Nikos_96 Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 15/4/2025 at 5:47 ΜΜ, panoslvd said: Εμάς μας βλέπω με One UI7 μετά τον Ιούνιο... https://www.sammyfans.com/2025/04/12/one-ui-7-0-release-roadmap-for-samsung-users-in-germany/ Expand On 15/4/2025 at 5:55 ΜΜ, Christos kitsos said: Εκεί βλέπω και εγώ Expand Απαράδεκτοι..μέχρι πέρυσι καυχιόμουν στην παρέα μου οτι καινούρια Xiaomi ερχόντουσαν απο κουτί με παλαιότερο λογισμικό android απο ότι το Α52 που είχα και είχε νεότερο android. Τώρα κουράστηκε η Sammy; τί να πώ; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου On 16/4/2025 at 6:44 ΠΜ, Nikos_96 said: Απαράδεκτοι..μέχρι πέρυσι καυχιόμουν στην παρέα μου οτι καινούρια Xiaomi ερχόντουσαν απο κουτί με παλαιότερο λογισμικό android απο ότι το Α52 που είχα και είχε νεότερο android. Τώρα κουράστηκε η Sammy; τί να πώ; Expand Δυστυχώς η Samsung φέτος τα έχει κάνει μπάχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos oiko Δημ. 16 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Απριλίου Υπομονή παιδιά που θα πάει θα στρώσει το πράγμα,samsung είναι αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 18 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Απριλίου Ας δωσει bugfree εκδοσεις και ας αργησει θα πω εγω. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Παντως εμενα στο τελευταιο Update ξανα εγινε smooth το κινητο... Οπως οταν το είχα αγοράσει... ειχα απογοητευτει... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts