Jump to content

Τώρα διαθέσιμο και στην Ευρώπη το νέο Honor Magic6 Lite


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Αρχικά το Honor Magic6 Lite έφτασε τον Δεκέμβριο εντός Κινεζικών συνόρων και ορίστε που τώρα  η συσκευή είναι τελικά διαθέσιμη προς πώληση στην Ευρώπη με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ υπάρχουν πολλά δώρα σε κάθε μεγάλη αγορά.

Το τηλέφωνο διατίθεται σε χρώματα όπως πορτοκαλί, πράσινο ή μαύρο με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Κοστίζει 350 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο και 400 € στην Ηπειρωτική Ευρώπη.

Στην όλη του σύνθεση, το Magic6 Lite διαθέτει chipset Snapdragon 6 Gen 1 και πάνελ AMOLED 6,78 ιντσών με ανάλυση 1220p. Το νέο τηλέφωνο είναι μόλις 8 mm λεπτό και διαθέτει μπαταρία 5.300 mAh με υποστήριξη φόρτισης 35 W. Η Honor δεν παρέχει προσαρμογέα στο κουτί λιανικής, αλλά προσφέρεται να σας πουλήσει έναν νέο φορτιστή με έκπτωση κατά την αγορά του τηλεφώνου.

Η Honor UK συνδυάζει το Magic6 Lite με ένα tablet Pad X8 που κοστίζει 100 £ από μόνο του. Προσφέρει επίσης έναν προσαρμογέα SuperCharge 22,5 W για 3 £ (με έκπτωση από 18 £) ή μια έκδοση 66 W για 9 £ (αρχικά 25 £).

Από την άλλη, έχουμε την Honor Germany που δίνει εντελώς δωρεάν τα Earbuds X5 με κάθε αγορά του smartphone, ενώ ο προσαρμογέας των 66W κοστίζει μόλις 1€. Υπάρχει επίσης ένα κουπόνι 50 € για να ξοδέψετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Honor.

Εξίσου καλή είναι και η προσφορά της Honor France με δωρεάν τα Choice Earbuds X5 (διαφορετικά από τα κανονικά Earbuds X5), αλλά και μια δωροεπιταγή των 20 € για αγορές αξεσουάρ ή wearable συσκευών.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...