DjTony Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, ilka71 said: οκ!στο αμάξι ποιον φορτιστή/καλώδιο προτείνετε γιατί εκεί θέλω την γρήγορη φόρτιση. https://www.skroutz.gr/s/37371736/Baseus-Fortistis-Aytokinitou-Gri-Grigoris-Fortisis-me-THyres-1xUSB-2xType-C-TZCCZM-0G.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αυτόν έχω εγώ και φορτίζει με τιρκουαζ κύκλο κανονικά. Δεν έχω δοκιμάσει με 5Α καλώδιο μήπως βγάλει και μπλε κύκλο, 45αρα δηλαδή φορτιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου οκ ευχαριστω και σπιτιου φορτιστη που σας βγαζει τιρκουαζ ποιον προτεινετε? On 24/2/2024 at 8:38 ΜΜ, eddiedimitris said: Μαζι με το 24 εχω και το 14 pm...Τα πραγματα ειναι απλα....αν σε ενδιαφέρουν τα βασικα σε ενα τηλεφωνο ναυαρχιδα ,ολα να γινονται με απλο τροπο και εξαιρετικη καμερα point and shoot τοτε μένεις με αυτο που εχεις... Αν θες πιο εξεζητημένα πραγματα,πιο επαγγελματικά να το πω αλλα που θα πρεπει να ασχοληθείς και εσυ τοτε μακραν 24 ultra... Προσωπικα ολοένα και παραπανω τη sim την εχω στο 24...Τα widget και η εύρυθμη λειτουργια τους επειδη συγχρονίζω πολλα μειλ,η απόρριψη κλησεων μεσω hiya,η αλλαγη csc και οτι αυτο συνεπάγεται,το πενάκι,αλλα και ακομα ορισμένα πραγματα με κανουν και νιωθω πιο ανετα με το 24... για πες λιγο το hiya τι κανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 38 minutes ago, ilka71 said: οκ ευχαριστω και σπιτιου φορτιστη που σας βγαζει τιρκουαζ ποιον προτεινετε? 25W: EP-T2510 45W: EP-T4510 65W: EP-T6530 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Τον 25αρη της Samsung έχω εγώ σπίτι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Καποιες φορές αναρωτιέμαι αν όντως πρέπει να γραφω στο φορουμ ή οχι. Εξήγησα πως δουλεύει η φόρτιση. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατι αλλο περα απο αυτα που ήδη έχεις. Αν θες να δεις τα χρώματα που ψάχνεις βαλε το κινητό σου να φορτίσει στο αμαξι όταν εχει 10% μπαταρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Με αυτό το χρωμα εχω εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση οπως το γράφει, απο 35 μεχρι 80% που φορτιζω παντα κανει 25 λεπτά. Σπιτι εχω φορτιστή της Anker 65W με καλωδιο Anker 100W ή 200W. Και για το αμαξι εχω παλι φορτιστή με peak watt 65W . Με φορτιστή κατω απο 45w (40w) παιρνω μόνο απλη γρήγορη φόρτιση (αν θυμαμαι καλα πρασινο χρωμα). Εσυ με 25w φορτιστή θελεις να πιασεις την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση; γιατι απλα δεν γίνεται! Edited 20 Ιανουαρίου by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, Livas said: Με αυτό το χρωμα εχω εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση οπως το γράφει, απο 35 μεχρι 80% που φορτιζω παντα κανει 25 λεπτά. Σπιτι εχω φορτιστή της Anker 65W με καλωδιο Anker 100W ή 200W. Και για το αμαξι εχω παλι φορτιστή με peak watt 65W . Με φορτιστή κατω απο 45w (40w) παιρνω μόνο απλη γρήγορη φόρτιση (αν θυμαμαι καλα πρασινο χρωμα). Εσυ με 25w φορτιστή θελεις να πιασεις την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση; γιατι απλα δεν γίνεται! με 25W φορτιστή της Samsung ΠΙΑΝΕΙΣ εξαιρετικά γρήγορη φόριστη ΣΚΕΤΟ. οχι 2.0 δηλαδη 45W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Σας βρηκα και βιντεακι. Οποιος μπορει ας κανει zoom in να βλεπει με ποσα watt φορτιζει αναλογα με το ποσοστό μπαταριας. https://youtu. be/hEYcC533NoA?si=4Mpo9DbrTuUB_aJ8 Με τα 25 watt ειστε μια χαρα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Ναι το 25αρι είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια. Ενώ το 45αρι όχι. Τελείωσε και πιο γρήγορα το 25αρι. Αυτό λέει πολλά Edited 20 Ιανουαρίου by DjTony 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Έχει πάρει κανένας security patch ιανουαριου σε ευρωπαϊκό? Edited 20 Ιανουαρίου by dkon84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) 8 minutes ago, dkon84 said: Έχει πάρει κανένας security patch ιανουαριου σε ευρωπαϊκό? Οχι κανενας δεν εχει παρει 20 του μηνα αλλα στην κορεα η sammy σημερα κυκλοφορησε στα s24 ultra δευτερο security patch ιανουαριου αλιμονο σε εμας.... Edited 20 Ιανουαρίου by MAFAdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Αλλοι περιμένουν την παρουσίαση του s25 ultra... Εγώ περιμένω τις τελευταίες εξαντλημένες θήκες από UAG... 😅 Μόλις τις παραλάβω ανεβάζω photos και σχόλια γιατί από αυτά που έχω διαβάσει-δει στο youtube πρέπει να είναι πολύ καλές... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, UNEXPECTEDGR said: Αλλοι περιμένουν την παρουσίαση του s25 ultra... Εγώ περιμένω τις τελευταίες εξαντλημένες θήκες από UAG... 😅 Μόλις τις παραλάβω ανεβάζω photos και σχόλια γιατί από αυτά που έχω διαβάσει-δει στο youtube πρέπει να είναι πολύ καλές... Δώσε link να τις δουμε. Έχω την UAG Monarch pro σε μπλε. Φοβερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 28 minutes ago, DjTony said: Δώσε link να τις δουμε. Έχω την UAG Monarch pro σε μπλε. Φοβερή Και εγώ αυτό πιστεύω... Πρέπει να είναι ότι καλύτερο... Η μία είναι αυτή που είπες φίλε: https://www.ebay.com/itm/405353425116?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Την παρήγγειλα και σε μαύρο με την ιδιότητα του μαγνήτη πάντα: https://www.ebay.com/itm/405141114032?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Αναμένω και το ring από UAG: https://www.ebay.com/itm/405465509611?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Και αναμένω και μια από Supcase με προστατευτικό καπάκι για την κάμερα... Έχω ήδη μια από spigen για αυτόν τον λόγο αλλά νομίζω αυτή από Supcase πρέπει να είναι καλύτερη... https://amzn.eu/d/9KPaecb Σε λίγες μέρες θα της έχω και θα ανεβάσω photos και σχόλια... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Και εγώ αυτό πιστεύω... Πρέπει να είναι ότι καλύτερο... Η μία είναι αυτή που είπες φίλε: https://www.ebay.com/itm/405353425116?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Την παρήγγειλα και σε μαύρο με την ιδιότητα του μαγνήτη πάντα: https://www.ebay.com/itm/405141114032?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Αναμένω και το ring από UAG: https://www.ebay.com/itm/405465509611?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=hvbv8rfsstq&sssrc=4429486&ssuid=iMQUksIvS0y&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Και αναμένω και μια από Supcase με προστατευτικό καπάκι για την κάμερα... Έχω ήδη μια από spigen για αυτόν τον λόγο αλλά νομίζω αυτή από Supcase πρέπει να είναι καλύτερη... https://amzn.eu/d/9KPaecb Σε λίγες μέρες θα της έχω και θα ανεβάσω photos και σχόλια... Είμαι οδηγός φορτηγού εγώ για αυτό τον πήρα. Είμαι στο δρόμο συνέχεια. ΑΝ πέσει να πέσει και να είναι σε οσο καλύτερα χέρια γίνεται το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) 22 ώρες πριν, stamatis3133 said: Καποιες φορές αναρωτιέμαι αν όντως πρέπει να γραφω στο φορουμ ή οχι. Εξήγησα πως δουλεύει η φόρτιση. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κατι αλλο περα απο αυτα που ήδη έχεις. Αν θες να δεις τα χρώματα που ψάχνεις βαλε το κινητό σου να φορτίσει στο αμαξι όταν εχει 10% μπαταρία. οκ καταλαβα αλλα δεν μου εξηγεις πως με τους ιδιους φορτιστες/καλωδια το s21 fe δειχνει τιρκουαζ και το s24 ultra μονο πρασινο?και στο s21 fe στο αμαξι ακομα και με 70% μπαταρια να εχει και το συνδεσω,τιρκουαζ δειχνει! εχει μηπως αλλη ευασθησια του ultra το κυκλωμα?δεν ξερω μιλαω για ugreen 25w σπιτι και samsung 45w στο αμαξι(45 σε usb c και 15 στο usb το μεγαλο το κανονικο) Edited 21 Ιανουαρίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ilka71 said: οκ καταλαβα αλλα δεν μου εξηγεις πως με τους ιδιους φορτιστες/καλωδια το s21 fe δειχνει τιρκουαζ και το s24 ultra μονο πρασινο?και στο s21 fe στο αμαξι ακομα και με 70% μπαταρια να εχει και το συνδεσω,τιρκουαζ δειχνει! εχει μηπως αλλη ευασθησια του ultra το κυκλωμα?δεν ξερω μιλαω για ugreen 25w σπιτι και samsung 45w στο αμαξι(45 σε usb c και 15 στο usb το μεγαλο το κανονικο) Σου εξήγησα, το s21 FE ειχε ενα bug και εδειχνε οτι να 'ναι, δεν ξερω αν το εχει ακομα γιατι δεν το εχω το τηλέφωνο. Το εβαζες να φορτίσει και ελεγε Super Fast charging ακομα και αν ειχες απενεργοποιησει τη γρήγορη φόρτιση στις ρυθμίσεις. Επισης μετα απο 3-4 λεπτά ο χρόνος αλλαζε απο πχ 1 ωρα σε 1 ωρα και 40 λεπτά. Ξεχνα το fast charging, το s24 ultra δεν εχει την χαλια αυτονομία του s21 FE. Βαζε το να φορτίζει στο αμαξι (που εχεις την ανάγκη) με κανονική φορτιση ακομα και αν εχεις 60%-70% μπαταρία. Ειναι καλύτερο απο το να το ξεζουμιζεις και να το φορτιζεις γρήγορα. Καθε φορα που το τηλέφωνο ανεβάζει θερμοκρασία ουτε φορτιζει καλα ουτε κραταει η μπαταρια. Για αυτο εχει φροντίσει η Samsung να το κάνει "περίπλοκο" ως προς το πως γινετε η φόρτιση, για να μην πρέπει να ασχολείται ο απλός χρήστης. Τέλος οπως ξαναείπα, κανε ενα δωρο σγον εαυτό σου και πάρε ενα καλωδιο με ένδειξη της ισχύος φορτισης να σε κραταει χαλαρο ή υποψιασμενο. Ειναι καλύτερο απο το να αγοράζεις αλλους φορτιστες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Αυτό κάνω εγώ έδω και καμιά δεκαετία τώρα και ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα με τη μπαταρία. Με το που κάθομαι στο αμάξι πριν ακόμα βάλω μπροστά συνδέω το κινητό στο φορτιστή. Έχω σχεδόν πάντα 100%. Περνάνε μέρες που δε φορτίζω στο σπίτι καθόλου. Επειδή την έχω πατήσει και είχα ατύχημα και δεν είχα μπαταρία από εκείνη τη μέρα ΠΆΝΤΑ όπου βρω φορτιστή είμαι 100%. Μπαταρία δε μου χάλασε ποτέ. Γενικά βέβαια είμαι έτσι σαν άνθρωπος πλέον, προνοητικός. Δεν το αφήνω να πέσει πολύ το οτιδήποτε. Είτε είναι μπαταρία είτε είναι αποθέματα φαγητών, απορρυπαντικα στο σπίτι, καύσιμο σου αμάξι. Πάντα όλα τα έχω γεμάτα γιατί ποτέ δε ξέρεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) έβαλα για φόρτιση από 24% με 25αρι samsung φορτιστή αλλά με κλειστό τον διακόπτη fast charging .και λέει 2 ώρες και 5 λεπτά. τελικά δεν έκανε τόσο έκανε λιγότερο εννοείται Edited 21 Ιανουαρίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, stamatis3133 said: Σου εξήγησα, το s21 FE ειχε ενα bug και εδειχνε οτι να 'ναι, δεν ξερω αν το εχει ακομα γιατι δεν το εχω το τηλέφωνο. Το εβαζες να φορτίσει και ελεγε Super Fast charging ακομα και αν ειχες απενεργοποιησει τη γρήγορη φόρτιση στις ρυθμίσεις. Επισης μετα απο 3-4 λεπτά ο χρόνος αλλαζε απο πχ 1 ωρα σε 1 ωρα και 40 λεπτά. Ξεχνα το fast charging, το s24 ultra δεν εχει την χαλια αυτονομία του s21 FE. Βαζε το να φορτίζει στο αμαξι (που εχεις την ανάγκη) με κανονική φορτιση ακομα και αν εχεις 60%-70% μπαταρία. Ειναι καλύτερο απο το να το ξεζουμιζεις και να το φορτιζεις γρήγορα. Καθε φορα που το τηλέφωνο ανεβάζει θερμοκρασία ουτε φορτιζει καλα ουτε κραταει η μπαταρια. Για αυτο εχει φροντίσει η Samsung να το κάνει "περίπλοκο" ως προς το πως γινετε η φόρτιση, για να μην πρέπει να ασχολείται ο απλός χρήστης. Τέλος οπως ξαναείπα, κανε ενα δωρο σγον εαυτό σου και πάρε ενα καλωδιο με ένδειξη της ισχύος φορτισης να σε κραταει χαλαρο ή υποψιασμενο. Ειναι καλύτερο απο το να αγοράζεις αλλους φορτιστες. Έχεις να προτείνεις κάποια δοκιμασμένο καλώδιο? γιατί με ενδιαφέρει και μενα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 14 minutes ago, mips said: Έχεις να προτείνεις κάποια δοκιμασμένο καλώδιο? γιατί με ενδιαφέρει και μενα Εγω χρησιμοποιώ ενα της baseus που ειναι 5Α 100w. Επίσης επιβεβαιώνω και γω ότι οσο ανεβαίνει το ποσοστό μπαταρίας τόσο πιο σιγά φορτίζει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, DjTony said: Αυτό κάνω εγώ έδω και καμιά δεκαετία τώρα και ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα με τη μπαταρία. Με το που κάθομαι στο αμάξι πριν ακόμα βάλω μπροστά συνδέω το κινητό στο φορτιστή. Έχω σχεδόν πάντα 100%. Περνάνε μέρες που δε φορτίζω στο σπίτι καθόλου. Επειδή την έχω πατήσει και είχα ατύχημα και δεν είχα μπαταρία από εκείνη τη μέρα ΠΆΝΤΑ όπου βρω φορτιστή είμαι 100%. Μπαταρία δε μου χάλασε ποτέ. Γενικά βέβαια είμαι έτσι σαν άνθρωπος πλέον, προνοητικός. Δεν το αφήνω να πέσει πολύ το οτιδήποτε. Είτε είναι μπαταρία είτε είναι αποθέματα φαγητών, απορρυπαντικα στο σπίτι, καύσιμο σου αμάξι. Πάντα όλα τα έχω γεμάτα γιατί ποτέ δε ξέρεις. Χαχαχαχαχαχα.... δικός μου είσαι εσύ.... 🤣🤣🤣 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 36 minutes ago, thabull said: Χαχαχαχαχαχα.... δικός μου είσαι εσύ.... 🤣🤣🤣 Ναι φίλε ξεκάθαρα. Ας χαλάσει, με ένα 30€ πόσο κάνει, βάζεις καινούρια. Άσε που δεν έχει χαλάσει ποτέ καμία. Και τα κινητά τα κρατάω πολύ διότι μόλις παίρνω το νέο πάει το παλιό στη γυναίκα. Είχα 2 χρόνια το S23 ultra το πήρε η γυναίκα πήγα στο 24. Θα το κρατήσει τουλάχιστον 2 με 3 χρόνια. Έτσι γίνεται με όλα. Οπότε έχω εικόνα πολλών ετών από τη μπαταρία. Δε χαλάει εύκολα παιδιά, φορτίστε άφοβα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, dimitris1090T said: Εγω χρησιμοποιώ ενα της baseus που ειναι 5Α 100w. Επίσης επιβεβαιώνω και γω ότι οσο ανεβαίνει το ποσοστό μπαταρίας τόσο πιο σιγά φορτίζει. Απόλυτα λογικό και σωστό αυτό που γράφεις, και γίνεται σε όλες της συσκευές ανεξαρτήτου μάρκας. Μέχρι και το 75% θα βλέπεις υψηλά (ο θεος να το κάνει ρε σαμς) νούμερα στη φόρτιση μετά πέφτει μέχρι να την πάει στο 100% Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikvolnik Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου (edited) Καλησπέρα. Νέος κάτοχος εδω . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Τζαμάκι προστασίας? Edited 22 Ιανουαρίου by nikvolnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts