Jump to content

Matrix Movies

astrolabos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν.. σήμερα άκουσα μια διαφορετική, άκρως ενδιαφέρουσα όμως, προοπτική. Ότι η Oracle, έχοντας ως σκοπό την ειρήνη μεταξύ μηχανών και ανθρώπων, έφτιαξε τον Agent Smith. Γι'αυτό και την αποκαλεί mother λίγο πριν την απορροφήσει. Γιατί ξέρει ότι αυτή τον κατασκεύασε.

Γι'αυτό φυσικά και ο Architect στο τέλος, λέει στην Oracle ότι ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανε..

Η Monica, αλλάζει ρόλο και από εκεί που στο Reloaded έπαιζε την γυναίκα του Μεροβίγγειου που είναι αναγκασμένη να τον ανέχεται (γι'αυτό και βοηθάει τον Neo) παίζει πλέον τον ρόλο της επίσημης συζύγου του Μεροβίγγειου, της σκύλας (λες και πήρε κανά χάπι, ή κανένα σπυρί από ρόδι, όπως η Περσεφόνη στον μύθο του Άδη). Γι'αυτό και δεν αντιδρά και απλά, απολαμβάνει την συμπεριφορά του άντρα της.

Πάντως, θα συμφωνήσω με τον Sakis και θα ψηφίσω κι εγώ ότι μ'αρέσει. Όχι μόνο το Revolutions, αλλά ολόκληρη η τριλογία. Και θα περιμένω να βγει πακέτο με τα τρία DVDιά για να τα πάρω. Όλε!

Matrix 0; Όχι ευχαριστώ. Μην το κάνουμε σαν το Star Wars.. μάπα θα είναι. Καλύτερα να βγουν σε cartoon και comics.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 190
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....και μονο αυτο, κριμα γιατι ετσι αδικειται και η πρωτη αυθεντικη ταινια, αλλα και η δευτερη που εδωσε αρκετα νεα στοιχεια στην εξελιξη αλλα το τριτο κομματι ειναι οτι χειροτερο απλοικο, επαναλαμβανομενο, βαρετο, και φυσικα κυριοι ετοιμαστειτε για 4ο επεισοδιο. Αυτα προς απογοητευση ολων εμας που αλλα περιμεναμε και τελικα δεν πηραμε τιποτα...ΚΡΙΜΑ
To kapnisma prokalei kardiagiakes pathiseis

Παιδια συγνωμη που ενοχλω αλλα επειδη το 3 μου αρεσε περισσοτερο και απο το 1 θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας γνωριζει τιποτα για μελλοντικη τριλογια.

Πρωσοπικα θεωρω οτι οι λογοι που οι δυο συνεχειες δεν ικανοποποιησαν οσους το ειδαν ειναι οι εξης 1)Η πρωτοτυπια των εφε δεν υπηρχε πλεον και ο κοσμος την ειχε γευτει σε μεγαλο βαθμο απο τις ουκ ο λιγες ταινιες που το αντεγραψαν κατα κορον 2)Η τελειομανεια των σκηνωθετων να μας δωσουν αυτα τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ εφε σε τοσο υπερθετικο βαθμο κουρασε τον πιο πολυ κοσμο.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα ο κοσμος να πηγαινει στο σινεμα να δει μια ταινια για τα εφε της και στη μεση της ταινιας να βαριεται.(μιλαω για το μεσο θεατη)Ετσι δεν εμενε συγκεντρωμενος στην πλοκη της ταινιας οπου αμα χασεις ενα διαλογο χαθηκες.Δυστυχως ο κοσμος που παει σινεμα μονο για χαβαλε δεν μπορει να κατανοησει τα νοηματα που κρυβει αυτο το MASTERPIESE.

Τελος οσοι το κατηγορουν για κακες ερμηνειες η για υπερβολικες δοσεις πατριωτισμου και αγαπης δεν ξερουν τι τουσ γινεται.Οπως γνωριζεται οι επιρροες των σκηνοθετων στον τροπο της σκηνοθεσιας οπως το εχουν δηλωσει και οι ιδιοι ειναι κατα βαση απο το ιαπωνεζικο MANGA.Επειδη τυχαινει να ειμαι φανατικος του ειδους το ΜΑΤΡΙΧ ειναι ενα manga με πραγματικους ηθοποιους.

Αρχικό Μήνυμα από τον sakis

Οι 'δυνάμεις' του Neo δεν είναι με την έννοια των δυνάμεων του Superman... o Neo μπορεί να επηρρεάζει τις μηχανές στον πραγματικό κόσμο, και μόνο αυτές. Δεν πετάει ούτε σταματάει σφαίρες...

Άλλωστε, οι περισσότεροι έχουν δώσει εξαιρετικές κριτικές στο '13ο πάτωμα', όπου ο εικονικός μπαρμαν περνά στον πραγματικό κόσμο... (oops, spoiler :D) Σε τι διαφέρει η μετάβαση του Σμιθ;

Παιδιά, όσο ορθολογικό και να είναι, μιλάμε για επιστημονική φαντασία, όπου μπορείς να βάλεις ένα βύσμα στο κεφάλι σου και να αποχωρήσεις το σώμα από τη συνείδηση... δηλαδή το ότι αν πεθάνεις στο matrix πεθαίνεις και στην πραγματικότητα ήταν ορθολογικό, ενώ το να καταλάβει ένας ιός τη συνείδησή σου και να μεταφερθεί στην πραγματικότητα, δεν είναι ορθολογικό... :)

Στο προηγούμενο ποστ μου που αναφέρομαι στις δυνάμεις του Νίο δεν αναφέρομαι στο πέταγμα κλπ, αναφέρομαι στο γεγονός ότι επηρεάζει τις μηχανές τόσο δραστικά και στο ότι ενώ είναι τυφλός μπορεί να τις αντιληφθεί στον πραγματικό κόσμο(άν είναι τελικά πραγματικός :alien: ).Φυσικά την παρατήρησή μου ότι είναι παρατραβηγμένο και αφελές απλά να πιστεύουμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο δεν την εγκαταλείπω.

Στον συσχετισμό με το 13ο πάτωμα καταρχάς να πω ότι δεν την έχω δει την ταινία (θα την δω όποτε βρω χρόνο για να κατανοήσω τον συσχετισμό) αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ένα επιχείρημα του στυλ:"ε μωρέ, αφού εκεί δεν είπαν τίποτα, και πήρε καλές κριτικές η ταινία εντάξει και για το Μάτριξ", μιας και κάθε ταινία την στιγμή που διαπραγματεύεται το δικό της "σύμπαν" πρέπει να αντιμετωπίζεται αντιστοίχως αυτόνομα.

Όσο για τον διαχωρισμό του σώματος από την συνείδηση δεν είναι και τόσο επιστημονική φαντασία αν κοιτάξεις τις ανατολικές θρησκείες.Το να πεθαίνει το σώμα σου αν "πεθάνει" η συνείδησή σου επίσης ΔΕΝ είναι επ. φαντασία.Πολύ ισχυρίζονται ότι η δύναμη της θέλησης καταπολεμά ασθένειες και βοηθάει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, επομένως η αδυναμία της τις επυδεινώνει...Τώρα για την μεταφόρά ενός ιού που αποτελείται από 0 και 1 στο ανθρώπινο εγκέφαλο θα μου επιτρέψεις να το θεωρήσω παρατραβηγμένο αν όχι βλακώδες.

ΥΓ Δεν επιτίθεμαι στις θέσεις σου, απλά υποστηρίζω τις δικές μου :o

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Αρχικό Μήνυμα από τον sakiss

Ετσι δεν εμενε συγκεντρωμενος στην πλοκη της ταινιας οπου αμα χασεις ενα διαλογο χαθηκες.Δυστυχως ο

Συγνώμη βρε Σάκη, συγκρίνονται οι διάλογοι με αυτούς του πρώτου μέρους; Η Oracle ουσιαστικά δεν είπε τίποτα, παρά "το κάνεις γιατί έτσι πρέπει", "εσύ ξέρεις", "δεν ξέρω αλλά το βλέπω", "πρέπει αλλά δεν πρέπει" κλπ. Ακόμα και η Πυθία έλεγε περισσότερα!Ο Μεροβίγγειος πάλι; "αίτιο και αιτιατό", "δράση και αντίδραση". Εμένα πάντως δεν με έπεισε...Στο reloaded, ο διάλογος με τον Αρχιτέκτονα ήταν τραβηγμένος από τα μαλιά.

Συμφωνώ με την manga αισθητική, στο πρώτο μέρος απωθεώθηκε, αλλά στα υπόλοιπα καταπλακώθηκε κάτω από χολυγουντιανά κλισέ...

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...

Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21

Στο προηγούμενο ποστ μου που αναφέρομαι στις δυνάμεις του Νίο δεν αναφέρομαι στο πέταγμα κλπ, αναφέρομαι στο γεγονός ότι επηρεάζει τις μηχανές τόσο δραστικά και στο ότι ενώ είναι τυφλός μπορεί να τις αντιληφθεί στον πραγματικό κόσμο(άν είναι τελικά πραγματικός :alien: ).Φυσικά την παρατήρησή μου ότι είναι παρατραβηγμένο και αφελές απλά να πιστεύουμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο δεν την εγκαταλείπω.

Όπως είπα, πρόκειται για επιστημονική φαντασία... :) Το τι είναι παρατραβηγμένο και αφελές και τι μπορεί να εξηγηθεί έστω και με το πρίσμα της λογικής είναι στην προσωπική εκτίμηση του καθενός :)

Στον συσχετισμό με το 13ο πάτωμα καταρχάς να πω ότι δεν την έχω δει την ταινία (θα την δω όποτε βρω χρόνο για να κατανοήσω τον συσχετισμό) αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί ένα επιχείρημα του στυλ:"ε μωρέ, αφού εκεί δεν είπαν τίποτα, και πήρε καλές κριτικές η ταινία εντάξει και για το Μάτριξ", μιας και κάθε ταινία την στιγμή που διαπραγματεύεται το δικό της "σύμπαν" πρέπει να αντιμετωπίζεται αντιστοίχως αυτόνομα.

Δεν προσπάθησα να υπερασπιστώ το matrix με το 13ο πάτωμα, απλώς έδωσα ένα παράδειγμα ότι έχει ξαναγίνει (εγώ θα έλεγα ότι το 13ο πάτωμα αντέγραψε το matrix 1 στο θέμα του εικονικού κόσμου, και για εκδίκηση το reloaded αντέγραψε το 13ο πάτωμα στο θέμα της μεταφοράς συνείδησης :p)

Όσο για τον διαχωρισμό του σώματος από την συνείδηση δεν είναι και τόσο επιστημονική φαντασία αν κοιτάξεις τις ανατολικές θρησκείες.Το να πεθαίνει το σώμα σου αν "πεθάνει" η συνείδησή σου επίσης ΔΕΝ είναι επ. φαντασία.Πολύ ισχυρίζονται ότι η δύναμη της θέλησης καταπολεμά ασθένειες και βοηθάει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, επομένως η αδυναμία της τις επυδεινώνει...

Σίγουρα μπορούμε να μιλήσουμε για αυθυποβολή, αλλά όχι στο σημείο να προκαλέσουμε βλάβες στο σώμα μας και να φτύνουμε αίμα...

Έπειτα, αρκετές φορές έχω σκοτωθεί στο όνειρό μου... αλλά είμαι ακόμα εδώ... :D

Τώρα για την μεταφόρά ενός ιού που αποτελείται από 0 και 1 στο ανθρώπινο εγκέφαλο θα μου επιτρέψεις να το θεωρήσω παρατραβηγμένο αν όχι βλακώδες.

Ωστόσο, όταν κάποιος συνδέεται στο matrix, η συνείδησή του γίνεται 0 και 1 (αλλιώς πώς θα μπορούσε να αλληλεπιδρά μέσα στο πρόγραμμα που λέγεται matrix?)... Στην πρώτη ταινία, οι πράκτορες μπορούσαν να 'δαιμονίσουν' ανθρώπους συνδεμένους εγγενώς στο matrix... ο Smith ήταν ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ελέγχει τον ανθρώπινο νου, απλώς στο reloaded μπορούσε να 'προσβάλει' και ανθρώπους που έμπαιναν 'πειρατικά' στο matrix...

