμε,μα χω κι ευαισθητη καρδια,κι αραια και που λυπουμαι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts