Jump to content

Oppo Find N5 Flip: Φήμες το θέλουν να έχει... ακυρωθεί!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του Φεβρουαρίου που μας πέρασε, υπήρξε μια έντονη ανησυχία για τα μελλοντικά σχέδια της Oppo, καθώς είδαμε να αναδημοσιεύεται μια περίεργη αναφορά που ισχυριζόταν ότι η Κινεζική εταιρεία, απλώς θα εγκατέλειπε την αγορά των foldables, λόγω της πτώσης του μεριδίου της στο χώρο πέρυσι. Ωστόσο, η εταιρεία εσπευσμένα φρόντισε να διαψεύσει τη φήμη.

Μια πρόσφατη αναφορά που προέρχεται από μια αξιόπιστη πηγή, αναφέρει ότι το Find N5 Flip της Oppo, το οποίο επρόκειτο να γίνει ο διάδοχος του Find N3 Flip που κυκλοφόρησε πέρυσι… ακυρώθηκε. Δεν υπάρχει λόγος για αυτό, αλλά υποθέτουμε ότι οι πωλήσεις των προηγούμενων γενιών Flips, που κατασκευάζονται από την Oppo δεν ήταν αρκετά υψηλές, ώστε να δικαιολογούν τη συνέχιση της σειράς. Ωστόσο, θα ήταν μια κίνηση που θα προκαλούσε ιδιαίτερη αίσθηση, αν σκεφτεί κανείς πόσο αναπτυσσόμενη είναι ακόμη και σήμερα η αγορά των αναδιπλούμενων.

Από την άλλη πλευρά, το Oppo Find N5 είναι έτοιμο και προφανώς θα κυκλοφορήσει ακόμη και παγκοσμίως μαζί με το OnePlus Open 2, το οποίο θα μπορούσε και πάλι να είναι η ίδια συσκευή με διαφορετικό όνομα – ακριβώς όπως συνέβη με το Find N3 και το αρχικό Open.

Επιπλέον, στα… αντίπαλα στρατόπεδα, το Mix Fold 4 της Xiaomi φέρεται να κυκλοφορεί παγκοσμίως και θα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο Xiaomi. Το Mix Flip, το πρώτο foldable της Xiaomi, έρχεται επίσης φέτος, αλλά θα παραμείνει περιορισμένο στην Κίνα. Τον ίδιο δρόμο φαίνεται να ακολουθεί και η vivo, με το X Fold3 να λανσάρεται παγκοσμίως, ενώ το X Flip2 θα παραμείνει στην Κίνα. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω και διαβλέποντας μια σύγχηση που επικρατεί σε πολλές από τις εταιρείες που κάνουν focus στα foldables, όλα δείχνουν ότι η Samsung θα παίζει για πολύ καιρό χωρίς αντίπαλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...