Mythozz Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Ti ακομα να το κλειδώσουμε αυτο το thread? :blink: :whistle: [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX Φίλε gmac οι χειρώτερεs βρησιέs του ειναι οι φατσούλεs εαν παρατηρήσειs προσεκτικά ποιέs έβαλε. :lol: :lol: (αν τώρα αυτό δεν είναι αστείο και κατάλληλο για να βάλω φατσούλες τότε ποιο είναι; ) :wacko: :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ @kostas@sl45i για εξήγησε μας ξανά ρε μεγάλε που βγαίνεις και μιλάς με τόση ασέβεια και ειρωνεία προς τον VIDEOMIX,πιο είναι τελικά το πρόβλημα σου; Ασέβεια; Τι εννοείς φίλτατε; Μόνο το ποστ μου με τις φατσούλες διάβασες; Διάβασε και τα άλλα και βρες σε ποιο σημείο προσβάλλω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix Εγώ θα έλεγα να αποφεύγουμε γενικά τις πομπώδεις εκφράσεις περί πατρίδας, έθνους, ανθελληνισμού και προδοσίας. Στην πράξη κανείς μας δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο πατριώτης από τον άλλον. Το να διεκδικεί κάποιος στα λόγια περισσότερο πατριωτισμό από τους άλλους και να κατηγορεί ανθρώπους που δεν ξέρει ως ανθέλληνες και προδότες δεν είναι τιμητικό για κανέναν. Συμφωνώ απόλυτα και απλά αυτό που προσθέτω είναι να αποφεύγουμε σε άσχετα threads με την πολιτική να εκφράζουμε πολιτικές απόψεις. Αυτό προσπάθησα να πω πάνω τόσο αναλυτικά, με αφορμή το πολιτικό και άσχετο με το θέμα του thread post του μέλους videomix. Με το ποστ του ο βίντεομιξ κατάφερε το απίστευτο: να ανοίξει πολιτική συζήτηση και καυγά σε θέμα που ακριβώς με αυτό το πρόβλημα ασχολούνταν: το αν πρέπει να γίνει ένα boxing thread και στο πως να αποφεύγονται οι καυγάδες στο τσατ εντ φαν με αφορμή κυρίως πολιτικές και αθλητικές συζητήσεις. Δεν αντιδικώ με κανέναν απλά διαμαρτυρήθηκα για κάτι που με ενόχλησε (και το εξηγώ παραπάνω) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Λοιπόν μιας και ηρεμήσαμε ολοι,τωρα μπορούμε να συζητήσουμε kostas@sl45i τον videomix δεν τον ξερεις,δεν είναι ο κολλητός σου,δεν σε προκάλεσε ούτε σε έθιξε ως προσωπικότητα,τον τρόπο με τον οποίο του μίλησες εσύ πως θα τον χαρακτήριζες;Ήδη με την σιωπή σου παραδέχτηκες ότι του μίλησες με ειρωνεία.Η ειρωνεία δεν είναι μια μορφή ασέβειας προς των συνομιλητή σου;Μην μπω σε λεπτομέρειες περί Παπαδόπουλου κλπ που αναφέρεις,αν θέλει ας το κάνει ο videomix Πέρα από αυτό σεβαστές οι απόψεις σου και δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Όπως δικαίωμα είναι και του videomix να πιστεύει όπου θέλει και να το εκφράζει με όποιων τρόπο θέλει,φυσικά μέσα στα όρια της ευπρέπειας και των κανόνων που επιβάλει(με την δικιά μας αποδοχή κατά την εγγραφή μας) στα μελοι της η Αγορά του myphone. Συμφωνώ απόλυτα και απλά αυτό που προσθέτω είναι να αποφεύγουμε σε άσχετα threads με την πολιτική να εκφράζουμε πολιτικές απόψεις. Δες από πάνω Αυτό προσπάθησα να πω πάνω τόσο αναλυτικά, με αφορμή το πολιτικό και άσχετο με το θέμα του thread post του μέλους videomix. Ο άνθρωπος έκανε αυτοκριτική,και μάλιστα συνεχίζοντας μίλησε για ενότητα.Η ένσταση σου που ακριβώς είναι; Με το ποστ του ο βίντεομιξ κατάφερε το απίστευτο: να ανοίξει πολιτική συζήτηση και καυγά σε θέμα που ακριβώς με αυτό το πρόβλημα ασχολούνταν: το αν πρέπει να γίνει ένα boxing thread και στο πως να αποφεύγονται οι καυγάδες στο τσατ εντ φαν με αφορμή κυρίως πολιτικές και αθλητικές συζητήσεις. Το συγκεκριμένο θέμα ήταν ανενεργό για 3 ημέρες. Μάντεψε ποιος το επαενεργοποίησε φέρνοντας με άκομψο τρόπο στο προσκήνιο καυγάδες και δήθεν πολιτικολογία; Αυτά τα ολιγα από εμενα Φιλικά «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Όπως δικαίωμα είναι και του videomix να πιστεύει όπου θέλει και να το εκφράζει με όποιων τρόπο θέλει,φυσικά μέσα στα όρια της ευπρέπειας και των κανόνων που επιβάλει(με την δικιά μας αποδοχή κατά την εγγραφή μας) στα μελοι της η Αγορά του myphone. Δες από πάνω Εδώ ουσιαστικά συμφωνούμε. Δε διακρίνω διαφορά απόψεων.. :) Αρχικό Μήνυμα από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Ο άνθρωπος έκανε αυτοκριτική,και μάλιστα συνεχίζοντας μίλησε για ενότητα.Η ένσταση σου που ακριβώς είναι; Μα φίλε, ας είμαστε ειλικρινείς. Τι είδους αυτοκριτική είναι αυτή όπου εκτοξεύει κατηγορίες και πάλι μιλά περί ελληνικότητας και όλων αυτών που μας οδηγούν σε καυγάδες... :( Αρχικό Μήνυμα από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Το συγκεκριμένο θέμα ήταν ανενεργό για 3 ημέρες. Μάντεψε ποιος το επαενεργοποίησε φέρνοντας με άκομψο τρόπο στο προσκήνιο καυγάδες και δήθεν πολιτικολογία; Εγώ χθες έτυχε να διαβάσω το θέμα και θέλησα να πω τη γνώμη μου. Κι ούτε που κοίταξα ημερομηνίες στα ποστ. Άλλωστε 3 μέρες δεν είναι και μεγάλο διάστημα ανενεργείας ενός thread ώστε να μη μπορούμε να ποστάρουμε πιστέβω. Ας με διορθώσουν οι αντμίν αν κάτι άλλο ισχύει και δε το ξέρω... ;) Όσο για το παράπονο αυτό καθαυτό που έκανα, δεν είναι ούτε τωρινό ούτε χθεσινό. Υπάρχει εδώ και καιρό απλά κάποια στιγμή θέλησα να το εκφράσω. Θα ήθελα όμως να μου απαντήσεις. Είναι ωραίο να πολιτικοποιούμε τα άσχετα με την πολιτική θέματα και να τα μετατρέπουμε σε αρένες τη στιγμή που υπάρχουν (μπόλικα!) πολιτικά θέματα στο chat + fan για να πούμε εκεί τη άποψη μας; Εμένα αυτό με ενόχλησε κι έχω την εντύπωση ότι ούτε κι εσύ θες να συμβαίνει αυτό, όπως και η πλειοψηφία του φόρουμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αχ τελικά έχουμε γελάσει απίστευτα τις τελευταίες μέρες :lol: Ξαφνικά η λέξη πατρίδα έγινε λέει "πομπώδης έκφραση". :wacko: Και το έθνος επίσης. Ενώ το να κολλάμε σε κάποιους την ταμπέλα του εθνικιστή και ρατσιστή δεν είναι προφανώς πομπώδη έκφραση. Όπως φυσικά δεν είναι πομπώδες το να αποκαλείς κάποιον ξερόλα προφανώς. Τελικά αν χαλαρώσεις, ακουμπήσεις πίσω και τα δεις από την αστεία τους πλευρά θα καταλάβεις τη γελοιότητα του πράγματος. :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Εγώ πάλι να θυμήσω σε όλους σας πως έχετε παραβεί κατ'επανάληψη τους ΟΠΧ στο παρόν topic...... Καλό θα ήταν να αφήσετε κατά μέρος τις ειρωνίες και τις σπόντες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Η πυγμαχία είναι ένα αρχαίο και συνάμα πρωτόγονο άθλημα. Λυπάμαι αλλά η όλη συζήτηση δεν έχει θέση στο σχολιασμό, αλλά όπως φαίνεται ούτε και στο forum. Όχι δεν θα ρίξω καμία ποινή ούτε θα κάνω περαιτέρω επεμβάσεις. Ωστόσο πιστεύω ότι αρκετά εκτονωθήκατε ήδη και το μήνυμά σας πέρασε σαφέστατα στην άκρη του μυαλού μου :) Από εδώ και στο εξής και περιμένετε σχετική ανακοίνωση στο chat & fun κομμένες οι πολιτικές συζητήσεις. Ας μιλήσουμε καλύτερα για κινητά :) Απολαύστε το λοιπόν όσο κρατήσει... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts