Jump to content

Προβλημα με μετονομασια φακελου.

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να αλλαξω την ονομασια του φακελου που βρισκεται:

C: Documents and settings/(και περιεχει το All Users, Default User και) τον φακελο με το ονομα μου, τον οποιο θελω να αλλαξω...

Οταν κανω απλα "μετονομασια" δεν δεχεται γιατι ειναι μερος του Windows ! Αν υπαρχει καποιος τροπος να του αλλαξω ονομα λετε τελικα να χασω ολα τα αρχεια μου;

Αν καταλαβα καλα (ειναι και πρωι και πρεπει να παω για υπνο! :p ), θες να αλλαξεις την ονομασια του φακελου πχ "Kwstas"; :confused:

Αν ναι, τοτε νομιζω οτι θα γινει αυτο που θες αν απλα αλλαξεις την ονομασια του λογαριασμου σου στο Control Panel-> User Accounts.

Δοκιμασε το και πες μας! ;) :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Αν καταλαβα καλα (ειναι και πρωι και πρεπει να παω για υπνο! :p ), θες να αλλαξεις την ονομασια του φακελου πχ "Kwstas"; :confused:

Αν ναι, τοτε νομιζω οτι θα γινει αυτο που θες αν απλα αλλαξεις την ονομασια του λογαριασμου σου στο Control Panel-> User Accounts.

Δοκιμασε το και πες μας! ;) :)

Κι εγω αυτην την εντυπωση ειχα αλλα δυστυχως δεν αλλαξε το ονομα του φακελου :(

Πρεπει να εχει να κανει με την πρωτη φορα που φορτωνουν τα Windows και σου ζητανε διαφορα στοιχεια... Εκει εβαλα το ονοματεπωνυμο μου πραγμα το οποιο ναι μεν ηθελα να το δηλωσω στην Microsoft αλλα οχι και να φαινεται στα προγραμματα οπως π.χ το DC++

Η διαδρομη που χρησιμοποιυν αυτα τα προγραμματα ειναι ολοκληρη και μαζι με τη διαδρομη των "μοιραζομενων" αρχειων φαινεται και το ονοματεπωνυμο μου και μ'ενοχλει αυτο :O

το c:\documents and settings\ δεν μπορεις να το αλλαξεις, ειναι system folder πως το c:\windows κτλ κτλ.

εαν θελεις να αλλαξεις την διαδρομη του my documents θα πρεπει να κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας σου, ιδιοτητες, αλλαγη προορισμου και θα φυγει απο εκει που ειναι ( c:\documents and settings\username\My Documents )

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Φτιάξε ένα νέο profile με το όνομα που θες... :)

Αυτο τυπικα δεν γινετε. Αλλα μπορεις να κανεις ενα κολπακι, εγω το εκανα μισο (δεν ηξερα) και επαθα χοντρη ζημια αλλα αμα ειχα κανει ενα back-up θα ειμουν μια χαρα. Λοιπον προσεξε και αν ειναι δηνατων περα απο το back του αρχειου κανε και ενα γενικοτερο, και μην ξεχασης να κανεις και ενα system restore point.

Κανεις ενα back-up του φακελου με ολα του τα περιεχωμενα (και αυτα που δεν φενονται) και ενα system restore point, και αν ειναι δηνατων και ενα back-up ολων τον δισκω οπως ακριβως ειναι

Μπαινεις σε safe mode και αλλαζεις το ονομα του φακελου

Κανεις restart, μην τρομαξεις με το θεαμα (το desktop δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που ειχες)

Κανε copy/paste τα αρχεια του φακελου που ειχες κανει back-up ωστε να μπουν οι ρυθμισεις που ειχες πριν.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!

Δεν το εχω δοκιμασει αυτοπροσωπως αλλα εχωνατας κανει το λαθος να μην κανω back-up οτι καταφερα να "κλεψω" απο αλλους χρηστες που ειχα μεσα (παντα κανει καλο να εχω κανεναν παραπανισιω χρηστη :D ) καταφερα να το φερο πανω κατω στα ιδια, οποτε υποθετω πως δουλευει. Αν δεν θελεις να το ρυσκαρεις μην το κανεις, αλλα φανταζομαι πως μια και ειναι φρεσκο το Format δεν θα φοβασε μην χασεις καπια αρχεια

Ασε καλυτερα... Λεω να μην κανω τιποτα "επικινδυνο" τωρα και να περιμενω μεχρι το επομενο format (Αφου εκανα το παρθενικο format αυτου του υπολογιστη μου, τωρα εχει να φαει αρκετα :p ).

Προς το παρον μετεφερα τα "μοιραζομενα" αρχεια μου σε διαδρομη που δεν δειχνει πληρη στοιχεια και θα το αφησω ετσι...

Ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου ;)