Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσο για την αυτονομία, λέει ότι του βγάζει περίπου 1 μέρα, ενώ το WiFi δεν μπόρεσε να το δοκιμάσει, λόγω πρώιμης έκδοσης λογισμικού.

1 μέρα χωρίς wi-fi? Λίγο μου φαίνεται. Πάντως δε νομίζω να το αφήσει έτσι η Nokia. Θα κυκλοφορήσει και μεγαλύτερη μπαταρία.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδιά,

Στην φωτογραφία που έχω συνημμένη μήπως ξέρει κανείς τί είναι αυτό που έχω σε κύκλο? διότι στο manual N80 δεν λέει τίποτα:mad: :mad:

Επίσης να προσθέσω την άποψη μου ότι το κινητό θα στοιχίσει περίπου στα 600-650 ευρώ :( :( διότι είναι μια συσκευή του είδους Ν90 δηλαδή εκείνο είχε μία πάρα πολύ καλή φωτογραφική μηχανή ήταν 3G και ήταν symbian άρα το Ν80 επεδή είναι symbian series 9.1 (καινούργιο), υποστηρίζει Wi-Fi, και έχει, απο οτι είδαμε μέχρι στιγμής, μία αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή με 3,0 mgpixel ανάλυση και απο οτι είδα στις φωτογραφίες και manual πολύ καλό μενου για να βγάλεις φωτογραφίες. Συν οτι έχει σχεδόν όλα όσα έχει το Ν90 και παραπάνω...

Μακάρι να μην βγω αληθινός!!!:O :O

Ευχαριστώ πολύ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Καλημέρα παιδιά,

Στην φωτογραφία που έχω συνημμένη μήπως ξέρει κανείς τί είναι αυτό που έχω σε κύκλο? διότι στο manual N80 δεν λέει τίποτα:mad: :mad:

Επίσης να προσθέσω την άποψη μου ότι το κινητό θα στοιχίσει περίπου στα 600-650 ευρώ :( :( διότι είναι μια συσκευή του είδους Ν90 δηλαδή εκείνο είχε μία πάρα πολύ καλή φωτογραφική μηχανή ήταν 3G και ήταν symbian άρα το Ν80 επεδή είναι symbian series 9.1 (καινούργιο), υποστηρίζει Wi-Fi, και έχει, απο οτι είδαμε μέχρι στιγμής, μία αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή με 3,0 mgpixel ανάλυση και απο οτι είδα στις φωτογραφίες και manual πολύ καλό μενου για να βγάλεις φωτογραφίες. Συν οτι έχει σχεδόν όλα όσα έχει το Ν90 και παραπάνω...

Μακάρι να μην βγω αληθινός!!!:O :O

Ευχαριστώ πολύ

Η απόδοση της κάμεράς του για τα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Ν90. Το Ν90 είναι camera phone, (εξού και ο carl zeiss φακός). Το Ν80, όχι:).

Καλημέρα παιδιά,

Αν δεν κανω λαθος το κουμπι on/off ειναι :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Έκανα ένα post εδώ και ζητάω από τον Virgile να εγκαταστήσει αν μπορεί το SysInfo, που δείχνει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το hardware του κινητού.

Δεν ξέρω αν η εφαρμογή αυτή είναι συμβατή με Symbian 9.1, αλλά αν είναι, θα καταφέρουμε να μάθουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το N80. Προς το παρόν περιμένουμε απάντηση του Virgile.

Edit: Απάντησε και είπε ότι το κινητό (μαζί με τα άλλα 3 που έχει στα χέρια του για την παρουσίαση) δεν είναι δικά του, έχουν πρώιμη έκδοση λογισμικού και δεν ρισκάρει να εγκαταστήσει άγνωστες εφαρμογές. Με το δίκιο του ο άνθρωπος, μη βρει και κανένα μπελά.

this signature is under heavy construction

Και συνεχίζουμε να μην ξέρουμε αν κάποιες απο τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές, υπάρχει πιθανότητα να τρέχει στα symbian 9. Απο όλους αυτούς που έχουν παρουσιαστεί στο δίκτυο με Ν91, Ν80, Ε60 κτλ, κανένας δεν έχει εγκαταστήσει ούτε μία εφαρμογή ενώ οι περισσότεροι, δεν κάνουν ούτε απλή αναφορά στο αν προσπάθησαν.

Τουλάχιστον συνεχίζουμε να ελπίζουμε οτι μερικές ίσως τρέχουν. Υπομονή.

http://img219.imageshack.us/img219/7670/photo1859vj.th.jpg http://img297.imageshack.us/img297/4701/photo1889ym.th.jpg

Mirror απο το video καταλαβαινω οτι δεν εχει μηχανισμο για να κλεινει, σαν το 6270,8800 :(

Video taken from N90

http://rapidshare.de/files/12167122/Video_du_Nokia_N80_par_N90.mp4.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και συνεχίζουμε να μην ξέρουμε αν κάποιες απο τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές, υπάρχει πιθανότητα να τρέχει στα symbian 9. Απο όλους αυτούς που έχουν παρουσιαστεί στο δίκτυο με Ν91, Ν80, Ε60 κτλ, κανένας δεν έχει εγκαταστήσει ούτε μία εφαρμογή ενώ οι περισσότεροι, δεν κάνουν ούτε απλή αναφορά στο αν προσπάθησαν.

Τουλάχιστον συνεχίζουμε να ελπίζουμε οτι μερικές ίσως τρέχουν. Υπομονή.

Τουλάχιστον ο Virgile του planete-nokia.com με τον οποίο επικοινώνησα, λέει ότι 2 εφαρμογές και 2 παιχνίδια που πέρασε τρέχουν κανονικά.

Μερικοί ίσως να φοβούνται (και δικαιολογημένα) να περάσουν πολύπλοκες εφαρμογές σε μια συσκευή που έχουν πάρει μόνο για δοκιμή και είναι πολύ πρώιμης έκδοσης firmware (ας μου φέρουν πάντως εμένα κανένα, και μέσα στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα θα το έχω τιγκάρει στα προγράμματα :p )

Ναι Νίκο. Έχω επικοινωνήσει και με άλλους παλιότερα (και απο το δικό μας φόρουμ αλλά και απο ξένα) ζητώντας τους να εγκαταστήσουν συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά φαίνεται οτι είναι υπερβολικά διστακτικοί όλοι τους. Άλλωστε, δεν νομίζω οτι ένα 60άρι μπορεί να πάθει κάποια σημαντική βλάβη απο μία μη αξιόπιστη εφαρμογή, όσο και πρώιμο αν είναι το firmware που φοράει.

Ναι Νίκο. Έχω επικοινωνήσει και με άλλους παλιότερα (και απο το δικό μας φόρουμ αλλά και απο ξένα) ζητώντας τους να εγκαταστήσουν συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά φαίνεται οτι είναι υπερβολικά διστακτικοί όλοι τους. Άλλωστε, δεν νομίζω οτι ένα 60άρι μπορεί να πάθει κάποια σημαντική βλάβη απο μία μη αξιόπιστη εφαρμογή, όσο και πρώιμο αν είναι το firmware που φοράει.

Όντως... εξάλλου στη χειρότερη περίπτωση κάνεις ένα full format και καθαρίζεις. Από την άλλη, επειδή με πρώιμες εκδόσεις λογισμικού έχω δει πολλά περίεργα (π.χ. κινητά να μου μένουν στα χέρια και να θέλουν ξανά φλασάρισμα, μόνο και μόνο επειδή ενεργοποίησα το Bluetooth), δεν παρεξηγώ απόλυτα όσους είναι επιφυλακτικοί.

1 μέρα χωρίς wi-fi? Λίγο μου φαίνεται. Πάντως δε νομίζω να το αφήσει έτσι η Nokia. Θα κυκλοφορήσει και μεγαλύτερη μπαταρία.

Είναι λίγο 1 μέρα, αλλά με εξαντλητική χρήση δεν είναι και πολύ άσχημα. Περιμένω κι εγώ πάντως να δω όταν λειτουργήσει το WiFi, πόσο θα κρατάει η μπαταρία.

Πάντως παιδιά δεν νομίζω να φτιάξει τίποτα στο θέμα της φωτογραφίας.

Για την μπαταρία, ίσως βγει τον Ιούνιο κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας,

αυξάνοντας την αυτονομία κατά μιάμιση μέρα!!:what:

<-@Storman@->:superman:

Τουλάχιστον ο Virgile του planete-nokia.com με τον οποίο επικοινώνησα, λέει ότι 2 εφαρμογές και 2 παιχνίδια που πέρασε τρέχουν κανονικά.

μηπως ειναι απο αυτες που εχουν βγει για os9.1; αληθεια, οι σπασμενες θα τρεχουν κανονικα; εστω κι αν ειναι για 9.1. φανταζομαι πως ναι.

Telika 40 mb mnimi exei to kinito ? i 45 ? epidi eixa di mia photo pou akougotan oti mpori na exei kai 45

Όχι, όχι σίγουρα 40Mb. Δεν υπάρχει και τρομερή διαφορά!

Το κινητό θα είναι καλό, με αρνητικά του την φωτογραφική και την μπαταρία (αν για κάποιους δεν αποτελεί πρόβλημα το πάχος)!!!;)

Mirror απο το video καταλαβαινω οτι δεν εχει μηχανισμο για να κλεινει, σαν το 6270,8800 :(

δεν εχεις αδικο αλλα ισως το κραταει σφιχτα και δεν το αφηνει να κινηθει ελευθερα προς τα πανω ή προς τα κατω :O

Δεν αποκλείετσι. Αλλά στο 6270, όταν είναι ανοιχτό και το πιέσεις ελάχιστα να το κλείσεις, αυτό φεύγει σφαίρα και κλείνει, κάτι που φαίνεται καθαρά στο βίντεο, οτι δεν συμβαίνει.

Στα δύο τελευταία review Που διάβασα, οι κάτοχοί του όνιζαν πως λείπει ο μηχανισμός ανοίγματος και επαναφοράς, και έχω πειστεί πλέον οτι δεν θα υπάρχει ούτε στο μοντέλο παραγωγής. Και να σου πω την αλήθεια, είναι προτιμότερο να μην υπάρχει. Το 7650 έκλεινε καλύτερα απο το 6270.

Χίλιες φορές σαν το 7650 παρά σαν το 6270!Ασε που αν δεν κάνω λάθος το κάτω τμήμα του Ν80 είναι μικρότερο από το αντίστοιχο του 7650 οπότε δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να το ανοίξεις και να το κλείσεις με ένα χέρι(αν επιχειρούσες να κλείσεις το 7650 με το ένα χέρι υπήρχε κίνδυνος να πέσει στο πόδι σου και να σου το σπάσει :))
 iPhone 3G S⃣

επιπλέον χωρίς τον μηχανισμό θα αντέχει περισσότερο στα χτυπήματα..ελπίζω η ανθεκτικότητα του να είναι αντίστοιχη του 6600..ακόμα δεν κατάφερα να το καταστρέψω

Moυ αρέσει που το βλέπετε από τη θετική πλευρά!:lol:

Αν είναι όπως τα λέτε, δεν θα έβαζε κανένας κατασκευαστής μηχανισμό.

Ο Virgile το είχε πει πολύ καιρό πριν οτι δεν υπάρχει.

:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

den kserw an to exei dei kanenas,,,, alla an oxi!!!!! prin apo 20 lepta to eixa sta xeria mou gia 3-4 lepta..... einai fobero to efere enas gnostos apo germania... den mou eipe pws eftase sta xeria tou alla einai SUPERRRRRRRRR to design teleio to slide einai san tou D500 pou eixa palaiotera, to menu einai idio me to 6680 pou exw twra, bebaia den katalabena kai polla giati htan sthn germaniki glossa... den tou trabiksa kamia foto na tin katebasw.... elpizw na ton dw ayrio kai na tou trabiksw kamia photo...

den prolaba na dw kai polla giati biazotan, autos pantos den to agorase, apo oti katalaba tou to edwsan... einai se mia plyethniki etereia.... oti eida to anefera....

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ?

Entaksi mikro to kako pou den exei mixanismo, ala apokliete na pefti to alo miso mono tou xoris na to sproksis, siga na min ebgaze i nokia ena tetio kinito kai na eixe enan axristo mixanismo (Dikia mou apopsi)

Και εγώ δεν το πιστέυω! Το μόνο που με απασχολεί είναι η αυτονομία!!

(πράγμα που προκαλεί νεύρα/πτώσεις του κινητού)!!!!:lol: :blink:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...