MAFAdo Δημ. Δευτέρα στις 05:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:51 πμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ για εμας εδω γιατι για αλλους ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ BETA 5 ONE UI 7 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. Δευτέρα στις 06:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:47 πμ (edited) Καλημέρα.Άλλο ένα ανούσιο update.Security patch Μαρτίου. Edited Δευτέρα στις 06:47 πμ by Rospy7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Δευτέρα στις 08:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:12 πμ Καλήμερα και Καλή εβδομάδα Ήρθε το security patch του Μαρτίου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. Δευτέρα στις 10:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:50 πμ 4 ώρες πριν, MAFAdo said: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΡΤΙΟΥ για εμας εδω γιατι για αλλους ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ BETA 5 ONE UI 7 Παιδια μετα το update μου το εκανε ετσι το μενου...σας το εκανε και εσας η μονο σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:17 μμ (edited) 1 hour ago, MAFAdo said: Παιδια μετα το update μου το εκανε ετσι το μενου...σας το εκανε και εσας η μονο σε εμενα οταν λες "ετσι"; Το χρωμα; την γραμματοσειρα; Εμενα δεν αλλαξε κατι.. Edited Δευτέρα στις 12:18 μμ by Gorge 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:50 μμ 25 minutes ago, Gorge said: οταν λες "ετσι"; Το χρωμα; την γραμματοσειρα; Εμενα δεν αλλαξε κατι.. Στην γραμματοσειρα πριν το update το ειχα 400 dp και ηταν ιδια σαν μεγεθος με τα δυο εικονιδια για να κανω κληση και για να την τερματησω...τωρα μου το εχει κανει πιο μικρο το κουμπι για να κανω κληση ενω για να την τερματισω δεν το εχει πειραξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. Δευτέρα στις 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:36 μμ 42 minutes ago, MAFAdo said: Στην γραμματοσειρα πριν το update το ειχα 400 dp και ηταν ιδια σαν μεγεθος με τα δυο εικονιδια για να κανω κληση και για να την τερματησω...τωρα μου το εχει κανει πιο μικρο το κουμπι για να κανω κληση ενω για να την τερματισω δεν το εχει πειραξει.... Λογικά έχει να κάνει με το θέμα που έχεις. Δεν εμφανίζεται σωστά λόγο του update. Αυτό θεωρώ ώς πιθανότερο παράγωντα Κάνε μια επανεκκίνηση. Αν δεν δεις διαφορά βάλε το αρχικό θέμα, κάνε επανεκκίνηση και επέλεξε ξανά το θέμα που έχεις τώρα. Και πες μας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. Δευτέρα στις 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:41 μμ 1 minute ago, agriniopk said: Λογικά έχει να κάνει με το θέμα που έχεις. Δεν εμφανίζεται σωστά λόγο του update. Αυτό θεωρώ ώς πιθανότερο παράγωντα Κάνε μια επανεκκίνηση. Αν δεν δεις διαφορά βάλε το αρχικό θέμα, κάνε επανεκκίνηση και επέλεξε ξανά το θέμα που έχεις τώρα. Και πες μας Λες να ειναι το θεμα.....εχω κανει 3 φορες wide cache partition....τιποτα θα δω και εαν ειναι το θεμα 7 minutes ago, MAFAdo said: Λες να ειναι το θεμα.....εχω κανει 3 φορες wide cache partition....τιποτα θα δω και εαν ειναι το θεμα Παιδια δυστηχως δεν εγινε κατι....εβαλα το αρχικο θεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Δευτέρα στις 03:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:51 μμ (edited) Εγώ πάλι το τελευταίο διάστημα έχω θέμα με την μπαταρία. Κατεβαίνει απίστευτα γρήγορα. Πραγματικά όσο έχω ανοικτή την οθόνη βλέπω την μπαταρία να πέφτει. Δεν ξέρω μήπως ξεκίνησε από όταν άλλαξα παροχο και πήγα από nova σε cosmote. Αν και έχω καλύτερο σήμα.. Και το accubattery που εβγαλα δε βγαινει ακρη καμια.. Φτανω σε σημειο να μη μπορω να το δουλέψω. Πραγματικά έπεσε 2% μέχρι να γράψω το μήνυμα αυτό.. και ζεστάθηκε.. Edited Δευτέρα στις 03:53 μμ by Gorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. Δευτέρα στις 04:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:30 μμ το ίδιο θέμα έχω και εγώ με την μπαταρία στα τελευταία 2 update πέφτει αισθητά ποιο γρήγορα από ότι πριν. δεν μας τα λέει καθόλου καλά η Sammy. 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. Δευτέρα στις 04:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:52 μμ Και εγώ μια από τα ίδια.πολυ γρήγορη πτώση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Συμβουλή φιλική... Μήπως να ΜΗΝ κάνετε τα update του μήνα άμεσα; Άλλωστε δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό... Δεν είναι να πει κάνεις αλλαγή Android από 14 σε 15 ή αναβάθμιση του one ui... Και ποιος ΔΕΝ μας λέει ότι αυτά τα update κάθε μήνα ΔΕΝ επιρρεαζουν αρνητικά την μπαταρία; Προσωπικά ποτέ δεν τα κάνω άμεσα... Πάντα κρατάω στάση αναμονής για να δω πως θα συμπεριφερθεί η αναβάθμιση και σε άλλους χρήστες...Ακομα και το Android 15 να βγει ΔΕΝ θα το περάσω αμέσως... Ενδεικτικά να αναφέρω ότι έχω ακόμα το update του Ιανουαρίου και ΔΕΝ έχω περάσει Φεβρουαρίου και φυσικά Μαρτίου... Η μπαταρία μου λειτουργεί άψογα... Σε κατάσταση αναμονής το βράδυ από 100% μετά από 8-9 ώρες το πρωί έχει χάσει μόλις 2%...Ανετα με βγάζει 2 μερες η συσκευή αλλά σίγουρα εξαρτάται και την χρήση που κάνει ο κάθε ένας... Γνώμη μου εφ όσον σας λειτουργεί η συσκευή μια χαρά μην πάτε να κάνετε αμέσως update εκτός αν υπάρχει κάποιο θέμα με την συσκευή ok τότε το update είναι μια επιλογή... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabab Δημ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αγορά S24U αρχές Ιανουαρίου λόγο ότι το βρήκα σε πολύ καλή προσφορά ιντερνετικα. Σφραγισμένο και έκανα και την πρώτη ενεργοποίηση. Έκτοτε δεν έχω λάβει ενημέρωση και έχω σαν επίπεδο επιδιόρθωση ασφαλείας 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024!!!! Είναι λογικό; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. Δευτέρα στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:41 μμ Εγώ είμαι με την αναβάθμιση Φεβρουαρίου και εχώ θέμα με την μπαταρία επίσης. Δεν βρίσκω κάτι που να τρέχει και να μου καταναλώνει μπαταρία. Αλλά η συμπεριφορά της μπαταρίας είναι μέρα με νύχτα πλέον. Πριν έβγαζα άνετα την μέρα με πολύ δούλεμα του τηλ και στο τέλος της ημέρας είχα ένα 30% . Τώρα έχω πχ 25% μπαταρία και τελευταία φόρτιση πριν 15 ώρες. Χωρίς να το έχω δουλέψει πολύ το κινητό μιας και δουλεύω και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και πολύ. Εχθές το φόρτισα για πρώτη φορά 2 φορά μέσα στην ημέρα, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν. Να πω ότι το τηλ είναι αγορασμενο μέσα Δεκεμβρίου, οπότε δεν τίθεται θέμα να έχει πέσει η μπαταρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. Χθες στς 04:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:56 πμ 10 ώρες πριν, stabab said: Καλησπέρα σε όλους. Έκανα αγορά S24U αρχές Ιανουαρίου λόγο ότι το βρήκα σε πολύ καλή προσφορά ιντερνετικα. Σφραγισμένο και έκανα και την πρώτη ενεργοποίηση. Έκτοτε δεν έχω λάβει ενημέρωση και έχω σαν επίπεδο επιδιόρθωση ασφαλείας 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024!!!! Είναι λογικό; Σας ευχαριστώ! δοκιμασες μεσω smart switch απο υπολογιστη ? 1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabab Δημ. Χθες στς 07:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:12 πμ 2 ώρες πριν, stelioz78 said: δοκιμασες μεσω smart switch απο υπολογιστη ? Όχι δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη διαδικασία. Θα πρέπει να εγκαταστήσω και το smart switch στο pc; Ευχαριστώ για την συμβουλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 ώρες πριν, stabab said: Όχι δεν την έχω δοκιμάσει αυτή τη διαδικασία. Θα πρέπει να εγκαταστήσω και το smart switch στο pc; Ευχαριστώ για την συμβουλή. ναι εγκατασταση στο pc , καλωδιο στο κινητο και ψαχνεις για update 1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) Έχετε κάνει κανένα optimize μέσω app Booster μπας και στρώσει η κατανάλωση; Σε άλλο νήμα στο φόρουμ αναφέρουν υπερβολική κατανάλωση της εφαρμογής "χώρος αποθήκευσης επαφών". Κάντε κανενα clear cache μπας και... Edited 13 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabab Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 4 ώρες πριν, stelioz78 said: ναι εγκατασταση στο pc , καλωδιο στο κινητο και ψαχνεις για update Δυστυχώς ούτε μέσω pc και smart switch έγινε κάτι. Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία καλοδεχουμενη. Γιατί πλησιάζει και το one ui 7 Και μάλλον θα μείνω στην απ έξω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μίλησες καθόλου με το support της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Έχετε κάνει κανένα optimize μέσω app Booster μπας και στρώσει η κατανάλωση; Σε άλλο νήμα στο φόρουμ αναφέρουν υπερβολική κατανάλωση της εφαρμογής "χώρος αποθήκευσης επαφών". Κάντε κανενα clear cache μπας και... εγω εκανα ακομα και clear data της εφαρμογης contacts storage αλλα ενω εχει φτιαξρι καπως παραμενει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts