panosfx Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Πιστεύω σίγουρα η επόμενη θα είναι το UI7. Οι ναυαρχίδες της Xiaomi έχουν πάει σε android 15 εδώ και κάνα 2μηνο κι η Samsung κοιμάται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Ελπίζω με το ui7 να μην χαλάσουν την μπαταρία, εξαιρετική συσκευή σε όλα της με μπαταρία " βράχο ", 10 με 11 ώρες sot και φόρτιση αν 2 ήμερες!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Ηρθε και το update του Φεβρουαριου. Ακομη Adroid 14 & UI6.1. Καπου διαβασα οτι καλο Πασχα και βλεπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Ναι μετά τον Μάρτιο έχουν πει. Αλλά από την άλλη 2 update στο κουτσοφλέβαρο ποιος το περίμενε 😂 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου Το πρωτο Update του Φλεβαρη, ηταν του Γεναρη που ηρθε με καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Μόλις έσκασε το update. One ui 7.0 και android 15... 🙃 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, Leontamp said: Μόλις έσκασε το update. One ui 7.0 και android 15... 🙃 Συγγνωμη να σε ρωτησω κατι εχεις δει να σου εμφανιζει υγεια μπαταριας....οταν πας ρυθμισεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Μάλλον είμαι ο μόνος που χαλαστηκα με την αναβάθμιση. Εγώ που δεν χρησιμοποιώ gestures και είμαι με την κλασσική navigation bar και με app drawer, έφαγα πακέτο.Κανανε το κινητό σα το Xiaomi 14 με android 15 που είχα. Κι ήταν ένας από τους λόγους που το πούλησα.Σαν το Xiaomi κι αυτό. Μέχρι και την notification άλλαξαν και με ξεβολεψαν.Και το εικονίδιο της μπαταρίας χάλια. Κι ούτε από το good lock δεν μπορώ να τα πειράξω αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 3 minutes ago, panosfx said: Μάλλον είμαι ο μόνος που χαλαστηκα με την αναβάθμιση. Εγώ που δεν χρησιμοποιώ gestures και είμαι με την κλασσική navigation bar και με app drawer, έφαγα πακέτο.Κανανε το κινητό σα το Xiaomi 14 με android 15 που είχα. Κι ήταν ένας από τους λόγους που το πούλησα.Σαν το Xiaomi κι αυτό. Μέχρι και την notification άλλαξαν και με ξεβολεψαν.Και το εικονίδιο της μπαταρίας χάλια. Κι ούτε από το good lock δεν μπορώ να τα πειράξω αυτά.. Φιλε μου να σε ρωτησω και εσενα αν σου εμφανιζει υγεια και κυκλους μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 2 minutes ago, MAFAdo said: Φιλε μου να σε ρωτησω και εσενα αν σου εμφανιζει υγεια και κυκλους μπαταριας Όχι δεν μου εμφανίζει πουθενά.Δε νομίζω να εμφανίζει σε κανέναν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 56 minutes ago, panosfx said: Όχι δεν μου εμφανίζει πουθενά.Δε νομίζω να εμφανίζει σε κανέναν. σε ευχαριστω πολυ...σε διπλανο φορουμ 2 χρηστες μας εδειξαν οτι εχουν....τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Καλησπέρα μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση πάτησα αναβολή για να την κάνω αργότερα και τώρα δεν την ξαναβγάζει. Πατησα πόσες φορές και μου λέει είναι ενημερωμένο. Τώρα τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, typakos said: Καλησπέρα μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση πάτησα αναβολή για να την κάνω αργότερα και τώρα δεν την ξαναβγάζει. Πατησα πόσες φορές και μου λέει είναι ενημερωμένο. Τώρα τι κάνω? Το ιδιο μου συνεβει με μια μεγαλη αναβαθμιση των windows παλιοτερα. Αιτια ηταν οτι η αναβαθμιση προκαλουσε αρκετα προβληματα, την απεσυρε η Microsoft και εβγαλε διορθωμενη αργοτερα! Καλου κακου, κανε μια επανεκκινηση το κινητο σου. Το προβλημα που εγω εχω μετα την αναβαθμιση, ειναι το κλασσικο battery drain. Ειναι ιδεα μου ή η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Εγώ με την μπαταρία είμαι όπως πριν. Κάνε ένα wipe cache και τρέξε και το app booster μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 1 hour ago, nfot said: Το ιδιο μου συνεβει με μια μεγαλη αναβαθμιση των windows παλιοτερα. Αιτια ηταν οτι η αναβαθμιση προκαλουσε αρκετα προβληματα, την απεσυρε η Microsoft και εβγαλε διορθωμενη αργοτερα! Καλου κακου, κανε μια επανεκκινηση το κινητο σου. Το προβλημα που εγω εχω μετα την αναβαθμιση, ειναι το κλασσικο battery drain. Ειναι ιδεα μου ή η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα; Οκ ευχαριστώ το πέρασα στο pc με το smart switch ολα κομπλέ. Τώρα για την μπαταρια δεν παρατήρησα κάτι ακόμα,οτι αδειαζει πιο γρήγορα συνήθως ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts