Jump to content

Samsung SGH-D800 & SGH-D820

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον τρέχοντα κατάλογο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ "Τηλεπικοινωνίες" υπάρχει με τιμή 385 € το D820(non VodafoneLive) απ'ότι είδα χθες.

• Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

βγήκε. το πήρα πριν λίγο από Πλαίσιο. η τιμή στον κατάλογο είναι λάθος. Εχει 410 ευρώ. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή σαν ποιότητα. γενικά όπως όλα τα samsung αλλά ποιό λεπτό.

βγήκε. το πήρα πριν λίγο από Πλαίσιο. η τιμή στον κατάλογο είναι λάθος. Εχει 410 ευρώ. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή σαν ποιότητα. γενικά όπως όλα τα samsung αλλά ποιό λεπτό.

Εγώ πάλι χθες που το είδα στα Fnac, δεν μου άρεσε... Πολύ όμορφο σίγουρα, αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου μου φάνηκε ψεύτικο,σαν dummy...και δεν ήταν...

λοιπον σημερα πηρα το 800,δεν το πηρα απο καποιο καταστημα αλλα απο καποιον φιλο,το κινητο αν και εξωτερικου ειχε κανονικα τα ελληνικα μεσα στο μενου του μονο στα μηνυματα δεν τα εμφανιζε σωστα ειδικα με τη χρηση του τ-9.

λοιπον θα πω ομως μια μικρη γνωμη για το κινητο,κορυφαια ποιοτητα κατασκευης,οι νικελ γραμμες στη προσοψη του του δινουν εναν πολυτελη αερα,η οθονη του ειναι μεγαλυτερη απο του d-600 και ειναι αριστη.

τα εικονιδια στα μενου δεν ειναι ιδια με του d-600,εχουν αλλο σχεδιασμο.

η καμερα μετρια.

ο ηχος του καλος,οχι πολυ δυνατος αλλα ικανοποιητικος.

το ανοιγμα του ποιοτηκοτατο θα ελεγα αν και δεν το χρησιμοποισα και πολυ.

τα υπολοιπα ειναι ιδια με τα υπολοιπα samsung κι εννοω οι λειτουργιες στο μενου και στα υπομενου.

το μειονεκτημα του ειναι τα πληκτρα του που δυστυχως δεν καταφερα να πληκτρολογω με ευκολια.

σε γενικες γραμμες παντως το κινητο ειναι πολυ ομορφο και διαθετει σιγουρα και οθοναρα.αντε να το δουμε και επισημα στην ελλαδα.οριστε και καποιες φωτογραφιες με το κινητο.

http://img224.imageshack.us/img224/1558/p10002606kk.th.jpg http://img454.imageshack.us/img454/9996/p10002653av.th.jpg http://img224.imageshack.us/img224/9669/samsung1zm.th.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ti exei sto kouti file ta3idioti22? apo mpataria ti leei.akousa oti tou d820 eine xalia?tou d800 ti lei?

stereo handsfree καλωδι usb και καλωδιο συνδεσης με την τηλεοραση,απο μπαταρια δε προλαβω να τεσταρω γιατι το εδωσα:)

Είμαι ο μόνος που δε του αρέσει και προτιμά το D600?

καλα το d-600 το προτιμω κι εγω:)

2 πολυ σημαντικες διαφορες ειναι οτι το 820 ειναι 3g και παιρνει και καρτα μνημης.

κάρτα μνήμης έχει σίγουρα.

3g δεν έχω δει σε κανενα καταστημα να το αναφερουν... Νομίζω δεν ειναι.

Είναι συμβατικό ...

:X

to 820 den einai 3g apla gyrnaei h camera toy gia photo kai pairnei kartes mnhmhs micro sd

einai **** ta thlefona alla den 3erw an vgaloyn kapoy games !

exei 65 mb ram kai exei fovero hxo ! paizei mp3 mp4 3gp

syndeetai me tv na vlepeis tis photo soy h ta video

δε ξερω αλλα δεν μου αρεσει οπως το 800.

• 2 weeks later...
ειμαι κατοχος του 820 και μπορω να πω πως ειμαι καταγοητευμενος απο το κινητο.Η καμερα ειναι το μονο μετριο στοιχειο του αλλά κατα τα αλλα ειναι πραγματικα απιστευτο. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,πολυ ομορφη και φωτεινη οθονη,το μενου του ευκολο και καλοσχεδιασμενο (δεν ειχα samsung στο παρελθον για να συγκρινω με αλλο μενου της ιδιας εταιριας), ο μηχανισμος του slide καλος και φαινεται καλοφτιαγμενος. Το πληκτρολογιο του δεν ειναι και πολυ ανετο και θελει λιγη συνηθεια,ειδικα αν εχεις χοντρα δαχτυλα. Συντομα θα σας παραθεσω και αλλα στοιχεια και ακουω τυχον αποριες σας για το εν λογω κινητο :)

Έχω κάποιες απορίες γι' αυτό το κινητό, όποιος μπορεί ας μου τις λύσει παρακαλώ.

1) Εγώ π.χ. μιλάω γύρω στα 10 λεπτά τη μέρα, στέλνω και λαμβάνω 15 sms περίπου και γενικά παίζω με το κινητό (μουσική κλπ) κάπου 45 λεπτά, πόσο περίπου θα μου κρατήσει η μπαταρία;

2) Επίσης θέλω να μάθω τι λέει από πλευράς ποιότητας κατασκευής, γιατί για το D600 ας πούμε έχω ακούσει τα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα και εμένα με ενδιαφέρει πολύ να είναι το κινητό "σφιχτό" και γερή κατασκευή.

3) Ηχογράφηση συνομιλίας δεν νομίζω να κάνει έτσι; Η ηχογράφηση γενικότερα (κάνει έτσι; ) είναι καλή σαν ποιότητα; Ακούγεται καθαρά ο ήχος; Και αυτά που ηχογραφεί μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή;

Ευχαριστώ πολύ :)

Έχω κάποιες απορίες γι' αυτό το κινητό, όποιος μπορεί ας μου τις λύσει παρακαλώ.

1) Εγώ π.χ. μιλάω γύρω στα 10 λεπτά τη μέρα, στέλνω και λαμβάνω 15 sms περίπου και γενικά παίζω με το κινητό (μουσική κλπ) κάπου 45 λεπτά, πόσο περίπου θα μου κρατήσει η μπαταρία;

2) Επίσης θέλω να μάθω τι λέει από πλευράς ποιότητας κατασκευής, γιατί για το D600 ας πούμε έχω ακούσει τα καλύτερα σε αυτόν τον τομέα και εμένα με ενδιαφέρει πολύ να είναι το κινητό "σφιχτό" και γερή κατασκευή.

3) Ηχογράφηση συνομιλίας δεν νομίζω να κάνει έτσι; Η ηχογράφηση γενικότερα (κάνει έτσι; ) είναι καλή σαν ποιότητα; Ακούγεται καθαρά ο ήχος; Και αυτά που ηχογραφεί μπορείς να τα περάσεις στον υπολογιστή;

Ευχαριστώ πολύ :)

η μπαταρια μου κραταει μιαμιση μερα με πολυ χρηση ομως και ειναι ακομα καινουριο,το εχω φορτισει λιγες φορες.

σαν κατασκευη ειναι πολυ ποιοτικο,δεν τριζει,ο μηχανισμος για να ανοιγει και να κλεινει μου φανηκε καλοκατασκευασμενος,γενικα ποιοτικα δεν νομιζω να εχεις προβλημα

ηχογραφηση δεν κανει (εκτος αν δεν το βρηκα εγω,παντως κατα την διαρκεια της κλησης δεν εχει καμμια τετοια επιλογη). κανει εγγραφη φωνης με καλη κατα την γνωμη μου ποιοτητα και ακουγεται καθαρα αν και εγω το δοκιμασα σε περιβαλλον χωρις πολυ εξωτερικο θορυβο. αυτα τα αποθηκευει σαν αρχεια amr και ναι μπορεις εφοσον συνδεσεις το κινητο με τον υπολογιστη να τα περασεις στον υπολογιστη

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Λογικά ο χρόνος ο οποίος θα μπορείς να ηχογραφήσεις θα είναι ανάλογος ως προς το πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στην κάρτα μνήμης, έτσι;

Guest powerulez
Παιδιά κάτι άκουσα ότι δεν αποθηκεύει απευθείας στην κάρτα της φωτογραφίες και τα video αλλά πρέπει να το κάνεις μετά από μόνος σου μεταφορά. Αληθεύει?

Σας παρακαλω απαντηστε μου σε 2-3 ερωτησεις γιατι σκεπτομαι να το παρω

1)Τελικα ειναι 3g?

2)Απο αναμονη πως το κρινετε?

3)Προφιλ εχει?Αν δεν εχει βολευει γενικα να το αλλαζεις απο δυνατο σε αθορυβο?

4)Φλας εχει?

5)Οι μνημες του καταλογου βγαινουν μαζι της sim και του τηλεφωνου οπως στο D-600 η διαχωριζοντε?

6)Οι ηχοι κλησης ακουγοντε δυνατα???????

7)Τελικα ποιο μου προτινετε το D-600 η το D-800??????

Ευχαριστω πολυ!

Σας παρακαλω απαντηστε μου σε 2-3 ερωτησεις γιατι σκεπτομαι να το παρω

1)Τελικα ειναι 3g?

2)Απο αναμονη πως το κρινετε?

3)Προφιλ εχει?Αν δεν εχει βολευει γενικα να το αλλαζεις απο δυνατο σε αθορυβο?

4)Φλας εχει?

5)Οι μνημες του καταλογου βγαινουν μαζι της sim και του τηλεφωνου οπως στο D-600 η διαχωριζοντε?

6)Οι ηχοι κλησης ακουγοντε δυνατα???????

7)Τελικα ποιο μου προτινετε το D-600 η το D-800??????

Ευχαριστω πολυ!

egw exw to 820,den nomizw na exei diafores me to 800

den einai 3g

ikanopoihtikh anamonh mporw na pw,pio poly apo to v3x (kanw sygrisi anamesa se auta ta 2 giati auta exw twra)

profil den exei,a8oryvo mpainei paneukola kratwntas tin diesh merika deuterolepta

flash den exei

oi mnimes den kserw,panta apo8ikeuw stin karta

oi hxoi klhseis entaksei,kaloutsika akougonte,8a mporouse na einai kai pio dynata.

oson afora to poio na epilekseis den kserw,den eixa stin katoxh mou d600