Jump to content

Tcl 50 series

spy14
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 24/5/2026 at 1:24 ΜΜ, basilis81 said:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό. Μέχρι και επαναφορά έκανα αλλά δεν έστρωσε.

Το ίδιο πρόβλημα είχε και γνωστός μου και η αναβάθμιση έγινε σε κατάστημα Γερμανός εντός εγγύησης. 

TCL 50 NXTPAPER 5G

15 ώρες πριν, snapp said:

Το ίδιο πρόβλημα είχε και γνωστός μου και η αναβάθμιση έγινε σε κατάστημα Γερμανός εντός εγγύησης. 

Για πες λεπτομέρειες αν ξέρεις. Κι εγώ από Γερμανό το έχω πάρει πριν 14 μήνες που το είχε προσφορά στα 99€. Έγινε επιτόπου η δουλειά ή το έστειλαν στο σέρβις;

1 hour ago, basilis81 said:

Για πες λεπτομέρειες αν ξέρεις. Κι εγώ από Γερμανό το έχω πάρει πριν 14 μήνες που το είχε προσφορά στα 99€. Έγινε επιτόπου η δουλειά ή το έστειλαν στο σέρβις;

Το άφησε στο κατάστημα και μετά από 3 ημέρες το πήρε αναβαθμισμένο. Από ότι του είπαν δεν χρειάστηκε να το στείλουν Αθήνα για επισκευή καθώς ολοκλήρωσαν την αναβάθμιση στο κατάστημα.

TCL 50 NXTPAPER 5G

• 4 weeks later...

Προς ενημέρωση του topic, το άφησα κι εγώ στον Γερμανό να το κοιτάξουν. Όταν το πήρα πίσω οι παρατηρήσεις έγραφαν ότι έγινε επισκευή του λογικού κυκλώματος της συσκευής, δηλαδή υπήρχε ζημιά στην μητρική πλακέτα. Η αλήθεια είναι ότι έχει φάει άπειρες σαβούρδες το κινητάκι. Ευχαριστώ το forum για την φιλοξενία.

Edited by basilis81

• 3 weeks later...