bomber21 Δημοσιεύτηκε October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 29, 2005 Καλησπερα! :) Ειχα στο pc μου μια 512 RAM (PC3200,DDR 400,184p) και σημερα αγορασα μια ακριβως ιδια KINGSTON! Η απορια μου ειναι σε ποια ''θεση'' πρεπει να βαλω τη νεα RAM ωστε να ''συνεργαζονται'';; Eυχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Καλησπερα! :) Ειχα στο pc μου μια 512 RAM (PC3200,DDR 400,184p) και σημερα αγορασα μια ακριβως ιδια KINGSTON! Η απορια μου ειναι σε ποια ''θεση'' πρεπει να βαλω τη νεα RAM ωστε να ''συνεργαζονται'';; Eυχαριστω! :) Καλησπέρα. Σε όποια κενή θύρα και να την βάλεις θα συνεργαστούν μεταξύ τους. Προσωπικά θα σου έλεγα να την βάλεις δίπλα από αυτήν που έχεις Ίδη. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Την βάζεις ΜΟΝΟ στη θέση που σου λέει το manual της μητρικής, αν θες να δουλεύουν σε dual-channel. Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Τωρα κοιταξα στο manual οτι για να δουλεψουν σε dual channel ,πρεπει να μπουν στις θεσεις 1-3 ή 2-4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Πολλές φορές τα ζεύγη των slots που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργεί το dual channel είναι χρωματισμένα με το ίδιο χρώμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Πολλές φορές τα ζεύγη των slots που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργεί το dual channel είναι χρωματισμένα με το ίδιο χρώμα. Και πολλες φορες οχι, οποτε για καλο και για κακο R.T.F.M.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts