Jump to content

(MSN) Windows Live Messenger 8.0 (Beta)

Demis_CY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"There is no MSN Messenger 8 yet. Not in public beta anyway. However, there's a new virus going around pretending to be "MSN Messenger 8 Working BETA," reports the F-Secure blog.

"There's two ways to catch it. First, by downloading it from a fake site where it has been supposedly "'leaked':If you download and run BETA8WEBINSTALL.EXE from that site, you won't get a new chat client. Instead, your existing MSN Messenger will start to send download links to everyone in your contact list. It also connects your machine to a botnet server. The download link always contains the recipients' email address. For example, if you'd have a friend with email address huuhaa@foobar.com, he would get a download link like msgrbeta8.com/im.php?msn=huuhaa@foobar.com".

The F-Secure post also has screen shots.

There is a new verion of Microsoft Messenger on the way: it's called Microsoft Live Messenger. It is being beta tested at the moment, and you can follow its progress on the team's blog, Inside Windows Live Messenger.

http://blogs.guardian.co.uk/askjack/2005/12/dont_download_msn_messenger_be.html

Καλα εκανες και το ποσταρες αυτο για να μην την πατήσει κανένας.

Τα Links που δινει ο Μερακλης πάντως ειναι ΟΚ. Δεν υπάρχει τπτ επιληψιμο.

WINDOWS LIVE MESSENGER RULEZ!:D

• Απαντήσεις 321
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλα εκανες και το ποσταρες αυτο για να μην την πατήσει κανένας.

Τα Links που δινει ο Μερακλης πάντως ειναι ΟΚ. Δεν υπάρχει τπτ επιληψιμο.

WINDOWS LIVE MESSENGER RULEZ!:D

Αντε πάλι καλά που είμαι και εγώ!!:p :p

Λοιπόν αυτά τα λινκ που έδωσε στο locked θέμα μου.

Είναι μέγεθος 16mb ενώ άλλα λινκ που κατέβασα είναι 11mb.

Έχω εγκαταστήσει αυτό με 16mb και πέζει μια χαρά.Είναι 8.0.0290 version.

Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.

@bayern7 είμαι λίγο πίσω στο msn massenger αλλά τι να κάνουμε.Το μεσημέρι τον είδα για πρώτη φορά :lol: :p

τι 8α λέγατε να αλλάξουμε msn e-mail!!??πείτε και είμαι μέσα(δεν νομίζω να είμαι εκτός θέματος πάλι για msn μιλάω)

με εκνευριζει που ολο και πιο βαρυς γινεται.....λες και το κανουν επιτηδες..

Μπορεί να μου στήλει κάποιος το patch?

Aυτό το link σε πάει στην αρχική σελίδα του mess.be .

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Δεν μπορω να βρω το Patch.Το λινκ αυτο βγαζει στην αρχικη σελιδα!

να το λινκ που θες απευθείας στο αρχειο

http://www.mess.be/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=648&PHPSESSID=19763e93c7b8bb3b61028b7cbce5ffad

Είναι μέγεθος 16mb ενώ άλλα λινκ που κατέβασα είναι 11mb.

Έχω εγκαταστήσει αυτό με 16mb και πέζει μια χαρά.Είναι 8.0.0290 version.

Μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.

Η τελευταία έκδοση είναι η 8.0.0365.

Μπορεις να βρεις patch για να βγάλεις τις διαφημίσεις και τα άχρηστα κουμπάκια που υπάρχουν δεξιά και αριστέρα στο http://a-patch.tk

Εγώ είμαι Official beta tester του WLM8 και έτσι δεν χρειάζεται να τρέχω άλλα προγράμματα για να κάνω login.;)

Εγώ είμαι Official beta tester του WLM8 και έτσι δεν χρειάζεται να τρέχω άλλα προγράμματα για να κάνω login.;)

Πώς έγινες official beta tester εσύ; :confused: Πιο μάγκας είσαι; :p

Υπάρχει και το patchaki που σε κάνει official beta tester αλλά δεν ποιάνει σε όλους.. :(

1) Log into your Hotmail account.

2) Make sure your country (Options > Personal > Profile) is set to United States and your language (Options > Personal > Language) to English. Save the settings.

3) Right-click here and copy the link.

4) Go to the browser window where you're logged into Hotmail and paste the link in the address bar. Hit enter and go to the URL.

5) Accept the agreement by clicking Join Mail Beta!.

In most cases, you'll be redirected to the brand new Windows Mail Beta interface (or try logging in at mail.live.com). Do not complain if you aren't. It worked for two out of the three accounts I "upgraded". And for your information, I did not take the risk to apply this to my main Hotmail account.

http://www.mess.be

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Παιδιά - κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα - δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να έχει κάποιος το 8 στην παρούσα μορφή του. Για μένα σημαντικό είναι να βλέπω ποιος βγαίνει από το msn και αν κάποιος χρήστης αλλάζει όνομα να με ενημερώνει με pop-up παράθυρο. Επίσης να βλέπω πότε ανοίγει και πότε κλείνει το παράθυρό μου κλπ. Ενέργειες που κάνει το plus! 3.

Με τον 8 δεν υπάρχει συμβατότητα για αυτές τις δυνατότητες και το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι υποστηρίζονται τα offline μηνύματα.

Κατά τ'άλλα καμιά απολύτως ουσιαστική διαφορά. Βέβαια γούστα είναι αυτά. :)

Παιδιά - κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα - δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να έχει κάποιος το 8 στην παρούσα μορφή του. Για μένα σημαντικό είναι να βλέπω ποιος βγαίνει από το msn και αν κάποιος χρήστης αλλάζει όνομα να με ενημερώνει με pop-up παράθυρο. Επίσης να βλέπω πότε ανοίγει και πότε κλείνει το παράθυρό μου κλπ. Ενέργειες που κάνει το plus! 3.

Με τον 8 δεν υπάρχει συμβατότητα για αυτές τις δυνατότητες και το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι υποστηρίζονται τα offline μηνύματα.

+1...

[sIGPIC][/sIGPIC]

@Crypton-R- αυτο που λες ειναι για το mail beta και οχι για τον messenger beta.

Εχω 10 προσκλησεις οποιος θελει ας αφησει ενα Pm με ενα email.

Oneplus 6 8/128

Με τον WLM8 δεν χρειάζεται να ξέρεις πότε βγαίνει κάποιος μιας και άμα βγει μπορεις να του στειλεις offline messaging σαν να ειναι μέσα. :p

Τρελό + το οffline messaging.

Tώρα το notification τοy πότε σου ανοίγει παράθυρο και πότε το κλεινει είναι τελείως άχρηστο μιας και στο 70% είναι λάθος.

Κλασσικο παράδειγμα όταν αλλάζεις την display pic σου. Όταν δει ο client του άλλου τη καινούρια σου πετάει ποπαπ ότι και καλα σου άνοιξε conv window.

Και πολλές άλλες φορές τις οποίες δεν έχω προσπαθήσει και καταφέρει να αναπαράγω.

Τώρα για το πότε κλείνω το Prive μας. Στείλε σε κάποιον ένα αρχείο 10ΜΒ και μίλα του ανα 2 λεπτά. Το plugin να δεις πόσες φορές θα σου πει ότι έκλεισε ο άλλος το παράθυρο, φυσικά ο άλλος δεν το κλείνει μιας και το file transfer συνεχίζεται κανονικά.

Τελος πάντων δεν προσπαθώ να σε πείσω. Τα πάντα ειναι θέμα τύχης και ανάγκης.

Εμένα το offline messaging μου φαίνεται εξαιρετικά χρήσιμο, και πολύ πιο χρησιμο από το notification για αλλαγη nick ή για sign out.

Καθένας με τα γούστα του.

Βρηκα ενα bug στον 8.Mιλουσα με ενα παιδι που ειχε nick ''Antonis'' και το msn ''μπερδευτηκε'' με μια αλλη επαφη μου που εχει ιδιο nick και μου εδειχνε οτι συνομιλω με τον δευτερο...

Mετά την ευγενική χορηγία-πρόσκληση του Demis_CY έβαλα και εγώ WLM8!:D

To πρόβλημα είναι οτι δεν συνδέεται.

Πατάω sign-in και δεν κάνει τίποτα.

Σαν να μην προσπαθεί να συνδεθεί καθόλου.

Τι μπορεί να φταίει;

Hm... no clue.. remove kai install xana na doume..

kane kai kana restart

To έκανα remove μαζί με το plus και το stuffplug και κάτι άλλο για winks.

Έκανα και registry clean, το ξαναεγκατέστησα και πάλι τα ίδια.

Πάει να συνδεθεί για 1-2secs και κόβεται.:(

To έκανα remove μαζί με το plus και το stuffplug και κάτι άλλο για winks.

Έκανα και registry clean, το ξαναεγκατέστησα και πάλι τα ίδια.

Πάει να συνδεθεί για 1-2secs και κόβεται.:(

Και μένα!

Όταν γράφω το e-mail κολλάει, και μετά από λίγο εμφανίζει ότι είχα γράψει!

Ο κέρσορας εξαφανίζεται αν τον περάσεις πάνω από το πρόγραμμα όταν έχει κολλήσει. Όταν ξεκολλάει, γράφω το password, και πατάω sign in, και εκεί κολλάει!:(

http://img389.imageshack.us/img389/4436/msn6yr.th.png http://img389.imageshack.us/img389/7707/msn23cz.th.png

EDIT: Πρέπει να ομολογήσω ότι μου το έκανε και ο 7.5 η final έκδοση, και χρειάστηκε να βάλω τον 7 για να δουλέψει!

εγω εχω αλλο προβλημα,ενω μου στειλανε προσκληση και μπαινω σε αυτη δεν υπαρχει πουθενα το download για τον messenger,,μηπως παιζει ρολο οτι δεν εχω hotmail ,msn account,,εχω αλλον τον οποιον μπαινω κανονικα στο 7.5...που παω μολις κανω login στο windows Live????

εγω εχω αλλο προβλημα,ενω μου στειλανε προσκληση και μπαινω σε αυτη δεν υπαρχει πουθενα το download για τον messenger,,μηπως παιζει ρολο οτι δεν εχω hotmail ,msn account,,εχω αλλον τον οποιον μπαινω κανονικα στο 7.5...που παω μολις κανω login στο windows Live????

Mπες με IE όχι με firefox.

Official Beta Tester και εγώ :)

Δεν έμπενα καθόλου messenger λόγω του οτί πολύ απλά δεν μου άρεσε το όλο interface των προηγούμενων εκδόσεων. Ο WLM απλά με ικανοποιεί και τον χρησιμοποιώ.

Mπες με IE όχι με firefox.

με Ι.Ε μπαινω με τον firefox δεν με αφηνει κα8ολου...μπαινω στο windows Live αλλα δεν βλεπω πουθενα try για το messenger...παιζει ρολο που τα windows δεν ειναι γνησια...δεν ξερω τι να σκεφτω...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...