Jump to content

Ταχύτητες εκτός ορίων για την νέα κάρτα Express microSD 256 GB της Samsung


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την διανομή δειγμάτων νέων καρτών μνήμης Express microSD των 256 GB έχει αρχίσει η Samsung και αναφέρει πως αυτός ο τύπος νέων της καρτών φέρει εντυπωσιακή διαδοχική ταχύτητα ανάγνωσης έως και 800 MB/s.

Ο Hangu Sohn, ο παγκόσμιος αντιπρόεδρος του τμήματος προϊόντων με την επωνυμία Samsung Electronics, τόνισε τη σημασία αυτών των εξελίξεων, δηλώνοντας ότι οι νέες κάρτες microSD προσφέρουν απόδοση επιπέδου SSD και εκτεταμένη χωρητικότητα σε απίστευτα συμπαγή μορφή. Αυτό το άλμα στην τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν τη δύναμη των εφαρμογών αιχμής τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Η εισαγωγή της κάρτας μνήμης microSD Express της Samsung σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της κάρτας μνήμης. Ενώ οι παραδοσιακές κάρτες microSD χρησιμοποιούν συνήθως το πρότυπο UHS-1 με μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 104 MB/s, η σειρά SD Express ανεβάζει τον πήχη με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 985 MB/s. Αυτή η ραγδαία αύξηση στους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων υπόσχεται μια μεταμορφωτική εμπειρία υπολογιστών σε διάφορες πλατφόρμες.

Με το πρωτόκολλο PCIe Gen3x1, η νέα SD Express απελευθερώνει εξαιρετικές ταχύτητες που ανταγωνίζονται ακόμη και τους SATA SSD, με ταχύτητα ανάγνωσης 800 MB/s. Αυτό αντιπροσωπεύει μια βελτίωση 1,4 φορές σε σχέση με τους παραδοσιακούς SSD και πάνω από τέσσερις φορές την ταχύτητα από τις συμβατικές κάρτες μνήμης διασύνδεσης UHS-1. Η τεχνολογία Dynamic Thermal Guard της Samsung εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία της κάρτας μνήμης, ακόμη και κατά την παρατεταμένη χρήση.

Εκτός από τις δυνατότητές της υψηλής απόδοσης, η κάρτα μνήμης microSD 1 TB UHS-1 της Samsung ξεπερνά τα όρια της χωρητικότητας αποθήκευσης. Χρησιμοποιώντας οκτώ επίπεδα του 8ης γενιάς 1Tb V-NAND της Samsung, αυτή η κάρτα microSD προσφέρει απαράμιλλη δυνατότητα αποθήκευσης. Επιπλέον, υποβάλλεται σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα, διαθέτοντας έξι προστατευτικά χαρακτηριστικά, όπως αντοχή στο νερό, αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, αντοχή σε πτώση, αντοχή στη φθορά, προστασία ακτίνων Χ και αντιμαγνητική προστασία.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Και πού θα την βάλουμε, όταν η ίδια η Samsung δεν προσφέρει microSD slot στα κορυφαία της κινητά;

Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, Voodooman said:

Και πού θα την βάλουμε, όταν η ίδια η Samsung δεν προσφέρει microSD slot στα κορυφαία της κινητά;

Σε συσκευές που υποστηρίζουν microSD όπως φορητές παιχνιδο κονσόλες, mid range κινητά, φωτογραφικές κάμερες κλπ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...