ΥΓ Δεν επιτίθεμαι στις θέσεις σου, απλά υποστηρίζω τις δικές μου :o

Για αυτό είμαστε εδώ, για να συζητάμε και να ανταλλάσουμε γνώμες :)

sakis for the masses, θου for the few

Αυτό που προσπαθώ να πω με το παράδειγμα της αυθυποβολής είναι ότι αφού δεχόμαστε ότι υπάρχει υπάρχει κάποια βάση που "υποστηρίζει" σε αυτό τον τομέα το μάτριξ.Το όνειρο δεν είναι αυθυποβολή είναι κάτι τελείως διαφορετικό.Μπορεί να ζεις παρότι έχεις σκοτωθεί στο όνειρό σου (εγω πάντα την γλιτώνω πάντως :p ) όμως προσωπικά ουκ ολίγες φορές έχω ξυπνήσει και έχω αμφιβολίες για το αν έχω ξυπνήσει ή ακόμη για το αυτό που θυμάμαι το ονειρεύτηκα ή όχι.

Όταν εισέρχεται κάποιος στο μάτριξ η συνείδησή του δεν γίνεται 0 και 1 για τον απλούστατό λόγο ότι και εσύ όταν παίζεις έναν εξομειωτή δεν παθαίνεις το ίδιο ;) Απλά η εξομείωση στο μάτριξ είναι τόσο δυνατή-αληθινή που η συνείδησή δεν μπορεί να αντιληφθεί την οφθαλμαπάτη και γιάυτό αν σε πυροβολήσει κάποιος στο μάτριξ μέσω της αυθυποβολής το σώμα σου πεθαίνει (λέμε τώρα :blink: )...

Εξάλλου το μάτριξ είναι φτιαγμένο για να αλληλεπιδρά με ανθρώπους που συνδέονται με αυτό, ενώ το να κανει upload προγράμματα του στον εγκέφαλό τους όχι μόνο δεν το "υποστηρίζει" σαν λογισμικό αλλά όπως προείπα είναι και ασύμβατο(για να μιλήσω πιο μεταφορικά)

Αυτά τα ολίγα :whistle: :)

Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα.

Kai oi dyo proigoumenes tainies tis trilogias eixan diafora arnitika shmeia,wstoso twra pou eida tin triti mporw na pw me vevaiothta oti to prwto matrix kai to reloaded mou aresan kalytera.

Kalws h kakws to prwto matrix kai to reloaded dhmiourghsan plh8os erwthmatwn pou den nomizw oti apanti8ikan ikanopoihtika sto revolutions.Kyriotero apo ola to pws einai dynaton na exei o Neo tis dynameis pou exei kai ston pragmatiko kosmo kai oxi mono sto matrix.Opws proanaferthike kai apo allous,h eksigisi tis oracle den mou fanike idiaitera peistiki...Fysika to olo perivallon einai men epistimoniki fantasia alla me vasi kai tis 2 proigoumenes tainies ypoti8etai oti vasizetai panw stin pragmatikotita toulaxiston oson afora ton pragmatiko kosmo pera apo to matrix.Mporei o Neo ston 'pragmatiko' kosmo na min petaei i na apofeygei sfaires,alla hdh to oti mporei na stamataei ekantontades sentinels me tin thelisi tou kai na 'vlepei' akoma kai tyflos ,estw kai san 'nyxterida',einai hdh kati travigmeno.Sto telos tis 2is tainias epese se kwma kai kontepse na pethanei epeidh stamatwntas ta sentinels yperkatevalle ton eayto tou,alla stin triti tainia stamataei poly perissotera xwris poly megalh prospatheia.Dhladh oi dynameis tou me tin parodo tou xronou ginontan isxyroteres kai ektos kai entos matrix???Egw exw peistei oti opws dokimase na stamatisei tous sentinels kai to petyxe,an dokimaze na petaksei kai ektos matrix tha to petyxaine :'( :wacko:

Pera apo ayta,se sxesh me skines apo ta proigoumena,opws h maxh me tous pollous smith kai o dialogos me ton architect sto reloaded,den vrika to revolutions ws kati to eksairetiko...oi skines maxis stin Zion mou fanikan arketa tetrimmenes(kapou to olo skiniko mou thymise kati apo Hmera Aneksarthsias :'( ),h maxh Neo vs Smith emoiaze san na eixe ksephdhsei apo Superman h/kai Dragonball kai genika to kapws glykanalato kata tin gnwmi mou happy end den me en8ousiase,me vasi tis prosdokies pou eixan dimiourgisei oi 2 proigoumenes tainies...

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Trivil

1. ο Νιο πως ειχε δυναμη να καταστρεφει τις μηχανες στον πραγματικο κοσμο;

2. οι μηχανες τι κερδισαν (πιο το συμφερον) απο αυτο που εκανε ο Νιο; (εκει που πολεμησε τον Smith)

τι να πω.. εχω πολλα ερωτηματα, πολλα πραγματα που δεν καταλαβα

πολυ μπερδεμα αυτο το εργο βρε αδερφακι μου :p

1 I Oracle ipe oti dinamis tou ftanoun mexri to meros tis dimiourgias tou.Tin pigi (kai etsi legotan i poli ton mixanon giati eki dimiourgousan (kaliergousan opos ipothike kai stin proti tainia) tous anthropous).2 O Smith tora pou exi kai tis dinamis tis Oracle ine dinatoteros akoma kai apo tis mixanes giati ekines hne mixanimata eno o Smith ine ios.O Neo itan o monadikos pou mporouse na ton nikisi.Elpizo na voithisa.

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Trivil

1. ο Νιο πως ειχε δυναμη να καταστρεφει τις μηχανες στον πραγματικο κοσμο;

2. οι μηχανες τι κερδισαν (πιο το συμφερον) απο αυτο που εκανε ο Νιο; (εκει που πολεμησε τον Smith)

τι να πω.. εχω πολλα ερωτηματα, πολλα πραγματα που δεν καταλαβα

πολυ μπερδεμα αυτο το εργο βρε αδερφακι μου :p

1 I Oracle ipe oti oi dinamis tou Neo ftanoun mexri to meros tis dimiourgias tou.Tin pigi (kai etsi legotan i poli ton mixanon giati eki dimiourgousan (kaliergousan opos ipothike kai stin proti tainia) tous anthropous).2 O Smith tora pou exi kai tis dinamis tis Oracle ine dinatoteros akoma kai apo tis mixanes giati ekines hne mixanimata eno o Smith ine ios.O Neo itan o monadikos pou mporouse na ton nikisi.Elpizo na voithisa.

Αρχικό μήνυμα από τον/την Kaveiros

Όντως, ο Sakis, έχει πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Δεν έδειξε ποτέ τον Neo να πετάει στον πραγματικό κόσμο, και αν ήταν σούπερ ήρωας δεν θα τυφλωνόταν. Μόνο πάνω στις μηχανές μπορούσε να "επιδράσει". Προφανώς αφού ο Smith ήταν το αντίθετο του Neo, μπορούσε αντίστοιχα να "επηρεάζει"ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο.

Αυτό που πραγματικά με χάλασε ήταν οι σκηνές ηρωισμού στη μάχη της Ζάιον (πολύ αμερικανιά) , ο καθόλου ξεκάθαρος ρόλος της προφήτη και του αρχιτέκτονα και ο διακοσμητικός ρόλος της (πιο ωραίας γυναίκας στον κοσμο) Μόνικα Μπελούτσι. Το περίμενα καλύτερο :( πάντως

Vasika o Neo den tiflothike (mono?).Akoma kai na min pathenan tipota ta matia tou,ipirxe sidero mprosta apo auta.To oti evlepe ta pragmata esto san fotia den sou ftani?

Ρε παιδια στο τελος βλεπουμε οτι ο νιο (πεθαινει) δηλαδη οπως ειπωθηκε απο μερικους οτι επεστρεψε στην πηγη.Φανταζεται κανεις τι ειπονοει ι προφητης στο τελος οτι καποτε θα επιστεψει?Αφου υποτηθεται οτι οκυκλος εκλεισε με την διαφορετικη επιλογη στο reloaded του νιο και με το διαφορετικο τελος.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ?

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την sakiss

Ρε παιδια στο τελος βλεπουμε οτι ο νιο (πεθαινει) δηλαδη οπως ειπωθηκε απο μερικους οτι επεστρεψε στην πηγη.Φανταζεται κανεις τι ειπονοει ι προφητης στο τελος οτι καποτε θα επιστεψει?Αφου υποτηθεται οτι οκυκλος εκλεισε με την διαφορετικη επιλογη στο reloaded του νιο και με το διαφορετικο τελος.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΤΡΙΛΟΓΙΑ?

egw pisteyw oti o neo tha epistrepsei otan h eirhnh anamesa se anthrwpous kai mhxanes lhksei..pantws den nomizw oti tha gyristei allh trilogia...

Δεν θα υπάρξει καινούρια σειρά! Δλδ προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια σκέωη! Ήδη πήγε πολύ και με αυτή τη τριλογία!

Απλά αυτό αναφέρεται για να έχουν κάποια πισινή, τώρα που το Hollywood στερεύει από ιδέες, μήπως τους κάτσει να βγάλουν καμία συνέχεια.. Να μην λέμε "μα πως? αφού αυτός πέθανε" και τέτοια :p

Η μπορεί ακόμα να αναφέρεται απλά για να μας βάλει στο τριπάκι να αναρωτιόμαστε αν θα παίξει συνέχεια. ;)

Αρχικό Μήνυμα από τον nonono

Telika aftos pou tiflose ton Neo poios itan?

Ο Bane (μέλος των επαναστατών στον "πραγματικό κόσμο"), που είχε μπει μέσα του ο Smith στο Reloaded.

Αρχικό Μήνυμα από τον sakiss

o νιο νομιζω οτι ηταν v6.0 (η εκτη εκδοση του "σωτηρα").πριν απο αυτον δηλαδη υπηρχαν αλλοι 5.ο επομενος "νιο" θα συνεχισει να προσπαθει για την απελευθερωση των ανθρωπων απο τις μηχανες

"I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003

Aυτή την ταινία πρέπει να την δείς τουλάχιστον 3 φορές και τα 3 έργα για να την καταλάβεις! :blink: :wacko: :p :happy: :whistle:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την xraysr0x

Aυτή την ταινία πρέπει να την δείς τουλάχιστον 3 φορές και τα 3 έργα για να την καταλάβεις! :blink: :wacko: :p :happy: :whistle:

thn 1h thn exw dei 10 fores thn 2h 3-4 thn 3h mono 2 fores thn eida sta village..gmt paw na kleisw eishthrio gia aurio..:lol::p:)

Αρχικό Μήνυμα από τον hunk

thn 1h thn exw dei 10 fores thn 2h 3-4 thn 3h mono 2 fores thn eida sta village..gmt paw na kleisw eishthrio gia aurio..:lol::p:)

Και τελικά την κατάλαβες την ιστορία ? :rolleyes:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό μήνυμα από τον/την xraysr0x

Και τελικά την κατάλαβες την ιστορία ? :rolleyes:

thelw na pisteyw pws nai..

thelw na pisteyw pws nai..

Κανένας να μας πεί την περίληψη ? :worry: :p

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Aυτή την ταινία πρέπει να την δείς τουλάχιστον 3 φορές και τα 3 έργα για να την καταλάβεις!

Το Matrix 1 με μια φορά το καταλαβαίνεις (και άλλη μία για τις λεπτομέρειες). Το Reloaded θέλει 2 φορές minimum (κυρίως λόγω Architect). Το Revolutions (που από άποψη υπόθεσης/σεναρίου είναι μάπα, καθώς σε αφήνει εντελώς ξεκρέμαστο) με μία φορά τα πιάνεις όλα... :)

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

Κανένας να μας πεί την περίληψη ? :worry: :p

Έχω κάνει μια ανάλυση μερικά posts πιο πάνω :)

sakis for the masses, θου for the few