silent_scream Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Σε προηγούμενο ποστ αναφέρω ότι τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν έγινε κάτι. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Ρε συ μου κανει εντυπωση παντως γιατί όπως στα ΝΟΚΙΑ υπαρχει ενας κωδικος για να κανεις μαστερ reset ετσι πρεπει να υπαρχει και για τα Sony!Δε μπορει να θυμαμαι τοσο λαθος Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 τι να πω δεν ξέρω, θα περιμένω μία βδομάδα για έγκριση από ΕΜΜΑ, κι αν δεν δουλέψει ούτε αυτό, θα το πάω σε Γερμανό, κι ο Θεός βοηθός...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 τι να πω δεν ξέρω, θα περιμένω μία βδομάδα για έγκριση από ΕΜΜΑ, κι αν δεν δουλέψει ούτε αυτό, θα το πάω σε Γερμανό, κι ο Θεός βοηθός...! σε επισημο service point θα πας και θα στο κανουν αμεσα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuravibe Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα μου. Έχω ένα Sony Ericsson U100i μιας φίλης, η οποία έχει ξεχάσει τον κωδικό ασφαλείας και δεν μπορεί πλέον να το χρησιμποποιήσει. Υπάρχει μήπως τρόπος να τον επαναφέρουμε στον εργοστασιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankam Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 καλησπερα στην παρεα! εχω ενα παλιο sagem my411cv που το χρησιμοποιουσα πριν χρονια και το ξεθαψα για να βαλω μια νεα sim αλλα ξεχασα τον κωδικο συσκευης,εβαλα ολους τους πιθανους συνδιασμους που θυμομουν αλλα τιποτα... οπως καταλαβαινετε η αξια του κινητου ειναι μηδαμινη και δεν αξιζει να το παω για ξεκλειδωμα,υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω? ευχαριστω προκαταβολικα,καλες γιορτες σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 To topic αναφέρεται στην ανάκτηση κωδικών από συσκευές SE κι όχι άλλες. Δύσκολο να λάβεις κάποια απάντηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ρε φιλε δεν ειναι δωρεαν με αποδειξη αγορας. μου ζητησαν 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 γεια σας παιδια εμαι καινουργιοσ στο φορουμ και γραφτηκα γιατι εχω ενα προβλημα και ειπα μηπως βρω λυση εχω ενα samsung sgh-i520 και εβαλα τον κωδικο κλειδωματος 5 φορες λαθος και τωρα μπλοκαρε και δν ανοιγει το πηγα σε ενα καταστημα sony ericson service point kai moy zhthse 10 ευρω αλλα και παλι δν καταφερε να το ξεκλειδωσει μετα μου ειπε πως θελει 20 ευρω για να το στειλει καπου αλλου.... τωρα τι μπορω να κανω υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι αλλο που πρεπει να κανω???? please help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Μπορείς να ρωτήσεις όμως http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=18. Αλήθεια, γιατί πήγες ένα samsung κινητό σε SE service point; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 ειναι για ολα τα κινητα κ ας γραφει SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tze Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 παιδια το μικρο μου ξαδερφακι μου μπλοκαρε το κινιτο και θελει ερωτηση ασφαλειας αλλα δεν ξερω ποια ειναι γτ εβαλε ακυρες λεξεις και στην cosmote μου ζητησαν αρκετα για να μου το φτιαξουν.ξερετε κανενα προγραμμα που να μπορω να το ξεμπλοκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts