teokeh Δημοσιεύτηκε November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2005 Έχω μία οθόνη Sony 17" CRT και μου δημιουργήθηκε ένα ξαφνικό πρόβλημα απο το πουθενά. Στράβωσε και έσπασε ένα pin απο το καλώδιο σύνδεσης με την κάρτα γραφικών και δεν λειτουργεί η οθόνη. Άνοιξα το κουτί και είδα το καλώδιο πως συνδέεται στην πλακέτα. Το ερώτημά μου είναι τι μπορώ να κάνω με αυτό, 1) να βρώ ένα οποιοδήποτε καλώδιο και να το βάλω στην θέση του χαλασμένου, 2) πρέπει να βρώ ένα ακριβώς ίδιο και να το αντικαταστήσω ή μήπως έχω κάποια άλλη επιλογή. Να την πάω σε service......no way. Η οθόνη είναι πραγματικά πολύ καλή και θα ήθελα να την φτιάξω. Κάθε βοήθεια αποδεκτή και θα εκτιμηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Έχω μία οθόνη Sony 17" CRT και μου δημιουργήθηκε ένα ξαφνικό πρόβλημα απο το πουθενά. Στράβωσε και έσπασε ένα pin απο το καλώδιο σύνδεσης με την κάρτα γραφικών και δεν λειτουργεί η οθόνη. Άνοιξα το κουτί και είδα το καλώδιο πως συνδέεται στην πλακέτα. Το ερώτημά μου είναι τι μπορώ να κάνω με αυτό, 1) να βρώ ένα οποιοδήποτε καλώδιο και να το βάλω στην θέση του χαλασμένου, 2) πρέπει να βρώ ένα ακριβώς ίδιο και να το αντικαταστήσω ή μήπως έχω κάποια άλλη επιλογή. Να την πάω σε service......no way. Η οθόνη είναι πραγματικά πολύ καλή και θα ήθελα να την φτιάξω. Κάθε βοήθεια αποδεκτή και θα εκτιμηθεί. Καλησπέρα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα καλώδιο οθόνης, και αν μπορείς να το τοποθετήσεις μόνος σου, αν δεν μπορείς να το τοποθετήσεις τότε μπορείς να πας σε κάποιο μαγαζί να σου το περάσουν. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts